Új hozzászólás Aktív témák
-
BSOD
senior tag
válasz -HajTömeg- #5750 üzenetére
bootloader/bootmenü
Keresek SILICON GRAPHICS octane-hoz vpro grafikus rendszert.
-
s4tch
veterán
válasz -HajTömeg- #5753 üzenetére
Zsebben véletlenül benyomódott a vol+ és a bekapcs gomb pár másodpercre.
-
BSOD
senior tag
Nem a cwm jött be neki hanem a bootmenü. Ez még a cwm (vagy bármilyen recovery) előtt van.
Újabb verziójú hongmikon egyébként sem megy a cwm (legalábbis nyár elején még nem volt javított verzió).
Twrp és gyári recovery van.[ Szerkesztve ]
-
mrmft
senior tag
Nalam 352MB-ot akar szedni a 15.0.0, hogy 17.0.0-ra frissitse magat.
Tudnatok nekem adni egy linket honnan tudnam leszedni a 17.0.0-t, hogy TWRP alol fel tudjam tenni?
EU-s verziot keresek a xiaomi.eu-s http://celogeek.miuiandroid.com link miatt visongat a PB igy azt nem eroltetnem, a miuiandroid.hu pedig meg 17.0-nal tart. -
Thrawn
félisten
Csak engedd neki, hogy letöltse a frissítést és felteszi magától. Ha valamiért mégsem menne, akkor a download_rom mappából töröld le a fájlt amit letöltött és próbáld meg újra.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
mrmft
senior tag
-
Thrawn
félisten
Indítsd újra a telefont. Először nálam is megállt 4%-on, de aztán meg leszedte simán és fel is települt. Azóta már a gazdáját boldogítja
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
BSOD
senior tag
v17.0.0-ban uninstallálom az mikey appot és újraindítás után visszakerül...
-
herdsman12
őstag
válasz hevizms #5766 üzenetére
MiKey problémát én se tapasztaltam, de van rosszabb.
A böngésző működése megváltozott, háttérből jövet újra tölti az oldalt, oldalakat, régebben ott volt és kész. Több oldal megnyitásánál csak az aktuális oldal töltődik be, ha másikra lépsz, akkor vársz. Az oldaltördelés is bizonytalanabb lett.
Ráadásul a szöveg kijelölést is megváltoztatták, a régit se volt egyszerű használni, de legalább működött. Most nem lehet változtatni a kijelölés területét, vagy az az egy szó, amit kijelöl, vagy az összes.
Ha ezek másnál is így működnek, akkor ezt elrontották.Utóbbi verziókban rendszeresen(?) nem csörög a Viber és a Skype, utólag látom, hogy hívásom volt.
Ma viszont egy Viber beszélgetésem megszakadt, csak később derült ki, hogy GSM hívásom volt, de nem csörgött.A memória kezeléssel is csináltak valamit, mert ua programok használata közben több a szabad memória, na ez boldogít a legkevésbé.
Két nem Play áruházas programot használok, AdAway és egy navi, remélem nem ezek okozzák a problémát.
(Folyt.köv)[ Szerkesztve ]
-
hevizms
addikt
-
dioka7
senior tag
Sziasztok!
Nálam olyan gond lett az új rommal, hogy az elemlámpát ha bekapcsolom lezárt képernyőnél, akkor kb 1 perc nyomkodással birom kikapcsolni, de volt már olyan hogy a hangerő gombját nyomkodtam és arra kapcsolt ki. A kijelző "felébresztése" olyankor bebolondul és nem akar visszaéledni. Az eddigi romokkal ilyen gondom nem volt, sőt örültem, hogy végre egy telefon amit nem fagyaszt ki a lámpa. Hát eddig örülhettem, remélem javítják...
-
mclane_
aktív tag
Nekem is csak rossza tapasztalatom van, a Galéria használhatatlan, van menne 570 kép és képtelenség görgetni, annyira akadozik. Wake lock detectorom nincs, de felteszem, megnézem, hátha nálam is csinál valamit.
-
Dominó85
addikt
Sziasztok,
aki rendelt rajtam keresztül Tempered Glasst és/vagy Nillkin Frosted Shield, annak üzenem, hogy előbbi 920Ft/db, míg utóbbi 1520Ft/db áron lett berendelve. Az esetleges rendelési és tisztelet díjat elfogadom, de ha egy buznyákkal sem kapok többet, az sem izgat. Senkinek sem fán teremnek a 20 ezresek. A lehető legjobb árakon Seven Seals akció (eredeti ár - 15%) keretében tudtam megvenni őket.
üdv, PéterUI: Fizetni bármikor lehet, de legkésőbb a termék megérkezte után 2 nappal.
* Péter - 06302461862 *
-
MODERÁTOR
Közelségérzékelő probléma reloaded.
Szóval. Sokszor panaszkodtam, hogy több ROM-verzión is gondom volt vele, de a V17-tel eltűnt.
Egészen addig, míg fel nem tettem a Gravityboxot. Vagy a XBlast Toolsot. Egy célom volt ezekkel a programokkal, a CRT off effekt bekapcsolása. Tetszett az eddigi telefonjaimon, ezen is szerettem...
Persze, ha ez kell a szenzor jó működéséhez, akkor lemondok róla, bár a szívem fáj kicsit érte...Ui.: senki nem használja ezeket a programokat vagy csak engem "tisztelnek" meg azzal, hogy elrontják a proximity szenzort?
Xiaomi 13T
-
mrmft
senior tag
válasz herdsman12 #5781 üzenetére
En a miuiandroid.hu-rol toltottem a 17.0.0 mulilangot, ebben van mind a ketto, a letoltesenel 17.0-t ir de a 17.0.0 jon amikor szedni kezeded.
Te honnan toltotted a tiedet? -
herdsman12
őstag
válasz hevizms #5773 üzenetére
Úgy tűnik, hogy megtaláltam a probléma okát.
A Beállítások - Font (Betűméret) - Közepes beállítást használtam állandóan. Most ezzel a beállítással a Böngésző kijelölés funkció használhatatlan.
Normál (Font) méretnél - függetlenül a Böngésző "Szöveg mérete" beállítástól - rendesen működik.
Ránézésből is látható, hogy az egyébként is ortopéd módon elcsúszott
"Megos-ztás"-ból mi lesz "Közepes" betűméretnél.
Megnéznéd, hogy nálad is így van ez?[ Szerkesztve ]
-
hevizms
addikt
válasz herdsman12 #5784 üzenetére
Ugyanez a helyzet nákam is.Közepes betüméretnél nem lehet kijelölni,csak 1 szót és eltűnik a megosztás fül.
-
mclane_
aktív tag
1 napi használat után elég lesújtó a tapasztalatom, iszonyatosan lassú lett a telefon, és akadozik, taskvltásnál, vagy SMS-nél amikor emoticonra váltok hezitál elég sokat..Idegesítő lett nagyon...
-
Aldo Novares
aktív tag
Sziasztok
Ma kaptam meg a Redmi 1S emet, itt vettem apron, de nekem eleg uj most ez a telo, eddig egy Sony X8am volt. Az a kerdesem hogy mire kell odafigyelnem a telefonnal kapcsolatba, hasznos progikat miket toltsek le, erdemes e rootolni , es hogy milyen tokot erdemes venni meg foliat ra, mert most gyari folia van rajta. Tobb evre vettem a telefont,jatszani nem fogok rajta. Udv
-
herdsman12
őstag
válasz Aldo Novares #5789 üzenetére
-
mclane_
aktív tag
válasz herdsman12 #5788 üzenetére
Csak update. Se wipe se semmi. De nagyon nincs hangulatom nulláról telepíteni, de ha nagyon felb*sz lehet az lesz.
Pozitívum:végre új naptár és email app -
Aldo Novares
aktív tag
válasz herdsman12 #5790 üzenetére
Köszi, topicot tévesztettem
-
MODERÁTOR
válasz herdsman12 #5786 üzenetére
Nálam az volt , hogy V15-re frissítettem (angol-kínai verziókat használok), belassult, de nagyon.
Adatmentés után format minden, majd visszaállítottam, ami kellett, azóta tökéletes. Megkockáztatom, az eddigi legjobb ROM-verzió.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
herdsman12
őstag
válasz Viktor0610 #5793 üzenetére
Megnéznéd, hogy az angol verzióban a Böngésző szöveg kijelölés működik rendesen?
Itt a probléma leírása, itt meg egy képen a felső, nem működő kijelölés és az alsó működő. -
MODERÁTOR
válasz herdsman12 #5795 üzenetére
Kipróbáltam, nincs vele gond. Alap betűméretnél sem és közepesnél sem.
Xiaomi 13T
-
herdsman12
őstag
válasz Viktor0610 #5796 üzenetére
Köszi.
-
mclane_
aktív tag
válasz herdsman12 #5794 üzenetére
Pofásabban néz ki, kicsit máshogy kell hesználni, igazából csak nekünk új, többi telón már lassan fél éve ez van, mi kaptuk meg csak most.
Full wipeal backup nélkül újraraktam mindent, Galéria még minig kula, más probléma nincs vele. -
overland
aktív tag
Sziasztok, kis segítségre lenne szükségem.
jhacnal5.0 td verzióm van (esetleg újabb van már?).
Eladás előtt menteni szeretném a mostani állapotot és törölni a személyes dolgokat.
Hogyan csináljam?unatkozó okoskodó okostojások kíméljenek!!
-
paulkaresz
aktív tag
aki teheti szavazzon,hátha számít valamit...
Az élet olyan mint egy tekercs WC-papír ... Minnél közelebb van a vége annál gyorsabban fogy!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek?
- Öregszem
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- PlayStation 5
- Milyen notebookot vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest