- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Vodafone 858 / Huawei U8160
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lasy
veterán
válasz beefjeez #2001 üzenetére
De próbálkoztunk, és turbósim, csak 2G-vel megy, és flottással nem működik.
Mivel a ProHardveren tilos az ilyen, még fórumon belül is.. Így nem hiszem, hogy sok választ kapsz nyiltan.
De elviekben megoldható, viszont nekem nem sikerült.
10Euro-s áron lehet megoldani...+36702778032
-
beefjeez
senior tag
Nincs valakinek eladó szilikon tok a telefonhoz? Megvenném!
-
H_András
tag
válasz beefjeez #2001 üzenetére
Köszönöm, és még egy amatőr kérdés. Hivatalosan a szolgáltató nem unlockol? Tehát a boltban ahol megveszem, nem kérhetem hogy de én bizony más kártyával is szeretném használni? Végül is ha kifizetem-megvettem, nagyon nincs közük hozzá mit teszek bele..
Nem is érdekelne ennyire ha nem rágná a fülem érte, hogy így tetszik meg úgy tetszik ..
(persze bemehetnék boltba is kérdezősködni, de inkább itt égetem magam, meg itt gyorsan választ kapok felesleges sorállás nélkül)Az ember egész életében gyermek marad, csak a játékai változnak / Sarcasm - because beating the shit out of people is illegal
-
-
tihibaby
senior tag
válasz beefjeez #2011 üzenetére
Nézd,visszább az oldalon hirdet egy srác asszem 900-ért ugyanilyet,utánvéttel meg ha jól emlékszem 1400 körül adja.
Én inkább utaltam az paypal-on keresztül,megvettem az ebay-en fele árban,és két hét múlva itt volt.
Ilyen eladóknál mit ez is,nem kell félni,látszik hogy megbízható.
Főleg nem egy 700 Ft-os tételnél.
Én karácsonyra Dealextreme-ről vettem fiamnak egy Gameboy Advance klónt,időre megjött gond nélkül,pedig az majd egy 10K-s cucc. -
xianhu
csendes tag
Felraktam a CyanogenMod 7.1 "u8160" Port v.0.5-öt, és a Beállítások/Megjelenítés menüpontja elszáll a köv. üzenettel:
"A Beállítások alkalmazás com.android.settings folyamata váratlanul leállt"
Mi lehet a nyűgje?
-
zho-lee
addikt
El sem merem mondani, mit tettem...
Hűtlen lettem... elcseréltem a 858-at, egy sokkal komolyabb telefonra.
Az első tapasztalat, hogy azt a kis belépő szintű 858-at qrvára meg lehet szeretni.
És ti is fogtok hiányozni, ennyire aktív, de értelmes fórumot még nem láttam, ahol még mondhatom össze is tartunk (tartottunk )
Köszönöm, hogy itt lehettem, köszi a sok segítséget, ti is hiányozni fogtok!
Remélem, a 858 emléke még sokáig él, mert ha van valami gondotok, megtaláltok, én meg próbálok segíteni.Üdv nektek, és Boldog Újévet Mindenkinek!
Zoliszerk: xianhu, a wipe meg volt?
[ Szerkesztve ]
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
válasz beefjeez #2015 üzenetére
Na, azért nem hülyültem meg, hogy egy amcsi sz@rt vegyek... bocs!
LG Optimus Pro C660, gyári 2.3.4-el. (egyenlőre, ha ismersz.. )
Gyűjtök kis pénzt, hátha sikerül egy nyüstölt 858-at venni.
De ha nem bírom, ezért az LG-ért 3-at kéne kapnom.
Éééén segítettem, neked? Nem fordítva volt..Na, ezért szeretek ide járni!
(Pár fórumot elmentettem a kedvencek közé, de hamar kihajítottam onnan a ratja pöffeszkedő, magukat nagyon okosnak tartó emberkék miatt.)
-
xianhu
csendes tag
CM7.1v0.5 van fenn, skype-pal nem tudok videohívást kezdeményezni. Nektek megy?
Az normális, hogy ha a skype fut háttérben, elég hamar leszívja az akkut?
