- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dhampir
félisten
A videós hang nagyon rossz és a képek sem feltétlenül jobbak egy Lumiánál, a felbontáson kívül alaphelyzetben. Ezen kívül jól működnek a dolgok, de vannak kisebb WTF hibák néha.
Ilyeneket nem szabad leírni, mert könnyen jelentkezhet valaki, hogy még erről is a "Camcung" tehet.
-
Sziasztok, én is csatlakozók egy Eustockos példánnyal.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
sicc33
aktív tag
Sziasztok! Szeretném ha ajánlanátok üveget és tokot a telefonhoz. Utóbbiból flipes érdekelne.
Köszönöm
-
mpo
veterán
Jövő héten a mall.hu-tól jön a Redmi 4x.
Eddig csak a Samsung tabletet és a Samsung telefont (mindkettő feleségemé és Android) tartottam karban a KIES-sel, meg a szükséges appokat raktam rájuk. Az 5 éves Lumia 800-at kell lecserélnem, (Windows 7.5) volt, amit Zune-nal kezeltem a desktopon.1. A Redmi 4x-hez itt találtam official desktop client programot, de 2015-ös, http://pcsuite.mi.com/ .
2. A miui.hu-ra szükségem lesz-e és nem tudom hogy ez hivatalos-e vagy önkéntesek csinálják?
Semmi olyanra nincs szükségem, ami garanciavesztéssel jár, csak megbízható működést szeretnék.3. kissé off
Sok olyan nyugdíjas ismerősöm van, aki még az alkalmazás bezárást sem ismerte (múltkor 20 futó appot zártam be).
Van-e olyan oldal, ahová irányíthatnám őket, az Android alapfokú használatának elsajátítására, ami nekik is érthető.Szomorú, de a tv távirányítóját sem ismerik, már a harmadik ismerősnél járok, hogy a Guide gombot (EPG) megmutatom mire jó és nem fogyatékosokról van szó, csak nem olvassák el a kézikönyvet semmihez.
RTFM!
Sajnos az ismerősök régi laptopjait is én frissítettem Win10-re, amíg ingyenes volt.Ha érted, akkor már elavult.
-
Gerasz
aktív tag
1) Nem szeretnélek megbántani, de 15 évvel te is le vagy maradva, már nincs szükség asztali programra ahhoz, hogy oplogót meg csengőhangot cseréljünk a telefonon. Tudtommal nincs frissebb hozzá és nem is támogatott.
2) Használd bátran a gyári stable romot, nem hazudtolja meg a nevét.
3) Minek bezárni a futó appokat?
Idős rokonoknak a magyar fejlesztésű és igen drága Big Launchert telepítem, amit azonnal átlátnak. Az értestési sáv sajnos nem tehető egyedivé, némelyikük ignorálja, de a funkciók nagyrészét ki tudják használni.
[ Szerkesztve ]
-
Janou
őstag
válasz gingerbalm #6910 üzenetére
Természetesen! Múltkor a Resmi 3S-t is így vettem. Az e-mail érkezését számított 5 percen belül megrendeltem.
-
RAZR_v3
tag
Üdv!
Van itt valaki, aki régebbi Xiaomi modellről váltott erre a készülékre? Milyen típus volt az és mennyire elégedett a mostanival?
Redmi 4X esetében fülhallgatón keresztül (jó minőségű fülhallgatóval) milyen a hangminőség? A mindennapos használat során hogy teljesít a készülék, hagyott már cserben titeket? Ez alatt nem a lemerülést értem, mert erős akku van benne. Inkább olyasmikre gondolok, mint pl. nem jelezte a hívást, magától kikapcsolt, gps hibák, stb. -
törölt tag
hali,
video felvételről mik a tapasztalatok?
4A-t használtam egy ideig, abban zavart, hogy állandóan a fókuszt keresi a kamera felvétel közben. -
Photrik ^^
tag
Sziasztok!
Hamarosan én is csatlakozom egy ilyen telefonnal. EU Stock-ról akartam feketében viszont jelenleg nincs raktáron. Ha innen ([link]) rendelem meg, akkor biztosan azt kapom (EU verzió, magyar menü, B20 LTE, stb.) szerintetek?[ Szerkesztve ]
-
válasz Photrik ^^ #6915 üzenetére
Sajnos még információ sincs hogy mikorra várható az Eustocknál. Legalábbis a kapcsolatoknál ez van kiírva.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
orso0355
őstag
válasz RAZR_v3 #6913 üzenetére
Csak a kérdésed második részére tudok válaszolni, mert eddig nem redmim volt. A hang fülessel szerintem nagyon jó, a mélyek jól szólnak, míg más mobillal szinte nem is voltak, persze különböző lejátszókkal, beállításokkal lehet próbálkozni, nekem abszolút pozitív az élmény.
Nem kapcsol ki, nem hagy cserben (azért az furcsa is lenne egy háromhetes telefontól, valljuk be). Azt jelzi, amit beállítasz 😃 tehát alaposan át kell rágni magad rajta, de megéri. Gps azonnal működik, semmi gond eddig nem volt, pedig pont sokat utaztunk az elmúlt pár hétben.[ Szerkesztve ]
-
ianhoward
tag
Tud valaki olyan widget-et ami a rendszer futás idejét mutatja?
Ne kelljen a beállításokba lépkedni.. -
Jakuu
őstag
válasz RAZR_v3 #6913 üzenetére
En xiaomi redmi 1s - rol valtottam, pont az elegedettseg miatt. Fulhallgaton keresztul kivalo a hangminoseg, meg a legolcsobb xiaomi fulessel is. Teszem hozza, gagyi headsetbol ez a telefon sem tud csodat csinalni, viszont root utan a viper4androiddal tovabb lehet fokozni a hangzaselmenyt. Aprobb hibai vannak a keszuleknek, de nem kirivoak es tobbseget lehet orvosolni. Kimarado hivasom nem igazan volt, mondjuk en 2g alapbeallitassal hasznalom, ha nem kell adatkapcsolat. 25-80as toltessel hasznalom es ugy is tobb mint 2,5 napot bir kicsit tobb mint 6 ora kijelzoidovel es napi kb 3 ora wifivel.
-
hzsolee
őstag
válasz Photrik ^^ #6915 üzenetére
Hali!
Én is így voltam, még rájuk is írtam mikor várható, de nem válaszoltak. Megrendeltem a linkelt globalstore-nál. Hétfőn hozza a futár, akkor tudok róla írni ha még aktuális.[ Szerkesztve ]
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
garcia66
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni a rejtett hívószámú ("ismeretlen szám"-ként jelenik meg) hívások tiltásához. A topicban találtam olyan hozzászólást, amelyik szerint van ilyen lehetőség a telefonon, de én nem találom a sajátomon (gyári, 8.2.10.0 verzió van fenn).
A választ előre is köszönöm."A béke arra jó, hogy újratöltsük a fegyvereket."
-
hzsolee
őstag
válasz Black_Raven #6928 üzenetére
Hát ja. A dugiban is jártál mostanában ? A x5 akkuban nincs normális, meg amúgy is 2 éves. A promax meg egy vírushalmaz... Szóval ezt néztem ki, hátha...
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
DJGABI
addikt
rohadt hulladék miui.. beállítom az alkalmazást a kivételeknél. és ugyanúgy kilövi. mikor lesz már rá egy értelmes rom?
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
SenorGrande
senior tag
Hogy tudom a telefont resetelni, gyári beállításokra hozni?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
Örni
senior tag
Ezt most már nem hiszem el A 8.5.2.0. frissítés óta a videófelvétel digitális zoomja tök pixeles szar lett... Nem elég, hogy a hang még rosszabb lett, most ezt is el kellett barmolniuk... Nem értem miért csinálják ezt. Az újabb frissítésnél is ilyen szar? Valaki meg tudja nézni?
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
SenorGrande
senior tag
válasz Black_Raven #6934 üzenetére
Köszönöm!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
hzsolee
őstag
válasz Black_Raven #6934 üzenetére
Az jó, már várom a hétfőt.
Még két dolog:
A kollegának a resetre válaszodkor jutott eszembe, hogy mi van olyankor ha annyira kiakad, hogy az akku ki-be megoldás lenne a megoldás. De hát ez nem olyan...
A másik meg a tok/glass dolog. Tokot azt már rendeltem, de glass-t nem igazán találok. Visszaolvasva sem. A keretes nem tetszik, az "elvált szélű" meg kimondottan randa. A "kisebb méret" meg megint nem megoldás. Ez a kerekített széle feladja nekem a leckét. Egyáltalán kell rá? Karcolódik? Néztem videókat, de bírja a strapát. Mondjuk nem így szoktam sms-t írni, mint ahogy a faszi teszi a kulcsokkal (ha egyáltalán jó típust linkelek)[ Szerkesztve ]
-
mpo
veterán
1, Igazad van, hanyagoltam a telefont, internetezni is 23"-os IPS monitoron, erős géppel szeretek, fotózni meg Nikonnal szoktam. A Samsung Kies-ből gondoltam, hogy kell client.
2. Mire jó a miui.hu?
3. Utánanéztem az Android memóriakezelésnek.
Egyébként valami ilyenre gondoltam segítségnek:
[link]Ha érted, akkor már elavult.
-
zserrbo
aktív tag
Felraktam a második IMAK üvegfóliát. Jól passzolt, viszont az MSVII tok még nem jött meg. Lehet hiba volt felraknom a tök nélkül, ami lehet segített volna megvédeni, mert 3 napon belül be is repedt mindkét szélénél mikor 10cm-ről kicsúszott a kezemből a teló és találkozott a szekrény szélével... Lehet legközelebb más fóliát fogok kipróbálni emiatt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest