Hirdetés
- Canon MILC: EOS R és M topik
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kepe
aktív tag
Sziasztok!
Valaki ki tudná nekem mérni a WD Tv Live kompozit kábelénem a jack dugó kiosztását?
Úgy néz ki, hogy a kábelem szar, és újat kell vennem, viszont most melózom, és utána vennék kábeltAki tudna segíteni annak nagyon köszönöm!
Üdv! Kepe
"Élj úgy, mint nem akárki és halj meg úgy, mint bárki!''
-
*Ropi*
félisten
Gyári 1.06.45-ös (legfrissebb) fw-vel sikerült valakinek működésre bírnia D-Link DWA-131 Wireless N Nano USB adapterrel? Akármelyik USB-be dugom, nem jelenik meg a wireless menü a network connections alatt...
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Kepe
aktív tag
Sziasztok.
Az lenne a kerdesem hogy lehet e valami modon a hangerot allitani a taviranyitorol.
Okostelorol megy.
Segitseget koszi.
Udv. Kepe
"Élj úgy, mint nem akárki és halj meg úgy, mint bárki!''
-
*Ropi*
félisten
válasz konzolcowboy #3258 üzenetére
Köszönöm a választ! Neked melyik USB-ben van: oldalt vagy hátul?
Közben rájöttem, hogy amit vettem az már a legfrissebb (Rev. B) változat, így nem támogatja (ami a WD támogatási listában van az Rev. A nagy valószínűséggel). Így jártam...
[ Szerkesztve ]
-
konzolcowboy
csendes tag
Nálam a hátsó USB-ben van, de egy toldó kábellel, mert ha közvetlenül beledugtam a HDMI kábellel együtt akkor nem vette a wifi jelet. Az oldalába a winyót/pendrivot szoktam dugni, így kényelmesebb...
A stick verziója egyébként nálam sem támogatott, 1.3 helyett 1.0 van, de működik, úgy hogy a support lista azért nem szentírás.
-
*Ropi*
félisten
válasz konzolcowboy #3260 üzenetére
Köszönöm az infót: kipróbálom toldóval is, ha lesz időm.
-
Shodan
addikt
Én a
régi szürke live-ot használom(még jó hogy azt mert az ujban van wifi leesett ) , de a verziokra nem emlékszem majd otthon megnézem, de nekem az oldalsóban megy, ha megy.
Tesztként egy 720p wreck it ralphal használtam minden probléma nélkül.
Tegnap viszont Egy 1080p hobbit-al vagy fél órát szenvedtem.
Hol nem indult el, hol nem ment a megosztás.
Nekem úgy tűnt mintha kevés lenne hozzá a memória vagy a beépített 256mb flash, mert ahogy visszaléptem a menube vagy teljesen lelassult vagy befagyott. Sokadik ujraindítás után elindult és film közbe nem is akadt be.[ Szerkesztve ]
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
Shodan
addikt
Edigitalban, de már bő 1 éve ha nem több szerintem.
Viszont találtam neked egy ilyet: Netgear WNCA2001 - Ethernet Wi-Fi átalakító
[link]
Nem tudom hogy ezt próbálta e már valaki, de itt biztos nem lehet kompatibilitási gond.www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
*Ropi*
félisten
-
v.attis
őstag
Sziasztok!
Live streamingre van megoldás, hogy android mobilról kezeljem? De tv nélkül! Tehát a telefonomról tallózom a streamingre kötött vinyót és el is indítom a lejátszást ugyancsak a streamingen és ezáltal az erősítőn-hangfalakon. -
Buccer
tag
Hali!
Hallgat valaki wd-n internet rádiót? Újabban a régi adók amiket hallgattam nem szólnak, különböző hiba jelentésekkel. Tud ebben valaki segíteni, akár priviben is?
KösziPécs City
-
need
addikt
Ha esetleg valakit érdekel a [a dolog..]
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
Elemental
addikt
válasz pentium4 #3271 üzenetére
Nekem a régebbi van.
Szintén 212j-vel használom.
A tiédet nem tudom, hogyan működik, én úgy csináltam, hogy létrehoztam egy felhasználót, és azzal jelentkezek be a wd tv-n. És az adott felhasználónak engedélyezett tartalmakat látja a wd tv. Írás-olvasást engedélyezz a megosztott mappákhoz, mert akkor el tudja menteni, hogy hol fejezted be a filmet.A dlna-val nem szimpatizálok, kipróbáltam, de nekem nem tetszik.
Ha még nem találtad volna meg itt a synology fórum.
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok/ Módosított brad firmware van rajta! minden szuperül megy,de egyre nem jöttem rá! Pár filmnél,egyszer csak pár másodpercre eltűnik a kép és visszajön majd ki írja a felbontást. Úgy halotta ez valami Frame beállítás,de nagyon idegesítő!! Egyébként a Bradét csak a Youtube "HD" miatt használom. elvileg kiadtak hivatalosan egy új firmwaret- de nem tudom pontosan mit is tud az .
-
kisspall
aktív tag
A Youtube már ezzel a legújabb gyárival is lehet HD. A keresőjében is be lehet állítani, hogy csak a HD videókat adja ki a találatok között.
-
Buccer
tag
válasz kisspall #3283 üzenetére
Azt tudja valaki mitől lehet, hogy a YT videoknak a hangját nem játsza? Optikai kábellel van összekötve az erősítővel. Ha átállítom a hdmi kimenetre a hangot akkor van, de mindent optikain hallgatok, a YT miatt nem fogom állítgatni... Ha nem megy nem nézek videokat
Pécs City
-
hörcsi77
tag
Hali
Hátha tud valaki segíteni mert nem boldogulok sehogy.
Váltottam win xp-ről 8-ra. A wd tv live készülékem felismeri é engedélyezve is van a windowsban, de amikor szeretnék filmet nézni a wd-n keresztül akkor felhasználónevet és jelszót kér a wd. A jelszónak megpróbáltam a win által a csoporthoz való csatlakozáshoz adott jelszavát, de nem jó.
Előre is köszi -
mexel
veterán
Sziasztok! S.O.S-ben meg tudná nekem valaki nézni milyen tápegység kell a wd tv live-hoz? Ott hagytam valahol a tápot és szeretném beüzemelni valamivel.
-
kisspall
aktív tag
12v, 1.5A
-
Buccer
tag
Hali!
Felteszem itt is hátha több a segítség:Az lenne a kérdésem, hogy WD-n keresztül hallgattam eddig zenét a gépről wifin (Foobar2000 lejátszóval +UPnP Controller feltelepítve, nem tudom ez lényeges-e). Ment mp3, videok és ami a legfontosabb talán, az online rádió stream-ek.
Na most a gáz, hogy ez az utóbbi mostanában nem akar menni egyik gépről sem és nem lett semmi átállítva (mármint a netes rádiók, az mp3-at pl továbbra is tudom hallgatni).
Ha a WD-n a netes médiában lévő rádió alkalmazással hallgatok bármit, akkor viszont a Foobar kiírja mi szól, tehát a két eszköz között a kapcsolat megvan, de a gépről nem tudok lejátszani. Van valakinek tippje, hogy mitől lehet ez?Pécs City
-
hanso
tag
Sziasztok,
Van egy ilyen kütyüm(live).kb már vagy 5-6 éves(nem emlékszem pontosan).
Mostanság(1-2 hete) a következő probllémára lettem figyelmes:
random módon a különböző fájlok(volt már avi,srt is)egyszerúen fájlmappává változnak.
Egy 2.5es wd külső hdd-vel használom,hálózatban van egy routeren keresztül,win 7-es 64bites op rendszer van a főgépen.
Valaki tudja mi lehet a gondom?
Gyári legutobbi fw van rajta.Köszönöm
Üdv
-
Csabi1984
addikt
Youtube HD rendesen megy? Nyúzta valaki ezt a lehetőséget?
-
pentium4
senior tag
sziasztok!
gyors kérdésem lenne, megjött a wd tv live om, és van egy pioneer erősitőm erre kell kötni hdmi vel az eszközöket, igy tettem énis rádugtam az egyik IN-re a wd tv -t 1 out van azon értelemszerűen a tv van!
namár most nincs kép a tv, amikor bootol a wd tv akkor van kb 10mp ig kép de amikor jönne a főképernyő nincs kép, csak villog a hdmi felirt az erősitőn és sehogy se tudtam képet varázsolni!
a wd tv a ludas vagy az erősitő? amugy az erősitő egy pioneer HTP-070-es!
direktbe kötve a tv re van kép!
kösziP4
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest