- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
Nem kellett volna hagynod magad.
"Az elállás joga az üzleteinkben történő személyes, illetve a partner pontjainkban történő átvétel esetén is gyakorolható." -
z0d1AK
nagyúr
Ha ezt mondták ott neked, akkor tökéletes alapod lett volna feljelenteni a céget a Fogyasztóvédelemnél.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
franc0
őstag
LOL
Balfasz vagy és még hirdeted is....Ha webshopban rendeled, az netes vásárlás, tökmindegy hogy veszed át. Én már adtam vissza így ThinkPad-et is...
Persze én jogszerűen kitöltött elállási nyilatkozattal jelentem meg alapból. Van akivel lehet faszolni, van akivel nem.Szerk: nézd, nem az a bajom hogy hülyeséget csinálsz vagy mondasz. Hibázni lehet.
Hanem hogy 100% magabiztossággal kinyilatkoztatod, hogy "Tévedés!". NE terjesszünk hülyeséget.[ Szerkesztve ]
ThinkPad X200 X201 alkatrészek: http://bit.ly/Qcadc4
-
NoMagix
addikt
Köszi, ebben is tudatlan voltam!
igaz, akkor szerencsém is volt, mert az LG monitorból nem volt csak 3 darab raktáron és azok is hibásak voltak... visszakaptam a pénzem, és vettem másik márkájút másik üzletben.franc0
LOL
Balfasz vagy és még hirdeted is....Köszönöm az elmés hozzászólásodat! Te király...
[ Szerkesztve ]
-
supercharley
tag
Nekünk a családban van több tablet is: Motorola Xoom, Ainol Novo8, Huawei Ideos, és most ez a Wayteq is. Ezeken kívül több más tablettel is van közelebbi ismeretségem. Higyjétek el nekem, egyáltalában nem rossz kis gép ez ennyi pénzért, ráadásul úgy hogy ha gond volna vele, nem kell Kínába küldözgetni. Fényképen valóban nem mutat valami jól, de kézbevéve már egyáltalában nem csúnya! Én nem bántam meg ezt a készüléket.
[ Szerkesztve ]
-
spiritex
veterán
A gyári launchert egyébként azért is érdemes lecserélni, mert a Kezdőképernyőn hosszan tartás nem jó semmire, ami ugye egy megszokott android művelet lenne ikonok, widgetek, stb. kirakásához. A Nova ezt is orvosolja.
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
canniball
nagyúr
A kijelzője milyen a Ghoo 7000-éhez képest?
supercharley!
Tőled is ezt kérdezném S7 vs. 70w viszonylatban.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Yeti77
tag
Kezdő tabletes vagyok szal lehet alap dolog de nem jövök rá.
Pendrive-ról akarok másolni a tabletre.
Alap file browserrel.
Látja is a pendrive-ot.De hogy másolok rá a tabletre?
Nem jövök rá.[ Szerkesztve ]
-
anglergab
addikt
Van egy belső tároló (media a partíció neve, esetünkben 6.06 GiB), ez az /mnt/sdcard helyen van felcsatolva a fájlrendszerbe (ami a RAM-ban van). Az egyszerűség kedvéért mindig létrehozódik egy szimbolikus link (parancsikon) erre az /sdcard helyen.
A belsó memóriához, micro SD-kártyához hasonlóan a pendrive szintúgy a RAM-ba gyökerező fájlrendszerbe van felcsatolva automatikusan, ha kártyát helyezel az olvasóba, vagy pendrive-ot csatlakoztatsz. A külső SD-kártya csatolási pontja lehet a belső memória (belső "SD-kártya") csatolási pontján belül is, szóval: /mnt/sdcard/sdcard_ext (és /sdcard/sdcard_ext). A pendrive-é is valószínűleg itt lesz, pl. /mnt/sdcard/sdcard_ext2 vagy /mnt/sdcard/sdcard2
Egyszerűen egy fájlkezelővel másolhatsz a két mappa között: ekkor a két "meghajtó" (külső, belső SD-kártya, pendrive) között másolsz valójában.[ Szerkesztve ]
-
spiritex
veterán
Egy pendrive-ot hogy csatlakoztatok le Safe Remove módon? Mert bár már régen végeztem a másolással, valamiért még mindig villog, és nem merem csak úgy lehúzni, lecsatolást pedig nem találok, csak a bővítő sd-hez..
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
kelzsoca
félisten
Én ajánlom mindenkinek az ingyenesen letölthető, magyarul beszélő, PC-s körökben már bizonyított fájlkezelőt a Total Commander-t.
Kétablakos fájlkezelő, ami akár root módban is tud dolgozni.
[ Szerkesztve ]
-
anglergab
addikt
Az természetes, hogy állandóan villog. Az UI-ban valóban nem tudod lecsatolni. Elképzelhető, hogy ilyen célra lehet letölteni appot a Play Store-ból. Vagy terminálból tudod még lecsatolni az umount /mnt/sdcard/sdcard_ext2 paranccsal, ahol az elérési út az eszköz csatolási pontja (lehet, hogy itt más az elérési út, ezt megnézheted a mount paranccsal).
-
spiritex
veterán
Tud "root módban" működni rootolás nélkül is, vagy csak miután rootolva van a készülék? Mert annyira jó lenne az előző, bár lehet, hogy hülyeség..
(#112) anglergab
Köszi! Mi az a terminál?[ Szerkesztve ]
-
asdf_
veterán
Szerk: sorry, ket oraval ezelott irtam es csak most nyomtam kuldest, de most mar igy hagyom
Ezen el lehet jogaszkodni egy adagot A jogszabaly tavollevok kozot _kotott_ szerzodesrol szol, ergo ha te neten/telefonon/faxon megrendeled a keszuleket, ok ezt vissza is igazoljak -ertsd: a szerzodes szoban/irasban megkottetett- akkor az atvetel modjatol fuggetlenul ez meg tavollevos szerzodes szerintem. Ha a neten rendelve meg ki is fizetted atvetel elott (amikor is csak teljesul a szerzodes), akkor meg szerintem bele sem lehet kotni, akkor tutira tavollevos es el a 8 nap.
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
A root mindenképpen szükséges hozzá
-
tjb007
nagyúr
Root módban csak akkor tud működni ha van root.
A terminál emulátort meg innen lehet letölteni (bár ha nem vagy tisztában a használatával akkor nagyon sok mindenre nem mész vele): [link]
(#112) anglergab
"Elképzelhető, hogy ilyen célra lehet letölteni appot a Play Store-ból"
Egyik sem működik tökéletesen.
[ Szerkesztve ]
-
Yeti77
tag
Köszi de ott nem találtam eggyáltalán hogy hol tudom megjeleniteni a pendrive-ot.
-
anglergab
addikt
Terminál: lásd az Android terminál parancsok c. cikkemet.
-
spiritex
veterán
Kössz mindenkinek!
"Egyik sem működik tökéletesen."
Akkor csak simán lehúzhatom a pendrive-ot? Vagy mindenképpen érdemes megismerkedni a terminál parancsokkal és mindig leválasztani?[ Szerkesztve ]
-
anglergab
addikt
Az alap fájlkezelő appot elindítod, ott megnyomod a házikó ikont, és a 2. sortól látszónak a csatolt partíciók (USB-n csatlakoztatott tárolóeszközök).
(#119) spiritex
A biztonságos eltávolítás annak felel meg, hogy
sync
sync
umount /mnt/sdcard/scard_ext2 (vagy az adott rendszeren érvényes csatolási pont)Ha ez sikeres (0-val tér vissza ), akkor eltávolítható a lemez.
Ha ez nem történik meg, akkor adatvesztés felléphet.
[ Szerkesztve ]
-
Yeti77
tag
Köszi ez már sikerült.
Már másoltam is át fájlt. -
RealGonzy
csendes tag
Még egy kis adalék a #66-os hozzászólásomban jelzett hibához. WIFI haználat+másolás, letöltés közben történik valami. Amikor nagyobb adatmennyiséget töltök le, vagy másolok, akkor egy idő után megakad a folyamat. Ezután újraindítva a tabletet nem csatolja fel a belső sd kártyát. Ha kikapcsolom a gépet, és hagyom pihenni kb. 30-40 percet, bekapcsoláskor újra rendesen működik. Tehát itt valamelyik alkatrész bizonytalan működéséről lehet szó. Jó lenne, ha ezt más is kitudná próbálni, mert akkor kiderülne, hogy egyedi esetről van-e szó, vagy típushiba.
Csak a középszerûek nyújtják mindíg a legjobb formájukat. -Jean Giraudoux-
-
spiritex
veterán
Még egy info:
ES File Explorer-rel wifi-n keresztül szépen játssza a pc-n levő HD filmeket is!Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
Browny
csendes tag
sziasztok! en is megvettem ez a tabletet, most irnek rola par sort (konkretan erol a tabletrol, ugyhogy bocsassatok meg nekem az ekezetek hianyat :-) ) eloszor is, picit kompaktab, mint amire szamitottam, de igy is tetszik. az anyaghasznalat nagyon minosegi, a muanyag is, foleg a hatlap. a kijelzorol annyit, hogy egyaltalan nem pixeles, nem tudom honnan vettetek ezt. a betekintesi szoge alul tenyleg nem csucsde egyutt lehet vele elni. ami picit zavaro lehet, hogy ha eros feny eri folulrol, egyreszt tukrozodik, masreszt kek csikok formajaban latszik az erinteserzekelo halo. gepelni rajta nagyon gyorsan es kenyelmesen lehet, tudom, elvegre most is ezen irok :-) talan annyi a hibaja meg, hogy iraskor az ekezetes dolog furan mukodik, ha az also sorra viszem az ujjam, akkor azt a felsonek erzekeli. ez a "hiba" csak itt tapasztalhato. a sebesseg: az alap launcher meg a bngeszo tenyleg kicsit lassu, de nova launcher es opera minivel teljesen joa sebesseg. a telepiteskori fagyast nem tapasztaltam, pedig most eleg sokat inditottam el egyszerre. viszont egy difi volt, a play osszeomlott, es nem tudtam utana hasznalni, ezt egy ujrainditassal orvosoltam. eddig ennyi, nagyon bejon a cucc, megerte megvennem.
I can do science me! • DrawSomething nick: barnade95 <--felvehettek nyugodtan
-
Yeti77
tag
Köszi de már felraktam.De leirhatnád hogy hol találom meg a pendrive-ot
Köszi szépen. -
vond
MODERÁTOR
Csűrd fel az AnySoftKeyboard-ot, valamint a hozzá tartozó magyar plugin-t, és frankón kialakíthatsz rendes magyar QWERTZ billentyűzetkiosztásokat... Hely úgyis van neki...
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
anglergab
addikt
A wifi, amin szépen játsza le a filmeket g-s vagy n-es?
Meg tudod nézni a wifi beállításoknál az aktív kapcsolat kiválasztása után.[ Szerkesztve ]
-
Browny
csendes tag
hmm, kösz a tippet :-) bár még egy kicsit szokni kell ezt a kialakítást :-)
[ Szerkesztve ]
-
Browny
csendes tag
amit mondjuk sajnálok, hogy pl. még a facebook se kompatibilis...:-(
-
agocs
csendes tag
Sajnos a gyári ICS-sel nem kompatibilis a Total Commander Az elsők közt volt pedig, amit feltettem (volna).
-
tomee007007
őstag
Ajánlom helyette a Ghost Commandert, nagy használható progi, ráadásul magyar is!
-
tjb007
nagyúr
Attól, hogy a Play Store -ból nem lehet letölteni mert szerinte nem kompatibilis még nem jelenti azt, hogy ez így is van.
Külső forrásból (minden) elérhető/feltelepíthető, így a Facebook is: [link](#130) agocs
Szintúgy elérhető ez is külső forrásból: [link]
A telepítéshez nem kell több mint a gyári fájlkezelő vagy egy apk telepítő alkalmazás.
-
agocs
csendes tag
Nálad a pont, köszi! Ez eszembe sem jutot... /o\
-
spiritex
veterán
Majd megnézem, de egyébként egy T-s cisco egybe modem-router. Szerintem n-es, és mint vlaki valahol írta, hiába ír a w70 specifikációjában csak b/g wifi-t, simán kezeli az n-eset is.
-
Browny
csendes tag
Danke, frankón működik :-) (megvolt az első fagyás :-( )
-
thetan
aktív tag
Némi hezitálás után végül én is megrendeltem a 70w-t, meg rendeltem hozzá bőrtokot. Akartam még távirányítót is, de ahol ez egyik volt, ott nem volt a másik, így az most lemaradt. Bár necces 1100 ft ra még ráfizetni vagy 1800 ft szállítási költséget, úgyhogy a távirányítót egyenlőre hanyagolom.
Lényeg a lényeg - elvileg holnaptól már én is tudok véleményezni
WayteQ xTAB-70w ; ZTE Blade ; WayteQ T5H; Wayteq xBook-60FL; WayteQ xTAB-8Q; XIAOMI REDMI NOTE 2
-
NoMagix
addikt
Köszi, ez az eset nem mostanában volt, kb. 3-4 éve, az üzletben fizettem!
Ennyit erről!
ma megint tanultam valamit, köszönöm mindenkinek![ Szerkesztve ]
-
spiritex
veterán
Milyen szituban történt? Ilyenkor a be/kikapcsoló gomb sem segít, csak a tű?
-
anglergab
addikt
Ha a Power gombot 4 másodpercnél tovább lenyomva tartod, az szerintem megfelel egy Resetnek. Nekem mindkettő kikapcsolta a gépet. Egyébként nálatok a Reset kikapcsol vagy újraindít?
(#140) spiritex
Itt úgy tűnik, mind a Power gomb lenyomva tartása, mind a Reset kikapcsol. Nálatok is így történik?[ Szerkesztve ]
-
spiritex
veterán
Azért kérdeztem, mert a korábbi Navon-omnál lefagyás után hiába tartottam a bekapcsoló gombot akár fél percig is, nem történt semmi. A reset pedig kikapcsolt anno.
[ Szerkesztve ]
-
Browny
csendes tag
Pont a facebookot telepítette fel, aztán lefagyott. Mivel áruházban voltam wifizni (itthon xsak augusztusban lesz) elszaladtam egy étterembe fogpiszkálóért, de addigra leállt magától. Viszont most, hogy hazaértem, fura dolog történt, lemerítettem 1%ra az akksit, rádugtam a töltőt, és a lockscreen lefagyott de elég furán, megpróbáltam kikapcsolni, előjött az értesíő ablak, de utána nem reagált semmire, viszont nem fagyott le, mert a lockscreen animációja futott tovább. Itt sajnos tű volt.
Illetve más, ha fekvőben nézed, és megdöntöd lefele, akkor a jobb alsó sarokban neked is furán világít az a sarok?I can do science me! • DrawSomething nick: barnade95 <--felvehettek nyugodtan
-
Browny
csendes tag
Ja, és egyébként bármilyen hihetetlen, a fizikai gombok kitűnő szolgálatot tesznek, mivel ha két kézzel fogod, a jobb hüvelykujjad pont a gombokra esik (mivel nehezebb a járása, nem nyomódik be, ha nem nyomod meg rendesen) nekem spec. sokkal kényelmesebb használni így.
-
spiritex
veterán
A jobb-alsó sarok kb. 4-5 cm-es sávban világít kicsit a keret szélénél, mintha kiszűrődne valami fény a burkolat alól, de nagyon elhanyagolható és egyáltalán nem zavaró.
(#142) Browny
Tökéletesen egyetértek, sőőőt, a Nova launchernél pl. kimondottan hasznos a fizikai opciók gomb, mert lehet hozzá rendelni parancsot, applikációt, sok mindent, és ehhez hasonlóan vannak még helyzetek, amikor szintén nagyon jól jön. A fizikai vissza gombot is rendszeresen használom jobb hüvely ujjal.[ Szerkesztve ]
-
FET-MEN
veterán
ez ilyen, én eddig több wayteq gépnél is láttam, pl bemeneti nyílásnál
Iphone 7
-
spiritex
veterán
Ja, kábé. De a lefagyásra visszatérve, szerintem csinálj egy Gyári visszaállítást még mielőtt nagyon belaknád a gépet, és -ha nem terveznél root-olni- sajnálnod kéne a sok elvesztett programinformációt. Talán segíteni fog, mert állítólag próbálgatni szokták a boltban a tableteket..
[ Szerkesztve ]
-
FET-MEN
veterán
én vásárlás után mindíg csinálok egy resetet
Iphone 7
-
Bonkheads
tag
Fox, nyugodtan vedd meg a készüléket, nem fogsz csalódni! Teljesen jól megy, 3napja van meg a készülék, eddig 2x fagyott (mind2x app telepítésénél), sebessége gyors, nem akadozik, scroll-ozásnál, zoomolásnál se akadozik, app-okat viszi, eddig a Need For Speed-eken, és az Asphalt 6on kívül, mindent visz! Hátsó kamera se borzalmas...Aksija is teljesen rendben van...wifi nélkül játékkal, és filmezéssel kb 6órát bír, wifivel már csak 4et kb. Szerintem nem fogsz benne csalódni, ha szereted a szélesvásznú kijelzőt akkor ez neked egy tökéletes választás
Ugyanezt mondanám (#88) bteebi-nek, és az összes többi gondolkodó vásárlónak!!!
70w Powa!
-
MrPetya19
addikt
A fizitett cikekkel egyetértek, és handrással is.
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
spiritex
veterán
Mit lehet az ellen tenni, hogy ha lezarom/kikapcsolom a kijelzot akkor ne szakadjon meg a wifi kapcsolat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest