- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bucy
aktív tag
válasz opeter70 #3549 üzenetére
Sajnos az utolsó gyári hibája, hogy eldobálja a hálózati kapcsolatot, engem is nagyon idegesít, ha nem ragaszkodnék a YTHD-hez, már visszaraktam volna egy régebbit, (ráadásul amióta auto HDMI-van, nem tudok kiválasztani 24p-t az EDID kiolvasás miatt).
Érdemes tallózás előtt kikapcsolni a WD-t indulás után fog látni minden hálózati megosztást.B-rad firmnél érdemes lenne egy takarítást csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
Bucy
aktív tag
válasz opeter70 #3552 üzenetére
Ha bekapcsolva van és egy bizonyos ideig nem használod, akkor eldobja a kapcsolatot.
Nekem például legtöbbször látja a nas-t, de ha bele akarok menni már csak homokozik.
Ilyenkor piros gombbal kikapcs, majd vissza, akkor összeszedi magát és elérhető minden.
Megoldható kikapcs nélkül is, ha a beállításoknál újraállítod a hálózati kapcsolatokat.
Bosszantó hiba, nem tudom miért nem javítják. -
opeter70
senior tag
Nekem sajnos más lehet a problémám, akkor ezek szerint egyedi nálam a dolog.
Ugyanis rögtön bekapcsolás után jelentkezik a probléma.
És nincs homokóra, vagy ilyemi, még azt sem mondja, hogy nem talál megosztást, egyszerűen nem reagál a "Network shares" ikonra. Meg sem tudom nyomni távirányítón keresztül.
Mintha ott sem lenne az ikon.Ami még furcsább, hogy ilyenkor androidos telefonról a WD TV Remote alkalmazással viszont simán működik és látja is a megosztásokat. Tehát csak távirányítóról nem megy.
Ezért furcsa a dolog.
Alatta a "Media servers" is tökéletesen működik.[ Szerkesztve ]
-
Elemental
addikt
válasz opeter70 #3554 üzenetére
Nekem is szokott olyan lenni, hogy hiába nyomom a network shares ikont, nem reagál.
Ilyenkor kikapcs, bekapcs.
Még olyan is szokott lenni, hogy folytatni akarok egy filmet, rányomok a resume-ra és amikor elindul a film, nem tűnik el az infó sáv, és az időt 0.00.00-nak mutatja, nem reagál semmilyen gombra. Csak az áramtalanítás segít.
Bár nekünk 3 van a családban, mindhármon a legfrissebb gyári fw van. -
opeter70
senior tag
válasz Elemental #3556 üzenetére
Rátapintottál a lényegre.
Nekem is pont ugyanezt csinálja.
Párszor kikapcs, bekapcs és utána már megy a network shares.
Azért nem gondolom, hogy jogosultság probléma lenne, mert néhány bekepcsolás után ha éppen olyan kedve van, akkor működik.A második jelenség is gyakran van nálam és pont ugyanúgy ahogy leírtad.
Info sáv megjelenik, a film elindul de a lejátszási idő 0:00:00 -n marad és semmire nem reagál.
Ilyenkor nálam is csak áramtalanítás segít.Legalább nem vagyok egyedül a problémámmal.
Az élet apró örömei...[ Szerkesztve ]
-
Buccer
tag
Nálam továbbra is a YT a probléma. Miért nem tudják megoldani, hogy ne induljon újra az eszköz a számok után? Amúgy is lassú mint a tetű, mire kiválasztok valamit hogy megnézzem, még ha a sz.gépről is nyomom a lejátszást a WD-n keresztül, úgyis újraindul ha vége a videonak. Nem hinném, hogy csak nálam gond ez.
Pécs City
-
Bucy
aktív tag
válasz opeter70 #3557 üzenetére
Így nem jogosultság, viszont nem lehet, hogy türelmetlen vagy?
Bekapcsolás után kell pár másodperc, akár 1 perc is, mire összeszedi a hálózati kapcsolatokat.A második jelenség is firm hiba, a film indulása után pár másodpercig nem szabad menüt előhozó gombokat nyomni, mert beragad az infó sáv.
Buccer: ha nem médialejátszónak használod a WD-t hanem onnan indítod a tartalmat, akkor is előjön a hiba?
-
KingKress79
aktív tag
Sziasztok. Érdemes még első generációs lejátszott vagyis sima WD TV Live-ot venni?
PS4: KingKress
-
xcds
őstag
válasz KingKress79 #3563 üzenetére
Ha csak filmet akarsz lejátszani, abból is inkább mkv-t, akkor igen. Zenét is lehet vele hallgatni, de a netes dolgok nem igazán működnek jól. Na meg az se mindegy, mennyiért.
-
zsolt501
nagyúr
válasz KingKress79 #3565 üzenetére
Arra tökéletes.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
zsolt501
nagyúr
válasz Csabi1984 #3567 üzenetére
Jó kérdés, nekem egy 1 szériás WD Live lejátszóm van, illetve egy Popcorn A300-as, de az új Samsung UE40F6400-as ban is elég jó lejátszó van.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Zippair
aktív tag
válasz opeter70 #3570 üzenetére
köszi, közben megtaláltam, de nekem a 6.15-el sem működik, viszont hiába kivettem azt a pendrive-ot, amin a telepítő volt, továbbra is mindíg úgy indul, hogy kiirja, talált új firmware-t. ki érti ezt? korábban brad féle FW-t használtam, hogyan lehet mindent alapállapotra visszaállítani a kis fejében?
SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSsssssssumaher...
-
doc
nagyúr
hoztak ma egy uj (kabeles) modemet, azota a Live-on nem hajlando elindulni az rtorrent kliens
valakinek van esetleg otlete hogy mi a franc a baja?
a Live szempontjabol egyedul az IP cim valtozott (192.168.1.151 -> 192.168.0.151), de ez elvileg tokmindegy kell hogy legyen... -
doc
nagyúr
válasz Jamboo529 #3573 üzenetére
ujrainditast probaltam tobbszor is, sot azt is hogy berakom automatikus indulasra az rtorrentet, de sehogy nem megy
A modem után volt egy router? És most az új eszköznél az kikerült a képből?
pontosan. eddig ugy nezett ki, hogy a modembol ment a kabel a wifi routerbe, abbol a Live-ba
most a Live kozvetlenul van rakotve az uj modemre. ez hogyan okoz ilyen problemat? ha mar igy raereztel, gondolom sejtesz valamit arrol hogy mi lehet az oka
teljes aramtalanitast meg nem probaltam, az lesz a kovetkezo ha nincs mas tipp... -
opeter70
senior tag
válasz opeter70 #3557 üzenetére
Amióta beírtam ide a problémáimat, azóta újrarakott legutolsó gyári firmware-el tökéletesen működik minden.
Biztos megijedt a WD-m, hogy le akarom cserélni.Már nézegettem is alternatívákat, de rájöttem, hogy ehhez hasonló tudást a konkurens termékek csak jóval magasabb kínálnak, úgyhogy marad még egy darabig a kicsike.
A kisebb hibáival meg együtt lehet élni.Köszönöm mindenkinek a tanácsokat!
[ Szerkesztve ]
-
Jamboo529
senior tag
Akkor ha jól tippelek te most megkaptad a UPC től a TC7200-as rémséget. Ha nem így van akkor csak az utolsó bekezdést olvasd el.
Ha átnézel a a UPC topikba, akkor láthatod, hogy sokan szidják azt a vackot. Nekem is olyan van, de másokhoz hasonlóan én is azt csináltam, hogy meghagytam a régi routerem, és ezt a szörnyűséget bridge módba raktam. Ha wifi jel is kell a hálózatodba, akkor főleg ki kell iktatni.
Szóval amondó vagyok, próbáld meg, hogy visszarakod a régi routered a hálózatba és amit kaptál azt meg bridge módba teszed. Egyáltalán nem mindegy az IP cím sem, főleg ha régi routerben esetleg be volt állítva valami port forwarding, meg volt nyitva bizonyos port a torrentezéshez, vagy egyszerűen be volt kapcsolva az UPNP. Ha már nincs meg a régi router akkor bizony be kell állítani az újat, hogy azzal is menjen.
-
doc
nagyúr
válasz Jamboo529 #3576 üzenetére
nem, a T-home-tol kaptam egy Cisco EMC modemet
a regin semmi extra nem volt beallitva, a legkulonlegesebb a DHCP reserve volt (ezt beallitottam a mostanin is)
UPnP van az uj modemen, azt akkor kapcsoljam be, azt mondod?
esetleg van meg otleted hogy mit erdemes bealiltani? -
zsolt501
nagyúr
-
*Ropi*
félisten
"...eltoltam, nem EMC hanem EPC..."
Az E=MC2 az más: már megint máshol jár az agyad... Az erősítőt ugye nem felejtetted bekapcsolva?
Ha az 1,21 GW-ot belevezeted a HGW-be biztos helyreáll a netkapcsolat, talán még önmagaddal is tudsz pár mailt váltani a jövőben.
Elnézésed kérem: nem bírtam megállni.
A port amin a torrent szinkronizál, ki van engedve a modem tűzfalán?
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
zsolt501
nagyúr
A port átirányításokat rendesen megcsináltad benne? Mert ugye ez router is, és ha nincs rendes port átirányítás akkor nem fog menni.
-
doc
nagyúr
elvileg semmilyen tuzfal nincs beallitva a modemben
de akkor megprobalom kezzel kulon engedelyezni, koszi az otleteketazert az furcsa, hogy ilyen problemak miatt az rtorrent nem hogy nem mukodik, de meg elindulni sem hajlando
meg ha megawattok lennenek, nem is lenne gondom, de ezek a finom szerkentyuk... inkabb szerelnek egy fluxuskondenzatort
[ Szerkesztve ]
-
Elemental
addikt
-
black.eagle
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni.
Pénteken vettem egy WD TV Live készüléket.
ISO fájlokat szeretnék lejátszani rajta, de ha a beolvasom a mappák tartalmát a Video fájlok között még az ISO-kat tartalmazó mappát sem hozza be.Hogy tudom lejátszani vele az ISO fájljaimat?
Várom szíves válaszaitokat. Köszi!
-
Elemental
addikt
válasz black.eagle #3585 üzenetére
Hogyan használod? Hálóban, vinyóról?
Én nas-sal használom hálóban, és lejátssza az iso fájlokat. -
black.eagle
csendes tag
válasz Elemental #3586 üzenetére
WD My Cloud NAS csatlakoztatva van a routerhez, s azt érem el a WD TV Live-val Wi-Fi-n keresztül.
Az MKV, AVI fájlokat tartalmazó mappákat behozza, az ISO-kat tartalmazókat nem.
Bár eleve a menüben a Fájlok kiválasztásánál Video, Fotó, Vagy Zene módok választhatók, hol tudom megjeleníteni így az ISO-kat? Vagy kellene az ISO fájlt tartalmazó mappába az ISO fájlon kívül más fájl is? -
Elemental
addikt
válasz black.eagle #3587 üzenetére
Nekem a videoban vannak.
Lehet, hogy kell egy nas restart. Talán ott van a gond.[ Szerkesztve ]
-
doc
nagyúr
halozat nelkul nem tudom kiprobalni, mert a taviranyitoja mar evek ota nincs meg, es csak a webes feluleten keresztul tudjuk kezelni
de megprobalom a portforwardot mindjart...
MOD: beallitottam neki igy:
de meg mindig nem megy...
bar ezzel mar lehet hogy inkabb a cisco topicban kene foglalkozni...
csak meg mindig furcsallom hogy ilyesmi miatt el sem indul az rtorrent, elvileg csak siman nem kene mukodnie, nem?[ Szerkesztve ]
-
Bucy
aktív tag
válasz black.eagle #3587 üzenetére
Milyen megosztáson keresztül nézed, nem DLNA-n?
-
KingKress79
aktív tag
DVD ISO-t gond nélkül lejátszik a WD TV Live?
PS4: KingKress
-
zsolt501
nagyúr
válasz KingKress79 #3594 üzenetére
Igen
-
doc
nagyúr
válasz Elemental #3591 üzenetére
pfff, remeltem van annyira intelligens hogy rajon hogy a teljes porttartomanyt tovabb akarom passzolni a WD-nek, ennek igy nem sok ertelme van hogy starthoz es endhez is ugyanazt kell irni (mondjuk egyebkent is nagyon rossz ennek a routernek a felulete, a sajat TP-Link ezerszer kenyelmesebb...)
na mind1, koszi, akkor kiprobalom majd ugy, csak ezzel meg az lesz a gond hogy nem tudom az rtorrent milyen portot hasznal, es igy hogy el sem indul, megnezni/atallitani sem tudom... majd korulnezek hatha megtalalom a configjat
koszi a segitseget[ Szerkesztve ]
-
black.eagle
csendes tag
válasz zsolt501 #3595 üzenetére
Nekem is pont ez a gondom, hogy hálón keresztül elérem az AVI, MKV fájlokat tartalmazó mappákat, de az ISO-t tartalmazót nem jeleníti meg.
Csak az ISO fájl van a mappában, de a lejátszó nem látja a mappát.
Most vettem pénteken a készüléket és az új firmware-t fel is telepítettem rá.
Mi lehet a gond? -
Elemental
addikt
válasz black.eagle #3597 üzenetére
Nekem bd iso, dvd iso is megy hálóban.
-
Elemental
addikt
válasz black.eagle #3599 üzenetére
Nekem úgy van, hogy a nason a megosztott mappa: Dokumentumfilm, azon belül egy mappa pl A madarak élete, azon belül 3 dvd iso.
video - network shares - nas - Dokumentumfilm - Madarak élete - 1.iso
Te a network shares, vagy a media servers kapcsolattal használod?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest