- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD FX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz Vangelis #7547 üzenetére
És sokan nem is tudják milyen ez az X1.
ROM-ok terén verhetetlen.
Ideértem az eredetit wm6.1, wm6.5, Linux, Android Froyo, és egy kis próbálkozás WP8.
Bizonyos mértékben még mindig többet tud mint a mostani.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz kornellia84 #7553 üzenetére
Vacsi meg volt?
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
PAtr0n
addikt
válasz darvinya #7548 üzenetére
Nekem így néz ki a portfólió:
T300 (mai napig működik, mutter másodlagos telefonja)
K800i (legutóbb 2 hónapra újra elővettem, az SE telefonok csúcsa számomra minden tekintetben)
X10i (Sajnos el kellett adnom mikrofonhiba miatt, de szerettem, sokmindenben túlmutat az Arc-on.)
Arc S jelenleg, és eddig nagyon jó vételnek tűnik, 2.5x olcsóbban mint 2 éve az X10i.Ezek előtt volt egy Siemens C35-öm, de az kb. fél évet bírt, azelőtt meg fater használt Ericsson GH688-asa. Na az volt még jó telefon, természetesen még az is működik. De ha nagyon menőzni akarnék, most azt írnám, ott lapul a fiókban egy GH197 és egy GH198 is. (kb. több hely nincs is a fiókban miattuk)
Szerintem nem is fogok más márkára váltani, nekem bevált. Na jó, Sonyra kénytelen leszek váltani egyszer
kornellia84:
Nyilván Dottore szempontjából jobb ha farkatlan vagy mintsem farkas[ Szerkesztve ]
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
Dottore
addikt
-
scope2007
addikt
válasz Dottore #7558 üzenetére
ezzel én is így vagyok, legutolsó két SE-m T68i es T28 volt. utána nokia, most ArcS. Nagyon bejön, főleg a nagy kijelző miatt tetszett meg az elején.
elején gondolkodtam még a Ray-en is, de tuti megbántam volna.[ Szerkesztve ]
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
PAtr0n
addikt
válasz darvinya #7557 üzenetére
Igen, a P-s topican ki is fejeztem nemtetszésemet a hardvert irányában. Nem magával az ST-Ericsson soc-al van bajom, hanem az ár/hardver kombóval, de ezt ki is hangsúlyozzák a cikkben is.
Mellesleg szerintem van helye az Ericssonnak a telefon hardverek terén, reméljük hamar megerősödnek.Dottore:
Én meg olyan vagyok, hogy ha valami egyszer beválik, amellől nagyon nehezen tágítok. Ahhoz nagyon rossznak kéne lennie a Sonynak, hogy ne mellette tegyem le a voksomat továbbra is.
De persze megételek téged is, csak nehogy leb@assz mingyárt."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
kornellia84
tag
válasz Dottore #7558 üzenetére
Érdekes, én megfogadtam, hogy többet nem veszek SE-t, annyit mérgelődök az X8-al, aztán most mégis. Talán bízva benne, hogy sokkal jobb lesz. A másik jelölt a Samsung Galaxy SII volt, de ezt jobb kézben tartani. Remélem hosszú távon sem csalódok és bánom meg, hogy emellett döntöttem.
Dottore: a megszerzésnek több módja is létezik.
-
PAtr0n
addikt
válasz kornellia84 #7561 üzenetére
Most amúgy jól átvertünk, és csak a Sony marketingesei vagyunk. Lehet nem is lesz olyan jó választás
Amúgy én is 84-es vagyok (remélem azt jelenti a neved mellett a szám, nem pedig az életkort )
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
Dottore
addikt
Értem. Alapvetően én abban hiszek, hogy minden gyártónak vannak jó és kevésbé jó termékei, nem lehet egyet kiemelni és a többi fölé helyezni. Azt sem szabad megengedni, hogy én legyek a termékért, ne a termék értem. Ez már eleve kizárja a márkahű hozzáállást.
Nem baszlak le és ha néha bunkó vagyok, attól még szeretem az embereket. Bár gondolom ez nem mentség.
kornellia84:
Igen tudom. Még rágódom rajta, hogy lóra pattanok, kinyírok pár sárkányt, ezer veszélyen vágom át magam míg meg nem talállak, vagy simán elkérem.
-
kornellia84
tag
válasz Dottore #7564 üzenetére
Na itt figyel a kicsike a dobozban, csak még azt nem tudom hol kezdjem. Van a doboz elején egy matrica, hogy Android 4.0 Upgradable. Lehet ezt kellene első körben megejteni? És ha már a dobozon ez rajta van, azt is jelenti, hogy e telenornál is elérhető?
Dottore: én lovagom, várom, hogy kiszabadíts tornyomból!
-
lipido
senior tag
válasz kornellia84 #7565 üzenetére
Honnan rendelted?
-
Frozzy
őstag
válasz kornellia84 #7567 üzenetére
fehérben annyira nem is néz ki jól szvsz
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
Dottore
addikt
válasz kornellia84 #7565 üzenetére
Bármikor felteheted mivel van gyári frissítés (ICS) hozzá.
A saját véleményem, hogy bár nekem tetszik a 4.0, a vele nem kompatibilis programok száma viszont egyenlőre elég nagy, így egy fél évet én még biztos várok vele. Azért gondold meg mert nem tudom mennyire szeretnéd buherálni a telefonod és ha visszaszeretnél lépni, ahhoz Flashtool kell.
Én meg ugye még nem értem oda, hogy megcsináljam neked.
-
Dottore
addikt
válasz kornellia84 #7567 üzenetére
Elkéstem.
-
Odzsee
csendes tag
Sziasztok!
Az enyém T-s és fehér Szintén most vettem(pár napja).Nagyon jó a fogása és gyönyörű készülék.Eddig X8-om volt,hát ahhoz képes ég és föld sebesség és net kezelés terén.
Valaki használ közületek SE Livesound fülhallgatót?Kíváncsi lennék,hogy jobb-e a hangminősége,illetve pontosan miket is lehet csinálni a kezelő gombokkal(telefon felvesz-letesz,hangerő),mert erről és a Livesound gombról a gyári leíráson kívül nem sokat találtam.Tetszik,hogy ez is fehér és lapos a vezetéke,ezáltal nem gabalyodik.Az eddigi összes fülhallgatóm összegabalyodott a zsebemben.Nem is beszélve a régi W350i készülékem gumi borítású vezetékéről.Azon dupla csomók keletkeztek.
-
csatakacsa
tag
válasz kornellia84 #7572 üzenetére
Én is hulye voltam feltettem nekem nagyon nem tetszett a lassusaga. Akkor kezdtem el bütykölgetni a telot Dottore es Viewdetails segitsegevel. Semmi nehezseg nincs benne egyszeru visszaraknu a Gb-t. Vagy ha az ICS ben tetszett a téma azt pedig roottal lehet felrakni GB re is azis kb 2 perc összesen. De kitudja lehet neked bejon majd az ICS.
LG G2, egyenlőre =ugyanakkora részre; egyelőre = most még,
-
kornellia84
tag
válasz csatakacsa #7574 üzenetére
Ha nem, akkor nyilván én is segítséget fogok kérni, mert ilyen mélységig még nem merültem bele. Hmhm...
És ha nem a hátlapot töröm el először, akkor semmit. :S
[ Szerkesztve ]
-
pusihusi
addikt
válasz kornellia84 #7575 üzenetére
Szerintem itt más is közrejátszik!!!!! A hátlap nagyon erős, csak nyeglének látszik, én már karikába hajtottam Ja látom itt van Dottore is csatakacsa: Van ICs launcher is! lipido: Neked nincs?
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
noorbertt
őstag
Marketből felraktam ICS 4.0 Launcher-t és a Kaspersky Mobile Security sikítva ezt jelzi : UDS: DangerousObject
Ez mitől lehet? Töröljem?
[ Szerkesztve ]
-
Dottore
addikt
válasz noorbertt #7578 üzenetére
Pontosan ahogy Loituma mondja.
Annyival kiegészítem neked, hogy ha jobban megnézed, az ICS+ Launcher sem túl népszerű a hozzászólások alapján. Ott szűrd ki az ilyen programokat, jobban jársz mint egy vírusirtóval.
-
csatakacsa
tag
válasz Dottore #7580 üzenetére
Nézegettem énis miutan pusihusi írta deegyik sem tetszett. Viszont az a témás megoldás nálam bejött lecserélte a gyári témákat az ics témákra ugyanűgy néz ki mintha ics lenne rajta és tepefont sem terheli plusz progikkal. Dottore segített feltenni ha kell valakinek szoljon belinkelem es tenyleg csak root kell hozza.
LG G2, egyenlőre =ugyanakkora részre; egyelőre = most még,
-
noorbertt
őstag
válasz csatakacsa #7582 üzenetére
Ha sima arc-ra is jó akkor megnézném.
-
darvinya
titán
Más nem tudja valaki hova menti el SUS amit letöltöt ROM-ot?
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
csatakacsa
tag
válasz noorbertt #7583 üzenetére
Jó hozzá ez csak egy téma. Gondolom rootolva van a telód a rootexplorerrel ezeket végezd el:
1. Elmented a defaulthemes.apk fájlt.
2. Bemásolod a módosított apk fájlt a system/ folder mappába.
3. A jogosultsága legyen (rw-r--r--)
4. Innen helyezd át a módosított fájlt a system/ app mappába. Felül kell írni.
5. Újraindítod a telefont.Itt van hozzá a Link sok sikert.
De előtte tényleg mentsd el a mostani defaulthemes.apk -t ha esetleg nem tetszene neked.LG G2, egyenlőre =ugyanakkora részre; egyelőre = most még,
-
noorbertt
őstag
válasz csatakacsa #7586 üzenetére
Köszi, megnézem!
Visszacsinálni ugyan így kel? -
BloodyEddie
őstag
T mobilos ICSről van már végre valami hír?
-
Szombó
senior tag
-
noorbertt
őstag
válasz csatakacsa #7586 üzenetére
nincs system/ folder mappa és létrehozni sem tudok. Root jog van..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- Politika
- Posta, csomagküldés
- Öregszem
- Mazda topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs