Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dr. Akula

    nagyúr

    válasz Killer01 #2715 üzenetére

    Az IL86 az előző részekkel ellentétben nem pusztul le olyan hamar. Ez alapvetően egy szegényember távcsöves fegyvere, a fejlesztési fája is erre utal. A trükk a fegyver leírásában is benne van: 1. lövés pontos, a többi nem. Megoldás: egyeslövés módban kell használni, ami sniperkedésnél amúgy is alap. Általánosságban is jellemző, hogy egy fegyver sokkal gyorsabban amortizálódik automata módban mint 1-es vagy 3-as sorozatban. Az 5x45-ös Storm sokkal hamarabb (vagy 3-4-szer gyorsabban) lekukázza magát, pedig azzal is fejre lövök, minél kevesebbet. De a legszarabb fegyver a TRS, a wikia szerint még az eddigi részeknél is hamarabb lepusztul, pedig azt nehéz alulmúlni.

    Pontosságra nem sokkal jobb mint az obokan, viszont 4x a szkópja, az obinak meg csak 1.6x, könnyebb vele célozni. Az meg ugye alap hogy guggolni kell sniperkedéshez, ezzel jelentősen növelve a pontosságot. A lőtávja is egész korrekt, szemben pl. a Stormmal, ami kb. 2/3 annyit lő csak el. Az obi hátránya hogy nem lehet rá hangtompítót szerelni, egyből észrevesz mindenki és 1 km-ről leszednek lefűrészelt csövű shotival is az aimbotos ellenfelek. Legalábbis master fokozaton. Hangtompítóval meg azt se veszik észre hogy 3 ellenfélből 2 már halott, feltéve hogy nem 1 méterről lövöldözöl.

    Lőszer is van elég az IL86-hoz, lévén átszerelhető 5x45-re (2. szintű fejlesztés), ez az egész IL86 értelme: 5x45-ös tömegskulóval sniperkedni. NATO skulóval már szart se érne a cucc, arra sokkal jobb a GP37. Csak a NATO skuló meg eléggé hiánycikk, nem nagyon dobálja senki, az 5x45-öt meg kb. mindenki.

    Strelok fegyója nem kezdőcucc, az IL86 viszont az. Kb. 10k 5x45 skuló begyűjtése után már átállok Stormra, amivel ugyan nem lehet messziről sniperkedni, viszont elég jó golyószóró, és még mindig csak 5x45-öt kell bele tankolni. Az ultimate cucc pedig a GP37, vagy a hangtompítós SVU-A.

    A viper ugyan jó páncélozatlan ellenfelekre, viszont a páncél nagyon megfogja a pisztolygolyókat (ezért nem a Frasier a legjobban sebző géppityu a játékban), valamint szkópja sincs. Mutánsokra sztem jobb a shothun, pl. az Armsel Protecta. Patkányokat, vámpírokat, kutyákat nehéz pontosan becélozni, a shoti hatékonyabb. Pisztoly helyére pont beillik, abból úgysincs semmi értelmes, még a fullauto UDP se.

Új hozzászólás Aktív témák