-
lacee90
tag
buek mindenkinek
-
RaZroX
addikt
Mennyire érdemes befrissíteni CM7 V0.6-ra ? (Most 0.5 van..)
This is the way
-
zho-lee
addikt
Köszi!
Csak annyi a bibi az LG-vel, hogy nem tudok utánatok menni, mert nincs még Cyanogen rá.
Pedig jó lenne!Majd elfelejtettem, 360 launcher-t használó kollégák: új verzsön, 1.3!
Csak nem tudom kipróbálni, van egy féltéglám, LG fajta..
Gyorsan ment"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
Tényleg, hátha tud valaki segíteni ebben, mert android=android.
Nálam sajnos igaz ez.
Jártam így a voda858-cal is, de az nem volt érdekes, mert volt vagy 5 perc, mire újra csináltam az egész telefont.
Szóval erre kéne 5let:
Ma usb-n volt az LG (akárcsak annak idején a 858), adatokat töltöttem az sd-re.
Majd, amikor már végzett, nem csináltam semmit, olvasgattam a 360 launchert, jött egy hívás.
Nem húztam ki az usb-ből, hanem megbeszéltem, amit meg kell, hívás letesz, olvasgatok tovább.
Több perc múlva végeztem, és szabály szerűen eljárva, a jobb alsó sarokban az usb eszköz eltávolítására bökök, leállítom, kilépek, majd kihúzom az usb-t a telefonból.
Mikor magához tér, akkor a kijelző "tele van" widget betöltési hibával, de nem is néztem, mert egy kis idő múlva csatolja a kártyát, és betölti a widgeteket. De nem ez történt, kis idő múlva, meg még egy kis időt hagyva neki sem töltötte vissza a widgeteket.
Akkor gondoltam újraindítom, de ezt is szabályosan a quickboot app-pal csináltam.
Most csak az indítási anim-ig jut a készülék, kivett memkarival is.
Gondolom, (más is) hogy újra a gyári rom (főzött erre még nincs), csak egy bibi van, vannak rajta új kontaktok, sms-ek, amik kellenének még.Valaki esetleg tud valamit erre, hogy adatvesztés nélkül megússzam?
(persze, nincs még mentésem, sőt, még recovery sincs erre az LG-re, annyira új)"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
válasz beefjeez #2031 üzenetére
Annyiban, hogy a főzött rom az sd-n volt, a mentésekkel együtt, de ez annyira új, hogy néha visszasírom a jó kis 858-at.. semmi nincs még hozzá.
Monduk annyi a szerencsém, hogy a legprofibb segítségem van hozzá, de a lehetséges adatveszteség sokkol a mai nap után..Ma vezettem kb annyit, hogy egy tank benyó elment a Golfban. (és csak Gyömrőn)
De nem lett meg a kedvenc ebünk.. azt hiszem felveszem a bokszkesztyűm, és kitiltatom a petárdákat, rakétákat szilveszterről.Szerk: kaller1, az megvolt sajnos már vagy húszx is, de nem indul.
[ Szerkesztve ]
-
lacee90
tag
elolvastam a cm v6 ujitasait.
-7.2 ea cyanogen mod
-uj cpu kezeles valaszthato
-proci huzhato 768ig
-nagyobb hang gyorsitotar pl a genesis emu igy 633 mhz n 50 60fps t tud.
stb
en ki fogom holnap probalni. nekem am sem az uzemido a lenyeg hanem h. minnel gyoesabb legyen. -
lacee90
tag
nem biztos h. ez a plafon.uj kernelt is kapott a rom.biztos huztal mar procit vagy video karit. egy memoria idozites allitastol akar mar stabil is leher magasabb orajelen. biztos h. nem poenbol raktak bele a magasabb frekit.
-
lacee90
tag
az uj cpu modba is?
-
lacee90
tag
hotfixeket is raktad?
-
lacee90
tag
a hotfix 1 nek kene tudni a nagyobb orajelet.
-
lacee90
tag
oo igazad van de en asztali gepnel is tuning b..zi voltam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- DIGI kábel TV
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Synology NAS
- Építő/felújító topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest