Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kelly416

    veterán

    válasz Cranberries #17173 üzenetére

    Igazából egy dobozt simán el lehet cserélni, attól még baj nincs. Ha a számla ahhoz a telóhoz tarzozik, ami a kezében van, és a honlap szerint is garis, baja nem lesz belőle, mert a dobozt sehol nem kérik.

    punisher1:
    Sajnos nekem volt z1-em két hétig, első nap alig volt térerőm, de mivel utaztam Pestről haza és amúgy sem volt még mobilnetem, nem gyanakodtam. Itthon amikor mindent beállítottam, már gyanús volt, hogy 24 órából van 10 perc térerőm, az is elszórva. Beküldtem gariba, vissza dobták, hogy volt már megbontva, nem javítják, gari megvonva. Szerencsére vissza vette tőlem az, akitől vettem. Lehet, Nálad is ez lesz, vissza a boltba, vásárlástól elállni 3 napon belül, meg sem kell indokold, de természetesen elmondhatod a panaszod, hátha nem adják el másnak, hanem javítják/garanciáztatják és úgy adják el (bár erre kicsi az esély).

    Tippem szerint összefoglaló, egyéb romok, 4.4.4-et leszedheted, kipróbálhatod, abból bajod nem lesz, de sajnos erősen gyanítom, hogy nem szoftveres a hiba. Ha mégis, 3x-os hipp-hipp-hurrá.

    Cranberries:
    Némileg igazad van, de azért túlzásokba ne essünk. Ha ilyen fokú térerő baj van, akkor az azért nem készülék függő. Nekem a Z2-vel vályogban is sok helyen magasabb volt a térerőm, mint Fater LG-jén, Anyám win-fonján, de nálam otthon is hamarabb veszett barátom S3-ján a térerő, mint az én telómon, úgyhogy ennyire nem térerőbajos a Z2.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák