Új hozzászólás Aktív témák

• sagem

addikt

Érdekes kérdés, de az, hogy egyáltalán szóba került "hivatalosan" is, azt mutatja, hogy a jelenlegi konzolgeneráció egyszerűen alultervezett lett. Ezt nagyon sokan, nagyon régóta mondják, de sok konzoltulaj nem hajlandó elfogadni -a talán már mondhatni- tényt.

Igen, ezután is fejlődni fog mind az X mind a PS felhozatal, még többet fognak kicsavarni a gépekből, egyre szebb-jobb játékok fognak kijönni, de már most elérték azt a pontot, amit elvileg csak pár év múlva kellett volna. Szenvednek, trükköznek, extrán dolgoznak vele, míg régen ezt "izomból", lazán megoldották a gépek, mert bőven volt bennük erőtartalék.

Szerintem eleve így tervezték ezt a konzolgenerációt vagy nem tudom..de már a rajt előtt sokan értetlenkedtek, hogy "csak" ennyi lesz belepakolva a gépekbe. Ez egyébként a PS-re is vonatkozik, nem csak az X-re, hiába kacagnak most a PS tulajok, az a gép sem lett olyan bika, hogy kihúzzon egy teljes konzolgenerációt, legalábbis szerintem.

Viszont az is igaz, hogy a konzolosok többségét baromira nem érdekli, hogy egy játék lehetne szebb is..ha jól mutat az összkép, jó a játék, akkor fogyni fog belőle bőséggel, szóval nagy pánik nincs, nagyon sok gép elkelt, innen már nem tud bedőlni, lesznek rá játékok dögivel :)

[ Szerkesztve ]

„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”

Új hozzászólás Aktív témák