Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ityam

    senior tag

    Nah gondoltam leírom eddigi szervizelési ügyemet:

    Itt PHn is kérdezgettem hogy mennyire normális az ha egy egy játék telepítése közben ujraindul a teló és senki nem válaszolt hogy ez normális ezért már önmagában el akartam vinni a szervizbe a telefont.Aztán egyszer csak azt csinálta hogy amikor akartam feltelepíteni valamit, akkor csak telepített és telepített. 5 perc után már kezdett gyanús lenni a dolog. Gondoltam teló kikapcs visszakapcs és kész. De itt jött a problem hogy ne kapcsolt be a teló többet. elején a win logó bejön de rendesen nem jön be az oprendszer.
    Elvittem így már szervízbe mert ez tuti hibás. Direkt kértem hogy én cserét szeretnék mert nem csak az volt vele a bajom hogy nem kapcsol be a teló és tudtam hogy úgyis csak egy szoftver frissítést nyomnak rajta amitől persze be fog kapcsolni a teló.
    Persze a kérésem süket fülekre talált. meg is érkezett a telefon kb 2 hét alatt. szoftvert frissítettek teló bekapcsol... persze amik eddig játékok telepítésnél újraindultak azok még mindig újraindultak(micsoda meglepetés....). próbáltam meggyőzni őket hogy ez nem normális és ujra visszaküldték a szervizbe de aztán persze visszakaptam hogy teljesen jól működik a teló. nem megfelelő felbontásű játékokkal próbálkoztam és az a baj.mondom a felbontásnak meg a játék telepítésnél lévő újraindulásnak nem sok köze van egymáshoz... próbáltam elérni hogy egy másik ugyanilyen telón próbáljuk már ki ugyanazt a játékot, de mivel újat nem bonthatnak fel és másik ilyen telójuk nem volt a cserekészülékek között ezért nem tudták/akarták teljesíteni a kívánságom. végül egy régebbi voda 845 el kipróbáltuk ugyanazt a játékot is az sem teleült fel végül, de nem indult újra a teló. kiírt egy hibaüzenetet hogy a progi nem települt. indoklást nem volt de legalább nem újraindult a teló. Jobban örültem volna persze ha feltelepül és megy mert akkor egyértelműbb lett volna hogy a telóm a hibás... Végül nagy nehezen elhoztam a telóm. Gondoltam hogy újra elkezdek telepítgetni rá hátha ugyanannál a játéknál amit a múltkor próbáltam felrakni és behalt a teló hátha most is eljátsza és akkor megint egy látható hibával tudom leadni. Nem értem el a westend kijáratáig amire sikerült megtalálnom valszeg azt a progit ami multkor is behalasztotta mert megint ez történt. vártam pár percet a telepítsére de nem teleült fel nem is indult ujra a teló. miután meguntam a várakozást kikapcs-visszakapcs és már megint nem indult a teló.
    fordultam is vissza hogy akkor leadom ujra ugyanazzal a hibával mint először. Beleírtam a panaszba hogy javítást nem vagyok hajlandó elfogadni mert első alkalommal is csak a tünetet kezelték és nem a valós hibát szüntették meg.
    Nem tudom hogy most mi lesz. szervizfigyelő szerint már megint a bolt fele halad a készülékem...
    Ti mit javasoltok ha megint szoftverfrissítés lesz? Mivel senki nem jelezte itt a fórumon hogy hasonló jelenséget produkál a telója így nem hiszem hogy ennek normálisnak kéne lennie. Ha kicserélik a telót akkor nem tudom ki merjem e próbálni azt a játékot ami behalasztotta a valszeg másodszor is.(ha jól emléxek ez az: Demolition3D_1.1_ARMv6_by_NitroOxid.apk ha esetleg másnak megy ez a játék akkor szóljon.) Ami játék nem okozott kárt a telóban csak ujraindult telepítésnél az több volt. Pl Trial_Xtreme_2_HD_2.4.apk Ha ezt valaki kipróbálja hogy települ e azt is megköszönöm.

    bármi hasznos javaslat?

Új hozzászólás Aktív témák