- Steam Deck
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Tomika86 #3248 üzenetére
http://www.brodit.com/product.html?id=511597&pn=prod&brand=Sony&model=Xperia%20Z3%20Compact
ÉS
http://www.brodit.com/nSearchList.html?pn=prod&hideQuery=true&query=sort_intern%3Apipemount
magyar forgalmazó:
http://www.euroalarm.hu/
én a broditot használom évek óta, minden autómba és minden telefonomhoz.
ennél elegánsabb, kézenfekvőbb megoldást még nem láttam.
-
VincentV
csendes tag
-
Flind
senior tag
válasz fullmanytime #3257 üzenetére
Tudnál esetleg képeket csinálni róla a telefonon, több szögből?
-
Armahun
addikt
válasz fullmanytime #3257 üzenetére
Nem csúszkál le ez a rátolós rögzítés?
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
Armahun
addikt
válasz HardRic #3207 üzenetére
Hogy bírtad a rögzítő pántot befőzi a telefonba? Fél délután szenvedtem egy nyakba akasztóval.
Nem vagyok ügyetlen, de ez kifogott rajtam.[ Szerkesztve ]
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
-Valinas-
senior tag
válasz fullmanytime #3265 üzenetére
Ez rohadt jól néz ki!
-
misi111
tag
Van ilyen feketében is? Fogása a telónak jó ebben,mert csak igy simán semmi nélkül figye lnem kell mindig hogy ki ne csússzon a kezemböl?:
Privátra illik válaszolni!!!!
-
Flind
senior tag
Nagyon jó! Köszi!
-
kazanka
őstag
Nekem a Samsung S3-hoz volt ilyen tokom,a belül volt benne egy filc szalag ebben is van?
-
misi111
tag
válasz fullmanytime #3270 üzenetére
Köszi,bár én nem vagyok nagy ebay rendelös.
Privátra illik válaszolni!!!!
-
kazanka
őstag
válasz fullmanytime #3271 üzenetére
Nem baj így tudom milyen
-
umfrider
senior tag
Szerintem ez se rossz.
'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'
-
Wajk
addikt
elég jó a promo fotó, de nem mindig adják vissza a valós képet...
Vásárlás előtt mindig próbálok keresgélni valós képeket vagy véleményt aki már vásárolt olyat amit szeretnék.
pl egy nem túl elégedett vásárló véleménye. Természetesen mi tetszik/mi nem az szubjektív, de...I bought this case on ebay and received it a few days ago. The frame and bumper are bulky, and have almost a loose feel to the fit.
persze ez meg a másik véglet ez amolyan antipromo fotó
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Wajk
addikt
Figyelem már jó ideje a topikot, jó úton haladnak a srácok....
-
Wajk
addikt
-
trickymoon
aktív tag
Hali, akit érdekel, Apex launchert használok lollipop témával és szerettem volna a navigációs gombokat is lollipop ikonokra módosítani, de azt hittem ezt nem tudom root nélkül. De ezzel a rendszer témával át lehet állítani: Xp Theme: 5.0 Lollipop
[ Szerkesztve ]
-
Tomika86
senior tag
Sziasztok!
Kettő kérdésem lenne.
-Van már körülbelüli megjelenés az android 5.0-ra?
-pl IGO programnál nem lehet hogy fekvő nézetben eltűnjön az értesítési sáv? Esetleg a 3 funkciógomb?
Csak hogy nagyobb legyen a hasznos képernyő.
Samsungnál az értesítési sáv eltünt.4.1.2-n.Köszönöm!
-
RETRO-G
tag
válasz trickymoon #3283 üzenetére
Kösz a tippet! Jó a téma
Nokia 3210 -> Nokia 3510 -> Nokia 3510i -> SE T610 -> SE K800 -> HTC LEGEND -> Defy+ & Samsung B2100 -> Z3C -> iPhone 7 -> iPhone 8
-
HardRic
addikt
válasz trickymoon #3283 üzenetére
Szerintem sokkal jobb ez, itt kisebbek a gombok. A nagy gombok csak az L preview-ban voltak, a végleges Lollipopban kisebbek lettek.
-
geccoblaze
aktív tag
Olyat valaki észrevett már, hogy bluetooth audio eszközhöz csatlakoztatva (nálam Kia gyári audio rendszer) a koppintásos ébresztés random módon vagy működik vagy nem? Még nem volt időm vele eleget játszani, hogy kiszűrjem mitől hülyül meg. Csak magától a csatlakoztatástól, vagy attól ha zenét is streamelek a lejátszóra.
Ericsson GA 628 -> Sony CMD J6 -> Ericsson T65 -> Nokia 6610 -> Nokia N95 8GB -> Samsung Galaxy SII -> Sony Xperia Z3 Compact -> Samsung Galaxy S7 -> Samsung Galaxy S21
-
trobi28
addikt
válasz geccoblaze #3288 üzenetére
Biztos, hogy jó helyen kopogtatsz?
Ez a készülék tudtommal nem tudja a koppintásos ébresztéstBoldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
Wajk
addikt
válasz geccoblaze #3288 üzenetére
esetleg próbálj többet kopogni (3-4), vagy nagyobb szünetet hagyni (a teszt kedvéért)
(De az is elképzelhető, hogy ez a két dolog már túl sok a DeepSleep-ben lévő telónak (optimalizáció))iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Wajk
addikt
válasz umfrider #3274 üzenetére
ilyen brutálba nekem az Alumania a TOP. Jelenleg Z3-hoz van, de már készül a Z3C variáns...
-
VMatteo
őstag
-
geccoblaze
aktív tag
Úúú, ez az alumania jól néz ki. Hol lehet ilyet kapni? (Tudom, hogy z3c-hez nincsen még, de az ára miatt megnéznék egy z3 variánst)
Ericsson GA 628 -> Sony CMD J6 -> Ericsson T65 -> Nokia 6610 -> Nokia N95 8GB -> Samsung Galaxy SII -> Sony Xperia Z3 Compact -> Samsung Galaxy S7 -> Samsung Galaxy S21
-
-
Wajk
addikt
válasz geccoblaze #3296 üzenetére
Ha jók az infóim a hivatalos oldalon keresztül lehet tőlük rendelni, az ára a DevilCase ára körül van ha minden igaz (20K?), de pontos infót tőlük lehet szerezni...
Itt van egy friss teszt a Z3 variánsról, nagyfelbontású képekkel...
-
Wajk
addikt
bocsi lejárt a szerkesztési idő...
Itt van a hivatalos boltjuk...
Ha jól értelmezem: 8400 Japán YEN(?)~16-17e Ft(?)Ez még egy brutál jó cucc, erre beneveznék a dokkomra, bár ez is kb egy 10-es...
[ Szerkesztve ]
-
888Zoli
csendes tag
Sziasztok!
Nemrégen lettem tulajdonosa egy Z3C-nek, nagyon meg vagyok vele elégedve, de lenne egy kérdésem.
Telefonhívás után több alkalommal is előfordul, hogy elvéve a fülemtől fekete a képernyő, nem tudom bontani a hívást, csak azután, ha az oldalsó gombot benyomom, de ez csak a hosszabb hívások után van így, tehát nem a közelségérzékelő miatt csinálja, mert a hívás elején bármikor elveszem a fülemtől, feléled a képernyő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest