- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz huskydog17 #12750 üzenetére
Ez idáig szép, meg jó, de nem az a gond, hogy akad, hanem az, hogy el sem indul.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
tatabike
őstag
válasz huskydog17 #12750 üzenetére
Igen, az eddigi tapasztalatokból kiindulva a hangsúly az "elvileg" szón van...
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
Vakegérke
félisten
válasz huskydog17 #12753 üzenetére
Profil létrehozva, de amikor indítanám a játékot, kidob. Itt panaszkodtam.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
flymi
addikt
Üdv!
Mit kéne tennem ahhoz, hogy esetleg játék alatt is lássam a proci/ram használatot? Illetve miért nem lehet letenni ezt a játékot tálcára? Beállítás kérdése, vagy a játék alapból ilyen? Kicsit zavaró, hogy ha meg akarok nézni közben egy oldalt/mailt/bármit menteni kell és full ki kell lépni.../// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
ledgeri
nagyúr
Talán az ALT+Enter is jól jöhet ha működik (Teljes képernyőről ablakba rakja)
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
huskydog17
addikt
válasz Vakegérke #12754 üzenetére
Ezek modok, amihez az SCS-nek semmi köze. Ha mod-al instabil a játék, akkor azt a mod fejlesztőjének kell elpanaszolni. Próbáld meg mindenféle mod nélkül a legfrissebb verziót, úgy biztos nem lesz gond.
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
Vakegérke
félisten
válasz huskydog17 #12762 üzenetére
Tudom, értem, csakhogy én azon a térképen szeretnék tücskörészni.
-
Vakegérke
félisten
Na, sikerült működésre bírni a vad orosz tájakat tartalmazó térképet.
Sokat köszönhetek tagagaba53 fórumtársunknak, mert sokat bénáztam, ő pedig nem sajnálta az időt, hogy egyengesse utamat.Mit mondjak, érdekes, nagyobb kihívás. Mondom ezt úgy, hogy eddig csak két rövid fuvart teljesítettem.
Nem úgy van ám, hogy ott a placcon a pót, tolass alá, és húzd. De nem ám. Fedett, szűk tárolóban áll, és ha sok a tároló, megtalálni sem egyszerű, mert nem látszik, hogy hol a fehér vonallal kijelölt pót, ami ránk vár. A célállomásra megérkezve hasonló tárolóba kell betolni a pótot, a probléma itt is hasonló. Hopp, nem is ez az, cihelődjünk eggyel odébb. A mozgástér szűkös, vagy alapból kevés a hely, vagy egy kamion ácsorog rossz helyen.
Idáig még nem jutottam el, de ilyen, meg ilyen is van, tagagaba53 mutatta.A játék úgy kezdődik, hogy kapásból cirka 515.000 Eurot ad. Ettől még nem lehet elsőre a legjobb gépet megvenni, ugyanúgy korlátozva van a vásárlás, végig kell járni a szamárlétrát.
-
nagyúr
válasz Vakegérke #12770 üzenetére
Ezek a bolond ruszkik mindenhol ott vannak a tankjukkal...
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
ledgeri
nagyúr
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
törölt tag
Sziasztok. most úgy őszintén,mi ebbe az új a DLC böngésző, és az uj profilképeken kivül?
-
-
törölt tag
Nos az próba átírat már megy is nálam a brutálból, és megmondom őszintén nem látom mennyivel jobb lenne ez a beígért új rendering engine, ugyanis majdnem azt paraméterezték csak át amiket én is a jobb fps-hez. Az új brutál még mindig tud több FPS-t majd produkálni, de a lecserélt skyboxukat egyenlőre nem bántom. nem fejlesztést ez a fracba, hanem a modszerek lenyúlása amitől jobb lesz a game.
Nem egy nagy intelektüelek ezek. -
törölt tag
válasz #10234880 #12778 üzenetére
nem káprázik tényleg kell fps javulásnak lenne de nem annyinak mint a brutállal. ismerem a paramétereket amikkel elértem és ők is azzal vaciláltak ennyi a lényege. de még lehet finomítani. minden esetre ezek a szmogok a távolban megint elég ótvarok azokat még lekell redukálni mert gagyi a gyári még mindig.
szóval a nálam lévő brutál már megy de még nem tesztképes mert a textúrákat át se néztem csak a szkriptekkel vacakolok.
majd ha az is kész lehet tesztelni.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz #10234880 #12788 üzenetére
Mondjuk a nyeregnél meg a pótnál is szokott mocorogni. Meg persze hangot is ad, hogy fém a fémen van, még ha van is zsír közötte.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz #10234880 #12790 üzenetére
Nem volt. Ültél már kamionban?! Vagy van C vagy CE jogsid. Mert mikor én a CE-t csináltam, bementél egy kis kátyúba, olyan hangja volt mintha egy vastelepen rallyztak volna egy tankal. Szóval kicsit jobban oda figyeltek a hangokra.
-
nagyúr
válasz #10234880 #12793 üzenetére
Ah, értem. :/ Ha van ismerősöd kerülj vele egyet és meghallod milyen mikor recseg, meg mozog a plató, pótkocsi stb..
-
törölt tag
Azér, remélem,hogy még több fps-t fognak csinalni,mint amenyi most van,mert ha nem,akkor hétbaj. -,-" Én városba legalább 15-20 közötti fps-t akarok, és városon kivül, és érdekes egyéb erdős, bármilyen résznél kb. minimum 25 fps-t akarok. !! Ha ezt az SCS nemteszi meg, akkor perelek!!!!
Mer pl. most úgy van, hogy az egyik telepen vagyok,voltam a városba, legyen az Bp vagy Kassa. Bentről 10 fps körül mozog, akkor hátulról van,és körbe,körbe nézve 18fps körül, némikor 20-21fps és fentről nézve meg 31-35 fps hát olyankor asszem idegbajt kapok, mer nem fentről akarom,hogy legyen 32 fps, hanem bentről,és mindenhonnan, deha kintről akor még több legyen. De neeem, ugyan minek is lenne annyi -,-"
[ Szerkesztve ]
-
újraregelt
tag
válasz #10234880 #12798 üzenetére
Nekem nagyjából öt perc volt, talán tíz.
Egyébként FPS-ben nem látok javulást, sőt... a környezet valamivel szebb lett talán, bár ez ízlés kérdése. Viszont azon kiakadtam, hogy a profilképemként használt, 50-60 éves, szakállas, szemüveges arc helyett egy vigyorgó, huszonéves négergyereket találtam...
Ellenben a beharangozott új Mercinek nincs nyoma, a kormányzás meg mintha kissé nehezebbé vált volna...
-
újraregelt
tag
Ezt viszont nem értem... az előbb kiírta, hogy update required. OK, letöltöttem az 1.2G-t. Kiléptem a játékból és a steam kliensből is.
Most újraindítottam, megint tölti lefelé a teljes 1.7-t...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest