Új hozzászólás Aktív témák
-
gonorrea
senior tag
válasz Viktor0610 #5051 üzenetére
Igen, közben rájöttem, de a miuiandroid-on lévő 15ör rom már tud magyarul (ha jól olvastam), abban is működik az su updater zip ha feltelepítem (mert azt írta a telefon hogy nem rendelkezem rendszergazdai jogokkal, szerezzem be a fejlesztői változatot)
A lövészárkokban nincsenek ateisták... Az elv olyan mint a fing, tartod amíg bírod! O+N2 5G 8/128 GB + Xiaomi watch 2
-
MODERÁTOR
-
gonorrea
senior tag
válasz Viktor0610 #5053 üzenetére
miuiandroid-ról feltett v15ös rom után nekem megmaradt a twrp, nem tudom hogy ez normális e, de így az alól akkor legalább tudom telepíteni az su-t! Mintha azt olvastam volna, hogy felülírja a gyári recoveryre, bár valami olyan info is volt, hogy csak akkor ha ezt tartalmazza a rom Na nekem ez már KÍNAI
A lövészárkokban nincsenek ateisták... Az elv olyan mint a fing, tartod amíg bírod! O+N2 5G 8/128 GB + Xiaomi watch 2
-
MODERÁTOR
-
gonorrea
senior tag
válasz Viktor0610 #5055 üzenetére
Ja én is minden megvan root, su, beállításaim!
Találtam egy iOS7 témát, még tetszik is de zárképernyőn kínai betűk vannak, ezt szerintetek lehet valahogy szerkeszteni? Mert így nem szeretném használni, de ahogy nézem nagyon sok témánál vannak kínai betűk, de így számomra nem faszák
-
MODERÁTOR
válasz gonorrea #5056 üzenetére
gonorrea:
Én addig keresgettem a free témák között, amíg nem találtam olyat, amin nem voltak kínai betűk.Nikitaa7:
A 15-ös build szerintem jól sikerült. Mindenképp' jobb, mint a 13-as (nem eszi annyira a RAM-ot), és a hivatalos oldalról letölthető ötösnél meg mindenképp' jobb, mert mikor én azt feltettem, nekem eltüntette a megvásárolt programjaim, holott, mikor megvettem, ötös volt rajta, és az nem produkált ilyen hibát.
Szóval no para, jó az, ami most van!Xiaomi 13T
-
herdsman12
őstag
válasz Viktor0610 #5051 üzenetére
Elméletileg igaz, van a "Stabil", ami kínai-angol nyelvű és a "Multilang" (stabil, többnyelvű).
Az Ultimate (?) elnevezést nem a fejlesztői próbálkozásoknál használták?
A valóságban meg jól összezavarja a helyzetet, hogy a v15-nek van kettő OTA (multilang) változata,
1. MIUI-JHBCNBD 15.0 (nincs ROOT, Theme nem működik, de megoldható)
2. MIUI-15.0.0 (ROOT, Theme rendben)
és van egy letölthető multilang változat, amiben szintén nincs ROOT és Theme nem működik (de megoldható).
(Ezt is bármikor kicserélhetnék a jobbik verzióra.)(#5053) Viktor0610
Az OTA frissítés utáni angol recovery nem tette fel az UPDATE_SuperSU-v1.93.zip állományt.
"-- Install /sdcard2/Download ...
Error: Invalid OTA package, missing scatter
Installation aborted."(#5054) gonorrea
Az OTA frissítés felülírja a TWRP-t, de visszatehető. -
MODERÁTOR
válasz herdsman12 #5059 üzenetére
Nálam az általad 1-essel jelölt ROM volt fenn a készüléken (13-ról frissítettem), a témákkal nem volt gondom.
Eszerint az UPDATE_SuperSU-v1.93.zip fájl nem tehető fel a gyári recoveryre. Köszi az infót.
Xiaomi 13T
-
Nikitaa7
tag
válasz Viktor0610 #5058 üzenetére
Nagyon köszönöm, megnyugodtam
-
herdsman12
őstag
válasz Viktor0610 #5060 üzenetére
Lehet valamit javítottak Xiaomiék, mert a build.prop átírás javította a Theme kérdést, de a hiba nem ott volt.
MIUI főszerkesztő barátunk (vagyula) írt a javításról.
Nálad nem a kínai-angol verzió van, mert ott simán lehet más a helyzet. -
MODERÁTOR
válasz herdsman12 #5062 üzenetére
De, a kínai-angolt használtam. A multilangnál elriasztott, hogy nem frissíthetem OTA a 100 megánál nagyobb méretű frissítésekkel.
Xiaomi 13T
-
herdsman12
őstag
válasz Viktor0610 #5063 üzenetére
Ok, pár napja már saccoltam, hogy a kínai-angol verzióknál nem volt ez a Theme probléma. Ott nem is szerepel a build.prop állományban átírandó sor.
Nem vágom, de az a 100MB nem csak az ultimate ROM-oknál volt probléma?
Én a mostani v15 (multilang) oda-vissza pakolásnál csináltam két OTA frissítést, tehát működik.
TWRP-t eltünteti, de javítható, viszont Theme, ROOT megoldva. -
MODERÁTOR
válasz herdsman12 #5064 üzenetére
Ennél írja, hogy max. 100 megás frissítéseket tegyünk rá.
Lehet, csak "ott maradt", de mindenesetre érdekes.Xiaomi 13T
-
cicur99
tag
Nekem OTA-n nem ajánlja fel a frissítést 15.0-ról 15.0.0-ra.
Tudtok egy linket, ahonnan leszedhető? -
herdsman12
őstag
válasz Viktor0610 #5065 üzenetére
Azt írtam feljebb is, hogy ott lehet a zavar, hogy amit itt ultimate néven emlegetnek az nem a stabil kiadás, hanem a fejlesztéseket bemutató, (főzött) nem végleges ROM. Az a korlátozás talán szándékos, de a stabil ROM-okra nem vonatkozik.
[ Szerkesztve ]
-
herdsman12
őstag
válasz cicur99 #5066 üzenetére
Itt lehetne, de most még az első v15 letölthető.
-
-HajTömeg-
őstag
Egy ideje ajánlgatja a telefon OTA-n a 15-öst, érdemes frissítenem?
A mostani 13-as is teljesen jó.
MIben jobb vagy rosszabb a 15?Alias: Júzer error
-
Sztenn
tag
válasz -HajTömeg- #5069 üzenetére
SZERINTEM fontos újítások vagy javítások nincsenek. majd a következő stable lesz érdekes ahogy az ultimate edition logját nézem:
"* Much more features i cant remember"
-
Laza...
addikt
-
Nikitaa7
tag
Sziasztok!
Hol tudom beállítani, hogy amikor magyarul írom az smst- akkor ne 3 sms-ben akarja elküldeni az ékezetek miatt?
swype-ot használok, szóval eléggé macerás kitörölgetni utólag az á-kat, ő-ket, stb.Illetve a másik dolog, hogy szerintem nem működik az Auto kijelző fényerő. hiába állítom be, nem csinál semmit.
Köszönöm a segítséget!
-
herdsman12
őstag
válasz Nikitaa7 #5075 üzenetére
Gyanús, hogy ez nem működik.
Ékezet nélkül Swype-al az nem egyszerű.
Billentyű váltás sms idejére, és ott ékezet nélkül, igaz, akkor nincs szótár, max a Névjegyzék, az meg béna, ki is kapcsolom.
Auto.háttérv.-ást soha nem használtam, de most kipróbáltam. Nappali fényes szobában, fényerő csúszka 1/4en, bekapcsolásnál egyértelmű a fényerő váltás. Szobából ki a fényre, szintén működik.
Szabadban Auto-ra állítva, ujjal letakarva az érzékelőt lassabbnak tűnik és kisebb a változás.[ Szerkesztve ]
-
Nikitaa7
tag
válasz herdsman12 #5076 üzenetére
Köszi!
Így folyamatában nézve valamennyit talán változtat, de nem sokat. Pl metróban túl világos, kint a napon pedig alig látom és ekkor jön, hogy kézzel kell felhúzzam maxra.Amúgy használok vibert, de néha még kell az-az sms funkció
-
Dominó85
addikt
A továbbiakban a PH-n csak Read Only vagyok. Akinek kérdése, kérése van hozzám, akkor privátban írjon. Sajnos elegem lett a sok szájkaratésból.
Köszi mindenkinek a segítséget a Hongmival kapcsolatban. Pá
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
Sajnálom ez a döntésem határozatlan ideig fix. Privátban állok rendelkezésére mindenkinek, aki a minimálisan elvárható tiszteletet megadta nekem. És ez a tisztelet alap és kölcsönös. Nem vagyok megsértődve, csak jelenleg nincsen se kedvem, se felesleges energiám ahhoz hogy idegesítsem magam feleslegesen. Figyelem majd a topikot és rengeteget olvasok napi szinten a Hongmi kapcsán is, így képben leszek. Pááá mindenkitől.
* Péter - 06302461862 *
-
mrmft
senior tag
Hasznal valaki rajta AOSP ROM-t (melyiket, honnan)?
Nagyon szabadulnek a MIUI-tol. Koszonom. -
mrmft
senior tag
válasz Viktor0610 #5083 üzenetére
OH, thx.
Tapasztalatok? Mukodik nomalisan? Kinai dolgokat kell-e kukazni belole? GAPPS nem erdekel.
Udv! -
MODERÁTOR
Jól működik, bár, mintha a PowerAmp meg-megakadna vele, ha sok mindent csinálok egyszerre. A memória kevésbé fogy el, mint a MIUI-val (a 15-tel mondjuk ott sem igazán volt gond), gyors, bár a MIUI is szuper sebes, ugye.
Gravitybox-szal szuper jól személyre szabható.Xiaomi 13T
-
mrmft
senior tag
válasz Viktor0610 #5085 üzenetére
Meg egy utolso kerdes mielott neki allok: beallitasokban, a ki-/bekapcsolas utemezese ugye benne van?
-
esox
senior tag
új v15 óta nem műxik a proximity szeinzor. A Dialerben van állítólag a beállítása, mármint ott van egy proxymiti menü, de újrakalibrálást nem látok. Tudja valaki hogy fixálható ez?
__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
Sziasztok.
Lenne néhány kérdésem, az itt lévő nálam Xiaomiban jártasabb kollégákhoz.Néhány napja vásároltunk egy Xiaomi Redmi/Hongmi 1S készüléket.
a problémák:
- videó felvételt megcsinálja, de nem tudja lejátszani(lehetséges, hogy flash playert kellene felrakni rá)?
- magyar nyelv van benne(úgy érkezett) de nem teljes, hogy lehetséges a frissítés, vagy a frissítés megoldja-e ezt a problémát?
-OTA frissítések vannak-e, vagy érdemes-e ezekkel foglalkozni?
-Esetleg lenne-e valakinek eladó bőr vagy kinyithatós tokja eladó? -
herdsman12
őstag
válasz #18193920 #5090 üzenetére
Nem hiszem, hogy bármit is kellene telepíteni a lejátszás miatt, az valami spec probléma lehet. Ki-bekapcs, akksi ki-be oldott meg a napokban itt valami problémát.
Máshol (PC) vagy másik lejátszóval (MX Player) megy a videó?
OTA frissítés van, ha látod (Rendszerfrissítések).
Itt találod az 1S tulajokat. -
törölt tag
válasz herdsman12 #5091 üzenetére
Igen mx player lejátssza.
Bocs nem vettem észre, hogy saját topikja van.
Köszi a választ. -
mrmft
senior tag
válasz Viktor0610 #5089 üzenetére
ASOP helyett vegul maradtam a MIUI-n, az legalabb frissul.
De nagyon hianyzik az idozitett ki-/bekapcsolas funkcio. A csendes uzemmod nekem nem eleg.
Kapcsoljon ki este, es kapcsoljon be reggel magatol. Ezt, hogyan tudnam elerni? -
BSOD
senior tag
Nem vagy vak. A root/biztonságot én is a beállítások közt kerestem...
Van egy külön rendszerprogram biztonság néven (elvileg az utolsó oldalon), az alatt találod a teljesítmény gomb alatt. Nem vágom miért nem lehetett a beállítások közé tenni.[ Szerkesztve ]
Keresek SILICON GRAPHICS octane-hoz vpro grafikus rendszert.
-
vegyszer
addikt
válasz Nikitaa7 #5075 üzenetére
A válasz kissé felemás. A MiTools tud Unicode eltávolítást (elvileg). De nem próbáltam. Ellenben az alábbi app feladata pont ez. Handsent SMS, és van magyar kiegészítő hozzá itt. Én 3 éve ezt használom.
Úgy működik, hogy normálisan a prediktív módon írsz. De küldés előtt a felesleges karaktereket magától a háttérben kigyomlálja. (nézd vissza mi megy ki az "Árvíztűrő tükörfúrógép"-ből)
[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest