- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Faterkam #12700 üzenetére
Oda vissza átnyálazva a munka file-jaikat megsem tudom számolni hányszor, én inkább azt mondanám, nem lett volna túl nagy megerőltetés sokkal jobbat alkotni a részükről. Ha csak a skyboxból is indulok ki az ő motorjukra festettem a brutál felhőket és agyonverte a gyárit. itt aszisztáltatok, mennyi idő alatt? 1-2 hét? és egyes egyedűl, nem teamben!
szóval ha azt veszem alapúl az enyém sem még a csúcs amit el lehet érni, azt azért illett volna, amit mi produkáltunk.
[ Szerkesztve ]
-
Dananto
tag
válasz #10234880 #12696 üzenetére
ha veszel új gépet és ha van rá lóvéd, akkor ne sajnáld, vedd meg a legjobbat abból, amit enged a keret, én is azért vettem drága gépet, mert elegem volt a réginek a korlátaiból, illetve, ha leülök játszani, akkor legalább abból az 1-1 játékból hozzam ki a legtöbbet, amivel játszom.
plusz a zeneszerkesztőm is zabálja a processzort, most annak is van tere bőven.
nálam most minden fullra van állítva 400 renderrel és 27- es monitorral kb olyan, mintha most ismerkednék újra a játékkal, nagyon élvezem.[ Szerkesztve ]
Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
-
törölt tag
Mér ver minket a Jó isten , ilyen elvetemült, semmihez sem értő, elszúró emberekkel
Ám Sub ezt ,hogy érted? (#12697) Sub-ZeRoSZERK
Hát Dananto látom muszaj lesz, úgy csinalnom, ha 1 évig,vagy ha másfél évig fogom részletbe fizetni,akkor addig,nemfog érdekelni,de legyen már 1 télleg erre való gép
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Dananto #12705 üzenetére
Nyílvánvaló.
Én ha az első 1.16-x es patchet rám bízták volna kihoztam volna gyárilag 10-20%os FPS gyorsulással.
És invertáltam volna bele a Brutálosított advisert is ami megszünteti az automentés alatt levő pillanatnyi röcögést, ugyan is azzal a GPS-es képernyővel a szkripteknél valami nagyon el van baltázva.És természetesen ugrott volna ez a vanilia színdesign is a Brutálos irányba, letojom milyen csíkokkal fehér vagy sárga. A szalagkorlátok design-ja meg menüben válaszható lenne aki akarja gyönyörködhet aki meg nem az nem és kész...
Én ezt így látom, és így gondolom.
[ Szerkesztve ]
-
Dananto
tag
válasz #70339072 #12707 üzenetére
a játékban forgalomban lévő autók "eszével" nehéz dolog lenne kezdeni valamit, amivel okosabbak legyenek?
gondolok itt olyanra, hogy, ha besorolás van másik sávba, akkor nem húzza rám az összes a kormányt, ha épp mellettük vagyok, meg ilyesmik, tehát, hogy életszerűbb legyen ?Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
-
törölt tag
válasz Dananto #12708 üzenetére
Az egy másik szakma. az AI-k leprogramozása "nem egyemberes" feladat, ahogyan a vontatók és vontatmányok fizikája sem kis falat.
Ha profi szimulátort kellene letennem az asztalra ehhez bizony profikat kellene keresni, akik már láttak ilyet programoztak és nem is keveset.
Amit én csináltam az Sima egyszerű grafikai engine tuning és néhány szkript finomítása, kisérletezgetése jobb FPS müködéshez látványosabb játék élményhez, nem a "REAL" irányába.Szóval fel lehet venni a kesztyűt és a versenyt is bármelyik multival, de csak hozzáértő megfontolt türelmes és kitartó gárdával.
Ez az SCS talán egyszer össze, vagyis inkább majd "Beérik" de ahol még most is tartanak az nem az igazi.
-
SenorGrande
senior tag
válasz #70339072 #12695 üzenetére
Egyetlen új ember sincs a képen. Egy vendég van a képen, ATS-es pólóban Eryk - ismertebb néven RootKiller - , aki egyébként a Multi mod megalkotója volt. A többi ember régi dev.
Kicsit nem ártana informálódni mielőtt butaságokat terjesztesz többedszerre is...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
törölt tag
válasz SenorGrande #12711 üzenetére
-
nagyúr
válasz #10234880 #12706 üzenetére
A grafikát annyira optimalizálják, hogy a kissebb gépesek is örüljenek.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
-
-
huskydog17
addikt
válasz #10234880 #12715 üzenetére
Sajnos csak annyit közöltek eddig, hogy a motor futószalagját át kell írják, ami bizony nem kevés idő. Bár az én személyes véleményem, hogy a motornak inkább egy teljesen új renderer kéne, ki kéne dobni végre a DirectX 9-et a kukába és helyette DirectX 11-re koncentrálni!
A legjobb egyértelműen a jövőben egy Vulcan támogatás lenne, de nem tudni, hogy az SCS programozói mennyire jártasak low-level téren.
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
törölt tag
válasz huskydog17 #12719 üzenetére
Az látod,nemis lenne rossz,csak sajnos rögtön az elején kellett volna rájönniük,hogy sokkal jobb motort kell megirniuk,de sajnos nemigy lett. És hogy érted azt,hogy új renderer kéne? Ami ? Na és a directx 11 az jobb lesz,mégpedig miben? Utolsó, fárasztó kérdésem,hogy mi az, milyen az a Vulcan támogatás? Előre is bocsi a sok gagyi kérdésér,de csak feljődni szeretnék,.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz huskydog17 #12719 üzenetére
Már a T&T játékuknál a motor át volt írva, ami kb. ki is fújt abban, hogy van hdr támogatás... És érdekes, hogy a STDS játék is azzal a motorral megy, és sokkal jobban van optimalizálva, mint az ETS2 pedig azt a motort kapta az is... Nem értem... De tényleg... És az stds sokkal jobb szerintem, mint az ets2, mert abban van kihívás. Ebben meg nincs. 130. szinten vagyok és mindenem megvan... Ott meg volt egy pár érdekes parkolási lehetőség...
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
törölt tag
válasz Sub-ZeRo #12721 üzenetére
Pedig egyszerű "sub" és már mondtam neked is.
Nem a motor a fő probléma. Én inkább a slendrián hozzáértésre gyanaxom.
Vér profikból fele csapattal klasszisokkal jobbat lehetett volna alkotni.
És nem magamra gondolok, éppen elég nagy szégyen hogy én a senki aki soha életében nem textúrázott játék engine-ket szebbre és gyorsabbra tudtam sokak szerint felhozni a szintet mint a gyári.
Mit alkotott volna aki pl szakmai szinten űzi az ipart?
érdekes kérdések ezek.[ Szerkesztve ]
-
huskydog17
addikt
válasz #10234880 #12720 üzenetére
Az új renderer alatt én egy új leképzőt értek, egyszerűbben fogalmazva az tenne jót a sebességnek és a látványnak is, ha teljes egészében nulláról újraírnák az egész motort és az alapoktól kezdve DX 11-re fejlesztve. A 2009-ben debütált API alatt sokkal jobb sebességet és látványt lehetne elérni, hiszen eleve a DX9-hez viszonyítva sokkal kevesebb a CPU többletterhelés, valamint jóval modernebb shader-eket is be lehet vetni. Ekkor pedig még nem is beszéltünk a DirectCompute-ról, amivel szintén tetemes tempóelőnyre lehet szert tenni.
Példának okáért a Shadow Warrior-t tudom felhozni, ahol a motort a nulláról újraírták, dobták a DX9-et és cserébe DX 11-re építették az újat. Az eredmény pedig finoman fogalmazva is brutális, ugyanis a képkockasebesség a többszörösére ugrott miközben a látvány is fejlődött (jobb SSAO és árnyékok).Ez azonban az SCS erőforrásait figyelembe véve szinte biztos, hogy a közeljövőben nem fog megvalósulni, ugyanis egy új, DX11-es alapú motor kifejlesztése még egy fél tucat motorprogramozóval is kb. 1-1,5 évbe telne.
A Vulcan csak elméletben lenne jó, de gyakorlatban erre is rendkívül kicsi az esély, mert az SCS nem rendelkezik annyi erőforrással, hogy egy régi DX és OGL mellett egy Low-Level API-t is támogassanak. Arról nem is beszélve, hogy egy jó low-level támogatáshoz az alapjaitól kell úgy felépíteni a motort, vagyis itt is újra kéne írni a Prism3D-t, ami túl nagy munka lenne.
A Vulcan ugye az AMD Mantle nyílt és szabványos verziója. A PH oldalain ha rákeresel, rengeteg olvasnivalót találsz róla.Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
nagyúr
válasz huskydog17 #12724 üzenetére
Ez lesz majd az Euro Truck Sim 3.
-
nagyúr
válasz KaiotEch #12725 üzenetére
Vagy gép vásárlás helyett és az ets3 vásárlása helyett elmégyen sofőrnek.
-
nagyúr
-
törölt tag
válasz huskydog17 #12724 üzenetére
Köszi a kimerítő választ
-
törölt tag
Új TSM 5.4-es Új : Bregenz város Ausztriába !! Ahogy látom 6 órával ezelőtt tették fel.Ugyhogy Lehet szedni .
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #10234880 #12731 üzenetére
külön TSM fejlesztési release nem lesz. Ha majd kijön a 1.17 akkor az szét lesz szedve az akkori legújabb TSM-el az beemelődik minden azt kész.
Ha hiszed ha nem gondoltam arra a végső lealázás és egyebek miatt az SCS móresre tanításából kifolyólag összeállok valami modellező moderrel egy mozgó felhős skyboxot csinálni ezt 2 féle képpen illetve 3 féle képpen lehetne kivitelezni, de tojok rá. ha esetlegesen a motorhoz is hozzá kéne nyúlni miatta a tököm se akarja szétszopni az agyát vagy kuncsorogni feléjük.
marad a pótlás és követés amíg lehet azt kész.
-
Dananto
tag
tud valaki egy frankó és működőképes csőröst linkelni nekem?
bármilyen jöhet.Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
-
tatabike
őstag
válasz Dananto #12733 üzenetére
Nekem van egy Peterbilt 389, az amelyikben egy zöld alma gurgulázik a műszerfal tetején... Át van berhelve, a CAT motoroknak kicsit keményebb V8 hangja van (konkrétan Zil V8), és szintén a CAT motoroknál van benne egy 1950 pacis moci. A többi cucc gyári. Ha gondolod, átküldöm e-mailben, próbáld ki.
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
Vakegérke
félisten
Csodállak, ámde nem szeretlek.
Magyar szívem örül, hogy magyar térkép is van. Régebben már tettem egy röpke próbát vele, most pedig úgy gondoltam, hogy nyomatom ezerrel.
Mit mondjak, nem bejövős.Az egy dolog, hogy a szívemet melengetik a hazai tájak, pár helyen még a környezet is visszaköszön.
De!
- A körforgalmak szűkek, lehetetlen úgy kanyarodni, hogy a (hosszú) pót fel ne másszon a középső "emelvényre".
- Előzni szinte lehetetlen.
- Műhely alig van. Eddig csak Székesfehérváron találtam, de meglehetős kitérőt kellett tennem hozzá.
- Fuvar közben nincs pihenés, nincs rá idő.Tudom, hazánk kicsi, FRANK007 pedig jó munkát végzett. Biztos csak én vagyok elégedetlen.
Azt hiszem, Goba6372 munkáját is górcső alá teszem. Irány a fagyos orosz táj.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Dananto
tag
válasz Vakegérke #12740 üzenetére
én meg maradtam a román, orosz, tsm, brutal négyesnél, teljesen hibátlan a térkép eddig, csak az új patchel járó akadások vannak.
próbálnék én is szívesen újakat, de annyi kontár van sajnos, hogy 90% használhatatlan, sajnos divat lett most nagyon a map modderkedés is.
de, ha találtok ehhez a fantasztikus négyeshez hozzá kapcsolható térképet, ami működik is, azt szívesen veszem bármikorSony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
-
Vakegérke
félisten
válasz Dananto #12741 üzenetére
A romántól eltekintve én is én is autózom ebben a környezetben, csak nálam a baltikum is szerepel. Másik profil a magyar, de úgy néz ki, hogy megszabadulok tőle.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Dananto
tag
válasz Vakegérke #12742 üzenetére
Igen, a baltit kifelejtettem, az is megvan és így most nagyon egyben van a térkép, plusz, ha még jön a dlc is.. :-)
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
-
ledgeri
nagyúr
Scandinavia DLC sneak-peak (én maj megnézem, ha már voltam ott magam.)
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
tatabike
őstag
válasz ledgeri #12744 üzenetére
Bakker, hogy akadozik még a videón is... Vagyis inkább hullámzik, mintha valaki madzagon rángatná a környezetet hátrafelé...
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
Vakegérke
félisten
válasz tagagaba53 #12747 üzenetére
Az r43-assal próbálkoztam. Ezek találhatóak a mentésben, kivéve a htm, és a hozzá tartozó könyvtár. A Fix bugs könyvtárban ezek vannak. A zip-ben def könyvtár van, amelyet egyrészt azt sem tudom, hogy hova kéne bemásolni, másrészt pedig jelszót kér a kicsomagoláshoz, amit nem tudok.
Próbálkoztam 15-ös, 16-os patch-csel, csinálhattam bármit, csak akkor engedett be a játékba, ha csak a legfölső scs volt érvényesítve, de akkor is Európát kaptam, orosz térkép nuku.Valamit én hibázok, csak azt nem tudom, hogy mit.
-
-
huskydog17
addikt
válasz tatabike #12746 üzenetére
A brit YouTube-er rögtön a videó elején többször is felhívja a figyelmet arra, hogy ez egy előzetes verzió, amiben még nincsenek benne a motor optimalizálások, így teljesen érthető, hogy sok helyen akad. A végleges verzióra ezt elvileg javítják majd.
Amúgy szerintem elképesztően jó, a tájak gyönyörűek, nagyon sok a látványosság.
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Derail Valley
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gumi és felni topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest