- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
esox
senior tag
-
-
s4tch
veterán
válasz captainnemo #6102 üzenetére
Esetleg írj a fejlesztőnek, aki a régi ROM-ba beletette ezt a fícsört. Nem kizárt, hogy egy egyszerű módosításról van szó.
-
herdsman12
őstag
Névjegy és Hívások megjelenítése szabályosan, magyar formátumban!
Névjegy elmentése Vezetéknév (4. sor), Keresztnév (2. sor).Névjegy - Beállítások (Vezetéknév elöl)
Névjegyeknél rendben a megjelenítés.
Hívásnál már fordítva jelenik meg a név.
Az értesítéseknél is fordítva van.
A híváslistában is fordítva van.
Hónapok óta megy erről a diskurzus és mindig kijelenti valaki, hogy nála ez rendben van, de én ezt akkor hiszem el, ha látom.
Nem várok ennyi képet, de legalább az első és az utolsó három valamelyikét másolja be bárki, akinél rendben van a híváslistán a Vezetéknév, Keresztnév megjelenítés.Kedves - még nem kínai - Dominó85 barátom, elsősorban a Te válaszodra várok.
[ Szerkesztve ]
-
BSOD
senior tag
válasz herdsman12 #6105 üzenetére
Köszi!
Ezt próbálom elmagyarázni, de lehet, hogy bennem van a hiba, nem vagyok érthető, azért nem sikerül.
Ugyanez a műsor a 25-nél is, ott is szahar...[ Szerkesztve ]
Keresek SILICON GRAPHICS octane-hoz vpro grafikus rendszert.
-
Dominó85
addikt
válasz herdsman12 #6105 üzenetére
Bocs, most nézem, hogy én egy sorba írom be a neveket.
* Péter - 06302461862 *
-
flanki
aktív tag
Nekem úgy jó hogy:
SIM memóban van a legtöbb szám amit használok.
A Hongmi elött egy Galaxy S Advance-om volt.
Miután átraktam a kártyát importáltam is minden számot a SIM kártyáról.
A neveket úgy importálta hogy azok egy sorosak, és minden új névnél egy sorban írtam én is őket, tehát a telefonkönyv szerkesztésnél az egy soros név mező jobb szélén a nyilat sosem nyitottam le, kvázi minden név az egyszerűbb módban lett egysorosra mentve.
Valószinüleg ez lehet az oka a különbségeknek! -
hevizms
addikt
Ezt a galéria dolgot nem értem.Nálam jól működik.Direkt letöltöttem a quickpic progit is,de nekem semmivel nem tűnik jobbnak.Egy vidit nem dobna fel valaki a hibákról?Kiváncsi volnék
-
herdsman12
őstag
válasz hevizms #6079 üzenetére
A TWRP-t tüntette el és nincs Root?
Már régebben is gyanús volt, aztán már a v15 és v15.0.0 verzióknál egyértelmű lett, hogy a multilang ROM-oknak lehet több verziója apró eltérésekkel (MiKey, MiTransfer, ROOT, stb).
Aztán most olvasom a másik fórumon, a telepítési segédletben (igaz 1S), hogy "Az OTA az aktuális romodat frissíti,csak a szükséges frissítést tölti le,soha sem teljes ROM-ot...".
Lehet, hogy a Hongmi-nál is így van? Ez részben megmagyaráz bizonyos különbségeket az azonos verzióknál.
Én az eu fórumról töltöttem le és TWRP-vel töltöttem fel MIUI-25.0.0 Multilang verziót.
TWRP maradt, igaz próbáltam keresni a törlendő állományt, de nem találtam, ROOT meg bekapcsolható a Biztonság - Engedélyek-nél.
Nincs benne MiKey, sőt MiTransfer-t se találom, pedig úgy rémlett, hogy van.
Nincs benne EPO.DAT, de van a kamerán kívül egy Vonalkódolvasó alkalmazás.
Majd, ha a miuiandroid.hu fórumról letölthető lesz, akkor újból felteszem. -
herdsman12
őstag
válasz solarix45 #6098 üzenetére
Az értesítéseket ki lehet kapcsolni a Beállítások - Értesítések - Alkalmazások értesítései oldalon, így az Értesítési sávon és az Állapotsoron kikapcsolható. Viszont a Frissítés alkalmazáson így is megjelenik a kis karika. Azt is megúszhatod, ha csinálsz egy x-edik oldalt a Home képernyőtől jobbra vagy balra és oda húzod a Frissítés alkalmazást. Így csak akkor látod, ha arra az oldalra tévedsz.
-
hege21
aktív tag
válasz herdsman12 #6114 üzenetére
Nálam egyszerre foglaltra vált,nem cseng ki egy pillanatra sem
-
hevizms
addikt
válasz herdsman12 #6113 üzenetére
Nos én OTA frissitést csináltam.Nekem a root is elment és a TWRP is.Most már visszaraktam mindegyiket.Most nézem a Mitransfer meg nincs,pedig szerettem
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz nemlehet #6062 üzenetére
Végül csak feltettem ezt a ROM-ot.
Tetszik. Kicsit jobban merül talán az akku (van külső akkum, tehát ez nem feltétlen gond), de ami tetszik, a RAM kezelése szuper!
A Deezer zenelejátszója a korábbi nem multilang ROM-okkal mindig kilépkedett, s bár ennél sincs sok szabad memória, de ez nem lépked ki.
Szóval szuper!
Xiaomi 13T
-
Klara_
őstag
válasz herdsman12 #6113 üzenetére
Linkelsz egy konkret linket a .zip filerol? En is TWRP alol frissitek mindig, OTA-val soha.
A leirasod alapjan en is megprobalnam ezt a verziot. -
herdsman12
őstag
-
Klara_
őstag
válasz herdsman12 #6121 üzenetére
Thx.
-
esox
senior tag
válasz hevizms #6117 üzenetére
Én OTA-val nyomtam fel v25-öt v15-ről. MiKey megjött le is szedtem, root maradt.
Viszont reggel az istennek nem kaptam gps jelet wazeval, rigo ment rendesen.__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
nemlehet
őstag
Nekem is felment a V25. TWRP-vel, clean installal csináltam. Egyenlőre elégedett vagyok vele, nem vettem észre semm bugot. TWRP maradt fent, nekem nem volt lerootolva. Kicsit gyorsabb szerintem mint V15-el, az aksi érzésre ugyan olyan. Navi nálam megy Maps/Sygic/Waze/iGO-val. Komoly változást nem vettem észre se funkcionalitásban se semmi másban úgyhogy egyenlőre marad.
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
Klara_
őstag
En szivok a V25.0.0-el. Nincs flash tamogatas azt mondja pl. a speedtest.net. Kulon a flash palyer telepitve. 17.0.0.nal ilyen gond nem volt.
-
Klara_
őstag
-
solarix45
senior tag
válasz herdsman12 #6115 üzenetére
Ah, ezt a funkciót el is felejtettem, köszi!
-
MODERÁTOR
Én minden készülékemen, minden Android és/vagy ROM verzió alatt feltelepítem innen a legfrissebb Flash verziót -most épp' a 11.1.115.81-est, és nincs hiba semmi Flash oldallal.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Klara_
őstag
válasz Viktor0610 #6138 üzenetére
#6127ben mar irtam, hogy evvel kezdtem. De nem jo, beallitasok sem elerhetok.
A settings manager egy nagy ures semmi:
A speedtest.netes honlapot pedig a #6130ban latod mit produkal. 15.0.0. alatt a flash teleepitese utan tokeletesen ment, mint a PC-n. Most nem.[ Szerkesztve ]
-
nemlehet
őstag
Nálam tökéletesen működik a flash 25-ös ROM alatt a fent linkelt legfrissebb flash apk-val. Én személy szerint firefox alatt próbáltam úgyhogy a hiba nálad lesz. Próbáld meg recovery-ből clean installal felrakni hátha.
[ Szerkesztve ]
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
Klara_
őstag
válasz nemlehet #6143 üzenetére
Koszi a tippet. Telepites clean install volt, mindig ugy csinalom.
A firefox alatt megy a speedtest.net, a gyari bongeszo alatt nem, pedig a v15ben ott is ment (gratulalok a fejlesztoknek). Vegulis igy a problema megoldodott. Ez a firefox mellesleg egy lassu, akados tetu a gyari bongeszo mellett. -
captainnemo
aktív tag
Végül is összeraktam (ez túlzás) a két romból egy olyat ami nekem tetszik. A Sonic1SVK feltett pár flashelhető témát mint pl. a stock v5, és azzal írtam felül az alternatív rom alap témáját. Mindenhol a 6-os verzió flat stílusát erőltetik, ami szerintem nem szép, és persze a válasz erre az ott a sok téma és tegyem fel ami tetszik, de a témák, nem módosítják a felületen megjelenő minden grafikus részt. pl. a tárcsázóban a billentyű megnyitó gomb mindig marad, vagy az sms küldésnél az új üzenet. Most van egy olyan romom, ami normálisan néz ki, mármint nekem s van benne rendes full dual sim management, ahol ki tudom választani azt melyik kártyán menjen kizárólagosan a hívás, és melyiken az adatkommunikáció.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest