-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mdraco
őstag
Megfogadtam, hogy nem custom romozok.
De látom, hogy van AOSP extended. Bár a felület nem tetszik, de kipróbálnám. Ha üzemidő és/vagy kamera jobb. Aki használja, jobb-e? -
orso0355
őstag
Rootolás előtti bootloader nyitást csináltam, és férjem egyfolytában "jaj jaj nehogy tönkretedd a telefont, mert akkor mi lesz, jaj"
Mondtam neki, de hát még SEMMIT nem csináltam, ez csak az előszobája az ahhoz vezető folyosó előtti ajtón kívül lévő szobának[ Szerkesztve ]
-
mdraco
őstag
válasz orso0355 #7364 üzenetére
Csak én használni akarom a telefont és nem romolással pepecselni az időt, lehetne hasznosabban tölteni
Meg általában valami gubanc szokott lenni. A beta romokkal is mérgelődtem eleget, mindig valami nem működött...
Elhatároztam, hogy többet nem foglalkozok ilyesmikkel. Felraktam az utolsó global stabilt és lezártam a bootloadert is.
Csak most megint rámjött, hogy kipróbálnék valami mást, hátha jobb.Kérdés: AOSP extended-ben ki lehet törölni a számomra felesleges google-s appokat root nélkül? Vagy akár Disable-re rakni.
[ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
Mindenkinek most futott be a tok? En ma vettem at és szerintem patent, jó az anyaga, a mérete és tapintása is. Most $1.39 ennyiert nem sok.
Jött meg egy IMAK full cover üveg is, az $3.67 volt. Sikerült hibatlanul felrakni, majd kivancsi leszek elöjön-e a folt mint masnak.
A gyari matt "folia" utan ez az üveg rendesen összeszedi az ujjlenyomatokat sajnos, illetve kicsit zavaro hogy az üveg széle látható ahogy törik ott a fény, nem lehet lekenni azzal a folyadekkal amit a lekeritett kijelzore felrakott folia szelere szoktak?2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
Dr.NX
addikt
AEX-ben eleve nincsenek Google appok, azokat a gapps-szal adod hozzá.
Eleve olyan csomagot tegyél fel, amiben kevés van. De nyilván utána is lehet tiltani, sőt eltávolítani is.
https://github.com/opengapps/opengapps/wiki/Package-ComparisonElfogadom a sütiket.
-
orso0355
őstag
válasz erdey_a #7368 üzenetére
Ha most nem lenne jó kedvem, erre rohadtul pipa lennék.
1. SAJÁT KERESETEM van, saját magam fizetem a dolgaimat, saját magam veszem a telefonjaimat, saját magam vettem a számítógépem, mindent.
2. Téglásítani a telót? Egy roottal?
3. Ha csak szifon lenne a földön, akkor se kéne...
4. Nem vagyok "anya".De örülök, hogy ilyen jókat tudsz poénkodni és általánosítani.
-
orso0355
őstag
Csak mondjuk nem volt vicces. Én aztán távolról sem vagyok az a nagy feminista, de azért azon nem röhögök, hogy valaki azt találja tipikusnak, hogy a férjem ad nekem pénzt, ha akarok valamit, és félti ezeket a dolgokat, mert ha elrontom, akkor majd könyörögni fogok neki egy rózsaszín (!) ájfónért. Figyi, én nem a luxusfeleségek vagyok a tévéből, ok?
-
orso0355
őstag
válasz Black_Raven #7380 üzenetére
Akkor lehet hogy még jó is nekem, hogy egyelőre nem tettem fel
Az az igazság, annyira belaktam, hogy most meg nem akark hozzányúlni... majd amikor lesz rá időm/kedvem, pl.karácsonykorvalamikor télen... -
Jakuu
őstag
válasz Black_Raven #7380 üzenetére
Marmint holnap, nem? Tudtommal public beta pentekenkent frissul.
-
mpo
veterán
válasz orso0355 #7373 üzenetére
Szeretem (szeretjük), hogy itt vagy, nem sok lányt látok itt.
1. Majd lesz közös kassza, ha férjhez mész és lesznek közös döntések.
4. Remélem leszel.Továbbra is legyen jókedved.
-----------------
A múltkorihoz:
A helyesiras.hu nem régóta van én meg igen.
Lap alján:
© 2013–2014 MTA Nyelvtudományi IntézetEgyébként, ha vaskályha, falétra, akkor miért nem papírzsebkendő.
Ha érted, akkor már elavult.
-
mdraco
őstag
Tegnap óta tok nélkül használom. Újra minőséginek érzem a telefont. Csak kár hogy csúszós...
-
mpo
veterán
Mától én is Redmi 4x használó vagyok. Beállítások nagy részével végeztem, frissült is.
Redmi 4x - 3/32GB - MIUI Global Stabil 8.5, MIUI 8.5.2.0 (MAMMIED)
Android 6.0.1Amíg az érkezésére vártam, elolvastam a Nougat ismertetőjét az android.com-on.
Mikor lesz ezen Nougat?
Ha érted, akkor már elavult.
-
orso0355
őstag
Nem értem. Férjnél vagyok 6 éve, és van rengeteg közös döntésünk. Ettől még saját külön kasszánk is van. Szóval ha én kinézek valamit, akkor arra én összegyűjtöm a pénzt, és megveszem. Nem olvastad, amit írtam? 😃😃😃 úgy kezdtem, hogy én rootolgatok, a férjem meg aggódik, hogy jajmilesz, ha elrontom, hiába mondom, hogy semmi, mert vissza tudom állítani 😃
Nem szeretnénk gyereket, köszi 😃A "papírzsebkendő" már háromszoros szóösszetétel, ezért. ;-)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest