- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LG LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz tagagaba53 #9601 üzenetére
háát, gyanus,.
-
tagagaba53
tag
válasz #10234880 #9602 üzenetére
Ezzel csak azt akartan mondani, hogy ha csak akad
akkor 99% hogy a játék szar. Pl. itt az ETS-nél.
Ha szaggat akkor gép probléma.
Van sok agyoniskolázott aki az akadásra is azt mondja hogy gyenge a géped.
Ilyenektől lehet falra mászni.[ Szerkesztve ]
- Mielőtt megszólalsz, gondolkodj el azon, szebb-e az amit mondanál mint a csend amit megtörnél vele. -
-
törölt tag
válasz tagagaba53 #9603 üzenetére
hát, ismerős a dolog,.
-
Faterkam
addikt
válasz tagagaba53 #9599 üzenetére
Túl öreg az a motor ami alatta van, ennek már nem biztos, hogy elég a foltozgatás!
A legnagyobb akadás Pl az auto save.-nél van,. akármilyen erőmű van alatta. De egy SSD picit javít ezen is! (ez szégyen)
[ Szerkesztve ]
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
tagagaba53
tag
válasz Faterkam #9605 üzenetére
A napokban mentem egyhuzamban közel
5 000 Km-t. Még az automata mentés sem zavart be.
Hihetetlen de így volt. A következő fuvarnál vagy 5 - 10 percig
anyáztam. Direkt vissza mentem 3x ? és ugyan ott ugyan addig akadt.
Nem szaggatott !
És nincs egy NASA gépem. Sőt ![ Szerkesztve ]
- Mielőtt megszólalsz, gondolkodj el azon, szebb-e az amit mondanál mint a csend amit megtörnél vele. -
-
Faterkam
addikt
válasz tagagaba53 #9607 üzenetére
A konfigom az adatlapomon, nem hencegésből, de ennél komolyabb, de jól megírt játékok, Ultra beállítással mennek gond nélkül! Viszont az ETS2 minden 5. percben, vagy erdős résznél, és vagy városban olyat akad, hogy fáj. Hiába a legújabb patch. Mód csak a Brutal, de ez mindegy, mert vele és nélküle is ua :/
[ Szerkesztve ]
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
tagagaba53
tag
válasz Faterkam #9608 üzenetére
Ezt akartam még én is mondani, Pl. a
Sniper Elit 3 v. Far Cry 3 tizedszerre is zökkenő
mentesen végig vittem. És azért komolyabb játékok mint ez.Aki azt mondja, hogy neki abszolut nem akad az hazudik.
[ Szerkesztve ]
-
Faterkam
addikt
válasz tagagaba53 #9609 üzenetére
Így igaz!
-
törölt tag
válasz tagagaba53 #9597 üzenetére
jelszavas vagy nem fogalmam sincs, soha az életben nem töltöttem le
azt hittem az, azért kérdezted... -
törölt tag
válasz #70339072 #9611 üzenetére
azta szűzmariska,.
ám (#9613) dokee78 az saját kaminyon, és kivan nekem véve a pipa az automata le,fel engedéstől,. és igy manuálisan te feltudod,meg letudod engedni,. hangsujozom, cégesnél ezt nembirod megcsinalni,.csak saját kaminyonnal, és ugy ha a pipát kiveszed a beálitásokból az automata fel le kerékengedésből,. ja, és U betűvel műxik
[ Szerkesztve ]
-
Zozzer888
addikt
Steamen hogy lehet beállítani, hogy ne frissítsen a játék?
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
törölt tag
válasz Zozzer888 #9615 üzenetére
menj játékok,. akkor megjelenik a telepitett játékaid,. akkor ets2-re jobb klikk, bejön a ablak és a frisitések fülön ottvan h tartsa naprakészen a játékot ,aztán csak akkor frisitse mikor elinditod,. ésa 3ik,. magas prioritás,. ezta játékot frisitse automatikusan,. háát részvétem,. ojan ott egyátalán nix h nefrisitse
-
tagagaba53
tag
válasz Faterkam #9610 üzenetére
Napokban voltam két ismerősnél is.
A gépük kis túlzással a NASA-nál nem vallana szégyent.
Felkönyörögtem a gépre ezt a játékot. Evett a kíváncsiság
hogy milyen hogy megy. Kapásból kifogott pont egy szar akadós részt.
Két másodperc alatt törölte az egészet. Amúgy forma 1-t játszik.
A másik haver az kb. 20 percig bírta idegekkel.
Gyakorlatilag mindketten azt mondták, hogy ezektől az eddigi beszedett pénzt
elvenni és még jól meg is büntetni őket.- Mielőtt megszólalsz, gondolkodj el azon, szebb-e az amit mondanál mint a csend amit megtörnél vele. -
-
Faterkam
addikt
válasz tagagaba53 #9619 üzenetére
Én direkt nem írtam címeket, de F1 2014, Grid Autosport, stb, semmi gondom. Bezzeg evvel...
-
törölt tag
válasz Zozzer888 #9621 üzenetére
na,ez akkor aztán 1 érdekes, dolog,. h ha aszondják h tilcsák le,. mikor nincs is rá lehetőség XD ., ah ebből elnézem,. csak hallottak steamről,. de látni még nemlátták, és nemis használták,. merha látták,használták volna,akkor nemirnának ojat h tilsd le,. mikor bezzeg ojan opció nincs is ott.,
tisztára sugárzik az értelem belőlük,.
[ Szerkesztve ]
-
tutuhawer
őstag
válasz Vakegérke #9549 üzenetére
meglepődtem, senki se adta a kézenfekvő, valóságból is értelmezhető választ. Mentést hívni. Defekt? Oldd meg, ha nem megy, akkor mentés. Befogott a fék a pótkocsin? Akaszd ki azt az egyet, aztán majd szervizben megjavítják, de ha nem megy, akkor... mentés. Nagyon drága mulatság, de ha elakad a gépkocsi, akkor az út szélén mégse állhat, csodatevő dzsinn meg sajnos nincs, marad a mentés.
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
dokee78
félisten
Nem tudom bug-e.
1000LE-s motor gyári 12-es váltó,megyek nagy sebességgel kb 140 körül jön egy ív,nem fékezek csak elveszem a gázt.
Visszavált 11-be,és hiába nyomom a gázt nem vált feljebb,csak húzatja leszabályozásig.
Ahhoz,hogy 12-be váltson 120-ig le kell lassulni. -
törölt tag
válasz dokee78 #9626 üzenetére
a külömböző 1000LE modokhoz valszeg mellékelnek hozzávaló váltót is mert a gyáriak nem szoktak jók lenni hozzá.
Én is mellékeltem a saját mocimhoz igaz az csak 5 gangos.
megmondom őszintén, hogy az enyém hogy muzsikál a gyárival arról fogalmam sincs sosem használtam velük.[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
TSM mellé érdemes megvenni a Going to DLC-t?
Jól látom,hogy Steamen 50% akciós?
Vagy hol van Gold olcsón?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #10234880 #9633 üzenetére
A Nálatok lévő GOLD + -ban sajnos még nem volt megfejtve a 7-10 és 11-15 óránál miért dominál jobban a gyári? és a Brutál felhöket arra az időpontra alig teszi ki ritkán 1x 1x.
A Prémiumban ezt megoldottam már és a Brutál dominál jobban 7-10 és 11-15 óra között is!!!!
ki akarod próbálni?
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz #10234880 #9644 üzenetére
Bocsánat. Látom, hogy tényleg kijöttél a szerk. időből, meg nem beszélve az egymással megegyezző képet is...
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
törölt tag
hát igen,.
nézz, nézz az ég felé,.. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest