Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
na nekem is meg érkezett egy mi key. Szerintem elég gyengére sikerült. eléggé csalódtam. Miért? megmondom őszintén hogy körülményes a használata és bugos maga az app is.
példa : kamera indít . Semmi gond. De lehet képet is lőni a gombal, na de ez kb olyan mintha minden alkalommal újra indítaná az appot. zseblámpát is be lehet kapcsolni, de ki nem, illetve van hogy pár sec után a képernyőt is lezárja vissza. Én egy ténylegesen gombként működő dolgot vártam, amivel pl mint a kamera gombal(pl a virtuálisal) lehet képet készíteni stb.
Hozzá teszem feloldott képernyő melett is ezt teszi. És a mi key app szopja az akkut is.[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz batai15 #4355 üzenetére
Ez az app nem működik vele?
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Dominó85
addikt
válasz batai15 #4355 üzenetére
Kicsit elragadott a hév nem? Használd többet és kitapasztalod. Az aksi leszívását pedig nézd meg a Deep Sleep progival, hogy hagyja-e aludni a telefont vagy sem. Én azért megvárom és jól kivesézem a Mi-Key + apk kombót. Hamarosan talán megérkeznek.
* Péter - 06302461862 *
-
m4csk4fogo
tag
A Mi-tools újabb verzióiban van akinek működik a menü gomb hosszú megnyomására beállított esemény?
Már úgy megszoktam a lezárást így, hogy visszatettem a legutolsó stabil verziót belőle. -
Dominó85
addikt
Normál "bolti" könyveim vannak, de nézhetek neked pár pdf-et a neten. Anno láttam párat megosztva a fotós blogokon (amik ingyen terjeszthetőek, így nem minősül wareznek).
Off: Ma déltől este 10-ig nem volt netem, most már qrvára elegem van a T-Com-ból. Írni fogok nekik egy levelet hogy ne is várjanak e havi számlán pénzt. Egy hónapban vagy 4-5 napig nincsen internet, hát rohadtul nem ilyen szutyok szolgáltatásért fizetünk X összeget, ami nem éppen kevés. Hogy szakadna rájuk az ég!
* Péter - 06302461862 *
-
vegyszer
addikt
válasz Dominó85 #4360 üzenetére
Szia! Szerintem nézd meg, mit vállal a szolgáltatód, és a többi garantált net sávszélesség címszó alatt? 0/0MB/s. Azaz már az a meglepetés, ha működik a net. És töröld szemed, szád
[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
ÁrPi2
senior tag
Gizchina (március 20.) : Huawei Honor 3X Vs Xiaomi Redmi Note
A szerző a Honor 3X-re voksol.
Xiaomi Redmi Note WCDMA már elérhető gizchina-cikk - 2g-8g $240
1g-8g $218
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
válasz Dominó85 #4360 üzenetére
Bejelentetted, hogy nincsen Neted?
Érdemes ilyenkor felhívni őket és műszakilag kivizsgálják vagy jóváírják, ha ilyen gyakoriságú.(#4362) ÁrPi2
Megnyerő, hogy a 3X súlya könnyebb: 162g vs 199g, de az akksija is valamivel kisebb: 3000mAh vs 3200mAh
Feltételezem, hogy a Noteban "van anyag", masszív kialakítású.
[ Szerkesztve ]
-
clava01
tag
Hali megjott vegre a hongmi 1s em.
Teljesen jo tetszik, azt nem sikerult meg megoldani hogy 2. Simmel mennyen 1.sim telekomos mukodik. 2sim telenor keri a pint de nincs halozat. -
Dominó85
addikt
válasz vegyszer #4361 üzenetére
Garantált 4/1MBit szóval kapják be... Jelentgetni nem érdemes mert évek óta meg merik ezt tenni az egész kerületi 5-ös körzettel. A központi elosztó szerverük gyenge, de persze mindenkinek ajánlgatják a 100 és 200MBit netjüket... Szánalmas az a rózsaszín-multi (nem magenta).
* Péter - 06302461862 *
-
trebrona
nagyúr
Valaki rendelt már ilyet?
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
MPM
tag
Sima eredeti hátlapot lehet kapni külön? Elkezdett ropogni....
Továbbá van még valami jó alternatív kamera app a Cinema FV5 mellett?
-
clava01
tag
Sziasztok
ha rádugom a telót pc-re hogy tudom elérni hogy az SD kártyát is lássam meghajtóként pl TC-be?
-
MODERÁTOR
Visszaraktam a V5-öt. Kipróbálom, milyen, mert a V13-mal problémám volt a memória elfogyása, a programokból való kidobálás.
Értesítsetek, lécci, ha kijön javítás a V13 bugjaira!
Xiaomi 13T
-
-HajTömeg-
őstag
Ha találsz valami jó hátlapot linkeld be légyszi.
Rengeteg a hamis.Akiket érdekel,hogy milyen képeket csinál a hongmi,azoknak tettem fel pár, a legkülönbözőbb fényviszonyok közt készült képet.
[ Szerkesztve ]
Alias: Júzer error
-
-HajTömeg-
őstag
-
Dominó85
addikt
-
kano
nagyúr
válasz -HajTömeg- #4375 üzenetére
[link]
Remélem, hogy doongoo kolléga nem haragszik, hogy belinkeltem.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz -HajTömeg- #4379 üzenetére
És állítólag tényleg eredetiek. Én most rendeltem egy fehéret (a hét közepén).
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz -HajTömeg- #4381 üzenetére
Legalább is eredetinek néz ki (Xiaomi csomagolásban is érkezett). Doongoo kolléga már meg is kapta.
[ Szerkesztve ]
-
hege21
aktív tag
válasz Viktor0610 #4374 üzenetére
Nálam is többször előfordult,hogy nem tudtam felvenni a hívást mer érzéketlen volt a kijelző v13 van fenn...
Kikapcs gomb és vissza utánna minden ok..
Hetente egyszer eljátsza..
Szerintetek?[ Szerkesztve ]
-
nimfas
addikt
válasz Viktor0610 #4374 üzenetére
a gyári mail program csak második nyomásra indul el... továbbá nálunk is előfordul hogy ki-ki lép 1-1 programból...
Most akkor van heti frissítés a ROM-ra vagy nincs? Nem értem, van 5 és 13-as verzió és kész???
-
hevizms
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Dominó85
addikt
válasz hevizms #4387 üzenetére
Nekem az még a pont elfogadható méret lenne. No meg azzal a SoC-val már minden frankón menne. Ha a fotós és GPS-es részt átmentik a Hongmi-ból, akkor nem lesz hiba. De félek úgy 250USD körül (vagy inkább 300) fog kezdeni a webshopokban. Az meg Áfa-val már sok (tuti DHL-vel rendelnék).
* Péter - 06302461862 *
-
kano
nagyúr
válasz doongoo #4391 üzenetére
Aki megszokta a Hongmit annak a Huawei Honor 3C kellemesebb fogás lesz. És az már 5", külső méretre kb. ugyan az mint a Hongmi.
-
-HajTömeg-
őstag
A sima samu és a samu evo kártyák közt szerintetek van különbség?
Használjátok esetleg valamelyiket?Alias: Júzer error
-
Dominó85
addikt
válasz -HajTömeg- #4394 üzenetére
Szebb a szitázás az EVO-n. Viccet félre téve tuti van valami nüansz különbség a kettő között.
* Péter - 06302461862 *
-
MODERÁTOR
-
kano
nagyúr
válasz Viktor0610 #4396 üzenetére
Ezen nem vitatkozunk. Volt mindkettő telefonom, nem a 3C kamerája a gyengébb.
-
-HajTömeg-
őstag
A video formátumon hol lehet állítani?
Sikerült 3gp-ben rögzítenem(#4401) Laza...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek?
- Öregszem
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- PlayStation 5
- Milyen notebookot vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest