Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Galahed

    senior tag

    válasz Magnoli #14568 üzenetére

    Szia!

    Nálam az S6maxV szépen teszi a dolgát, a wifivel semmi gond nem volt, a térkép talán egyszer nem jött be, amikor éppen egy pillanatra nem volt net. A map restore gomb megnyomása helyreállította a régi térképet beállításokkal együtt.

    Zsákutca: moppal együtt nem fog ott átmenni ahol no mop zóna van kijelölve. megoldás: odaviszed, vagy leveszed a no mop zónát és csak arra a területre kérsz egy zóna takaritást. Ekkor a moppal együtt átmászik a szőnyegen felmos, majd a vizes moppot végighúzza a szőnyegen és a helyére megy...

    Macskák:
    Jól elvannak a robottal a mieink érdeklődve nézik ( Maine Coon, Brit), semmi probléma, érdeklődve mennek utána. De úgy általában is jól elvannak a macskák a robotporszivóval... :D

    Ali és a Vám/ÁFa Rendszeresen változik a határ ennek utána kell nézni..

    Rengeteg csomagom jött már az aliról (kb 160), szvsz kb 10-20 esetben átléptem a határt, eddig 4-5 alkalommal kellett ráfizetnem amikor fennakadt a "szűrőn"
    Ebben az esetben megbizást adtam a magyar postának az ügyintézésre (ez külön pénz) ők korrektül megcsinálnak mindent, amikor befizetted akkor küldik a csomagot.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák