-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
orso0355
őstag
válasz Viktor0610 #7051 üzenetére
Érdekes, mert nekem simán érzékel, szinte semmi különbséget nem veszek észre. Egyedül akkor más, ha valami puha felületre teszem, pl ágy, párna, ilyesmi. Akkor erősebben kell érinteni, valamiért akkor csak úgy érzékel - de minden más esetben tökéletes: asztalon, kézben, stb.
-
mpo
veterán
válasz Viktor0610 #7051 üzenetére
A héten jön a 4x-em, kellene tok és védelem a kijelzőre, ami működik is.
Neked mi vált be?Ha érted, akkor már elavult.
-
Telda
addikt
Hali!
Felrakta valaki a legújabb miui.hu romot? Nekem telepítés közben egyszerűen elsötétül a kijelző és csak a bekapcsoló gomb hosszanti nyomására indul újra. Igaz a rendszer felmegy, de ez így akkor sem kóser.
-
vince
őstag
Nekem fent van, nem tapasztaltam ilyet. Az a jelenség fennáll, hogy updaterből nem települ, de twrp-vel nem volt gond. És van Magisk is
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
bunnyhu
senior tag
Szerintetek sincs megoldás arra, hogy a zárképernyő nyitása úgy történjen ujjlenyomattal is, hogy közben simán elhúzással is működjön? Szóval azt szeretném elérni, hogy ha rárakom az ujjam az olvasóra, akkor rögtön nyissa ki és megkapjam a home screent. Viszont azt is szeretném, hogy sima bekapcsoló gomb + simításra is nyitható maradjon (bringázáskor a váztáskán nem férek hozzá a hátulján lévő olvasóhoz).
Azt már meg sem említem, milyen jó lenne bizonyos funkciókhoz hozzárendelni az ujjlenyomatot, nem csak a nyitáshoz - pl. alkalmazásszinten szabályoznám, vagy hívni csak úgy lehetne ha azzal unlockolnám stb. Ez esetleg fejlődött a miui9-ekben?
[ Szerkesztve ]
https://divecenter.hu
-
szekelyd
csendes tag
Sziasztok! Sokat olvasgattam a fórumot, majdnem mindenre találtam választ, de van 2 dolog, amivel nem boldogulok.
Feloldás bluetooth eszközzel (képernyőzár és ujjlenyomat - haladó beállítások) sehogy sem működik, érdekes módon itt nem látja azt az eszközt, amire amúgy rá van csatlakozva (pl. bluetooth autórádió, okosóra). Elég idegesítő. Más telefonon (Vernee Thor) tökéletesen működött ez a funkció... Arról nem is beszélek, hogy olyan funkció elméletben sincs a MIUI-n (legújabb dev. rom), hogy ismert wifire csatlakozva nem zárjon le (Vernee-n volt).
A másik: hiába állítottam be ugyanitt (képernyőzár és ujjlenyomat - haladó beállítások), hogy "a lezárási képernyőn az összes értesítés jelenjen meg tartalommal együtt", a gmail értesítéseknél csak jelzi, hogy üzenet jött, az adott fiók nevével, de a cím, tartalom sehol.
Próbálkozott a fentiekkel valaki, vagy csak engem zavar? Előre is köszi. -
Bambuszpro
tag
válasz szekelyd #7058 üzenetére
Nálam a feloldás megy egy mi babd 1s-el. Annyira tetszik hogy szinte nem is használom az ujjlenyomat olvasót. Mi fitben lett beállítva, asszem néhány engedélyt meg kellet adni es onnantól megy.
A gmailos engem ia idegesít. Illetve az is hogy a messenger beszélgetés ből csak az utolsó sort jeleníti meg nem mondjuk az utolsó 2-4et.
Manapság az okos telefonok és az ostoba emberek korát éljük.
-
Yellow73_a
tag
Szerintem ennek a hálózaton kéne kimennie (ez a DLNA? ha jól tudom)
A fiam 2016-os Samsung J3-asával simán rá tudja küldeni a zenéket az erősítőre vezeték nélkül.
Lehet, hogy az ő gyári zenelejátszó programja tudja ezt és a Redmi 4X-é nem?
Mint ahogy a notebookomról is át tudom küldeni a zenéket az erősítőre vezeték nélkül, szerintem nem bluetoothon, hanem hálózaton keresztül. -
aelod
veterán
válasz bunnyhu #7057 üzenetére
hogy ha rárakom az ujjam az olvasóra, akkor rögtön nyissa ki és megkapjam a home screent
Már pedig ez így működik nálam. Ráteszem és egyből home screenre dob. Nálad nem tudom, hogy van beállítva. Ha nem a szenzort használom akkor képernyő felébreszt és minta rajzolással old fel a telefon. Kocsiban így használom ha a tartón van. Nehézkes a hátulját taperolni ilyenkor.
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
hzsolee
őstag
válasz kriszbon #7044 üzenetére
Azért kicsit vicces, hogy már másodjára járok úgy, hogy megrendelek egy telefont -aminek a topikjában addig minden szép és jó - majd rendelés után jönnek az ilyen hsz-ek....
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
aelod
veterán
válasz Yellow73_a #7063 üzenetére
Azt nem biztos, hogy tudja a telefon (DLNA).
bunnyhu (#7057)
Amit felvázoltál a kettő együtt nem megy. Ha simán letiltod a zárat (suhintásos feloldás only) akkor nincs ujjlenyomatos feloldás.
[ Szerkesztve ]
-
Yellow73_a
tag
válasz bunnyhu #7057 üzenetére
Akkor tudod bekapcsológomb majd felhúzással elérni a kezdőképernyőt, ha kikapcsolod a jelszót. Természetesen így bárki hozzá tud férni a telefonodhoz.
És aelod kolléga válaszával ellentétben az ujjlenyomat olvasóval is fel tudod éleszteni, most direkt kipróbáltam.[ Szerkesztve ]
-
kriszbon
őstag
válasz hzsolee #7065 üzenetére
Én már régebben is megírtam hogy egyre több gondom van ezzel a telefonnal, de írt róla más is, mert én az elejétől olvasom a topicot.
Csak ahogy észrevettem ezen a fórumon nem "divat" ilyesmit leírni, vagy ha valaki leírja akkor mókold így meg úgy, aztán talán akkor jó lesz.
Ahogy olvasgatom ezt a fórumot, itt a legtöbben elég sokat buherálgatják a telefont, és elégedettek vele hogy így jó ez ahogy van.
Én nem így vagyok vele, ennyiért lehetne sokkal jobb is, legalább annyira hogy ne csak nyűgnek érezze az ember hogy ilyen telefonja van.
A gyors és stabil megoldások meg sehol, vagy nem is lesznek(volt rá példa elég).
Persze ez csak az én véleményem.[ Szerkesztve ]
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
aelod
veterán
válasz Yellow73_a #7067 üzenetére
Igen feléled de nem dobja őt egyből a kezdő oldalra csak a zár képernyőre onnan meg kell egy felfelé húzás a kezdő képernyőre. De ha jól értettem neki az kell, hogy egyből a home screen jöjjön fel ilyenkor.
(#7068) kriszbon
Tiborc panasza.... Sirámaidat egész nyugodtan leírhatod. Milyen duma az, hogy nem divat beírni ide egy hibát a készülékkel kapcsolatban? Már miért ne lehetne? Én kivettem a dobozból és használtam. Minden flottul ment. 1x frissítettem rajta ROM-ot a stable eu verziót és azóta is azt használom. Nekem annyi bajom volt amit írtam is, hogy random hívásoknál nem hallott a másik fél. Azóta szerencsére nem jött elő a hiba. A mókolás meg mindenki saját felelősségére csinálja. Ez egy szakmai fórum, és igen vannak vállalkozó egyének akik szeretnének ezt-azt kipróbálni a telefonon. Root stb...
De ha ennyire bajod van vele add el és vegyél ebben az árban jobbat. De légy szíves ne rinyálj itt folyton. Ha kérdésed van szívesen segít innen bárki de az más minthogy ilyen dumákat nyomatsz.[ Szerkesztve ]
-
vince
őstag
válasz Diopapa #7062 üzenetére
Pedig ott van (nem csak nálam), MIUI9 az én rendszerem is.
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
hzsolee
őstag
Az első szoftver nálad mit jelent? Nem tudom milyennel jön, de akkor frissíteni sem engedem, mert aztán én nem tudom visszacsinálni...
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
vince
őstag
válasz Black_Raven #7079 üzenetére
miuihu igen. A global devből kivették ezt? A hu és eu romok is fejlesztői verziók, de a kínai szoftveren alapulnak.
-
Diopapa
addikt
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
-
vince
őstag
+ (#7085) orso0355
gyeregyertek át miuihu vagy eu romra ha romolhatnékotok támad[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
Belaktam, megszoktam mi hol van, nem szívesen változtatok már rajta. Főleg úgy, hogy ha valami balul sül el akkor nincs másik telefon a közelben. Szinte egész nap használom és kell a telefon azonnal. Időm és energiám sincs romolni. Öregszem
-
ftt
tag
Halihó!
Bocs, ha amatőrök a kérdések, abszolút kezdő vagyok ...
Van különbség az úgynevezett EU-s és a globál verzió között ?
Jól tudom-e, hogy ha túlnyomórészt Bp-en használnák, akkor elleszünk B20 nélkül is?
Apróban hirdetett használtaktól kell-e félni?
Esetleg egyéb jó tanács?
(Az árak 32,000 és 50,000 között szóródnak, gondolom csak van valami oka 2/16 vs 3/32 különbségen kívül)
Köszönettel
Tibi[ Szerkesztve ]
-
palesz22
csendes tag
Sziasztok,
vettem egy Redmi 4x-et, és azt tapasztalom, hogy Viber/Skype/hangouts üzenet érkezésénél nem jelenik meg értesítés az értesítési sávban. Igazából addig nem is látom hogy történt ezekben valami, amíg meg nem nyitom az adott applikációt. Mondjuk a dologhoz hozzá tartozik, hogy be szoktam zárni az appokat hogy felszabaduljon a memória. Ezzzel van a baj? Szóval amikor kilövöm az app-okat, akkor azok teljesen leállnak, és egyáltalán nem futnak a háttérben? Azért kérdezem, mert más androidon ezzel nincsen gond.
üdv
PalRedmi 4x
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz kriszbon #7068 üzenetére
Olvasom a hozzászólásokat, de én nem nagyon írogatok ide, mert nekem semmi gondom nincs a telefonnal.
Nem mókoltam benne semmit - ha jön frissítés, az ráengedem. Amióta belaktam, rendben teszi a dolgát, hibajelenséget nem észleltem, meg vagyok elégedve vele. Telenor és Tmobil SIM-mel használom, többnyire 2G-vel. Akkor teszem 4G-re a Tmobilos slot-ot, amikor WiFi nélkül netezek.
A Bluetooth is több eszközzel van párosítva, azoknál sem jelentkezett eddig semmi probléma.Szóval én kb. 3 hónapja elégedett user vagyok!
My name is Biga... Csigabiga! :D
-
vince
őstag
Megértelek, bár én jóval szolidabban használom Nagy gixer egyébként nem szokott lenni a heti verziókkal, sőt most így hirtelen kisebbekre sem emlékszem
(#7088) ftt és (#7089) palesz22
Olvassátok el kérlek az összefoglalót, mindkettőtök választ fog találni benne (ftt kolléga csak részben)[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
Kijelző üveg témához.
Sikerült megkarcolni. Szinte biztos, hogy nem GG az üvege. Mivel nem hordom se kulcs se sniccer mellett a telefont. Mégis lett rajta egy apró karc. Erős fényben látszik csak szerencsére."It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Black_Raven
veterán
Ha csak annyit kéne beállitani, meg a maradék 3 helyen.. az automatikus inditások nekem nem hiányoznak mivel észre sem vettem hogy nincs. van helyette más ami a Stabilba nincs. Amúgy én is gondolkodtam a Miuihu-n, több ismerős mondja hogy jó. De az a gáz, hogy a Dev is szuper jó, és én is lusta vagyok bl engedéllyel, stb xarakodni.
Palesz22 Összefoglaló GYIK-ban részletesen leirva minden..
[ Szerkesztve ]
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
aelod
veterán
válasz Black_Raven #7096 üzenetére
Hirtelen ennyi jutott eszembe fejből
-
aelod
veterán
válasz Zoli133 #7099 üzenetére
Hát nem tudom mi az istennel karcolhattam meg. Bosszant ez most kicsit. Kéne valami screen protector üveg rá. Sokan kérdeztétek, hogy mit érdemes, de én nem akarok rendelgetni ebay-ről meg máshonnan. Itthon nem lehet kapni rá valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest