- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Vodafone 858 / Huawei U8160
Új hozzászólás Aktív témák
-
prolin
tag
válasz beefjeez #1101 üzenetére
Hat en max. csak a Linuxos tapasztalatombol tudok kiindulni.. Egy parancssoros terminal mindig kisebb memoriagienyu, mintha meg elinditasz valami grafikus (GUI) feluletet.. A hordozhatosagrol nem is beszelve. Raadasul Linuxban nem is minden root parancs futtathato grafikus uzemmodban. Legtobbjuk csak parancssoros..
A google app-okat viszont nem ismerem, igy nem tudom azok miben helyettesitik a parancssoros beallitasokat..
[ Szerkesztve ]
-
w.miki
veterán
A Haptic FeedBack az micsoda?
A CM71 ROM-on?
És a CMStats-t hol lehet kikapcsolni?
(Szeretnék minden felesleges dolgot leszedni)Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
robagrev
csendes tag
Az új SmartLucky 2.4 Color-t rakta fel valaki? tapasztalatok?
-
gustavsson
csendes tag
CM7-ben mi zabálhatja az akkumulátort?
Sem a wifit, sem mást nem hagyok bekapcsolva, nem is telefonálok, és 7-8 óra alatt teljes KO.
Advenced Task Killer Free merítheti, mert másra már nem tudok gondolni?
-
beefjeez
senior tag
válasz gustavsson #1107 üzenetére
nem tudom. nekem most cm7el bírja akár 3napig
-
etooo
senior tag
válasz gustavsson #1107 üzenetére
Beállítások/a telefonról/akkumulátorhasználat részben nézd meg, hogy nem használja-e valami általad feltett app nagyon az akksit.
robagrev: szerintem a többség mostanában átállt CM7re.
-
beefjeez
senior tag
sziasztok! haladgat az oldal, eddig 2napos a kicsike keresek viszont egy társ szerkesztőt, aki ért kicsit ehez a blog.hu hoz, jól jönne az oldal csinosítgatásában, na meg pár cikket írhatna, de ha valaki csak az oldal kinézetében segítene, annak is megköszönném! eddig két nap alatt 88an nyitották meg az oldalt, ami szerintem egész okés. itt az oldal: [link]
-
etooo
senior tag
válasz gustavsson #1110 üzenetére
Furcsa, nem igazán ilyen képre számítottam.. Lehet ez a része még bugos.
Milyen CPU beállításokat használsz?[ Szerkesztve ]
-
prolin
tag
válasz zho-lee #1111 üzenetére
Hat alapesetben en is ugy cserelem, de valami miatt a widget-nel nem jelenik meg ilyen lehetoseg.. Legalabbis az Android Assistant widgetnel. Mas widget-et nem probaltam.
Amugy az rettentoen idegesit, hogy ha bekapcsolom a wifi-t, egybol elindul a hatterben a Facebook, gmail, maps, stb.. Ettol nem lehet megszabadulni?
Ujabban meg a Mini Opera dobta fel a talpat. Ha elinditom fut jol es latszolag mukodik is, de mikor kilepek belole, ujraindul a telo.. Valaki tapasztalt ilyent? Nem tudom, hogy a legutobbi frissiteshez kotheto-e vagy sem, de regebben nem csinalt ilyent..
[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
-
tihibaby
senior tag
válasz zho-lee #1116 üzenetére
Nem ártana hozzá még egy hotfix!
Nekem kilépni nem akar néha semmiből,ill volt olyan hogy már a PIN kódomat sem tudtam beütni újraindulás után,mert a 9-es helyett a 7-es nyomódott!
Komolyan azt hittem bedöglött a képernyő!
Ha működik,gyors mint a villám a CM7,de ha elkezdi a kínlódást.... -
prolin
tag
Aaaaa, miert nem latok a Marketben mindent??? Egy nepszeru jatekot szerettem volna kiprobalni, de nem talaltam meg.. Neten meg ott van az elso 10 kozott.
-
zho-lee
addikt
válasz gustavsson #1119 üzenetére
cm7 romnál nem kell a nofrills cpu control,mert a cyanogen beállitásokban meg találod,benne van. sajnos, az akku zabálásra nincs 5letem, valamelyik app biztosan "beakadt".. nekem a super manager app segit, talán lehet jó erre a problémára is.
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
prolin
tag
Aaaa, de nekem nincs root-olva a telom.. De amugy mukodik jol, kiprobaltad?
Lehet en is ra kene szannom magam a rootolasra..Ket kulcskerdes ezzel kapcsolatban: Mukodik vagy sem az ideiglenes root, illetve kell teljes biztonsagi mentes rootolas elott/utan? Merhogy maga a rootolas nem tunik bonyolultnak, de ha meg ilyen plusz muveletek is kellenek, akkor mar azlesz..
-
etooo
senior tag
-
etooo
senior tag
válasz beefjeez #1135 üzenetére
Most épp qq launchert használok, abban van egy beépített mem takarító widget, ha másik launchert, akkor meg es task managert. De most hogy geminivel kigyomláltam a rendszert, az általam futtatott programokból meg rendesen kilépek, már nem érzem szükségét semmilyen task killer/managernek, hisz csak az fut, ami szükséges. Illetve felraktam egy ram optimalizáló scriptet, de arról nehéz eldönteni, hogy csinál-e egyáltalán valamit
-
zho-lee
addikt
Na, erre kiváncsi lennék, hogyan találom meg/módosítom az általam feleslegesnek vélt appok autorunjait?
Szerk: a gemini helyettesíti a titaniumot, azaz lehet vele menteni/visszaállítani?
(csak belenéztem, de rohanok, köszi a segítséget!)
A Go task manager sem rossz dolog!
Én szerettem.[ Szerkesztve ]
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
etooo
senior tag
-
beefjeez
senior tag
durva híreim: új akku rekord született! cm7, min cpu: 691 max cpu: 691 , ondemand, és 3és fél nap után 20% on az akksi! volt vele bőven játszva, és wifi is volt eddig bírta
-
replay160
csendes tag
Hali fórumozók!
Volna itt egy olyan problémám hogy mikor a Smart Lucky 2.1-et akarom felrakni (a telefon rootolva, .img fájl kiválasztva) és mikor rámegyek hogy Reboot into Recovery akkor a telefon újraindul, homokórát beadja és ott lefagy. Csak az akkumlátom kivétele segít. Utána bekapcsol normálisan de a saját romjával ami eddig fenntvolt.
Mi lehet a baja, vagy hogy lehet kiküszöbölni valahogy ezt a hibát?A választ előre is köszi
-
etooo
senior tag
válasz replay160 #1147 üzenetére
Rá is nyomtál a recovery managerben a felugró ablakban az /sdcard/recovery.img szövegre? (gyakori hiba, hogy nem)
w.miki: a számomra felesleges dolgokat: car home, dev tools, e-mail, fájlkezelő, google search, hangtárcsázó, news & weather, rom manager, spare parts, talk, terminal emulator.
Fájlkezelőt persze raktam fel másikat. Egyébként ez egy egész jó kis lista az eltávolítható appokról, attól függetlenül, hogy 2.1hez írták: [link].[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- iPad topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- DIGI kábel TV
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Háztartási gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest