- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Videós, mozgóképes topik
- Még mindig új Ryzeneket kap a Socket AM4
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Faterkam
addikt
-
Faterkam
addikt
válasz #10234880 #13208 üzenetére
Bezony! Nálam 227 ember robotol, és 237 kamion van. Garázst még tudnék venni, de minek? megint elfogyott a szabad munkaerő
Pár szó az új kiadásról:
A hang szerintem rosszabb, megyek 120km/h sebességtartó bekapcsolva, és 2000 fordulatnál eltűnik a motorhang :/ Ha nem erőlködik a gép, nem hallani semmi szinte belülről. Mint fentebb írtam, a fékezésnél is rosszabb, nem csak a hatás, hanem a hangzás is. Néha beakad a játék, amit nálam már régóta nem csinált. Főleg amióta a GPS nincs kirakva és a Stew félét haszáltam, Most Brutal nélkül mentem, mert látni akartam hova jutottak. Megnézem majd a legújabb Brutállal is. Ez az 1.17.1.-re vonatkozik. Mindjárt átérek SkandináviábaUi: Az AI.-k őrültebbek, mint valaha! Simán bevágnak eléd sávváltáskor Ez tiszta életszerű, akár az M3.-ason lennék
[ Szerkesztve ]
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
Dananto
tag
válasz Sub-ZeRo #13200 üzenetére
Gyönyörű lett a dlc, maga a játék gyorsabb lett úgy érzem, megint fullra van húzva a grafika, egyelőre akadások nélkül. Most csak a brutal van benne mint mod, többi mapot nem próbáltam hozzá, igaz most sokat nem játszottam, mert pakolászunk, 10 hónap után haza nézünk 10 napra Mo- ra De a lényeg, hogy megéri megvenni.
Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
-
Faterkam
addikt
válasz Faterkam #13209 üzenetére
Még annyit, ha egy szóval kellene meghatározni a Skandináv részt, akkor az lenne, hogy szűk! A feljárók, körforgalmak, pakolók stb. Alig fér el a gép. A másik, a szerelvényhangok, nyöszörgések akkor is hallatszanak, ha már rég lekapcsoltam, szólóba megyek
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
ledgeri
nagyúr
válasz Faterkam #13211 üzenetére
Én inkább "kajásdoboz csúszkál hátul" hangnak venném, mert ha szlalomozok akkor folyamatos...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Vakegérke
félisten
Nem sikerült a magányos farkast megjátszanom.
Felpakoltam a játékot, rá az 1.17-es patch, a Going East, meg a Scandinavia. Indításnál kérte a kódokat, az első kettőét el is fogadta, a harmadikét nem. Ugye a kód 5x5 karakter, a Scandinavia kódja viszont csak 3x5.
Uccu neki Steam.
Tegnap gond nélkül elfogadta a kódot, fel is telepítette immár másodszor a játékot.Két fuvart letudva sokat egyelőre nem tudok elmondani. A Brutal ragyogóan teszi a dolgát. A térképek közül elfogadta a RusMap, Russian open spaces, Baltic verziókat. A TSM map 5.4 viszont kiakasztja a játékot.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Dananto
tag
szeretnék érdeklődni, hogy a Brutalba alapból beletett spar, cba és tsai pótokat, hogy lehetne kiszedni ?
Dokee a hangok szerintem a patch, a szűk részek meg a dlc- vel járnak.
amúgy a fék problémák nálam pont, hogy most lettek jók, eddig, ha egyenesen mentem és picit erősebben rányomtam, olyan érzés volt, mintha csak a jobb oldal működne és kivágott a korlátnak.
most nálam tökéletes, ha rányomok, pont jól fog és nem rángat semerre sem.
igaz, kellett kicsit állítani a fékbeállításon is az új patch eljövetelével.Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
-
Dananto
tag
válasz Vakegérke #13216 üzenetére
Ha van facebookod, likeold be a truck sim- et és állítsd be, hogy bármit írnak értesítsen, így egyből tudni fogod, ha kijön az új tsm map.
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
-
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok!
Nem úgy volt hogy a DLC-vel együtt jön az MP4-es Actros is?
vagy csak nálam nincs -
Milka 78
nagyúr
válasz Vakegérke #13214 üzenetére
Megy a balti is vele?Ez jó hír,mert az elméletileg 1.6.xx-es verzió.RusMap az okés.Az Open Space nekem állandóan kifagyott a kamion kereskedéseknél...meg máskor is.Van belőle új verzió?Nálad egybe megy az egész?
Ehhez még hozzá fogom dobni az új RoMap kiegészítőt (már ha menni fog) és a poén kedvéért a Koreait is. -
tag
-
törölt tag
válasz Paladin1492 #13225 üzenetére
Románia csak annyi? 2 város? az már valami, nemsok minden, nembánnám ha az egész románia ott lenne, akkor érdemes lenne leszednem, de kettőér, hát nehezen. Majdha lesz minimum benne már legalább 15 város, na akkor majd leszedem, de igy,hogy csak ennyi nem,. De a Baltikot kipróbálom, bár nemtudom mi után fogja csapni, vagy csak külön fog menni,nade majd kiderül.
Ja, hogy a Baltikot se szedhetem le, mer nem 1.17-re van, nahát ez nagyszerű,. na mind1. majd ha 1.17-re lesz, mer igy meghalna a játék. Ugyhogy várok.
[ Szerkesztve ]
-
tag
-
Milka 78
nagyúr
Örök hálám menetm is a h.sz-t
-
tag
-
Dananto
tag
Rus Map v 1.4.8- ban a 2 orosz nyelvű mappában mi található?
azokat is kell a mod mappába tenni ?Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
-
tag
-
tag
-
Faterkam
addikt
válasz Faterkam #13231 üzenetére
Az is érdekes, hogy a sebességtartó többszöri féknyomásra kapcsol ki, az életben ez érdekes lenne :/ Ha csak rágondolok, és megérintem a fékpedált, rögtön oldania kell...
Skandináv utakon
-
Dananto
tag
válasz Paladin1492 #13233 üzenetére
Köszönöm szépen :-)
-
törölt tag
válasz Faterkam #13234 üzenetére
Ha ez ugyan ott volt akkor nagy gázok vannak,,, a Brutálban egy csomó táblával több van, meg egy szigettel is ha jól látom,,, szóval érdekes dolgok ezek és azok is hogy miért?
még csak most invertáltam a hiányzó Skandi DLC-s textúrákat igaz bele, de nem kell aggódni az 1.8.x-re majd kiadom mert csak 10 megával lett több tehát alig vagy szinte semmi összességében az újdonság ami majd szemmel is látható lesz.
-
Faterkam
addikt
-
Dananto
tag
válasz #70339072 #13221 üzenetére
Köszönöm, kiszedtem ami nem kell, winrarral vissza csomagoltam, erre a file méret a duplája lett. Pedig zipként és store- ban csináltam. Hozzá teszem működik rendesen :-D
-
Dananto
tag
válasz Faterkam #13240 üzenetére
most a visszacsomagolással van bajom, az előző gépen TC- vel csináltam, de most mindig azt írja ki, hogy nincs elég hely, ami érdekes lenne a majd 3 terrás vinyón.
ezért szoktam azt, hogy, ha vissza kell csomagolnom, akkor winrarban zipként és store beállítással csinálom, de csak most tűnt fel méret különbség.Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
-
törölt tag
válasz Milka 78 #13242 üzenetére
már látom én is.... pár képnek örülnék bárki löhetne ha akar, gyári ets 2 és brutál , akár hol akár mikor ugyan is a vegetáció színeit pl faterkám képlövésének hála még finomitottam is.
képek készítéséhez javaslat.
brutálos profile - mentése...
betölt játék f10.
brutál mod profile-ból való eltávolítása...
kilép játék, betölt játék f10
kilép játék profile visszatöltése, és mehet minden tovább...
sok mindenre fényderülhetne ami esetleg javítani való...
[ Szerkesztve ]
-
Faterkam
addikt
válasz Dananto #13241 üzenetére
Túlbonyolítod, leszeded az eredeti fájlt .scs a vége, átnevezed a végét .zip.-re és kész, a játéknak tökmindegy, mert kezeli a .zip.-et is, még vissza sem kell nevezni. Évek óta ezt csinálom, ha valamit módosítok!
-
Vakegérke
félisten
No, aki buszozni akar, megteheti. 1.17-es patch kell hozzá, de lehet, hogy korábbival is működik. Ezen tesztelték. Természetesen együttműködik a Brutal-lal.
Új profil létrehozásánál először ki kell pipálni mindkét scs-t (meg a Brutal-okat) a mod-ok közül, mert csak akkor jeleníti meg kedvenc márkaként a Scania és a Man buszokat. Lehet, hogy az egyik is elég, nem tudom.
Csak Brazíliában lehet buszozni, tehát ottani várost kell székhelynek kijelölni. Ha nem így teszel, akkor pótokat vontatsz busszal.Aki 6-os nézetben játszik, az legyen óvatos, nagyon hosszú az eleje, olyan, mintha az első tengelyen ülne az ember.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest