Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tracker032
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is van egy WD TV Live lejátszóm. A kérdésem az lenne, hogy
1. Van-e olyan firm, amiben be lehet azt állítani, hogyha nézek egy sorozatot akkor melyik részt néztem meg és melyiket nem (könyvjelző vagy jelölő)?
2. Egy-egy film vagy rész esetén megjegyzi, hogy hol tartottam egészen rebootig. Van erre megoldás, hogy a reboottal ne tünjön el hogy hol hagytam abba az adott részt? -
Elemental
addikt
válasz tracker032 #3303 üzenetére
1. Én ilyenről nem tudok.
2. Nálam megjegyezi, hogy hol tartottam minden filmnél. Vinyó van rákötve, vagy hálózati megosztással nézed a filmeket? -
Elemental
addikt
válasz tracker032 #3305 üzenetére
Miről osztod meg, Pc? Nas?
Nekem csak akkor nem jegyzi meg, hogy hol tartottam, ha a filmnézés közben áramtalanítok. Miután kiléptem a filmből és utána áramtalanítom, akkor megjegyzi.
[ Szerkesztve ]
-
Elemental
addikt
válasz tracker032 #3307 üzenetére
A legfrissebb gyárit.
Az a kérdésem, annak a mappának, amiben a filmek vannak van-e a nevében ékezet? -
Buccer
tag
Az mitől lehet, hogy a gépen megosztottam egy mappát, a WD hálózaton látja is hogy ott van viszont nem tudok belelépni mert azt írja hogy nincs benne média tartalom??? Miközben van benne...
Pécs City
-
Bucy
aktív tag
válasz pentium4 #3302 üzenetére
A HDMI kimenetére gondoltam, tehát a felbontásra, arra gondolok, hogy hiába állítottad fixre, ő induláskor tesztel, akkor veszítheti el a jelet. Próba fordítva, állítsd autóra egy teszt erejéig.
Buccer: jogosultsági probléma lesz, nézd meg a fájlok jogosultsági szintjét.
-
jankoboy74
csendes tag
Sziasztok. Lenne több kérdésem azokhoz akik kenik vágják a WD Live-ot. Az egyik hogy van-e olyan frissítés amivel külső DVD rom-ot vagy is olvasót lehet kötni és azt kezelni is tudja a Live.
A másik pedig hogy hálózaton akarom használni a Live-ot PC vel de hiába osztok meg könyvtárat a D meghajtón mert nem látja. A C-n simán lát mindent és játszik is róla filmet de a D-n semmit nem hajlandó észlelni. Mérgemben már az egész D meghajtót megosztottam de semmi. Esetleg tudna valaki tanácsot adni mindkét esetre. Előre is köszönném. -
krupitomi
tag
Sziasztok!
A wd tv live-ot fel lehet okosítani borító és leírás kereső funkcióval (mint amilyen a wd tv live streamingben van)? ha igen akkor ez belassítja a gép működését? Nem arra gondolok amikor elkezdi keresni a borítókat hanem úgy általában amikor már mindent betöltött utána megy rendesen vagy az új fw miatt lelassul?
Válaszokat előre is köszönöm! -
Bucy
aktív tag
válasz jankoboy74 #3316 üzenetére
Itt nézzetek szét.
-
jankoboy74
csendes tag
Üdv. Az előbbi kérdésem megoldódott de lenne egy másik ha segítenétek. Van valakinek tapasztalata a wdtvlivegen3_1.15.10 féle frissítéssel kapcsolatban. Mert addig nem merek feltenni semmit amig nem megyek biztosra. Olyan frissítést keresnék ha segítene valaki benne amiben 100% hogy magyar lesz a kezelőfelület és a háttér az olyan feketés vagy kékes színű parketta mintás. csatolok képet hogy mire is gondolok. Ha megírná valaki a pontos FW számot ami biztos hogy jó és még szép is a háttérképe akkor irja le legyenszives vagy linkeljen egyet ahonna le tudom szedni. Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Bucy
aktív tag
válasz jankoboy74 #3320 üzenetére
A b-rad féléket tudod magyarítani és csinosítani.
-
jankoboy74
csendes tag
Üdv. Még egyszer is köszi az eddigi segítségeteket és bocs hogy ilyen sokat kérdezek de hát kitől ha nem tőletek.
Vettem egy 3 TB-os Seagate HDD-t. Nagy nehezen a gyártó oldaláról letöltött programmal tudtam a teljes HDD-t formázni hogy egy partició legyen az egész mert a Win7 2 részre szedve is csak az egyik részét akarta formázni.
Azt mondta akitől a WDTV Live-ot vettem hogy olvassa a 3Tb-os HDD-t a lejátszó. Most vagy átverte az agyam vagy tényleg olvassa. Bele tettem egy külső házba és rádugtam a lejátszóra de semmit nem csinált. Még csak nem is villogott a beolvasás led. Most vagy azért mert nem is kezeli a 3 TB-ot vagy mert egy partició az egész.
Szerintetek mi lehet az oka amiért nem látja egyben a 3TB-ot?[ Szerkesztve ]
-
jankoboy74
csendes tag
Vagy az lehet a gond hogy a 3TB-ot a sima 2.0-ás usb külső házak nem ismerik fel és azért nem olvassa róluk a lejátszó a filmeket. 3.0 ás külső ház az már továbbítaná?
-
bijesz
aktív tag
Sziasztok!
Vennék egy WD TV Live vagy WD TV Play lejátszót.
Amit látok, hogy a DTS dekódolás és mpeg2 lejátszás amivel kevesebbet tud a play.
Kérdésem, hogy ezen kívül más nincs különbség nincs?
Az mpeg2 ha jól gondolom az mpg kiterjesztésű régi (xvid/divx elött használt) formátum, enélkül tundnék élni.DTS dekóder van az erősítőmben így elvileg optikán megbirkózna vele így nem fizetnék feleslegesen 10k-val többet a Live-ért.
Szóval a play ezek alapján nem nyúlok mellé?
-
kingabo
őstag
válasz jankoboy74 #3322 üzenetére
Sztem kezelnie kellene a 3TB-t, de keress itt vissza biztos írtak róla.
Nekem a sima van nem a live, de az csak az első particiót látta a többit nem. Triviális kérdés, de format után másoltál bármit is a vinyóra? Ill, ha gépre kötöd, akkor látja / megvannak az adatok? Usb3 visszafelé kompatibilis, mennie kéne usb2-n is. -
jankoboy74
csendes tag
válasz kingabo #3325 üzenetére
Szia. Köszi hogy irtál. Bele tettem egy külső usb házba és ugy dugtam rá a PC-re gondolván hogy megnézem látja-e ( ezzel kiküszöbölve hátha a 2.0 miatt nem látja) és a pc az látja 2.0-án is és még másol is rá. Akkor nem értem hogy a Live mért nem látja. Mikor rádugom a Live-ra akkor egyszer bevillan az olvasási led halványan és kész. Nem olvas róla. Abba reménykedtem hogy a 2.0-ás házzal lesz a baj de akkor ez kilőve. Gondolom hálózaton a pc-be rakva simán látná de nekem háttérként kellene usb 1-2-n. Nem tudom mi lehet a baj.
-
kingabo
őstag
válasz jankoboy74 #3326 üzenetére
Mennyi film van rajta, mennyi ideig vártál? Nekem a 1,5TB-s vinyót bekapcsolás után elég sokáig olvassa fel, kb 1-2-3 perc.
Azt próbáltad, hogy a házba másik (kisebb) vinyót teszel, hogy azt felolvassa-e. Esetleg egy pen-nel. Ha ezeket sem, akkor másik fw-t kéne felrakni, vagy gari. -
jankoboy74
csendes tag
válasz kingabo #3327 üzenetére
1 db filmet tettem fel rá formázás után csak, hogy azt olvassa-e. Direkt nem másoltam rá többet amíg biztosra nem megyek vele hogy olvassa.
A Live-al nem hinném hogy baj van mert ugyan abba a házba kicseréltem a HDD-t 2 terrásra és azt simán olvassa. 2 db 2 terrást usb külsőn simán viszi. Ráadásul nagyon gyorsan mert 80% telítettségben van mindkettő és kb 15 mp alatt beolvassa.
((((( De a 3 terrát nem akarja sehogy olvasni usb-n.)))) Hálózaton megpróbáltam és azon meg olvassa a rá tett egy filmet. Nekem mindenképpen usb-n kellene hogy használjam.
Kezdem feladni. 2 napja már hajnali 2 kor fekszek le miatta mert addig nyúzom de hasztalan.
Van olyan akinek 3 terrás van usb-n Live-ra kötve?? -
kingabo
őstag
válasz jankoboy74 #3328 üzenetére
-
jankoboy74
csendes tag
válasz kingabo #3329 üzenetére
Köszi. Elolvastam és az utolsó hozzászólásban ez áll. Thanks. Downloaded new firmware, installed now it all works.
Azt jelenti hogy letöltötte az uj frissítést és már minden ok. Ezen mit ért szerinted? Rá tettem a legfrissebb gyári frissítést és azzal sem ismerte fel. Ahogy a többit olvasom nagyon ugy néz ki hogy nem tudja kezelni a 3 TB-ot. -
jankoboy74
csendes tag
Ha jól veszem ki a leírásokból akkor az 1.05.04 B és V Frissítésben ez orvosolva van. Sajnos a google forditotta le mert nem tudok angolul. Vagy még egyáltalán nincs javítva? Elég sokan irtak a WD nek ezzel kapcsolatban ahogy látom. Nem egyedi az eset.
-
kingabo
őstag
válasz jankoboy74 #3330 üzenetére
Bocs, nem tudtam, hogy nem tudsz angolul.
"Thanks. Downloaded new firmware, installed now it all works."
Kb: Köszi. Letöltöttem az új fw-t, felraktam, már műxik.Megnéztem, hogy melyik fw-ben mit változtattak, az általad írt elvileg már támogatja a 2TB-nél nagyobb vinyókat. Nálad melyik fw van fenn?
-
jankoboy74
csendes tag
válasz kingabo #3332 üzenetére
Köszi ismét. Én is tettem-vettem mig nem gondoltam egyet és nem hogy a legutolsót hanem a inkább régibbet tettem fel és láss csodát 1.02.21-es simán olvassa a 3TB ot.
Azt irták hogy letiltották direkt a 2 Tb feletti HDD-ket. ( nem tudom mi közk van hogy ki mit használ)
Abban tudnál segíteni hogy melyik az utolsó olyan frissítés ami még gyári de nincs HDD letiltás.
Előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
jankoboy74
csendes tag
A legujabb frissítést feltettem de miután nem látta a hálózatra kötött HDD-ket igy meg sem próbáltam az usb HDD-kel és le is szedtem. Pedig lehet hogy azzal is jó lenne már. Nem várható több frissítés a Live-hoz?
-
jankoboy74
csendes tag
Lehet hogy hülyeséget kérdezek de inkább megkérdezem. A régi mondjuk az első és az utolsó frissítés között képileg lehet külömbség vagy a frissítés az nem változtat a grafikán. Valahogy ugy vettem észre mert idáig az 1.06.15-ős fw-t használtam, most meg a 3TB miatt vissza tettem az 1.02.21-et és mintha nem lenne olyan szép a grafika. Mindegyiknél ugyan azt a felbontást használom. Lehet hogy csak beképelem de mintha a filmekhez csatolt boritóképek sem olyan szép kitisztultak mint az ujnál.
-
jankoboy74
csendes tag
Üdv. Érdeklődnék hogy ez a verzió meg van e valakinek vagy tudja-e hogy honnan lehetne letölteni.
WDTV_Live_1.02.21_HUN_5.0_MOD_5.0.zip
Előre is köszönöm. -
jankoboy74
csendes tag
Nem sokan vannak az oldalon. Majdnem csak magammal beszélgetek. A gyári fw-ken a filmek mellé csatolt borító képeket thubnail módban 12 db képet jelenít meg 6-ot felül és 6-ot alatta. Az összes b-rad félék és ami nem gyári azon pedig sajnos 8 db-ot. 4-et felül és 4-et alatta. Ráadásul nagyon nagyok a borítóképek ami nem teszik nekem. Nem tudja valaki hogy hogy lehet a borítókat kisebbre venni mint a gyári fw-nél? Hogy 12 db legyen. Nyomkodok mindent de nem akar kisebb lenni.
Most feltettem ezt a frissítést 1.02.21.WDLXTV_LIVE_4.3.3+PsychoTHC_6.3.1 és nagyon tetszik a fekete parketta mintás háttérkép. Látja a 3Tb-os HDD is és a hálózat is fut rendesen. De ezek a marha nagy borítóképek rontják a látképet. tud valaki segíteni? Persze ha szépen megkérem.[ Szerkesztve ]
-
Bucy
aktív tag
válasz jankoboy74 #3337 üzenetére
S00custom-options-ban ez elől vedd ki a #-et:
#config_tool -c THUMBRESO=150x200 # 12 és tedd újra,
vagy telnetelj be és add ki ezt a parancsot,
vagy webes felületen a configban állítsd be,
vagy ftp-vel lépj be és a config fájlban állítsd át. -
jankoboy74
csendes tag
-
jankoboy74
csendes tag
válasz jankoboy74 #3339 üzenetére
Sikerült a segítségeddel. Nagyon szépen köszönöm. magyarosítottam is. Szerintem már nem lesz több kérdésem. Üdv
-
Bucy
aktív tag
válasz jankoboy74 #3340 üzenetére
Örülök, hogy sikerült összehozni.
-
krupitomi
tag
Sziasztok!
Feltettem az új B-rad fw-t próbálnék telneten keresztül belépni de mikor a login-t és jelszót kérdezi mindig ezt írja ki: "login incorrect" jelszót nem is tudok beállítani :S Loginnak beírom: root jelszónál nyomok egy enter-t aztán elvileg be kellene írnom azt a jelszót amit én szeretnék. de nem akarja mindig a login incorrectet írja ki. valakinek ötlet hogy mit csinálok rosszul?
-
krupitomi
tag
válasz krupitomi #3342 üzenetére
Megoldódott. Hálózati beállításokban a fiók információk törlése után wdlxtv/wdlxtv-vel be tudtam lépni a webes felületbe. De lenne még egy kérdésem. A moviesheetet be lehet úgy állítani hogy ne csak a borítót hanem a leírásokat is mutassa amiket még ezelőtt a Thimbgen programmal kerestem hozzájuk? Ha igen hogy mert nem birok rájönni
-
krupitomi
tag
ugyan ez a hiba nekem is képek vannak de a leírás nem akar bejönni de a szöveget nem igazán értem a fordítóval meg nemsokra megyek. Valaki tudna segíteni a fordításban hátha nekem is megoldódna a gond.
-
krupitomi
tag
esetleg akinek wdtv live-ja van és működik nála a dolog megtenné hogy a S00custom-options-át elküldi e-mailban (krupitomi1988@gmail.com) ? gondolom ha azzal telepítem fel a fw-t akkor jó lesz nálam is.
-
Hammon Serra
senior tag
Sziasztok!
Elérkeztem én is egy hibához,.....miután újra csatlakoztatom a WD passportom van,hogy 1 órán keresztül nem történik vele semmi.Nem ismeri fel, nem villog.Ki be kapcsolom, akkor sem.Már volt frissítés, de mivel a legutolsót elcseszték így visszatettem a régit, de nem változott semmi. A Passport másik eszközre csatlakoztatva nem produkál hibát.
Van ötletetek?
Itt a vége fuss el vége! 5 év bazározás után........
-
jankoboy74
csendes tag
Üdv. Hát az 1.02.21 gyári val és a B-rad-el is el megjártam mert akad vele nagyon sok film. Érdeklődnék hogy van-e valakinek 1.04.22 B-rad firmware-e. Gyárit már találtam és ez akadás mentesen visz mindent. A 3Tb-os HDD-t is kezeli de a kinézete miatt és a magyarosítás miatt is jó lenne ugyan ez a verzió B-rad-ba meg lenne de nem találom sehol. Még a B-rad letöltéseknél sem. Ha valakinek meg lenne vagy tudja honnan tudnám letölteni akkor sokat segítene vele. Előre is köszönöm.
-
Bucy
aktív tag
válasz jankoboy74 #3349 üzenetére
Nem készült hozzá, itt a készlet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest