- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medocsabi
addikt
Ha ezt meglépi a MS,hótziher h adom el a boxot,és sonyra váltok!
Mostanában sorra rúgja az öngólokat a microsoft,pedig annó azért választottam őket,mert véleményem szerint nagyobb szoftveres tudással, háttérrel rendelkeznek(pl ugye ott a windows)...és hát ugye konzolon a szoftveres fejlesztés a legfontosabb(volt eddig??)
kíváncsi lennék több X0 tulaj véleményére is ezügyben,de engem ez a hír nem kicsit b@szott fel! -
Tian66
senior tag
Nem vesszük bántásnak.
Az én csilliós gépem 4-5 éve volt 260-280 körül, monitor nélkül. Azóta is vidáman megy. Fps-t próbáltam gamepaddel. Többet mintfél órát. Sokkal többet, de nem áll kézre. Platformer meg verekedős játékhoz meg nagyon jó! Lassan 20 éve játszunk jégkorongot konzolon , gamepaddel. Ahhoz se jó a bill/egér. Még Sega-n kezdtük. Van játék amire a kontroller jobb és van amire a bill/egér.#Medocsabi
Teljesen jogosnak érzem a felháborodásod, mert nem erről volt szó! Éppen ez a bajom nekem is a jelenlegi konzollal. És végül nem is vettem, pedig akartam.[ Szerkesztve ]
-
veterán
ez most tényleg master race-es lesz, de ez olyan mintha egy suzuki swift tulaj magyarázza egy másiknak hogy semmi értelme sincs 100 lóerő felett kocsinak, és amúgy is ugyanúgy elvisz ahova kell...
"Tok lehangolo volt latni anno uncsitesom gépen a cod xedik részét. Csúnya is volt, akadozott."
Tök lehangoló volt látni 20 fps-re leesni a Unity-t ps4-en
"Persze nem is kolti ra az elete penzet mint ahogy a legtöbben"
Szóval egy nem megfelelő gépen nem megfelelő beállításokkal játszott, és te ebből vonsz le következtetéseket a platformról. Tapsvihar, a nézőtér álló ovációja.Bántásnak meg hogy venném. Van a környezetemben PS4, vehetnék sajátot is, ha látnám értelmét. Majd ha inkább fog arról szólni hogy ÉN mit és hogy szeretnék, és kevésbé arról hogy ez van, vagy ha a megdöbbentően jó exkluzívok száma meghaladja azt a szintet, ami már nálam validálja egy közepes vga árának kiadását, akkor majd veszek...
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
laposonly11
senior tag
válasz Menthirist #132 üzenetére
...és még a Sony mondta hogy nem jönnek ki új konzollal, ha az nem hoz szignifikáns különbséget a látványban, erre tessék! Szerintem is a memória volt a szűkös keret mint szinte mindig a konzoloknál, kivéve a legelső Xbox esetében, amikor az összes konkurenssel szemben dupla annyi: 64 mb rammal jött ki, ami megengedte a 480p felbontást, vagy 3 tucat játék esetében a 720p-t sőt volt 5db 3D cím ahol az 1080i is működött: [link] és ez volt 2001 ben, mindössze 1 évvel később mint a PS2 megjelenése(persze lehet hogy az Xbox komolyabb Nvidia kártyája is itt villogott).
Én azt csináltam volna Sonyéknál, mivel a proci amúgy is túlméretezett volt a PS3 ban, és a legutóbbi -5nm en gyártott PS3 verziók már a könyvespolcon is elférnek, hogy ilyenkor tekerni kellett volna a CPU órajelein, tekerni a VGA-n vagy azt kicserélni és hozzácsapni 8 gb ramot, így majdnem ugyanott lettek volna, mint most csak PS3,5 néven!
Ordo est anima rerum.
-
Zanik
addikt
válasz Menthirist #115 üzenetére
Elolvastam a cikket. Hát, eléggé véleményes. Kezdve az gagyi ház+táp kombótól, az alapból tuningolt CPU+GPU párosról, a OS árának kihagyásán át egészen a beállításbeli limitaciókig (TressFX, texture quality, CPU compatiblity issues with some titles).
Szóval szép meg jó hogy PS4 árán lehet budget gamer PC-t épiteni ami azonos/hasonló/jobb/gyengébb módon tud futtatni játékokat, de simán érthető hogy a PC építéshez, tuninghoz, szoftver és driver telepítésekhez, játék beállításokhoz nem értő laikus játékos inkább leemeli a bolt polcairól a konzolt GTA V-tel egybecsomagolva, minthogy a cikkben leírt dolgokkal vesződjön.
Valamilyen szinten pont ez + az exkluzív címek vittek engem arra a pontra hogy a PC helyett konzol lett a fő gamer platformom, annak minden hátrányával és előnyével együtt.
Lehet itt szidni a current gen konzololat PC-s felbontás/fps számolgatás szemmel, meg lenézni a lusta konzolos gamereket, de fel kéne már végre fogni: van akiknek ez is elég jó. Hagyjuk már békén játszani az embereket azzal amit szeretnek.Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
Riddick77
tag
Nos nekem Xbox One-om van,szóval mint tulaj mondom a véleményt.
Én ,látom benne a lehetőséget,hogy jobb,minőségibb programok jelenjenek meg az erősebb hardveren,a bővíthetőséget ami jó eséllyel egy erősebb APU meg kitalálják.
Ha,van eszük a megvett programok futni fognak az új gépen is,de simábban ,szebben!
Sokan még most is Wii/PS2/Xbox 360-al játszanak,azokhoz képest a jelenlegi Xbox One -is egy "űrhajó"!
Ha,jól lemenedzselik és menni fog a fel-kompatibilitás a szoftvereknél,hogy az adott gép hardveréhez igazodva fusson,akkor ez simán működhet szerintem.
Közelíteni fog a teljesítmény 2-3 évente a PC-hez,de biztos ,hogy kevesebbe fog kerülni az új konzol,mint egy aktuális csúcs PC.
A dologgal az AMD-is nyer ,hisz folyamatosan lesz piaca az új APU-knak /Nem hiszem,hogy az INTEL akkorát ugrik grafikus téren/
Mellékesen megjegyezve,azt ki gondolja komolyan,ha ezt meglépi az MS,akkor majd a hardver mániás Sony, tátott szájjal fogja nézni,hogy 3 évente az XBoxok teljesítménye kilő.
Szóval én látom benne a fantáziát!
[ Szerkesztve ]
KL
-
lalika740
aktív tag
válasz cyberkind #142 üzenetére
Teljesen igazad van csak már én azt nem értem hová vezet ez az egész.Kicsit túl gyors már minden.Mindig a legujabb a legjobb kell de akkora változást már nem hoz.A mobilok és a konzolok a pc k is olyan mértékben javulnak hogy szerintem azokra már szükség sincs.Igaz én is megveszem a legujabbat mert kiváncsi vagyok de nemtudom ez meddig mehet igy .Vagy egyátalan mire jó ez már.42 éves vagyok commodore 64 el kezdtem és az jó volt elég sokáig.Jó most már vicces de nemtudom ennek a technologiai feljődésnek hol a vége.De ez már egy másik történet és nem is ide való.Bocs csak úgy kijött.
Troublemaker, Iphone 14 Pro Max,Samsung S23 Ultra
-
veterán
"TressFX, texture quality, CPU compatiblity issues with some titles"
Mert konzolon minden játék szép és jó és hibátlan, mi? Ugyanazokat az elemzéseket nézzük???Továbbra is tartom, aki nem akar foglalkozni technikailag semmivel, mert nem érdekli, csak be akar vágódni a kanapéra és egy gombnyomással már játszani meg másik gombnyomással vásárolni, annak tökéletes a konzol. Aki meg ennél többet akar, többre kíváncsi vagy csak simán nagyobb rugalmasságot és testreszabhatóságot akar (értsd, akinek ezek nem tökmindegy dolgok), és a hardverért hajlandó többet fizetni (azért mondom a hardvert és nem a teljes összplatformot, mert a szoftver gyakran jóval olcsóbb), annak a konzol egész egyszerűen nem elég jó. Egyetértek hogy van akinek viszont már ez is elég jó.
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Krill77
őstag
válasz Menthirist #156 üzenetére
Fogalmazzunk ugy ho legjobb beallitassal csak nagyon kevesen tudnak játszani. A pc mint platform jo, ha erőgép. 10bol 9 nek nem az. ( illetve ez mostanában tenyleg változik, de a legtobbeknek a pc=kompromisszum.)
(bar mindnyájan tudjuk, h Magyarország megújul igy szvsz mindenkinek lesz 2 konzol plusz highend pc)
-
Madwe
nagyúr
válasz Riddick77 #160 üzenetére
Szóval mint xbox tulaj, egyáltalán nem zavar h a box megjelelenése után pár évvel már jön is a következő generáció? mert ez az, bárhogy 8is címkézzük, next gen visszafele kompatibilitással.
Egy konzol egyik fő előnye az osztatlan nagy user base, ami miatt megéri optimalizálni. Ez ki fog esni. Meg képzelheted mennyire fognak xonera optimalizálni, ha lesz újabb is, s mondjuk a box tulajok fele upgrade-el. annyira sem mint most...
(#162) Menthirist ez annyira master race duma, mintha aki konzolt vesz nem lehet pcje s fordítva. Képzeld nekem s nagyon sok konzol tulajnak van gamer pcje... Csak én esetleg egyik évben nem vettem meg a 980at 200ezerért csak a 970et 100ért s máris lett konzolom.
Az meg h a pcs játékok olcsóbbak lennénk, haha. Konzolra meg tudsz venni lemezesen egy játékot megjelenés után 1-2 hónappal 10kért, csakhogy pcs játékkal ellentétben miután meguntad el is tudod adni 1-2 hónap múlva ungyanannyiért, de még 1 év múlva is kapsz érte 5-6ezret. Ez miért lenne drágább? szerintem olcsóbb...
Vagy veszel mindent digitálisan amit nem tudsz eladni, 60 dolláros játék megjelenés után 2-3 hónapban 30-40 dollárért rendre van, accmegosztással az már csak 15-20 dollár, azt se nevezném drágának.Pcn az alap játék ára olcsóbb, de nem tudsz digitális tartalmat felezni, lemezes játékot gyk max 1-2 ezer bukóval eladni.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Akinek konzol mellett van gamer jellegű pc-je, az ugyanezt mondja általában. Itt is a fórumon nem egy, nem két ember mondta már hogy vagy a sarokban porosodik, vagy eladja a konzolt, mert az exkluzívokat leszámítva általában jobban jár pc-n.
-
Madwe
nagyúr
válasz hackeeeee #165 üzenetére
A revíziók kisebb gépet, halkabb működést jelentenek, teljesítményben ugyan azok mint az előd, nem értem h lehetne egy hw upgrade-et egy kalap alá venni vele? a megjelenéskori ps4em ugyanazt a teljesítményt adja mint a holnap megjelenő...
(#166) Menthirist multiplatform címeket esetleg. De van annyi exklúzív h megérje nekem pl, meg haverok átjönnek játszani nem a gép elött görnyedünk 4en, hanem ps4 elött projektoron. Eleve több couch coop cím van ps4re... Online haverokkal nem az igazi, ott nehéz velük inni meg kajálni közben pl
De pl witcher 3at is konzolra vettem, hiába futna szebben a pcmen, mert nekem a pcm az asztalnál van bill egér + orbweaver kombóval, azt meg kontrollerrel kanapéban heverve 120 colon akartam tolni Pct meg nem akartam átkötni matatni erősítőben stb. Szóval bőven megfér a kettő egymás mellett.[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Menthirist #166 üzenetére
Néha mondjuk forzázni teljesen jó még One-on mindig.. Vagy bármi más autós játékkal játszani. És az pl. hiába lesz pc-re, butább változat lesz.. Sőt, Nekem a TR is jobban bejött konzolon.
Arról már nem is beszélve, hogy akinek mondjuk van házimozija hozzá, bitstream kimeneten még mindig szebben szól. Ugye digitális kimeneten csak Dolby Live-al lehet 5.1-et kicsikarni pc-n játékok alatt, de az közel sem olyan minőségű játékok alatt, mint a bitstream.. (Igen, ez sokadik szempont.. de pl. ez is egy szempont a sokból..)
Persze, rá lehet kötni a controller-t a pc-re.. de akkor, miért adjuk el a konzolt?
@Madwe: Ez nézőpont kérdése.. Szerintem.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Döglött Róka
veterán
válasz Menthirist #149 üzenetére
Es a 810 miota 720p?
Szemleltetem a kulonbseget hozzaallasban.
- Jatekos tuleli a helyzetet mert a jatekkal foglalkozik, nezo nezi hogy jeee de tulelte.
- Grafikabuzi azt nezi, hogy a video csak 30fps, alacsony a felbontas es hogy nez ki a bokor a video vegen. Talan a szituaciot is eszreveszi a kepkockak vegignyalazasa kozben miutan nyugtazta, hogy a fenyek szepek.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
laposonly11
senior tag
válasz Menthirist #156 üzenetére
"Bántásnak meg hogy venném. Van a környezetemben PS4, vehetnék sajátot is, ha látnám értelmét...vagy ha a megdöbbentően jó exkluzívok száma meghaladja azt a szintet, ami már nálam validálja egy közepes vga árának kiadását, akkor majd veszek..."
PONTOSAN! Én is konzolokkal kezdtem és az eddigi összes megvolt(kivéve 3DO - Jaguár 64) erre a mostani generáció kijött ésssss....
Ordo est anima rerum.
-
veterán
Akkor a "mintha aki konzolt vesz nem lehet pcje s fordítva" után szabadon, szerinted én nem tudok 50"-os tévén kanapéról gamepaddal witcher 3-azni pc-ről?
"nem akartam matatni az erősítőben"... nekem ez csak egy kattintás és azon szól.Annyira imádom, hogy az a játékok árában a legnagyobb érvetek, hogy el lehet adni őket Aztán meg meg lehet megint venni, ha mégis játszanátok vele még egyszer... Én megfontoltan vásárolok játékot, de amit megveszek, azt már nem adnám el, max ha nagyon szar akkor refundolom.
"de az közel sem olyan minőségű játékok alatt, mint a bitstream"
Jajj az a remek kettős mérce. 720p és 900p az ugyanaz a minőség, de a bitstream vs dolby live..."Jatekos tuleli a helyzetet mert a jatekkal foglalkozik, nezo nezi hogy jeee de tulelte."
Nem hiszem hogy nekem kellene bizonygatnom hogy játékos vagyok-e vagy sem, miközben annyit játszok naponta mint mások fél-egy hét alatt. Ugyanakkor aki hozzá van szokva a 60 vagy efeletti fps-ekhez, annak a 30 szúrja a szemét. És ez olyan mint sebes lábbal futni, hiába élvezed a futást, nem olyan mintha jó lenne.[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz Menthirist #171 üzenetére
De, csak írtam h nálam az pl macera, mert messze vannak egymást, meg az erősítőm mind a 4 in portja alapból másra van használva uh kábeleznem is kell. De igen, multiplatformok terén ált. jobb választás a pc ha az is van, azért van ritka kivétel (batman első release khm) de pl ha van benne couch coop megint jobb rá a konzol szvsz, pl MKX.
A játékot meg miért venném elő megint ha kijátszottam? ha nagyon akarom megveszem megint használtan, nem nagy kaland. Ez nem látom miért ne lenne olcsóságra érv... Amit meg nem tervezek eladni mert van multija vagy egyéb indok miatt azt veszem felesben digitálisan, az is olcsóbb...
"Ugyanakkor aki hozzá van szokva a 60 vagy efeletti fps-ekhez, annak a 30 szúrja a szemét "
Ez marhaság sztem. Nekem 144hz gsync monitorom van, ált akörül is futnak a játékok. Kompetitíven játszom, ott fontos s kell. De amikor konzolon nyomok egy kis last of ust, egyáltalán nem zavar a 30fps, mert nem arra figyelek, hanem belemerülök a játékba. Nyilván ha online ranked gamet tolok ahol az utolsó ms is számít, s eleve 200as pulzussal görcsölök h gyerünk már, ott zavar még a sub100 fps is, mert ott feltűnik, mert ott meg minden egyes apró szarra figyelek - de ott pl nem élem bele magam a játékba, nem figyelem h milyen kidolgozott a táj, nem chillelek a naplementében vmi szép hegyen a karakteremmel, hanem hentelek csben vagy skillshotokat tolok hotsban...
[ Szerkesztve ]
-
laposonly11
senior tag
válasz Döglött Róka #169 üzenetére
Képzeld a Sony és MS is grafika és fps buziságból adták ki az új konzolokat és a vásárlók is ezért álltak sorba!
Mert ugye az Uncharted, Halo, Gran Turismo, Final Fantasy, Metal Gear stb. stb. stb. legújabb részei ugyanúgy élvezhetőek az előző generáción is, csak kevesebb fps-el és rosszabb képminőséggel. A játékok most szinte semmit sem változtak, csak a képminőségben lett kisebb-nagyobb, de inkább csak minimális javulás! Miközben pl. PS2-PS3 között azért Ég és Föld a különbség! Na ezért nyafogunk itt sokan!Ordo est anima rerum.
-
Döglött Róka
veterán
válasz laposonly11 #173 üzenetére
Mutass egy sajtotajekoztatot kerlek ahol azt mondtak minden fullhdben 60 fps-el fog futni
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
veterán
Csak tegye a kezét a szívére, ha az Uncharted 4 ugyanúgy nézne ki mint az Uncharted 2, ugyanannyira élvezné? Mert ezt nagyon erősen kétlem.
174: nem mondták hogy minden. De nem azt sugallták a marketingjük során hogy pár százalékra lesz majd tehető. Meg hogy a fullhd sem fog sokszor menni.
[ Szerkesztve ]
-
laposonly11
senior tag
válasz Menthirist #171 üzenetére
"gyanakkor aki hozzá van szokva a 60 vagy efeletti fps-ekhez, annak a 30 szúrja a szemét. És ez olyan mint sebes lábbal futni, hiába élvezed a futást, nem olyan mintha jó lenne."
Legalább az a minimum szemnemkiugrasztófárasztó 40-45 fps meglenne!
Ordo est anima rerum.
-
Döglött Róka
veterán
válasz Menthirist #175 üzenetére
Sugalltak? Hol? Kerem a sajtoanyagot. A kozosseg elvarasa ez es a sajto porog rajta. Hozzatennem nem a konzolos kozossege csak ezen jot lehet frocsogni
@laposonly11: Mindegyik konzoljatek rengeteget fejlodott az elozo verziojahoz kepest next-gen-en. Nem csak grafikaban, mechanikaban is. Csak hogy egy multiplatformot is mondjak, MKX az MK9-hez kepest, pedig ott mar az elozo is 60 fps volt es ha jol tevedek 1080i
[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz laposonly11 #176 üzenetére
Az nem feltétlen jobb mint a fix 30. Vagy tearingel, vagy random vannak az ismételt képkockák, ami mikroszaggatás és rohadt idegesítő.
Világ egyik legjobb játékosa vagyok egy 30FPS-re lockolt autós játékban, picit ha játszok 60FPS-sel és visszamegyek akkor borzalmas. Egyszerűen hiányzik az adat, nem is tudom hogy bírom... Hozzá lehet szokni persze. Nincs más.
-
sad_Vamp
őstag
Szerintem azért a kiadók és fejlesztők is sárosak. Régebben "lélegeztek" a játékok, volt mit játszani. Ma a legjobb játékok még mindig prehistorik 2 grafikával vannak és indie státuszban.
De tényleg, a legtöbb játék fél-unalmas ismételgetős cliché lett. (u.a. csinálod, csak nem hóban, hanem tengerparton ilyesmik). Pl. a TR-nél is feltünt hogy csináltak 1 rohadt jó animációt valami mozgásra, és első 5 percben még pofaleejtős volt. a játék felénél viszont rettentő unalmas és idegesítő, hogy ugyan arra a mozdulatra nem volt még legalább 2-3 verzió hogy ne fásuljon az ember bele.
Rettentő trehányak a fejlesztők és ez valszeg a kiadóknak is köszönhető. Szerintem azért nem lenne annyira nagyon alultervezett a 2 konzol, de semmit jóformán nem használnak ki belőlük. (hiába van soundchip, hiába van ESRAM, ráhánják lapáttal mintha PC lenne, hát akkor úgy is fog menni, schlecht aber war!)
Szóval igen, gyengébb a cucc mint mindenki várta igen, csak a gyártóknak köszönhető ez? nem okvetlen, de láthatták és tudhatják hogy a kedves játék gyártó cégek/kiadók milyen praktikákkal dolgoznak mostanában.
Amúgy tényleg rettentő gáz hogy a remake-eken kívül tényleg "normális" játék alig-alig van erre a gen-re. Valszeg én is skippelem és reménykedem hogy lesz MKX remake majd a kövi generációra is.
“When the flaws of the system are exposed, it is usually the irritant who gets cast out.”
-
hackeeeee
Jómunkásember
Én még mindig azt mondom, hogy 1080p 30fps is elég lenne.. Ha normális a játék motorja, ez sem okoz problémát.
Véleményem szubjektív...
-
FullGas
aktív tag
Nekem most volt aktuális ez PC vs. konzol kérdés.
Hozzá kell tennem hogy 10+ éve mindig PC-m volt, " és nekem nem kell soha konzol" elv híve voltam.
Viszont el jutottam odáig hogy elegem lett abból hogy folyamatosan fejlesztgetni kell a pc-t.
A játékok optimalizálásáról meg ne is beszéljünk...
Egy I7+ GTX970-es PC-m volt (összességében közel 350-400 ezer forintos gép volt). És kompromisszumot kell kössek FULL HD felbontás mellet az újabb játékoknál... Ja hogy a GTX 970 nem is a csúcs, értem én de 120 ezer forintos Vga. Vegyél 200+ ezreset. Vegyen a hóhér. És az meg elég vicces hogy némelyik játék pl: The Division alig csúnyább konzolon mint PC-n. Csak ugye nem mindegy hogy melyik oldalon mennyi pénzre van ehhez szükség.A Pc oldalnak is meg volt a szépsége, mert szerettem vele babrálni, hobbinak tök jó volt. Viszont túl sok pénzem állt benne és mérlegeltem. Ha este haza esek a melóból és pár órát szeretnék játszani ahhoz szükségem van 400 ezres gépre Arra jutottam nincs. Így eladtam és vettem egy konzolt.
A melyik konzol legyen kérdést meg az döntötte el hogy ismeretségben XBOX van így az lett. GTA V, Forza 6
mindegyik akadás mentesen fut, és egyáltalán nem csúnya.
Én még ilyen mostani hírek után sem bánom hogy váltottam.
Ja és ez a saját/véleményem tapasztalatom, nem kell véresen komolyan venni -
laposonly11
senior tag
válasz Döglött Róka #174 üzenetére
A grafikáról beszéltem, viszont érthető hogy a 30fps olyasmi, aminek valahol a PS2 idején ki kellett volna halnia.
[ Szerkesztve ]
Ordo est anima rerum.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz laposonly11 #182 üzenetére
Ehhez képest még a pc-nél is létező dolog, máig..
Inkább 1080p 30 fps, mint 720p 60.. szerintem.
Véleményem szubjektív...
-
veterán
egy i7 - 970-es gépen miben kellett neked kompromisszumot kötni fullhd-ra? Egy 290X-em van, és sosem volt kérdés hogy fullhd-e, csak az hogy ultrán megy-e 60+ fps-sel, vagy 1-1 dolgot le kell vennem high-ra hozzá. Volt játék ami ennek ellenére sem bírta a stabil 60 fps-t, de sosem kellett 30 környékére lemennem.
hackeeeee: szerintem pedig 2016-ban már nem kellene vagy-vagy kérdésnek lennie. függetlenül a platformtól.
[ Szerkesztve ]
-
haddent
addikt
Hagyjuk már a hülyeséget. Egy haldokló cég soha be nem futott gagyi konzolja. Ezen már semmi nem segít, akkor fölényben van a PS4, hogy vége a dalnak ebben a generációban. A következőt meg nem éli meg a Microsoft
-
laposonly11
senior tag
válasz Döglött Róka #177 üzenetére
Egy minimális gépigénnyel rendelkező verekedős játék ahol 2 max 4 db nem osztott képernyőn irányítható karakter(ugye NPC-k nincsenek és a játékot befolyásoló "ai" objektumok sem, így a procinak nem sok dolga akad, fizika szinte semmi) és zárt háttér szerepel(így a vga-ramnak sem)...hmmm! Nem lepődnék meg ha 60fps felett is menne, ha nem lenne lezárva!
Ordo est anima rerum.
-
Blyan
félisten
Van itt pár gyöngyszem...
"Egy haldokló cég" ez a kedvencem.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
FuRiONight
őstag
válasz Menthirist #166 üzenetére
Mióta meg a Xo azóta a pc-m a HotS új karakterei miatt kapcsoltam be, meg ha office-ba kellett valamit csinalni. Ha megnézed az adatlapok, látod h mennyit öltem a pc-be. Nekem ebből lett elegem ezért nálam már csak a konzol jöhet szóba! Nincs kedvem a driverekkel sz***ni, a windows karban tartani, csak egyszerűen jatszani szeretnék abban a pár órában amikor az időm engedi.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
veterán
válasz FuRiONight #191 üzenetére
Ha megnézed a gépem, meg a mostanában megjelent crossplatform játékokat (kizárólag összehasonlíthatóság céljából), nincs egyetlen olyan cím sem, ami miatt inkább a konzolt preferálnám. Miért is tenném, minden ilyen játék ugyanúgy vagy lényegesen jobban megy mint konzolon.
[ Szerkesztve ]
-
FuRiONight
őstag
válasz Menthirist #193 üzenetére
Régen én is szerettem szerelgetni, alkatrészeket cserélgetni, tuningolni, modokat kiprobalni. Nekem ez már nyűg, se kedvem se energiám rá. Elhiszem, h jobban fut, de nem hoz lazba. Kicsit sem, a pc-s csalókról nem is beszélve, inkább skippelem és remélem el tudom adni a gépem.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Menthirist #184 üzenetére
Kellene, de tény, hogy ez sokszor nem a platformok miatt van így, hanem mert "ilyen a motor".
Véleményem szubjektív...
-
Medocsabi
addikt
válasz FuRiONight #194 üzenetére
Pontosan ezért adtam el én is annó az i7es gtx760 sli-s gépemet.Más lett fontos az életben,nem a pc fejlesztgetése
most a konzol tökéletesen elég[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Medocsabi #196 üzenetére
Én is agyaltam rajta.. de pl. diablo 3-azni nem leszek hajlandó konzolon soha.. Plusz az ismerősök mind pc-n játszanak..
Innentől kezdve pedig ahhoz a macerához, hogy hirdessek, eladjak, újat vegyek, összerakjam, stb, semmi kedvem, plusz onnantól jön az, hogy akár az is fejleszthető, nagyobbra.. Ördögi kör.. Így minden maradt a régi.
Véleményem szubjektív...
-
kriszpontaz
veterán
Na, megyek előveszem megint a C64-et
(#202) vg : fáj is a fogam rá .
[link][ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Medocsabi #196 üzenetére
A gépfejlesztés egy lehetőség, nem szükségesség. Aki túrt egy 680-at valami normálisabb procival mondjuk 4 (négy, a jelenlegi konzolgeneráció megjelenése előtt másfél) évvel, az ma is vidáman használhatja, jobb minőségben, amit ez a konzolgeneráció kitol magából az életciklusa bármelyik pillanatában.
Persze lehet, hogy majd mégis megtalálják végre tényleg az undocumented, hidden regisztereket ebben a teszkóspárizsi árban mért, rémisztően magas színvonalú amd apuban, ahogy azt minden a témával kapcsolatos cikk sugall itt az oldalon. Illetve van még némi elhanyagolható esélye annak is, hogy mégis inkább marad a hónaljszag, meg a huszonfps-es egerészés, ami ennek a generációnak a védjegye kettőfél éve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Bestbuy játékok
- Half-Life 2
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest