- Projektor topic
- Steam Deck
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
67tuareg
tag
válasz -Valinas- #3336 üzenetére
Sziasztok!
Nekem Z1 C van és találtam rá egy GOOSPERY márkájú vagy nevű tokot. Én nem szeretem a tokokat, nem is szoktam használni, de ezt csak éppen annyi időre veszem le míg útban van. Mágneses kábel, dokkoló használható felrakott tokkal is. Ízlések nem egyformák, de javaslom nézzétek meg a képgalériát hátha találtok megfelelőt, mert nagyon profi szerintem. -
-
LEFTHORSE1
őstag
Ráment az egész délelőttöm, négy óra sikertelen próbálkozás, az idegtől remegek, képtelen vagyok rájönni hogyan kell a telefonmemóriából képeket áttenni a pc-re adatkábellel, memkari még nincs ... totalcomander nem látja, a wi-fi direct sem akar összejönni... segitsééég
Cseberből vederbe
-
lecsokolbi
aktív tag
válasz lecsokolbi #3379 üzenetére
Elküldték gyártói bevizsgálásra cirka 2 hét. Cseretelefont pedig nem biztosítottak. Olyan szívesen elvágnám a torkukat.
- Mindenki hazudik! -
-
Wajk
addikt
válasz LEFTHORSE1 #3405 üzenetére
itt van egy régebbi postom... MiExplorer vagy ES Explorer-el (utóbbi kicsit bonyolultabb) gyorsan tudsz kapcsolódni a telóra FTP-n keresztül...
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
LouiS22
veterán
válasz LEFTHORSE1 #3405 üzenetére
Oszt a kézikönyvet el tetszett olvasni?
Egy Windows® rendszerű számítógép és a készülék között USB-kábellel létrehozott
kapcsolatot használva vihet át és kezelhet fájlokat. Miután csatlakoztatta a két eszközt, a
számítógép fájlkezelőjének használatával a tartalmat áthúzhatja a készülék és a
számítógép vagy a készülék belső tárhelye és az SD kártya között.135. oldal.
FÁJLKEZELŐ (Windows Explorer, a beépített, nem Total Commander).
Emitt meg a kézikönyv: [link]
(Ja, Google, 15 másodperc volt...).
Szívesen
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
LEFTHORSE1
őstag
Kösz fiuk, végülis magam jöttem rá, csak egy francos "organizer" gombra kellett bökjek s onnan meg copy-paste... am valahogy ezentúl nem szeretném kábellel vinni át az adatokat az ajtócska nyitogatása miatt (be akarom szilikonnal ragasztani majd ha meg lesz a 64GB memkarim) ez a wi-fi direct kellene összejöjjön (router nélkül) a lenovo pc-en van wi-fi de a telómot nem látja ..
Cseberből vederbe
-
ChipKng
aktív tag
válasz LouiS22 #3408 üzenetére
Nekem ez vmiert nem okozott ekkora gondot. Bedugtam, a telo szolt a gepemnek, hogy honnan szedje le a hivatalos SW-t amiben benne van a driver. Telepites utan a win explorer-ben mar meg is jelent a telo ahol az internal es az external (SD) memoria kulon 'particiokent' latszodott rajta. Siman drag&drop-pal tudtam masolni/torolni. Egyedul arra kell figyelni, hogy ha radugom a PC-re, oldjam fel a lock-ot a telefonon mert addig nem engedi megnyitni a tartalmat!!!
2B OR NOT 2B that is FF
-
mave86tg
tag
Na meg ugye ott az airdroid is.
-
-Valinas-
senior tag
Teszteltem két töltőfejjel is (gyári apple, gyári sony), 800 mA-rel tölt elvileg a telefon. 1 óra alatt 30%-ot.
-
Tav-Csoves
őstag
Sziasutok! Bátyám készűlne egy ilyen telefont venni.
Ő autóelektro-mérnök, és evégett fontos lenne, hogy strapabíró legyen, avagy vízálló. Van os strapa androidos telója, de annak a supportja eléggé ramaty, 4.2.1es droid fut rajta, s ezért bizonyos programokat nem tzd használni.
Tudok arról, hogy ez a telefonon pont, hogy mind a két oldalán üveg van, de edzett üvegborítással, tokkal esetleg lehetne strapa telefonná alakítani?
Érdekelne, hogy mik az előnyei, és hátrányai ennek a modelnek?
Köszönöm! -
trobi28
addikt
válasz Tav-Csoves #3416 üzenetére
Kitalálom, Te nem vagy nyelvtanár
Minden tekefonhoz lehet olyan tokot kapni, ami strababíró.
Az más kérdés, hogy erősen ront a telefon szépségén.[ Szerkesztve ]
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
geccoblaze
aktív tag
Ha erősebb strapabírás elsődleges szempont, akkor nézze meg a Samsung S5 Active-ot.
Ericsson GA 628 -> Sony CMD J6 -> Ericsson T65 -> Nokia 6610 -> Nokia N95 8GB -> Samsung Galaxy SII -> Sony Xperia Z3 Compact -> Samsung Galaxy S7 -> Samsung Galaxy S21
-
kazanka
őstag
A helyetekben én megpróbálnám inkább a "trobi28" fórumtárs által ajánlott telefont,amivel még gurítani is lehet az biztos bírja a strapát, sajnos egyenlőre nincs róla link.
-
Márko88
aktív tag
Ma megnéztem ezt a telefont,mert egyik ismerősöm vett egyet. Hiper-szuper telefon így első látásra meg 10-15 percet nyomogattam, menü ki-be stb. Azt kell, hogy mondjam pozítív csalódás. A párom Sony L-je ami lassan használhatatlan. Lehet mégis Sony lesz neki mert hűek vagyunk én HTC ő meg Sony-Samu(bár mindig én választok. Egy szó mint száz,gyors nagyon nem volt akadás.
2017.05.25 Galaxy S8..nincsenek szavak
-
Tomika86
senior tag
-
Tav-Csoves
őstag
Köszönöm a válaszokat!
Az anysoft keyboard-nál ragadtam le, ezért van sok elírás.
-
Armahun
addikt
válasz Tomika86 #3424 üzenetére
Nem próbálgattad az ultra stamina módot?
Váltásnál sok beállítás visszaáll alapra.
Nekem az alkalmazás hozzáférése az értesítésekhez résznél szedte ki a pipákat.Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
Eszkimo
csendes tag
Sziasztok, tapasztalt mar valaki olyat Z3 c-n hogy egyszer csak nem mukodik az erintokijelzo felso fele? Mert az enyem most ezt csinalja. Vegul is ideje volt elromlani, mar majdnem 2 honapos.... koszi a valaszokat elore is
-
misi111
tag
Sziasztok. Tud valaki valami megoldást arra hogy a hangeröt valahogy +ban még megnövelni. Elég zajos helyen melózom,idáig az 5s-emre mondtam hogy halk,de ez még az mellett is elbujhat sajnos hangeröben. Köszi a válaszokat.
Privátra illik válaszolni!!!!
-
-
Hugi0333
csendes tag
Sziasztok!
Vissza kellett állítanom gyári beállításokra a Z3 C-m, és sajnos azóta nincs meg a fejlesztői lehetőségek opció
Valakinek ötlete?_- Mi 9T Pro -_ , _- Xperia XZ -_
-
Hugi0333
csendes tag
Köszönöm segítségetek, már oké
_- Mi 9T Pro -_ , _- Xperia XZ -_
-
Armahun
addikt
válasz Tomika86 #3443 üzenetére
Valóban visszakapcsol, most néztem, De miért baj az neked, hogy gyorsabban megtalálja a helyzeted?
A szinkronizálást nem néztem, megmondom üszintén nekem folyamatosan be van kapcsolva a gps és a szinkron is. Nem merül semmivel sem gyorsabban a telefon ahhoz képest, ha kapcsolgatnám.
A szinkronizálásnál csak az van mepipálva amit tényleg használok is, a névjegyzék és a gmail.Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
Armahun
addikt
válasz Eszkimo #3445 üzenetére
Az csak olyan reset gomb mint a pc-n. A beépített aksi miatt van. Csak megszakítja az áramkört, nem csinál rendszer visszaállítást.
Neked hardveres gondod lesz, szerviz.[ Szerkesztve ]
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
törölt tag
egészen véletlenül nincs valakinek eladó 32 vagy 64 gigás microsd-je? nem szívesen adnék érte bolti árat, de a nyolc giga már kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest