- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Philips LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Gamepad
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
sysys
csendes tag
Totál nem értem ezeket a verziókat.
Fentebb linkeltetek egy ilyent: JHBCNBF26.0 (V5)
Nekem most ez van fen mint MIUI verzió: JHCMIBH45.0
Ez a kettő nem ugyan annak a verziói? A 45 nem újabb? Valaki lesötétítene 2 mondatban? Köszi!
-
gonorrea
senior tag
JHBCNBF26.0 (V5): ez a hongmi (redmi, redrice) legfrissebb verziója 4.2.2 alapu miui
JHCMIBH45.0: ez a hongmi 1s telefonra való rom (már lassan lesz egy újabb is belőle ha jól tudom) 4.3 alapu miuiA két telefon közötti különbség, hogy a sima hongmiban MediTek processzor van (MT6589T) 4 mag 1,5GHz/mag, a hongmi 1s-ben viszont Snapdragon400 (MSM8228)
Az 1s-re van többféle custom rom is, de van saját topikja, ha neked az van ott jobban tudsz tájékozódni!
Remélem tudtam segíteni!
A lövészárkokban nincsenek ateisták... Az elv olyan mint a fing, tartod amíg bírod! O+N2 5G 8/128 GB + Xiaomi watch 2
-
sysys
csendes tag
Sziasztok!
Próbáltam egy leírás alapján root jogot szerezni a hongmi 1s-re, de ahonnan le lehetne tölteni ilyen update.zip-et, oda regisztrálni kéne, de azt nem engedni nekem a rendszer. Ahányszor beütöttem az adataimat, mindig az volt a válasz, hogy a szerver elfoglalt.
Van esetleg egy url ahonnan le lehetne szedni akár reg nélkül?
Vagy más módszer?köszi!
-
trebrona
nagyúr
Írták már, hogy van saját topikja.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
flanki
aktív tag
Mitől lehet az hogy a Matricaboltból letöltött hangulatjelek(fb) nagy részénél a háttér hibás vagy fekete keretet kap
4.2.2 HM2013023, MIUI-JHBCNAL25.0[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
flanki
aktív tag
válasz Viktor0610 #6460 üzenetére
Akkor ezek szerint nem csak én vettem észre ezt a jelenséget.
Én is próbálok választ találni a kérdésre de eddig sikertelenül, hátha valaki tudja a megoldást!? -
vegyszer
addikt
Én a meteos féle módszerrel a belső sd kártya rovására átpartícionáltam a belső memóriát. A 2,77GB méretre. Tökéletesen működött, míg el nem adtam. Itt is, és a Lenovo A820 topicban is kifejtettem, hogy mit, hogyan tettem. Maradt benne egy 14MB-os partíció belső sd gyanánt, de az nem kavar be, mindenre a fizikai sd kártya lesz használva (fénykép mentés, letöltés, Bluetooth, stb)
[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
hevizms
addikt
Ha a saját telefonomat nézem hogy mennyire elégdett vagyok vele,akkor nem is tartom nagyképűségnek a nyilatkozatot :
[link] -
Dominó85
addikt
válasz hevizms #6465 üzenetére
És egyáltalán nem irracionális az elképzelés.A Samsung-nak is már ideje volt domboritania az "Alpha" sorozattal.
Az Apple meg "megnagyobbodott" a iPhone 6 Plus-val.
Tele lett a gatyó a két nagynál.
A Lenovo-val is számolni kellene, de elnézve az árpolitikájukat... inkább a HTC sorsára fognak jutni.
Amellett sem érdemes elmenni, hogy a Sony a prémium kategóriára összpontosít a jövőben.
Nagy átalakulósdi van most...[ Szerkesztve ]
* Péter - 06302461862 *
-
s4tch
veterán
Urak, ha valakinek a 17-es multi/miuihu ROM le van töltve, kérem, tolja fel gdrive-ra vagy valami hasonlóra! A miuiandroid.hu-n csak a 26-os ROM érhető el, vissza szeretném tenni a 17-est. Köszönöm.
-
Dominó85
addikt
Jaaaj de csábulok az Elephone P3000S felé...
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
-
Dominó85
addikt
flanki
Majd összeragasztom ős sorba kötöm őket. Meg megkérek egy PH-s modder kollégát, hogy gyártson le hozzá ducibb hátlapot. Ennyiből már vehetnék egy Lenovo P780-at. (135USD a pandásoknál , kár az 1,2-es magokért és a gyenguszabb kameráért...)hevizms
Én is nézegetek telefonokat, de ahogyan a Jiayu G3-nál, ettől sem tudok szabadulni. A G3 családban maradt. Apum használja megelégedéssel (6-7 napota tölti és így is tesz bele 5 óra kijelzőidőt wattafak )* Péter - 06302461862 *
-
Kulbi
aktív tag
Sziasztok,
Tudna valaki ajánlani fehér hátlapot a Hongmihoz. Bármi játszik, ali, ebay csak kipróbált legyen, jól illeszkedjen, gombok stb.
Köszönöm[ Szerkesztve ]
<Macbook Pro 13" 2015 Early> <iPhone SE> <iPad 4 Mini > <Synology DS216Play> <Himedia Q5> <Samsung UE50H6400> <SMSL Sanskrit> <Bkercso Inventory> <Takstar Pro80> <Xears XE200Pro> <SJ4000>
-
konzi
aktív tag
Lenne egy Pesti forumtars aki ujra tudna rakni a rendszert a telomon ?? Frissites utan csak a mi logoig jut es ujraindul
en sajna nem ertek hozza...6 doboz sor es orok hala,egy valaszt megerdemlek ??,
-
konzi
aktív tag
Koszonom vegyszer kolleganak a gyors e hathatos segitseget !!!!
,egy valaszt megerdemlek ??,
-
kriszpontaz
veterán
Egy kis hír biztatásnak:
Hey MIUI fans,
As you may know, it's been over a year since MIUI V5 was released. With the release and upgrade of MIUI 6, we would like to focus on MIUI 6 feature development and optimization. So we have decided that the developer version of MIUI V5 will be suspended next week. The last stable version of MIUI V5 is being tested now and will be released within this month.
And here is the timeline for MIUI 6:
1) All Redmi phones will get MIUI 6 developer version and stable version; We will try our best to release some beta versions by the end of Dec. 2014;
2) MIUI 6 Special Edition for Mi 2 series is available for now, and we will also work on MIUI 6 developer version and stable version in the future;
3) The developer version for Mi 1 will be suspended next week, so this week’s update is the final version. And there will be no MIUI 6 for Mi 1 in the future.
Thank you for your understanding. Please stay tuned.
MIUI Team
-
hevizms
addikt
válasz kriszpontaz #6484 üzenetére
-
Dominó85
addikt
Ez a "Redmi" széria szerintem az MTK-s verziót nem takarja, se a Hongmi, se a Hongmi Note esetében. Szopóroller van az MTK Note MIUI fórumában is. Én már semmit sem remélek a Xiaomi-tól. Ha a Lenovo P780-ban ugyanez a SoC lenne és nem az 1,2-es, akkor bizony már bye-bye lett volna a Xiaomi közösségből. Még arra sem foghatná a Xiaomi, hogy retek széles a termékpalettájuk. Előbb lesz a kint 100 dolcsis low-budget Xiaomira Lollipop, mint a Hongmi MTK-ra KitKat. Ez a szomorú valóság. Eleve elbaszarintotta a Xiaomi ott a dolgot, hogy a Redmi szériából van vagy 6 féle... 1-2 SIM, 3-4G, Note vagy nem Note, MTK vagy Snapi... Barmok és béna a stratégiájuk. Sürgősen vissza kéne térniük a jól bevett ösvényre.
[ Szerkesztve ]
* Péter - 06302461862 *
-
MODERÁTOR
-
kriszpontaz
veterán
válasz Dominó85 #6486 üzenetére
A Redmi az összes jelenlegi Redmi telefont takarja, tehát a Redmi 1 (Hongmi), Redmi (Hongmi) Note-ot is belevéve. Valószínű az utolsók között lesznek az MTK proci miatt, elsődlegesen a Snapdragon miatt kaphatják meg hamarabb a Redmi 1S és Note 4G a V6-ot. Az MTK kicsit szopóroller a támogatása miatt (gyári támogatásról beszélek) de nem lehetetlen. Valószínű KK alapú rom lesz rá. Az L-ről még semmi hír.
Az MTK proci gyári támogatásáról sajnos nem a Xiaomi tehet, de abban van sara hogy szinte csak a csúcsmodelljeikkel foglalkoznak. Fogadni mernék hogy kb. 10-ed annyi fejlesztő dolgozik a Redmi szérián mint az Mi3- Mi4 modelleken.
[ Szerkesztve ]
-
-HajTömeg-
őstag
válasz kriszpontaz #6489 üzenetére
Jelenleg melyik verzióra mondható,hogy a legstabilabb?
Illetve 13-as romban küzdök egy olyan problémával,hogy külföldön,ha manuálisan szeretném manuálisan beállítani a szolgáltatót,akkor csak számokat dob fel,nem írja,hogy Vodafone
Van erre valami megoldás?Alias: Júzer error
-
kriszpontaz
veterán
válasz -HajTömeg- #6490 üzenetére
Hát most olyat kérdeztél......én a Redmi 1S-ről tudok nyilatkozni, nálam a V43 a legstabilabb. A többi rom csak rontott a telefonon. Külföldön még nem jártam a telóval, így ezt sem tapasztaltam.
[ Szerkesztve ]
-
Dominó85
addikt
Nagyon remélem, hogy igazad van (hisz az egyik legmegbízhatóbb forrás közlő vagy).
* Péter - 06302461862 *
-
mclane_
aktív tag
Érdekes amit írsz.Nyilván az eladásaik döntő többségét a Hongmi/Redmi teszi ki, ennek köszönhetően a 3ik legnagyobb gyártó, meg dönt bevételi rekordokat, nem pedig az Mi4/Mi3nak.
-
trebrona
nagyúr
Ugyanez itthon: [link]
Hajrá, hajrá!!!
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
hevizms
addikt
Tiszta unalom ez a telefon
Annyira jól működik minden hogy hónapok óta nem buzeráltam a romot.Ilyen az előző telefonommal nem volt.Már jó lesz ha jön a miui 6,azt hoz egy kicsi változást ebbe az egyhanguságba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Építő/felújító topik
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Külpolitika
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest