- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Amazon Fire TV stick/box
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz szoporiz #3998 üzenetére
Szia, ha személyesen is megoldható lesz, akkor rendelkezésedre bocsájtom a Hongmi-mat. Úgy azonos témákról tudsz majd összehasonlítást készíteni. De természetesen felhasználhatod bármelyik Hongmis képemet.
Én majd az üzemidőre leszek nagyon kíváncsi, illetve a kijelzőidőre. No meg hogy lesz-e majd mind a kettőre KitKat csoki.
* Péter - 06302461862 *
-
batai15
félisten
Jut eszembe, nekem mostanság nem remekel a hongmi kijelző időben.. 4 -5 óra volt, de most olyan 3 a max.
-
lasszi
csendes tag
Sziasztok. Valami történt a telefonommal. Az èrintès tökéletesen működik, érzékel. De ha rajta tartom az ujjam elkezd ugrálni az oldal. Szoftveres v hardveres lehet a baj? Sejtem a választ, de èrdekelne a vèlemènyetek. Köszönöm.
-
vegyszer
addikt
Ha nedves, pl izzadás okán a kijelző, akkor is megőrül...
Nekem zsebben nagy lockot is csinált. (1800s várakozás a feloldásig, mert reptéri üzembe is kapcsolt előtte)
[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
deadbody
tag
-
-HajTömeg-
őstag
Nem akar mukodni a mobil adatforgalmam, csak a wifi
Sim abban a slotban van ami gsm es wcdm akarmi.
Hol es mit allitsak,?
Kiirja, hogy vodafone 3g, csak epp net nincs[ Szerkesztve ]
Alias: Júzer error
-
batai15
félisten
válasz -HajTömeg- #4010 üzenetére
apn beállítás?
más nekem ma 2x eldobta a hálózatot,remélém fogja ezt csinálni. -
batai15
félisten
válasz -HajTömeg- #4012 üzenetére
mobilhálózat beállitások,hozzá férési pontok.
-
-HajTömeg-
őstag
Senkinek semmi ötlet?
Eléggé bosszantAdatforgalom bekapcsolva.
Vodafone 3G-t ki is írja.
Mobilhálózatoknál Vodafone, ezon belül enable.
Hozzáférési pontokon belül is be van kapcsolva a vodafone.[ Szerkesztve ]
Alias: Júzer error
-
Adikosa
tag
válasz -HajTömeg- #4016 üzenetére
A hozzáférési pontoknál az APN-ből vedd ki a vitamaxot. internet.vodafone.net legyen csak
-
-HajTömeg-
őstag
-
-HajTömeg-
őstag
Ilyen tokot rendelt már valaki?
Aliexpressz megbízható?
Ez is kb egy hónap,mint általában ebayről?Alias: Júzer error
-
zzola
titán
HongMi Red Rice 1S minideal-on 160 dolcsi, ha érdekel valakit...
-
deadbody
tag
válasz -HajTömeg- #4009 üzenetére
Ilyen övtáskát vettem, nem pont a telefonhoz, de a trácám és a teló kényelmesen elfér benne.
(#4017) vegyszer: Én mondjuk túrázni nem szoktam, nekem melóba izzadt bele a zsebembe, de így övtáskában max melege van, de ebbe még nem izzadtam bele.
Azt vettem észre ha nem makro fotót csinálok, valamiért a jobb oldalát a képnek elmossa, találkozott már valaki ilyennel?
makro
nem makro -
Dominó85
addikt
válasz -HajTömeg- #4020 üzenetére
Ne a VPowert vedd, főleg ha ennyi (7,20USD), hanem akkor már a Nillkin Frosted Shield-et (7,60USD). Igaz a hozzá adott fólia egy xar konkrétan, de a tok kiválóan védo a telefont és a hátlapja is enyhén érdes, nem csúszik annyira. Ha kérsz, priviben tudok megbízható és viszonylag gyors Aliexpress-es eladót ajánlani.
* Péter - 06302461862 *
-
doongoo
addikt
Minideales ár elgondolkodtat: Dhl szállítással 176 usd (elvileg rootolva és play store telepítve). Ez még áfával együtt is megáll 50000 alatt és kb. 1 hét alatt itt is lenne. Csak ne lenne nálam a tökéletesen működő alap hongmi. Á asszem mégis kivárok és majd az lesz a végső, amelyikre lesz v6 Miui.
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
letört a teló kerétje! mibe fájma?
-
Dominó85
addikt
nimfas, Zolar
Nincsen Snapdragonosom, nem is lesz, mert hétköznapi használatra az MTK SoC is bőven jó. No meg hiába a MIUI szerintem, ha a Snapi erősebb, de melegszik és többet fogyaszt. Nem tudom tettek-e bele led világítást, bár nekem az sem annyira hiányzik már a Jiayu G3 óta.
Egy kis érdekesség: Kijött a KitKat, de sajnos nem a Hongmi-ra, hanem az Mi3-ra. Így nyár végére talán a Hongmi is megkapja, ha addig az amúgy imádott MTK nem balfaxkodik már annyit a qrva kernel és minden egyéb nyílttá tételével...
batai15
Jó ég ember te hogyan használod (becsülöd) a Hongmidat? Először a tok gombjai kopnak le, majd a telód hullik darabokra? Ennyire nem akarhatod a Snapdragonos verziót.[ Szerkesztve ]
* Péter - 06302461862 *
-
zzola
titán
Ha esetleg valaki még vásárolni szeretne rajtam kívül:
Xiaomi Redmi 1S Hongmi 1S WCDMA version Qualcomm 8228 Snapdragon 400 Quad Core 1G 8G F2.2 Dual Camera 1.6+8.0MP 4.7 Inch IPS Screen Smartphone 05.14-ig 149.99 $, hazai címre postával együtt $166.59.
Elég nagy f@szság, mert a paypal a dollárt átváltja euróra, így egy kicsit drágábbra jön ki, de ÁFA-val együtt is csak ~49238 forint lesz a végösszeg, ami azért jó ár szerintem.
Biztosan sokan rendelnek, nehogy lemaradjatok róla!
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
Meg míg ilyen olcsó. Fel fog ez menni szépen mint a régi Hongmi.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Gépötty
senior tag
Mitől lesz az ingyen posta $16.6?
Mellékesen itt 170 dodóért adják, és ahogy a képeket nézem, raktárkészlet is van, meg free posta.
Persze vegyük észre, hogy a címsorban MTK-MT6589T szerepel, de ezt tudjuk be annak, hogy a 'régi' lapját kopipésztelték, és nem írták át.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
kano
nagyúr
A jövő héten már minimum kettőnknek érkezik.
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
zzola
titán
válasz SlayerPrince #4044 üzenetére
Ha töltöttem volna rá dollárt, úgy igen. Más módszert nem ismerek, de most már mindegy, kb. 1500 forint volt a különbség...
-
kano
nagyúr
ki mondta, hogy 15-én adják fel ahonnan rendeltem? Nem antelife, máshol meg már van készlet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kiakadtak az európai chipvezetők az USA, Kína és az EU követelésein
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Robotporszívók
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Hogy is néznek ki a gépeink?