- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DefJamHUN
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, hogy a multiboot-ot hogyan kell használni, mert eddig 10/10ből bootloop lett.
a kérdésem az lenne, hogy oké, hogy felrakom fő romnak a cm12-őt, de utána mikor raknám fel a második romot akkor a zipből kikell vennem a kernel fájlt vagy benne hagyjam, mert telepíti a recovery, vagy hogyan működik?
[link][ Szerkesztve ]
" Vegyetek jót ha tudtok "
-
darvinya
titán
SI után van írva ország rövidítések.
(#10009) DefJamHUN
Kicsit gondold végig mi kell, hogy meg legyen a MultiTWRP-hez, és ezután könnyen érhető a kernel téma.
(#10011) dekrer
Lőlj már egy SC-t a matricáról.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
DefJamHUN
aktív tag
válasz darvinya #10010 üzenetére
végiggondoltam
ahogyan én csinálom: előkészítem a multibootot, felteszem a romot, utána beállítom a boot sect ( vagy mit ), csak azt nem tudom, hogy mikor tenném fel utánna a második romot, akkor ki kell vennem a zipből a boot.img vagy benne kell hagyjam?! :S" Vegyetek jót ha tudtok "
-
ERipley
tag
A munkahelyemen egy állványos maróval...
Pozicionálni kicsit macera, de minden utómunka nélkül lett ilyen.Dokkolóm nincs, csak töltőkábel.
Szerintem nem. Elég masszív a tok (ezért is szeretem) Nem tudom mennyi a játék a dokkolóban-"Vagyok, aki vagyok, mert kell egy ilyen is."
-
DefJamHUN
aktív tag
-
fenky
tag
Kivánok!
Tegnap felraktam az 5.0.2-t, pc-röl a Sony programjával. Azt tudom, hogy ez csak rafrissites, a kerdesem az, ha igy csinalok egy gyari visszaallitast az feler a flashtool-os telepitessel, vagy eresszem ra inkabb azt? -
somag
tag
Hát ez bizony bosszantó!
Jelenleg van egy deodexes LP-m amin megy minden a play-en kívül, de azt kijátszottam úgy, hogy visszatettem az odexes mentést, leszedtem ami kell, tb mentés majd deodex vissza tb-vel visszaállítottam amit a playről leszedtem. Jelenleg nincs más gondom a rendszerrel. Az alapja a baltik rom és a nothingtouched.zip ment fel az xposed miatt. Gyors, nem fc-zik.
A kérdés, hogy van értelme full előről tenni a kisebb deodex zippel vagy sem?A recoveryt jó, hogy írtad, mert most szedtem le. Akkor kuka.Nem is próbálom.
[ Szerkesztve ]
-
joszi1951
tag
Ki tudja,hogy ez milyen régiós.
[ Szerkesztve ]
-
Melafoto
senior tag
@dekrer megkérhetlek, hogy kipróbáld a következőt nektek működik-e a dualrecovery:
1: telepítsd fel a byeselinux (bye.bat)
2. majd a régi 2.8.3 Dualrecovery-tNekem így működik, így Z3-as a teló, de nem sok a különbség.
Köszi
[ Szerkesztve ]
-Mela- -Tudatlanság a legnagyobb fegyver- Mi Mix 2s Black (EUStock) +Mi Band 3
-
Deck
titán
válasz Melafoto #10031 üzenetére
Hello!
Igen, ahogy leírtad úgy működni is fog. De mivel az előrerootolt nálunk tartalmazza a dualrecoveryt így elég csak lefuttatni a byeselinux-ot és már működik is a recovery. De manuálisan lefuttatva is felrakva, ha le van futtatva pont úgy ahogy írtad.
Rendszer írás, jogosultság miatt meg van a RICDefeat.
Ezek a cuccok már 1hete kinn vannak kb. Kiemeltben is megtalálod
[ Szerkesztve ]
PS5
-
dedehu
aktív tag
A probléma ezzel csak az lesz hogy a frissítéseket nem fogja letölteni.
Tegnap játszottam egy kicsit. A playes hiba ha nyomok egy teljesen szűz deodexes telepítést, 1-2 reboot után jelentkezik, vagy ha törlöd a play áruház adatait. Egy darabig megy aztán megint nem látom az alkalmazásokat.
Simán deodex romot eddig fc vagy bootloop nélkül nem sikerült csinálnom,bár nem is futottam 2nél többször neki, mert tegnap elfogyott a türelmem. Ma megpróbálom mégegyszer.Emellett folyamatosan bújom xdat. Ha működő megoldást találok, mindenképpen közkinccsé teszem itt.
[ Szerkesztve ]
-
peterson1190
tag
válasz dedehu #10033 üzenetére
Már nekem sem kompatibilis, de nem használok ilyeneket, xposed megy, Gta SA megy, viber, messenger,utorrent megy, nekem ennyi elég is.
Alcatel ?>3310>Cxt55>ZTEBlade 3>Xperia X8>Lenovo S650>LG G2>Lenovo vibe X2>Honor 6>Sony Z2>Huawei Mate 7>OnePlus One>Galaxy S6 edge>Honor 8>Galaxy S7>Galaxy S8>Mi Mix 2S>Pixel 4XL>iphone8>Iphone11>Mi10>Note20 Ultra>Zenphone 9>S24
-
Majko102
aktív tag
És mi van akkor, ha az én SI számom nincs benne az xperifirmben?
-
dedehu
aktív tag
válasz peterson1190 #10036 üzenetére
Igazából nekem se kellenek azok amiket nem találok, de tudom, hogy mennie kéne és idegesít hogy nem megy. Úgyhogy ha törik ha szakad találok megoldást.
-
Deck
titán
Xposed nem megy, vagy fc, vagy a google play nem jó. Már az sem jó ami eddig. Kiemeltből is kikerül, megbízhatatlan jelenleg. Majd talán egyszer jó lesz.
PS5
-
peterson1190
tag
válasz dedehu #10039 üzenetére
Ha találsz persze megoldást, azért érdekel a dolog de nem foglalkozok vele különösképpen.
[ Szerkesztve ]
Alcatel ?>3310>Cxt55>ZTEBlade 3>Xperia X8>Lenovo S650>LG G2>Lenovo vibe X2>Honor 6>Sony Z2>Huawei Mate 7>OnePlus One>Galaxy S6 edge>Honor 8>Galaxy S7>Galaxy S8>Mi Mix 2S>Pixel 4XL>iphone8>Iphone11>Mi10>Note20 Ultra>Zenphone 9>S24
-
Rigel77
tag
Nekem is megjött a z 5.0.2 . Tesztelés alatt de egy két ikon egyenlőre nem tetszik.
Ps3 Ps4 id: Wiri80. Samsung S10+
-
joszi1951
tag
Szerintetek ez milyen régió? kösz
IMEI Softrare Version:
12
Available Speech CodecsHR,FR,EFR,AMR_HR,AMR_FR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.