- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Vodafone 858 / Huawei U8160
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
válasz beefjeez #1451 üzenetére
nem tudom, te hogy csinálod
én azt vettem észre, BÁRMIt csinálok (Wifi be/ki, fényerő automatikus/ki, CPU fix/változó) akkor is óránként 2%-ot esik minimum
sőt... mintha bekapcsolt WiFivel kevesebbet enne... komolyan
egyedül akkor esik még ennél is többet, ha felteszem a SetCPU-t, és beállítom, hogy ScreenOff esetén csak 345Mhz-en menjen
[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
gustavsson
csendes tag
beállítások-alkalmazások-alkalmazások kezelésénél az Összesnél nektek is két `Kamera` alkalmazás van? (cm7)
-
beefjeez
senior tag
válasz gustavsson #1457 üzenetére
igen. csak érdekel, vagy van jelentősége?
-
zho-lee
addikt
válasz gustavsson #1457 üzenetére
Akkor az enyém nem jó?
[link]szerk: ICS Launcher
[ Szerkesztve ]
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
Ha bekapcsolom a wifit, átvált 2g-re, talán azért eszik ilyenkor a tied is kevesebbet.
Valahol, ha minden igaz a cyanogen beállításokban van ilyen.
A proci meg állandóan 691 gHz nálam azaz mHz, bocs.
Szerintem akkor tényleg takarékosabb, ha nem váltogatja a frekvenciáját."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
gustavsson
csendes tag
válasz beefjeez #1458 üzenetére
nálam időnként beakad a kamera app, és elkezdi szívni az akksit, ilyenkor pár óra alatt le is merül a teló, akkuhasználatnál 98-99%-ot ír a kamerának, csak a többi 1-2% az android. pedig kamerából már a hosszú back progi bezárással lépek, meg amúgy is max kéthetente használom, de ilyenkor mikor beakad, csak az alkalmazásoknál tudom lelőni kényszerleállítással. de a két kamera név közül mindig csak az egyiknél lehet kényszerleállítani, azért gondoltam, hogy csak az én készülekmben van vmi animália (mert smartluckyban is csinálta anno)
-
beefjeez
senior tag
válasz gustavsson #1466 üzenetére
wipeokat csinálj, és rakj fel cm7 et, szerintem megoldja
-
etooo
senior tag
A governor sem mindegy, mert pl. az ondemand/smartass min 600mhz, max 600mhz az rosszabb, mint a performance max 600mhz, mert hiába ugyan az a két érték, próbálna skálázni a telefon, performance-nél meg mindig csak a maxon megy, tehát nem kell értékeket keresgélnie.
Egyébként nálam már egy ideje hasonlóan megy a telefon (igaz nem ez), alapból performance-on van, és ha a screen off, akkor pedig visszavált powersave-re, ami annyit tesz, hogy mindig a minimumon beállításon fut a proci (tehát alvás közben sem skálázgat, ha esetleg valamilyen program elindulna a háttérben).
Nem mondom, hogy ez a legjobb beállítás, de ha nagyon akksi gondjaid vannak, megpróbálhatod ezt is. -
zho-lee
addikt
Bocsi, agyvérzés..
Hogy a csudába lehet itt a hangrögzítő?
Az elsők között van akik a nagy radír áldozatává válnak ha új romot telepítek.
És a legszebb, hogy pl a titanium backup nem látja, ugyanúgy a gyári galériát sem, de mostanában előkerül, ha pl háttérképet akarok cserélni."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
válasz beefjeez #1472 üzenetére
Látom, neked is a kedvenceid közé vannak sorolva..
Szerk: megvan.. én update-ként tettem fel a v05-öt, mert az olvasta ki nekem a gugli-ordító.
Így furmányos módon visszakerülhetett a v04 romba minden gyári (hogyismondjam ) nem túl magasan kvalifikált és preferált app.
Lehet egyszerűbb lett volna a wipe fület is használni[ Szerkesztve ]
-
etooo
senior tag
Azért azt se Maga az elv tetszik, hisz én is azt használom, csak finomítva kicsit. Legalábbis az elméleti működés szerint.
performance – Available in most kernels. It will keep the CPU running at the “max” set value at all times. This is a bit more efficient than simply setting “max” and “min” to the same value and using ondemand because the system will not waste resources scanning for CPU load.
-
zho-lee
addikt
Kijött az alfa változat, de azt írja:
"For demonstration purposes only. NOT SUITABLE FOR DAILY USE. NO SUPPORT OFFERED.""Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
Amíg várunk, mutattak egy jópofa appot a szoftver kibeszélő topicban.
Airdroid, nekem bejön, ad ip címet, jelszót, és a böngészőbe beírva ezeket beléphetünk a telefonunkba, minden porcikáját (?) megmutatja..
Sms-t lehet vele írni, fájlok ide-oda mozgathatók, stb.
Nagyon szép felület, egyszerű kezelni.szerk: itt találtam.
[ Szerkesztve ]
-
ityam
senior tag
Én is most vettem egy ilyen "okoska" telefont. Ezen a moddolgatáson még filózok. Egyedül a multi touchos moddolást láttam értelmesnek. Az működik elvileg a játékoknál is? Vagy csak a kép illetve weblap kicsinyítésre nagyításra lehet használni?
Játékoknál lenne értelme hogy egyszerre a jobbra és felfele gombokat is észlelje mondjuk, ne csak at egyiket.
Apropó játékok. Van ötletetek hogy miért nem akar feltelepülni a legtöbb játék amit letöltöttem? Igazából az angry birds felmegy rá és műxik is de egy csomó játékot amit kipróbáltam elkezdi telepíteni majd újraindul a telefon. Mi lehet a baj? Kellene valami moddolt oprendszer vagy mi? -
etooo
senior tag
Amelyik játék támogatja a multitouchot, abban működni fog. Attól függ, hogy honnan töltesz játékot. Mert a market csak azokat mutatja, amelyikek biztos futnak a telefonon. Ha "innen-onnan" töltögetsz, akkor sanszos, hogy olyat találsz, amihez már gyenge a teló, persze ettől még nem kéne újraindulnia.
-
ityam
senior tag
Hát igen. nekem is az a fura hogy ujraindulnak a telepítéskor. Mert ha az elindításukkor csinálná akkor megérteném. Már azt hittem hogy egyik játék sem megy fel akkor az angry birds rio felment és műxik is rendesen.
szal nem tudom mi lehet a baj.amúgy a marketen vannak ingyenes játékok is vagy csak fizetősök?
Wifivel is megy a market? mert mobil netem nincs.(itthon wifim sincs szal nem tudom most kipróbálni, de azt máshol ki tudom)[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
Csak, mint érdekességet írtam meg.
Nem ülök én sem állandóan a gép előtt..Arra van 5lete valakinek, hogy a gyári appokat hogyan tüntethetem el?
(bögésző, hangtárcsa, hangrögzítő, más nagyon fontos dolgok )
A titanium backup nem látja.
A root uninstaller sem.
Tudom, rakjam újra a romot. Csak enélkül is érdekelne valami lehetőség, hátha.Köszi a segítséget, már ha van erre +oldás.
-
-
w.miki
veterán
Ti kalibráltátok már az akksitokat?
Csináltatok teljes lemerülést/feltöltést?
Lehet azért bír nektek annyit...Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs