- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomtotom
senior tag
Sziasztok! A német 314 végű rom van a telómon, és nem engedi a 160 karaktert, ha ékezetet is ütök sms-nél. Van rá valami megoldás? A 402-esnél nem vettem észre.
Samsung Galaxy Watch, OnePlus 8t
-
szepsy
senior tag
Én nem értem miért nem teszi rendbe a sony legalább a szoftverét a z2-nek, ha már lett "pár" hibás darab...
AZ ENYÉM HIBÁTLAN DARAB csak, hogy ne riasszam el az érdeklődőket
Gondolom tudnak róla csak basznakrá vagy mi?!
Már rég rendben kéne lenni az ilyen apróságoknak szoftverileg.Egy kérdés:
Alul 3 mikrofon lyuk van fölül 1.
Videónál meg hívásnál sztereóban működik vagy hogy van ez?Szvsz sztereónak kéne lenni mind2-nek.
[ Szerkesztve ]
-
erik0306
tag
sziasztok!
Kb. 2 hete én is boldog tulajdonosa vagyok egy Z2-nek, viszont lenne kérdésem felétek:
- van egy JBL fejhallgatóm amivel nem hajlandó zenét lejátszani. Értem én hogy nem Sony, de van esetleg valami átalakító amivel mégis megoldható lenne?
-Keresek valami egyszerű, ámde praktikus tokot, ez tetszik, de tudja valaki hogy a mágneses töltőnél van-e kivágása? Vagy Ti mit javasolnátok?Előre is köszönöm!
-
Morph33
tag
válasz erik0306 #5003 üzenetére
Szia!
Nekem ez a tok van a telómon. Nem, nincs kivágás a mágneses töltőcsatlakozónál, sem a microSD ajtónál. Egyébként nekem tetszik, a hátlapi plexi tényleg nem karcolódik könnyen, de a ki/bekapcsológomb és a hangerőszabályzó gombok már túl közel kerülnek egymáshoz ezzel a tokkal és 10-ből 6-szor a képernyőlezáráskor a hangerőt is sikerül emelnem.
-
ImkO91
csendes tag
Sziasztok, én is Z2(D6503) tulajdonos vagyok. Nem nagyon tudok már várni arra, hogy T-mobile-nál elérhető legyen a 314-es firmware(információm sincs, mikor lesz elérhető), elegem van már az állandó kamera crash-ből. Ha feltennék egy 314-es romot, akkor abban az állapotában bukom a garit. Kérdésem, ezek után, ha szükségem lenne rá, vissza tudom állítani az eredeti állapotot, hogy ne vegyék észre?
Nokia 3310 -> Siemens ? -> Siemens ST55 -> Samsung D500 -> Nokia e51 -> HTC Desire HD -> Sony Xperia Z2 Black -> Samsung Galaxy S8 -> Samsung Galaxy S10 -> iPhone 12 -> Samsung Galaxy S21
-
w333
félisten
Ez az Xperia Z3 csak arra lesz jó hogy letolja az árát a Z2 -nek
Nem értem ... mivel lesz ez jobb a Z2 -től ?
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
DraXoN
addikt
Hű emberek mit találtam: [link]
Klón a javából
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Samsung Galaxy Z Flip 5
-
erik0306
tag
köszönöm a válaszokat, akkor majd egy SOny SBH20-al megpróbálom, hátha az támogatja a fejhallgatót...
Tok ügyben pedig, jó a bumper is, ha van mágneses töltő kivágása
köszönöm -
Tomtotom
senior tag
"Esztétikai" hibáról nem panaszkodott senki, 1 valakinek nem töltött a mágneses rész, meg egy-két felhasználó panaszkodott a hangminőségről, hogy nem hallja normálisan a hívott fél. Szerintem már korántsincs annyi probléma, kb annyi, amennyi más készülékeknél van. A vízállóság kétséges, én személy szerint nem kockáztatok, mert vagy bírja, vagy nem, de engem ez a része nem is érdekel
-
Morph33
tag
válasz purcigeorge #5013 üzenetére
Szia!
Csak most néztem meg az üzeneteimet. Ment válasz linkkel.
-
Morph33
tag
Újabb Sony Xperia Z3 képek és szétszerelés.
Nem tudom, hogy vagytok vele, de nekem a Z3 nem tetszik. Úgy látom a Z2 volt az omni-balance design csúcsa.
-
Tomtotom
senior tag
Egyébként vicces, de pár kommentel előbb pont egy olyan teló volt vízálló, ami még az első szériás modell volt, és minden illesztési hiba megtalálható volt rajta, ami csak létezik. A tengervíz szúrt ki csak vele, de a tulaja saját kezüleg javította.
-
I3u11it
csendes tag
Meg lehet azt oldani, hogy ha a dokkoloba teszem a telefont, addig mutassa az idot? Probaltam a smart connection-ben, de meg nem sikerult megtalalni azt az opciot, a segitseget koszi
-
elektropocok
tag
Hülye kérdés egy dologra nem jöttem rá telóba.
Ha beállítok egy háttérképet akkor lehetséges az,hogy kezdőképernyőn ne mozogjon amikor jobbra-balra navigálok? Samsungba meg LG-be is meglehetett ezt oldani de itt nem jöttem rá. Végig túrtam az egész settings menüpontot.
-
Manka76
senior tag
válasz elektropocok #5031 üzenetére
Felteszel egy másik launchert.
LG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
-
somag
tag
válasz elektropocok #5031 üzenetére
Én a wallpaper changer appot használom. Amellett, hogy slideshow jellegűen beállított szabályok alapján változtatja a hátteret még erre is jó.
-
Neeko
tag
Na csatlakoztam a táborhoz Gyönyörű egy készülék
Galaxy Alpha White
-
tipuka
addikt
srácok, mobilnetet, hogy is kell megosztani? elfelejtettem, írja már le valaki legyen szíves.
-
Tomtotom
senior tag
Én tegnap rendeltem nilkin üveget hátlapi fóliával a skyphone. hu webáruházból. Ezt a fajtát itthon itt találtam a legolcsóbban 3500pénz. Máshol 6000. Ebay -en van egy csomó, de még onnan nem rendeltem. Idáig nekem sem volt rajta, csak egy szilikon tok, amit nem szeretek. Eltakarja a telót Mágneses kábelt BaLee fórumtárstól vettem a hardveraprón, ez nekem bevállt, mert amit itthon árulnak, nálam egy éjszaka alatt nem töltötte fel a telót, ez meg 3óra alatt felnyomja 5%-ról. Sony feliratos.
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
Bakker sima Z-re is jön a 4.4.4 de Z2-ről semmi infó, wtf?
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
szepsy
senior tag
Az a....k picsáját, ha már j pár darabot elcsesztek akkor legalább a szoftvert tennék rendbe
Youtube-on hallgattam tegnap zenéket és volt ahol alig szólt a felső hangszóró, de volt ahol majd nem sztereó volt..:S
Írni kéne ez ügyben egy jó pár embernek hátha össze kapnák magukat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest