- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Vodafone 858 / Huawei U8160
Új hozzászólás Aktív témák
-
etooo
senior tag
válasz Marseille199 #2400 üzenetére
Mindegy hova másolod, a lényeg, hogy utána a telefonon a fájlkezelővel megtaláld, és elindítsd
Arra most nem emlékszem 100%-ig biztosan, hogy a z4root magától újraindítja-e, de ha nem, akkor majd kikapcs-bekapcs.
Igen, ha lesz root jogod, utána geminivel (vagy akár más hasonló programmal) mindegy gyári vackot le lehet törölni. Viszont olyat is, ami kell a telefon működéséhez, szóval azért ne ész nélkül Amiket említettél, azok törölhetőek nyugodtan.[ Szerkesztve ]
-
Marseille199
senior tag
Hmm, a geminimet idegből letöröltem, de akkor majd újra teszem. De akkor ez most hogy működik? Az a root progi semmi, csak olyan, mintha rendszergazdaként használnám a gépet és mondjuk a ccleaner az a gemini ? D
"Amikor a kép életlen, a gondolat éles, és amikor a kép éles, a gondolat eltávolodik a fókuszponttól." - Hiroshi Sugimoto
-
Marseille199
senior tag
mi ez az usb debugging, amit engedélyezni kell ?
"Amikor a kép életlen, a gondolat éles, és amikor a kép éles, a gondolat eltávolodik a fókuszponttól." - Hiroshi Sugimoto
-
hg75
csendes tag
Na a dload után ment a root meg a reco
Próbaképpen felment a smartlucky2.5 color. -
zho-lee
addikt
válasz Marseille199 #2403 üzenetére
Usb hibakeresés.
Mindig be legyen kapcsolva.[ Szerkesztve ]
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
etooo
senior tag
válasz Marseille199 #2403 üzenetére
Beállítások/alkalmazások/alkalmazásfejlesztés-ben találod, ott lehet bekapcsolni.
Majdnem olyan, alapból ezen a linux rendszeren (android), csak egy sima felhasználó vagy, így sok mindent nem is lehet állítgatni, mert nincs hozzá jogod. A rootolás pedig tulajdonképp rendszergazdát csinál belőled, így kb. mindenhez lesz jogod, mint pl. a rendszeralkalmazások törléséhez is.
-
Marseille199
senior tag
És hogyan? Mert itt geminiben is csak a frissítéseket tudom törölni, a progit nem. Pedig nekem nem kell se google search, se twitter, se gmail kliens, se semmi ilyesmi. hogy kéne geminiben törölni pl?
-
etooo
senior tag
válasz Marseille199 #2407 üzenetére
Hm, igaz, valamivel kevertem Gemini csak blokkolni tudja a rendszer appokat, ami arra jó, hogy nincs letörölve, de elindítani sem lehet, amíg blokkolva van, tehát pl. tesztelésre jó, hogy okoz e valami hibát az adott program eltávolítása. Ha netán igen, akkor csak unblock, és a program működik tovább.
Törölni pedig ezzel tudsz: [link] (miután van root jogod persze). -
Marseille199
senior tag
Na, f...a, most meg nem tudok felmenni marketre, mert azt írja, hogy hozzá kell adnom egy fiókot. Mit lőttem ki? Az a jó, hogy nem is emlékszem a felhasználónévre és jelszóra...
-
etooo
senior tag
válasz Marseille199 #2409 üzenetére
Jó kérdés, szinkronizált google fiókok nem szoktak csak úgy eltűnni.. Gondolom a beállítások/felhasználói fiókok részben sincs ott.
Ha más nem, regisztrálj egy újat, sokból nem tart, megvett programjaid meg gondolom nincsenek.[ Szerkesztve ]
-
Marseille199
senior tag
De leblokkoltam a gmailt, meg a saját e-mailt, most visszavettem, az volt a baj, hogy blokkolva volt, viszont nem tudom a felhasználónevet/jelszót .....
Jajj, miért nem volt pénzem egy Defy-ra mondjuk. Ahol van memória és proci és nem zavarnak a sebesség miatt a gyári szirsz@rok ))
-
Marseille199
senior tag
válasz Marseille199 #2411 üzenetére
Azt hiszem sikerült ))
Most már megkérdezem, mielőtt hülyeségeket csinálok:
Mik azok a gyári programok, amiket szívfájdalom nélkül törölhetek a maximális memóriafelszabadítás céljából? Az összes jöhet!
-
etooo
senior tag
válasz Marseille199 #2411 üzenetére
Oh, hát a gmailt nem ajánlott lefagyasztani
Hogy mit törölhetsz, az azért felhasználás függő is, egy rövidebb lista:
-Live wallpaper - élő háttérképek
-Browser - gyári böngésző, ajánlott cserélni jobbra, pl. Opera mobile
-Email 2.3.4 - email kliens, ha csak gmailt használunk, törölhető
-File manager - gyári fájlkezelő, ajánlott cserélni jobbra, pl. ES file explorer
-Home screen tips - tippek widget
-Live wallpaper picker - élő háttérkép kiválasztó
-Music visual wallpapers - zenére változó élő háttérkép
-Search 1.1 - google kereső widget
-Sound recorder - hangfelvevő
-Voice dialer - hangtárcsázóItt egy lista, igaz android 2.1hez készült általánosságban, de a lényeg ugyan az: [link]. Amihez yes van írva, és tudod, hogy azt a funkciót nem fogod használni ,az törölhető.
Defy-n is ugyan úgy letörölöm ezt a sok vackot, mert ott is zavaró, hiába fér el
[ Szerkesztve ]
-
etooo
senior tag
válasz Marseille199 #2414 üzenetére
Fent backup/visszaállítás fül, ott látod a programok listáját, és ha valamelyikre rányomsz, már látod is az "eltávolítás" gombot.
-
H_András
tag
Érdemes ebből a Titanium Backupból a pro verziót beszerezni? Látom van fizetős változata is, Nincs ugyan a neve mellett hogy 'root" de gondolom ugyanazt tudja, mint a lentebb linkelt.. (?) Sajna az angolom nem elég hozzá hogy összehasonlítsam a két verziót.. de ha jól értelmezem a hozzászólásokat, tud magyarul is, így lehet beruháznék rá, ha van értelme..
Az ember egész életében gyermek marad, csak a játékai változnak / Sarcasm - because beating the shit out of people is illegal
-
zho-lee
addikt
válasz beefjeez #2419 üzenetére
Mivel hát-tal nem kezdünk mondatot:
Hááát, jobb. Sokkal jobb, de azt Lasynak, és Etooo-nak köszönhetem.
Meg magamnak is.
Gyorsabb, az biztos. Szebb, egy kicsivel, de a 858 marad szerelem!
Ha nem lett volna lehetőségem cserélni, maradt volna, amíg él..!Mélyrehatóbban nem tudom jellemezni az LG-t, mert annyira új, hogy a fórumján el levelezgetek magammal rendesen..
(jó a qwerty billentyű pl, de a cm7-ben ugyanúgy benne van billentyű, tehát ritkán használom)
Senki nem root-olja, nem telepít recovery-t. Csak én, és hál' istennek talán először én léptem be fizikális gombokkal először a recovery-be Magyarországon.
Nézegetem a szeretett Cyanogen oldalt, de egyenlőre ott sincs stabil főzött rom rá.
De az idő nekem dolgozik.
Ha meg lesz, esetleg egy újabb kernel, akkor már valszeg 1 gHz-en fog menni.
Nem panaszkodhatom, szerintem, aki tud, váltson az LG Optimus Pro C660-ra, mert a Voda858 az alap (a lehető legjobb alap!), akkor az LG a következő lépcső.
És akkor nem költekezel ZTE Blade-re, vagy hasonlóra feleslegesen.
Amúgy pont egy Blade-del küzdöttem egy hetet, és nem tudtam megoldani (csak Lsay mester), vagy csak a Voda 858, és az LG fogad szót...
Talán, ha másnak is összejön a pénz rá, addigra lesz jó rom is rá
Én segítek, és azért próbálok itt is. Mert jó itt, köztetek!"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
etooo
senior tag
válasz Marseille199 #2420 üzenetére
Például?
-
zho-lee
addikt
válasz beefjeez #2422 üzenetére
A Blade az egy szófogadatlan kis p..cs telefon, szerintem a képernyője szebb a 858-nál, de ezután semmi.. Proci, minden ugyanaz, ha jól emlékszem.
Egyéni képernyőzár volt rajta,de azt elfelejtődött..
Addig jutottam vele, hogy a gyári rom vissza.
Innentől kezdve egy hétig kisérleteztem, a root, recovery, és a lényeg a főzött rom nem sikerült.
Lasy mester tudta megycsinálni, neki egy "kicsit" nagyobb a tudása hozzám képest.
Blade-t nem vennék, az biztos, pedig előtte nagyon tetszett.Két telefon van a piacon: a 858, és ez a LG C660 is kezd elfogadható lenni.
(Van még azért pár, de annak már 6 számjegyű az ára, ami többet jobban, szebben...tudod )
-
Marseille199
senior tag
-
etooo
senior tag
válasz zho-lee #2424 üzenetére
Nekem a motorola "döfi"-mel sincs semmi problémám, pedig a 6 számjegyes ártól már elég messze került
Marseille199: geminivel a programok auto indulásait (autorun) le lehet tiltani, az említettek közül a facebookét mindenképp, szvsz a gmailét is,de kipróbálod és kiderül mit szól hozzá, ha nincs autorunja, a beállításokat meg inkább ne babráld
-
zho-lee
addikt
Persze, nem is így gondoltam, csak az ár/tudás arányt néztem.
De az LG vásárlás is csak szerencse volt, mint előre kitűzött cél.
Viszont ami rosszat írtak róla, az semmi sem igaz.Ami karcsú benne az egyenlőre a rom, de bekapcsolom, működik, sms/hívás rendben, képeket tudok rátenni/nézni, filmeket is, hangokat is. Market/internet rendben.
Nem dobálja ki az appokat sem, és szót fogad nekem.
Még ezzel a "kezdetleges" főzött rommal is."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
beefjeez
senior tag
válasz zho-lee #2428 üzenetére
nem a tied véletlen?
szerk: Lasy, honnan van neked ennyi mindened?[ Szerkesztve ]
-
Marseille199
senior tag
Mi az a widget go launcherben, amivel gombnyomásra ki pekapcsolom a hangot, wi-fit, mobilnetet, stb? Mert lehet kilőttem azt is titaniummal ))
-
zho-lee
addikt
válasz Marseille199 #2432 üzenetére
Go Swithc widget.
-
ityam
senior tag
Vazzeg már megint szoftvert frissítettek...
Ugyhogy megint megint megpróbáltam felrakni azt a játékot amivel behal a teló és megint elrontottam a telót hogy ne tudjon bekapcsolni. Kicsit nehéz a felfogásuk....
Írtam a plusz papírt is hogy mostmár harmadszorra van leadva ugyanazzal a hibával(nem kapcsol be a teló) ezért kérem a cserét....Azóta valaki nem próbálta ki az említett játékokat amiket írtam hogy nem akarnak nekem települni?
-
RaZroX
addikt
Na most rakom vissza a gyári romot... kész.. annyi apró kis bug gyűlt már össze hogy fú...
Valamilyen módon lehet a gyári romra multitouch-ot varázsolni ? (Fontos)
És milyen értékeken ajánlott vinni a procit, hogy gyors legyen és sokáig bírja ?
Ja meg kéne valami f@sza bill isThis is the way
-
etooo
senior tag
CM7 alatt mindkét említett program feltelepült gond nélkül (és persze egyik sem indult el).
RaZroX: Gyáriba nem lehet multitouchot rakni. Esetleg próbálj ki egy felesleges programoktól mentes smartluckyt, talán még annak van a legtöbb köze úgy a gyárihoz, és van multitouch is.
Billentyűből részemről a smart keyboard pro a nyerő, de az fizetős. -
Lasy
veterán
ezt te sem gondoltad komolyan.
tudod, hogy szar a játék ami feltehetőleg nem is a te telefonodra van kitalálva, de felteszed, hogy ne lehessen bekapcsolni a telefont.
felfogod te mit is szeretél kérni garanciában?
Le is írtad nekik hogy melyik játékokt tetted fel amitől nem indúl el a telefon?+36702778032
-
electrician
tag
Sziasztok!
Mennyire jellemző ennél a telónál, hogy behal a külső hangszórója?
Konkrétan eléggé rondán/recsegősen szól az enyém magasabb hangerőn. Nemtudom, hogy gyárilag milyen, mert használtan kaptam, de a szerintem nem kéne magas hangerőn torzítani.[ Szerkesztve ]
-
etooo
senior tag
válasz electrician #2446 üzenetére
Ha CM7 van rajta, akkor az szoftveres hiba.
-
etooo
senior tag
válasz electrician #2448 üzenetére
Akkor sajnos passz, cm7nél ez egy ismert hiba, de a gyárival jónak kéne lennie :/
-
ityam
senior tag
nem azért mert 1 vagy 2 játék nem megy. hanem azért mert sok kipróbált játéknál ujraindult telepítés közbe még olyannál is amit a 858 blogon ajánlott a a szerkesztő!!!
És nem azok az idióta játékok érdekelnek amik úgysem mennének mert bármikor belefuthatok egy ugyanolyan esetbe hogy teljesen behal tőle a teló és ha rakok fel már valami módosított rendszert akkor már nehogy azért utasítsák vissza a garit mert módosított szoftverrel használom. Mert ilyen miatt teljesen joggal basznák nekem vissza. És ha ilyen szar a teló hogy 10 játékból 5 nél ujdaindul telepítésnél és csak 20 ból egynél hal be totálisan akkor bármikor belefuthatok hogy elcsesződik amikor megpróbálok felrakni rá valamit.
Azt pedig meg lehet próbálni megnagyarázni nekem hogy az teljesen normális ha egy játék telepítése közben ÚJRAINDUL a telefon! Senki nem mondta hogy ilyen előfordult volna, se olyat nem írt senki hogy telepítést nem csinálja meg de úgy behal hogy utána be se lehet kapcsolni a telót.
én kb 20 játékot próbáltam ki a telóval. ebből kb 6-7 nál játszotta el hogy újraindult a teló telepítésnél. és 1 nél halt be teljesen. tovább nem kerestem. biztos lenne még egy csomó.A szerviz is először azt írta hogy azért csinálja mert nem megfelelő felbontású játékokat próbálok. Ezt elfogadnám ha feltelepülne a játék és nem indulna el. de a telepítésnél nem szabad ilyet csinálnia!!!!
Gondolj csak tényleg abba bele hogy felrakok egy smartluckyt vagy CM7 et és akkor hal be úgy a teló hogy nem tudom bekapcsolni.... akkor én fogok szívni mert akkor már jogos nak fogják venni hogy én berheltem és ezért már nem cserélik/javítják/frissítik...
egyébként igazad lenne. hülyeség lenne fennakadni ilyenen, de nem akarom hogy egy hibás telefonom legyen. Ha máshogy nem így juttatom a tudomásukra hogy folyamatosan nem lehet bekapcsolni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen routert?
- Ukrajnai háború
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Háztartási gépek
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest