- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Emberek, fejlemény van, az ebay-es lencsén van egy fólia, amit észre se lehet venni, azért lett ilyen homályos a fogkrémezéstől, mert a fólia sérült a fogkrémtől, na ez a fólia, most egy kicsi pöttyön felvált, fura is volt, hogy az mi, megkapartam, elkezdett feljönni , feljött, hurkapálcikával szépen le tudtam műteni, mostmár tökéletes, köszönöm a segítséget mindenkinek
Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Pár napja boldog tulajdonosa vagyok egy Z2-nek!
Lenne egy két kérdésem a telefonnal kapcsolatban: Ugye a telefon típusa D6503, én pedig ebayen rendeltem a kijelzőre Nillkin Amazing 9H+ üveglapot, aminek típusa Z2 (L50T). A kérdésem az lenne, hogy az L50T és a D6503 között mi a különbség? Ugye az üveglap jó lesz a telefonra, és nem csesztem el a rendelést?
A másik:
Ez a típusú mágneses töltőkábel mennyire mondható minőséginek? Érdemes ezt választani, vagy nézzek másik fajtát?
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
lsebestyen
addikt
válasz Satyricon #17952 üzenetére
"China Mobile’s TD-LTE version of the Xperia Z2, with model number L50t, has been unboxed. The design of the Xperia Z2 (L50t) is marginally different to the Xperia Z2 (global) with dimensions of 149 x 73.3 x 8.2mm versus 146.8 x 73.3 x 8.2 mm for the global model."
A kábel is fosnak tűnik, WSKEN-t vegyél, szintén ebayről, valami megbízható eladótól.
-
Satyricon
addikt
válasz lsebestyen #17953 üzenetére
Vagyis akkor az üveglap nem lesz jó?
Kábelnek akkor ez pl? [link]
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
bojan
tag
válasz Satyricon #17954 üzenetére
Keresd meg Igorij kolega hírdetéseit hardveraprón. 5000ért kapsz előre hátra fóliát. Én mindig tőle veszem. Lehet picit drágább mint ebayen, de tuti hogy nem törötten kapom, fel is rakja ha kell ráadásul Pesten néha akár még aznap nálad lehet. Ha csak előre kell fólia az csak 3000, de sztem érdemes hátulra is venni. Nekem csak az van a telón, tok nincs. És elég sokszor ejtettem már le 2,5 év alatt, de eddig még csak fólia tört szerencsére :-D
-
bojan
tag
válasz lsebestyen #17957 üzenetére
nem üzlet rontás ez, ebayen tényleg olcsóbban lehet szerezni, én is rendeltem már onnan
tényleg csak attól függ, hogy az ember mit szeretne, az egyik olcsóbb de várni kell rá, és ha szerencsétlen akkor törve érkezik(nekem egyszer volt csak ilyen de az sem telónál(Z2-re,Z1-re és Z1 Compacthoz rendeltem már), hanem 10 colos tab fóliánál). Míg a másik drágább, de nem kel rá várni, és élőben meg lehet nézni. -
Vangelis
félisten
válasz lsebestyen #17959 üzenetére
Én 28.án rendeltem egy üveget a Z2-mre és 4.én hozta is a postás
Hihetetlen volt....
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
daara
aktív tag
Mindenhol azt olvasom h a booader nyitás gari vesztéssel jár jo oké a root is.. De ha visszazárom után megint áll a gari?
-
RetepNyaraB
veterán
Hülye kérdés. Nyitott bootloaderrel és roottal tehetsz rá custom romot pl és az lehet gyorsabb, stb. Illetve spam-mentes, ellentétben a sonyval. Az pedig magában gyorsítja a rendszert.
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
laskr99
addikt
válasz RetepNyaraB #17964 üzenetére
Customon milyen a kamera? N7 2 tabletemen rosszabb.
-
havenday
tag
Tudtok ajánlani jó szervízt, törött kijelző javítására? Lassan fél éve törött, ideje lenne mondjuk megcsináltatni
Még mindig azon rágódom, hogy érdemes ennyit költeni rá?
Most láttam vadiúj samsung 5' kijelzős telefont, (talán j3 volt a neve) 39 ezerért. -
gepetto86
tag
Sziasztok,
van valakinek olyan problémája (rajtam kívül) hogy a zsebében híváskor vagy válasz sms-t küld , vagy felveszi a telefont?
Az appot már próbáltam hozzá de eléggé eszi az aksit. -
lsebestyen
addikt
Amúgy 6.0-val átléptem a 2000 órát, már ami az indítás óta eltelt időt illeti. Egyszer indítottam újra mióta 6.0 van rajta, mert nem volt térerő. Persze aztán kiderült, h a szolgáltatónál volt egy pár perces hiba. Nem is lassult be annyira a rendszer. Akksi is teljesen OK, tegnap pl 2 nap és 5h kijelzőidő után raktam fel a töltőre, 10% maradt benne.
-
Majko102
aktív tag
válasz gepetto86 #17971 üzenetére
Szia
Igen, nálam rendszeresen jelentkező dolog ez. Ami nálam feltűnő volt:
- néha nedves volt a zseb amiben volt - nyáron nem meglepő, mert izzadunk mint ha muszáj volna
- vékony a nadrágban a zseb anyaga, így ha hozzáér a combodhoz akkor valami batár nagy ujjat érzékel és csinál minden szart össze-vissza,
- nagyon érzékeny az érintőpanel, ezért van, hogy hegyes fém tárggyal is tudjuk használni a telefont - első ilyen készülék a z ultra volt, onnan örököltük meg.Én úgy oldottam meg, hogy kijelzővel kifelé teszem a zsebembe a telefont. Pár nap után ráállt a kezem, így mindig így van már. Valamint neked ajánlanék egy flipes tokot, ha szereted a tokokat.
-
tototos
őstag
Sziasztok!
Azzal lehet valamit kezdeni, hogy ne lépkedjen a telefon magától a menüben? Felraktam a legújabb szoftvert de ezzel is csinál olyat, hogy benne vagyok a menüben és egyszer csak megnyitja valamelyik alkalmazást. Van hogy magától felhív embereket.
-
gepetto86
tag
válasz tototos #17980 üzenetére
Szia,
nekem az asszonynak csinált hasonlót üzenetírás közben.Két napig nem nagyon tudta használni a telefont hiába ki be kapcsolás. Megfogtam, és elkezdtem csavargatni két kézzel.Recsegett ropogott de utána már jó lett. Úgy voltam vele hogy vagy besz@rik, vagy úgyis szerviz lesz belőle.Azóta jó.Ha szervizben valamit cserélni kellett volna a kijelzőnél akkor az gazdasági totálkár.
Abból a megfontolásból csináltam ezt, mivel ő bezsúfolja egy csomó hülyeség mellé a táskájába, és arra gondoltam valami biztos megnyomta. Nekem is Z2-m van és eddig semmi extra gondom nem volt vele.
Ez csak a saját barbár megoldásom, nem követendő példa.[ Szerkesztve ]
-
Ganz-[HUN]
addikt
Sziasztok
Miért van ez a telefonommal? Lassan tölt nagyon, a töltő pedig épp langyos. Közben használom. Ez normális?Gyári töltő és kábel. A telefon is azt írja h lassú töltés folyamatban.
Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon
-
gepetto86
tag
válasz Ganz-[HUN] #17982 üzenetére
Szia ,
én ilyenkor kikapcsolva töltöm egy pár percet és utána visszakapcsolom.
Utána minden rendben. Nem mindig jön elő ez a probléma. -
Majko102
aktív tag
válasz Ganz-[HUN] #17982 üzenetére
Nyomogatás közben persze, hogy lassan tölt.
-
laskr99
addikt
válasz Ganz-[HUN] #17987 üzenetére
Nem lehet ,hogy rossz a töltő? Nekem a tabomnál volt ez de ott néha azt is bedobta ,hogy usb töltés. Meg volt a belseje törve.
-
Batu3
tag
Hali!
Z1 compact-nál van akkuproblémánk, nagyon gyorsan merül időnként. (Nem az enyém, így nehéz most körülírni.) Érdemes lehet akkut cserélni? Szoftveresen van értelme csinálni vele valamit? Beragadt app vagy ilyesmi gondot nem találtam.
Androidra van olyan app mint az iOS-re a coconutBattery? Ami kimutatja az akksi mAh-t stb.Sony Ericsson K310i -> K770i -> P1i -> Live with Walkman -> Sony Xperia SP -> Z2 -> Huawei P9 Lite (2017) -> ASUS Zenfone 2 Laser -> Sony Xperia XA1 --> XZ1 --> Realme GT Master Edition --> Sony Xperia 1 IV
-
Repsol600
addikt
Sziasztok!
Netezésnél, youtube videó nézésénél neketek mennyire melegszik fel a soc? -
TTommi
aktív tag
válasz Repsol600 #17992 üzenetére
Kéz melegtől kicsit melegebb, de én már megszoktam. Ha nem kamerázom, akkor mindig ilyen meleg, és ezt abszolut jól viseli a rendszer. Úgy értem nulla fagyás, vagy akadás jellemző és nincs hőmérő ikon sem. Pont tegnap elég sokat volt bekapcsolva a kijelző, mert a telefonon nyomtam a netet, de akkor sem tapasztaltam nagy meleget. A kamera az egyetlen olyan alkalmazás, amikor durván melegszik. De ez van, oda kell rá figyelni.
SXZ2 és SXZ5c
-
Repsol600
addikt
Ok, köszi a válaszokat!
-
T. I.
senior tag
A négyzet alakú alaó menügomb megnyomásával eddig előjöttek a kisalkalmazások, azonban ez most valahogy eltűnt. Hogy lehet ezeket újra előcsalogatni? A mini számológépet szerettem így használni.
-
TTommi
aktív tag
Nem inaktiváltad véletlenül a mini alkalmazásokat? Ez azokhoz tartozik. Az alkalmazások menüben nézd meg, hogy aktív-e.
Más: Valaki kérdezte korábban a kijelzőidőt. Nálam folyamatosan 6,5 illetve 7 óra jön ki 100%-ról 8% ig.
A beszélgetési idő 3,5-4 óra, folyamatos wifi-vel illetve email szinkronnal. A zenehallgatás kb 5 óra. Böngészés változó, kb az is átlag 5-6 óra.
Ami tapasztalatom szerint sokat gyötri a rendszert, az a Viber, a Messenger és a FB. Ezek nálam ki vannak iktatva, illetve a gyári google applikációk mint a film, hír stb. mind inaktívak. A telefonom nem rootolt, de a rendszer szintű alkalmazásokat így is lehet inaktiválni. A Viber helyett nekem a WhatsApp jött be, A Chrome is tudja zabálni a telepet, de eddig nem foglalkoztam más böngészők kipróbálásával.
Ja, még annyit, hogy a Stamina 15% nál kapcsol be és a fényerő 80% on van folyamatosan, de az adaptív fényerőt kikapcsoltam.
Ha valaki hasonló módon használja a telót, akkor elvileg a Z2 hozza a fent említett üzemidőt. Nekem általában ez két nap, de volt már lazább napom is, amikor a számítógép helyett a telón nyomtam a netet. Na akkor pont nap végére kifogyott a nafta.SXZ2 és SXZ5c
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest