Hirdetés
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CragON
aktív tag
Sziasztok!
Rádugtam a WDT lanra és felajánlotta a frissítést. Megtegyem? Milyen a legújabb frissítés, jó?
Kb 1,5 éve nem volt frissítve. -
Lenszio
csendes tag
Üdv Mindenkinek
Friss tulajdonosa lettem a szerkezetnek és csak azt szeretném kérdezni hogy a NAS-rol hogyan tudok beállitani egy alapértelmezett könyvtárat.
Pl hogy a kis srácom ne lapozgasson a menübe hanem automatikusan oda ugrik ahol a filmek vannak. Mert a Nas-on vannak más dolgok is Pl torrentek stb.Köszönöm
-
Elemental
addikt
válasz Lenszio #3607 üzenetére
Azt sajna nem ismerem, de szerintem van valahol felhasználói beállítások, ahol hozzá tudsz adni felhasználót, pl: zsoltika/xyz111, és ehhez a felhasználóhoz csak pl a rajzfilmek megosztott mappát engedélyezed.
A nason pedig ezzel a felhasználónévvel jelentkezel be.
Bár ennek az a hátránya, hogy ha te akarsz filmezni, akkor írhatod át a wd tv-n a felhasználónevet/jelszót.[ Szerkesztve ]
-
KingKress79
aktív tag
1.06.15_V firmware verzió van a lejátszomon. Melyik verzióra érdemes fríssitenem?
PS4: KingKress
-
zka67
őstag
válasz KingKress79 #3611 üzenetére
Szia, az 1.06.43-ra.
-
zka67
őstag
válasz KingKress79 #3613 üzenetére
Szia, ez a legújabb és egyben utolsó gyári FW, és nekem semmi bajom nincs vele.
-
Drachoo
senior tag
Bocsánat, nem válasznak szántam csak mellé nyomtam.
Sziasztok!
Van egy wd tv hd live készülékem. Szeretném bővíteni a funkcióit, csak nem igazodom ki igazán, annyiféle verzió van ebből készülékből (wd tv) és nem szeretnék rossz firmware-t felrakni. Tud esetleg valaki segíteni, firmware-t ajánlani?
Előre is köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
Okos pilóta alagútban nem katapultál.
-
Bucy
aktív tag
válasz Drachoo #3624 üzenetére
Ha nem akarsz használni a gyáriban nem lévő szolgáltatásokat, akkor hibái ellenére az utolsó gyárit.
Ha kellenek a b-rad plusz szolgáltatásai, akkor az utolsó b-rad-ot.
Ha kell a szabad kimenet állíthatóság és nem zavar a CH-s filmek lejátszásával járó macera, akkor a 02.21 alapú b-rad-ot. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
Tudja valaki milyen wifi van a live-ban? 300-as vagy gigabites? Nem találtam róla sehol infót.
less qq more pewpew!
-
tibur5555
csendes tag
Sziasztok,
ezt a vinyót kezeli a WD TV Live az új firmwire-rel?
http://www.aqua.hu/3tb-wd-35-elements-desktop-kulso-winchester-fekete-wdbwlg0030hbk-eesn-267163.html
3 TB, USB 3.0, WD
-
BrandonXXV
aktív tag
Sziasztok!
Van egy ilyen készülékem. Még elég járatlan vagyok a dologban, de fríssített netről és azóta nem olyan frankó a működése, mint előtte. Lehetséges a downgrade rajta valahogy?! Ha igen, hogyan?
-
xcds
őstag
válasz BrandonXXV #3635 üzenetére
Le kell tölteni a firmet, amit fel akarsz rakni. 3 fájl a lényeg: .bin, .fff, .ver ha jól emlékszem. Ezeket egy penre fölmásolod(más ne legyen rajta és fat32-re legyen formázva), a .ver fájlban át kell írni a verziószámot bármilyen nagyobbra, mint ami rajta van most a készüléken. És újraindítani a lejátszót úgy, hogy benne van a pen. Jelezni fogja, hogy új firmet talált és onnan értelemszerűen folytatod.
-
bull84ghia
őstag
válasz BrandonXXV #3637 üzenetére
Innen el tudsz indulni.
Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
xcds
őstag
válasz BrandonXXV #3637 üzenetére
Ahogy a kolléga mondja..
-
BrandonXXV
aktív tag
Kicsit jobban megnéztem ezeket a dolgokat. Nos, nekem pontosan WD TV Live Streaming Media Player-em van,amin a legfrisebb 2.01.86-os firmware van. Lehet nem is jó helyen járok akkor?! 😔
-
bull84ghia
őstag
-
BrandonXXV
aktív tag
válasz bull84ghia #3641 üzenetére
Köszi srácok! És bocsi...😊
-
bull84ghia
őstag
válasz BrandonXXV #3642 üzenetére
Nincs mit, ezért van a forum.
Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
törölt tag
Sziasztok, van egy ilyen medialejátszóm nekem is.
Az lenne a kérdésem, hogy ha analóg, stereo kimenetről szeretném a hangot lejátszani, akkor oda milyen dugalj kell? A sima stereo jack nem az igazi, ha teljesen benyomom, akkor recseg, kicsit ki kell húzni, akkor jó. De ez félmegoldás. Vagy lehet, hogy az aljzatom rossz?
Köszi a válaszokat előre is
-
-
Csabi1984
addikt
Egyébként így nevezik megnéztem
AV RCA kábel
-
törölt tag
Okés, köszi srácok, találtam ebayen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés