Új hozzászólás Aktív témák
-
nimfas
addikt
válasz -HajTömeg- #5152 üzenetére
A trükk, hogy a sima MTK-s telefon drágább mint az 1S SnapDragon-os telefon....
-
-
gonorrea
senior tag
Másnál is előfordult hogy alkalmazások kezelésénél rányom egy appea visszarakja
home képernyőre? Nem tudok telepített appokat törölni!
Miuiandroidos v15 van fenn (ahol még nem jó a theme és nincs alapból root)A lövészárkokban nincsenek ateisták... Az elv olyan mint a fing, tartod amíg bírod! O+N2 5G 8/128 GB + Xiaomi watch 2
-
gonorrea
senior tag
válasz -HajTömeg- #5156 üzenetére
De igen, köszönöm, pedig csináltam is már
A lövészárkokban nincsenek ateisták... Az elv olyan mint a fing, tartod amíg bírod! O+N2 5G 8/128 GB + Xiaomi watch 2
-
-
gonorrea
senior tag
válasz m4csk4fogo #5158 üzenetére
Én adatokat nem állítottam vissza, csak v13ról frissítettem v15re twrp-vel, igaz nem volt FR, se wipe, így minden beállításom megmaradt! (lehet ez a hiba forrása, meg hogy ki..szott FB-t frissítettem azóta a messenger folyamatosan FC-zik)
Még valami: 15.0.0 romot honnan lehet megszerezni, mivel nekem nem ajánlja fel az OTA frissítést (miuidroidról származó rom még mindig, JHBCNBC 15.0)
A lövészárkokban nincsenek ateisták... Az elv olyan mint a fing, tartod amíg bírod! O+N2 5G 8/128 GB + Xiaomi watch 2
-
veterán
Sziasztok!
Megtetszett nekem a Hongmi, szerintem rendelek egyet én is. Amit viszont nem tudok eldönteni, hogy a simát vagy az 1S-t vegyem e. Árban nagy különbség nincsen.
A Snap vs MTK kérdésben nem tudok dönteni. Igazából a nagyobb kraft nem érdekel, mert nem játszok, az üzemidő annál inkább. De ha esetleg a sima meg fog ragadni a 4.2 Android verziónál, akkor lehet inkább az 1S-t kéne. (tudom ez meg gömbjóslás majdnem) Glonass különösebben nem izgat, bár a 4 helyett 8 GB elgondolkodtató.
Jól gondolom, hogy ezek a fő különbségek? Valaki valami tanács a vásárláshoz, hogy melyik legyen?solfilo
-
Laza...
addikt
válasz solfilo #5163 üzenetére
Mindkét verzió jó, napi használatban nem érzel különbséget.
MTK verzió:
+ szerintem valamivel jobb a kamra képe
+ hosszabb üzemdő
+ nincs Telenor bug
+ megfelelően jó GPS (egyik legjobb az MTK fronton)
+ jó üzemődő1S:
+ erősebb processzor
+ bivaly GPS érzékenység
- Telenor bug
- szerintem kicsit gyengébb kamera
- gyengébb üzemidőAzaz nagyjából az a kérdés, mennyire fontos a GPS, és készenléti idő
Never give up!
-
mclane_
aktív tag
Akadt egy kis gondom...
Mostanában fogja magát és önálló életre kel a zsebemben, felold a képernyőzár, és elindulnak alkalmazások remekül. Szépen átállítódott a képernyő orientációja és ahol lehet mindenhol elfordul fixen és telefon forgatásával sem változik...
Csináltam egy rebootot, és eltűntek a kapcsolók, időjárás, naptárnézet a kezdőképernyőről, a korábban kigyomlált gomb hangok meg idegesítő kis pittyenések visszaálltak gyári állapotra.
Borzasztóan idegesít. Korábban nem volt ilyen gondom, csak a v15-el... -
llaszlo
veterán
Valaki rendelne mostanában ilyen telefont?
Keresek valakit vagy valakiket akik még rendelnének. Ha többen vennénk, akkor olcsóbb a posta, azt szétosztanánk. A xiaomishopból vennénk Németországból. 1 hét alatt itt van. Plusz ÁFA már nincs. -
doongoo
addikt
Xiaomi Hongmi használt 5 hónapos, hibátlan eladó. Érdeklődni privátban
-
MODERÁTOR
-
hevizms
addikt
Sok emberben dolgozik a kiváncsiság is másik telefon iránt.
Nem tudja magának megmagyarázni mi hiányzik a mostani telefonjából,de úgy érzi mégis váltani kellene.
Valahol bennem is megvan ez,mert attól függetlenül hogy eddig ez a telefon jött be a legjobban és talán csak az akkuidő amivel nem vagyok kibékülve,de azonkivűl bőven kielégiti az igényeimet,azért napi szinten nézegetem a minideal-t,hogy milyet vennék most ha eladnám a xiaomit.
Csakhogy egyre kevesebbet ér,mert telik az idő,szóval nálam valószinűleg marad,amíg csak ki nem purcan -
MODERÁTOR
-
xhege
veterán
válasz Viktor0610 #5178 üzenetére
A Hongmi nagyon is bejövős, csak hát megjelent a Note 2 giga és 5,5 inch. Én emiatt váltottam. A Note egyébként most tökéletes számomra. A nagy kijelző nagyon jól jön, mert sokszor olvasok rajta e-mailt, excel táblák stb. meló miatt.
Lapát kezem nekem sincs -
nimfas
addikt
Hű.... nem tudtam, hogy ekkora nemtetszést váltok ki a kérdéssel.
Én is rendeltem kettőt... egyiket havernak, másikat magamnak, de végül a sajátomat eladtam, mert nekem még a 4,7-es kijelző is nagy ha a munkába is hordani kell... Jelenleg egy több mint 2 éves HTC Sensation (4,3") telóm van, amíg működik addig jó. Páromnak egy THL W8S-e van... az 5"-os de az nekem nagy zsebre tenni... hát még egy 5,5-ös készülék.
De anyámnak most rendeltem egy 1S-es Hongmit.... ezzel kapcsolatban lenne kérdésem... mi ez a Telenoros kártya bug mizéria???
Előre is köszönöm!
Üdv. -
MODERÁTOR
Biztos, volt már szó róla, de az imént kipróbáltam a Hongmi GPS-ét a My Tracks nevű programmal, gyalogos módban.
Azt hiszem, mindent elmond a készülék GPS-vevőjéről, hogy azt is látni lehet a nyomvonalon, mikor pár lépéssel odébb mentem, hogy a kutyinak dobjak egyet.
Még egyszer: NEM az 1S, hanem a sima Hongmi GPS-vevőjét teszteltem.
Xiaomi 13T
-
djula
aktív tag
válasz Viktor0610 #5183 üzenetére
GPS test programok milyen pontosságot írnak?
Nekem 1S van, de nem vagyok vele elégedett, sokszor 10-30 méter pontosságot mutat csak és ennek megfelelően odébb is tesz a térképen. -
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
Dominó85
addikt
-
mclane_
aktív tag
Sziasztok!
A hétvégi mizéria után újabb gondom támadt a telóval, Úgy tűnik, mintha az Auto-sync nem működne megfelelően, mobilneten láthatóan nem jó, wifin sem tökéletes. Whattsapp üzeneteket pölö nem kapok meg csak, ha elindtom az alkalmazást, gmail rendesen szinkronizál, de céges levelezésem szintén csak manuálisan hajlandó frissteni(gyári email app gmail is meg a céges is).
Van valakinek tippje, hogy mi a kinja?
Előre is kösz. -
mrmft
senior tag
Ilyen szilikon tokot keresek, akinek lenne folos kerem keressen meg privatban!
[ Szerkesztve ]
-
esox
senior tag
válasz Viktor0610 #5183 üzenetére
Nekem v15(v2) óta sokkal gyorsabban talál jelet a gps. Addig volt, hogy percekig csak pörgött a waze... most bekapcsolom a gps-t, majd waze és ahogy elindul a progi, pár másoperc múlva már a téerképen is vagyok. Ennél jobb nekem nem kell.
__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
llaszlo
veterán
Van itt valaki, aki már rendelt a xiaomishop.com német EU raktárából?
-
doongoo
addikt
meghirdettem az aprón a Hongmit jó áron. Érdeklődni lehet.
-
gonorrea
senior tag
15.0.0 romra valaki feltette már azt a zip-et, ami segít hogy a pc háttértárként kezelje a telefont (sd és sima tárhely)? Nálam felmegy simán twrp-ből, viszont akkor a Beállítások/Alkalmazásoknál ha rányomok egy alkalmazásra akkor hibaüzenettel kidob: A Beállítások alkalmazás sajnos leállt! Többszöri nekifutásra is (csináltam teljesen friss telepítést is akkor is ugyanez volt a helyzet)!
SettingsFIXStable13.zip-ról lenne szóA lövészárkokban nincsenek ateisták... Az elv olyan mint a fing, tartod amíg bírod! O+N2 5G 8/128 GB + Xiaomi watch 2
-
mrmft
senior tag
válasz Viktor0610 #5194 üzenetére
De jo, pofas is. Mar lerendeltem a linkeltet...
-
MODERÁTOR
válasz gonorrea #5196 üzenetére
Nekem (stabil, nem multilang V15) csak egy APK-t kellett feltelepíteni, sőt, ahogy látom, elég volt csak egyszer elindítani, egy gombra rákattintani.
Keresem az APK-t, de egyelőre nincs meg...
Asszem, megvan: fix for USB
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
gonorrea
senior tag
válasz Viktor0610 #5198 üzenetére
Köszi otthon majd kipróbálpm
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest