- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
dedehu
aktív tag
A vállalkozó kedvűeknek itt egy downgrade nélküli root a .291-es romhoz.
XDA -
Grg
tag
De mint ahogy az az egy darab kommentben látható, a boot.img nincs benne -hiába írják-, ez lenne a CWM, ezt máshonnan kell beszerezni. (nekem sajna nincs már meg)
Viszont! Nem tudom ennek a romnak a hibája-e, de ugye van nekem az a bizonyos headset problémám, amiről írtam nemrég itt.
Időközben a SoundAbout nevű app-al megoldottam a gondot:
A headset opcióknál beállítotam, hogy ignorálja a headset mikrofonját, igy gond nélkül működik bármilyen márkájúval.
Azt hozzáteszem, hogy egy MH410c-s Sony headsettel is ugyanazt a hibát produkálta.Arra jöttem rá, hogy az összegerjedést az okozhatja, hogy bedugott headsetnél nem kapcsolta le a telefon mikrofonjait, igy megtoldva a headset mikrofonjával már túl sok volt és összegerjedtek.
Akitől vettem, ő használta headsettel gond nélkül, de neki gyári Telekomos rom-volt fent, én azzal nem próbáltam, csak a már rootolttal, ezért is gondolom, hogy a rom-ban lehet a hiba.
Más hibát nem találtam.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hívás indításakor a fülhöz emelésnél lekapcsol a kijelző, de a fültől elvételnél nem kapcsol vissza és a bekapcsoló gombra se igen, így pl. nem lehet letenni az indított hívást. Ez volt a gyári rommal és most a Google Style v3 (5.1.1) alatt is ez van.
Ez normális így? Mit lehet ezzel csinálni?
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
addikt
válasz CPT.Pirk #17261 üzenetére
Amíg nem sikerül a közelségi szenzor gondot megoldani, addig javaslom, (B)a beállításokban, kisegítő lehetőségek, a bekapcsolási gomb befejezi a hívást(/B) bekapcsolni.
Másik lehetőség a dupla koppintásos kijelző érzékelés bekapcsolása.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hmm, ezt jó tudni.
AtHoS: próbáltam, de nem reagált a szenzorra.
-----
Ma valszeg megpróbálok egy 6-os androidot a telón, mert a Google style rommal se tudott a teló a parrotra kapcsolódni.Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
addikt
válasz CPT.Pirk #17264 üzenetére
Azon nem gondolkodtál, hogy a Parrot CK3100 autós BT kihangosító a ludas? Nekem Kenwood KMM-BT302, kihangosító van a kocsiba, eddig minden telóval hajlandó volt kapcsolódni ( Sony Z1, Z2, iPhone 5, még az asszony Sony Ericsson Elm-re is, pedig az nem is támogatott rendszer.
Amit meg petymeg [link] mond, hogy 6.0 droidon kapcsolódik a Parrottal, csak percenként megakad a zene egy pillanatra, hát tökön is szúrnám magam, ha a ilyet tapasztalnék.
Nekem a Z2 -tőn MxROM V8.0.0 cc van, (5.1.1) , nagyon meg vagyok vele elégedve. Minden tud, ami manapság kellhet, nem is értem mért szarakodnak sokan a 6.0 verzióval, semmivel sem jobb.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Mindegy, mert a kocsiba már be van építve a Parrot. Nem volt egy egyszerű történet, az már ott marad. Ha nem tudom megoldani a BT-t, akkor a telefon lesz eladva és megmarad a Z1 Compact, mert azzal megy.
A zene megakadása nem érint, ha csak annyi baja lenne azzal együtt tudnánk élni, mert csak a telefonáláshoz kell a BT, zenét nem játszunk rajta.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
saca23
aktív tag
Végre megjött a Telekomtól is a frissítés igaz számítógépen
keresztül jött nem ota. Eddig szuper a multitask zsir, visszatért a stamina is igaz jó fapados, a sebesség állom nem hiszem néha el, hogy ez a telo már 1,5 éves nálam ugyan olyan gyors mint amikor megvettem egyszerűen gratula a sony- nak! -
taletale
tag
Mióta kijött az új rom lassan 1000 órája megy a telefon és nem kellet semmi hiba miatt újraindítani vagy valamit mókerólni. Úgy hogy mondjuk azt közel tökéletes a ROM amúgy lehetne mit javítani rajta de hát ez is több mint a semmi
OnePlus 5T 8/128GB -> OnePlus 9Pro 12/256GB
-
tom23
újonc
Sziasztok! Nem szoktam fórumozni, de most elkezdtem 2015. Január végén vásároltam egy Sony z2-t. Egy kicsi telefonos által vettem újonnan, és érdekes volt számomra hogy amikor először bekapcsoltam német volt a nyelv, meg a doboz oldalán az imei számnál is az volt h (DE). Na de mindegy nem is ez a lényeg. Hibátlanul működött, vigyáztam rá. Egyik napról a másikra a zajszűrős headset recsegni kezdett és nem működött a zajszűrés. Ezt még valahogy elviseltem, utána olyan gondok voltak hogy elég sűrűn ledobott a WiFi. Ezek után múlthéten pénteken reggelre egyszerűen nem tudtam tölteni, semmilyen kábellel. Utánajártam hogy működik a garancia. Sonymobile.com-on regisztráltam a telefont és láttam hogy 2017 január 28ig van garancia. Szuper, a Sony honlapján igényeltem a javítást. Kaptam egy e-mailt amiben elég részletesen tájékoztattak. Olvastam hogy van olyan opció hogy érte jönnek házhoz a telefonért. Hohhó nagyon király. Próbáltam hívni a cordon elektronicsot de senki nem vette fel, több próbálkozás után. Írtam egy e-mailt, hihetetlen de arra kB fél órán belül válaszoltak. Leírták hogy csomagoljam be meg stb, jaa meg kaptam egy kitöltendő dokumentumot, hogy milyen készülék, mik a hibák, lakcímem. Kittöltöttem és már kaptam is az emailt hétfőn hogy 13.-án(kedden) jönnek érte. Ma jött is érte a gls és elvitte, kaptam egy emailt a cordon elektronicstól hogy a csomagfelvétel megtörtént. Egyenlőre ennyi, további fejleményeket szívesen megosztok ha érdekel valakit
Üdv: tom23 -
laskr99
addikt
Ez a hangerő gomb nyikorgás garanciális? Mert akkor remélem gari papír nélkül is beveszik csak simán telefonon.
-
laskr99
addikt
Tölthető ota-n a T-s rom. Akkor gari nélküli a telefon mert a kedves eladó "elfelejtette" elküldeni.
[ Szerkesztve ]
-
savafan71
csendes tag
Sziasztok!
UPC Phone alkalmazást próbálta már valaki? Nyár eleje óta szívok vele, a UPC ügyfélszolgálatnak más telefonon állítólag működik az én adataimmal, én viszont nem tudok belépni sem. Azt nem tudják, hogy a telefon támogatott-e vagy sem Viszont másik készülékem nincs amin kipróbálhatnám. És különben is ez a telefonom, ezen használnám az appot.
-
laskr99
addikt
Valaki már tapasztalt olyat, hogy messengernek a felső kék sávja csíkozott? Mindenhol az a kék normális de messengeren nem. Képernyőfelvételen ha bele nagyítok akkor azon nagyítva is mozgatva pont középen van az egyik csík. Valami bug lehet?
-
mate12
csendes tag
Sziasztok!
Kb egy éve vettem egy ilyen telefont használtan, gyári független példány.
Jelenleg még mindig az 5.1.1 van rajta (23.4.A.1.264). Ennek ellenére se a telefon, se pedig a számítógép nem dob fel frissítést. Ez miért lehet? Nem kellene már frissülnie?
Másik kérdésem, hogy ki lehet-e kapcsolni a led-et rajta töltés közben? Folyamatosan világít ugyebár a töltöttségi szintnek megfelelően.
Köszönöm. -
DefJamHUN
aktív tag
Sziasztok!
Most jott meg az uj kijelzo es erdeklodnek, hogy a szalagkebelen mi ez a takaro folia es le kell e szednem???" Vegyetek jót ha tudtok "
-
Batu3
tag
Mindig rinyál a teló, hogy a belső tárhely 75%-a tele stb., én pedig nem szeretnék min. 3gb tárhelyet szabadon hagyni mindig. Van valamilyen lehetőség arra, hogy ezt az értesítést kikapcsoljam?
(Hirtelen nem találtam előző hsz-ekben ezt a problémát.)
Sony Ericsson K310i -> K770i -> P1i -> Live with Walkman -> Sony Xperia SP -> Z2 -> Huawei P9 Lite (2017) -> ASUS Zenfone 2 Laser -> Sony Xperia XA1 --> XZ1 --> Realme GT Master Edition --> Sony Xperia 1 IV
-
BoneDragon
veterán
Most jött egy 655 megás frissítés. Ez már a multitaskingot javító patch?
-
laskr99
addikt
-
addikt
A biztonsági frissítés mindenkinek májusi?
Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi
-
kelly416
veterán
válasz Vangelis #17290 üzenetére
Igen, én is néztem, hogy két évet táncsak nem vártak a tagok a jótanácsra. Remélem abba hagyja, véletlen volt, vagy valami egyéb, mert másképp az ilyent szerintem jelentenem kell, felesleges h.sz-gyűjtés, ahhoz meg nem sok kedvem van, hogy szítsam a hangulatot.
Kedves robi30:
Kérlek figyelj jobban oda, hogy kissé aktuálisabban válaszolj, ne két év távlatából adj mobilshoppal kapcsolatos infót. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest