- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusihusi
addikt
Köszi Gb alatt gyorsabb szinte minden, mint Ics alatt! Ics majd.....
Üdv. Feri!!
-
Sleek
senior tag
Sziasztok megint én))
A telefon sikeresen szinkronizálta a neveket de egy baj van Mindegyikhez azt írta ki hogy ismeretlen mármint a névhez.
A megjegyzésnél vannak a nevek meg a telefon számok. Sajnos az egésznek nincs értelme így. Tudna valaki segíteni mit lehet tenni?
Köszönöm szépen<OLYMPUS E-M10II VÁZ + EZ-M1442 II ,Canon R8 EF 24-70mm f/4L IS USM , TAMRON 70-210mm f/4 Di VC USD , SIGMA 150-600MM><Kross Level A2 Merida Scultura 300 ,Wilier GTR Team Rim Giant Xtc Slr 2 >
-
Dottore
addikt
Mond el pontosan mit csináltál.
Van valamelyik oldalon (telefon és Gmail) helyesen kitöltött névjegy?Mindenkinek:
Jé... van a Marketen Total Commander. Eszméletlen magas az average rating.[ Szerkesztve ]
-
Sleek
senior tag
válasz Dottore #7305 üzenetére
postafiok.hu re feltettem a csv fájtl. Ott így néz ki
Aztán telefonnal felmentem a postafiok.hura majd címtár szinkronizál.
A telefonkönyvben ezután ismeretlenként jelent meg minden. A megjegyzésnél meg a név és a telefonszám volt.<OLYMPUS E-M10II VÁZ + EZ-M1442 II ,Canon R8 EF 24-70mm f/4L IS USM , TAMRON 70-210mm f/4 Di VC USD , SIGMA 150-600MM><Kross Level A2 Merida Scultura 300 ,Wilier GTR Team Rim Giant Xtc Slr 2 >
-
Dottore
addikt
Nos.
Első lépésként a Generál Média Publishing Kft által készített postafiók.hu oldalt ne használd. Helyette simán a Gmailt, bár ha szeretnéd ha a Google mellett még egy, szerintem meglehetősen aggályos üzleti tevékenységet folytató vállalkozás is hozzáférjen a személyes adataidhoz, akkor persze igen.
Ekkora baromságot (nem akarlak megbántani de nincs jobb szó erre), hogy egy szar frontendet használjanak emberek az eredeti helyett, régen láttam már.Szóval ezek után Gmail.
Másodszor ahogy nézem az importált CSV eleve nem jó. Ezeket milyen programmal mentetted a gépre?
[ Szerkesztve ]
-
PAtr0n
addikt
Annyi baj van ezekkel a szinkronizácíós dolgokkal, ezért használok inkább app-ot a névjegyek, sms-ek, híváslista backup-olására.
Itt egy cső-egyszerű app, tessék használni: Super backup
2.1-től ICS-ig oda-vissza kompatibilis tehát ha pl. GB alatt backupoltál, hiba nélkül teszi rá az ICS-re is a kontaktokat, sms-eket. SD kártyán tárol, rendszer újrahúzás után egyből használható az adatbázisa, csak újra kell telepíteni az app-ot, még root se kell hozzá.
Ráadásul 15 naponta bepofázik az állapotsávban, ha nem backupolsz sűrűn.
Szerintem a szinkronizáció egy rakás sz@r, soha nem is bíztam benne, és nem is fogok.Dottore:
Pár hónappal ezelőtt kipróbáltam, nagyon jó, bár amit tud pl. egy ES file explorer is tudja. Már régóta használom."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
Dottore
addikt
De a srácnak nincs névjegye még telefonon, hogy backupot tudjon csinálni. Épp azon van, hogy legyen neki. Gondolom nem használt Androidot eddig mert akkor nem lenne kérdés. Szinkronizálna és kész.
Míg nem volt TC droidra, nekem is ES file explorer volt a favorit.
[ Szerkesztve ]
-
Sleek
senior tag
Az arc s telefon szűz még múlt hét csütörtökön vettem a t-mobilnál.
A telefon számok nokia 5310ben voltak,
Onnan mentettem a gépre saját programjával.
A postafiok . hu t azért használom mert van még mellé 2 gmailos címem egy upc mailos és egy freemailos.
a postafiok.hu n ra van az egész beírva ne keljen az outlockal szenvedni.
Több címem azért van mert több helyről rendelek bakelit lemezt és így meg tudom különböztetni mi honnan jön.<OLYMPUS E-M10II VÁZ + EZ-M1442 II ,Canon R8 EF 24-70mm f/4L IS USM , TAMRON 70-210mm f/4 Di VC USD , SIGMA 150-600MM><Kross Level A2 Merida Scultura 300 ,Wilier GTR Team Rim Giant Xtc Slr 2 >
-
Dottore
addikt
Értem. Csináld úgy, hogy a Nokiádon, kijelölve az összes névjegyet (tehát nem kell semmiféle program) elmented a memóriakártyára, onnan kimásolod a gépre (sajnos nem lesz összefűzve) és így exportálod őket Gmailbe.
A Gmail is tud több címet kezelni. Ne viccelj már.
Ez olyan mintha vettél volna egy plusz terhet a nyakadba ami szar is de legalább bonyolultabb viszont felesleges.
[ Szerkesztve ]
-
Sleek
senior tag
válasz Dottore #7312 üzenetére
Nem vagyok nagy számítógép guru a mail címekben. Nekem arra van a gép hogy csak lemezeket rendeljek meg meg ha megjelenik valamelyik mezőgazdasági gépre frissítés akkor megtanuljam.
Köszönöm a segítséget mindenkinek<OLYMPUS E-M10II VÁZ + EZ-M1442 II ,Canon R8 EF 24-70mm f/4L IS USM , TAMRON 70-210mm f/4 Di VC USD , SIGMA 150-600MM><Kross Level A2 Merida Scultura 300 ,Wilier GTR Team Rim Giant Xtc Slr 2 >
-
Sleek
senior tag
válasz Dottore #7315 üzenetére
Mindig tanul az ember valamit és ezt el is fogadom Nem cseszegetésnek veszem. Azért kérdeztem mert gondoltam Ti jobban értetek hozzá
<OLYMPUS E-M10II VÁZ + EZ-M1442 II ,Canon R8 EF 24-70mm f/4L IS USM , TAMRON 70-210mm f/4 Di VC USD , SIGMA 150-600MM><Kross Level A2 Merida Scultura 300 ,Wilier GTR Team Rim Giant Xtc Slr 2 >
-
lovrityp
csendes tag
3 napja vagyok arc s tulaj és lenne pár nagyon amatőr kérdések. Hogyan tudom beállítani, hogy mindent az sd kártyára mentsen? Az alkalmazás kezelőben melyik appot törölhettem és melyiket nem. 3g-t hol tudom beállítani? Köszi
-
PAtr0n
addikt
válasz lovrityp #7317 üzenetére
Szia, és üdv a klubban
Mindent nem tudsz az SD kártyára menteni, de a kézzel telepített appok (tehát ami nem gyárilag volt telepítve) nagy részét át tudod helyezni az SD kártyára. Sajnos azokból se mindet: Beállítások --> Alkalmazások --> Alkalmazások kezelése. Ott ha ráböksz egy app-ra, láthatod, hogy aktív e az "Áthelyezés SD kártyára" gomb. Ha aktív, akkor át tudod pakolászni, ha nem, akkor más megoldás is van van, de arról nem tudok érdemben nyilatkozni, majd megteszi itt más.
Csak azt az alkalmazást törölheted amit te tettél fel, a többit nem fogja engedni a rendszer. Akkor tudsz gyári app-ot, vagy szolgáltatást törölni, ha rootolva van a telefon és van telepítve ehhez alkalmas program.
Szolgáltatónál vetted a telefont? Mert ha pl. T-mobilos, először be kell állítani egy internet profilt, és csak utána fogja a rendszer használni az adatforgalmat. (GPRS, EDGE, 3G, HSDPA). Ha be van állítva, akkor még ezeket kell beállítani: beállítások --> Vez. nélk. és m. hálózatok -->Mobilhálózatok --> Adatok engedélyezve mellett pipa. Ha gyenge 3G lefedettségű terület mellett vagy érdemes még ugyanebben a menüben a hálózati üzemmód menüpont alatt a "Csak WCDMA"-t kiválasztani, mert enélkül állandóan EDGE-re fog ledobálni a rendszer. De ha bepipálás után egyáltalán nem talál hálózatot, vissza kell tenni WCDMA (előnyb. r.)/GSM-re, és sajnos keresni kell olyan helyet ahol van rendes 3G lefedettség.
Az internet profil beállítása: az előbb taglalt menüpontban a "hozzáférésipont-nevek"
Ha üres a lista, a menügomb megnyomásával tudsz létrehozni. A neten fent van minden szolgáltató beállítási adata.Más:
Ma rendeltem E-bayről 16Gb-s Samu micro SD-t, persze class 10-eset, hadd hasítsanak a cuccok. Kíváncsiságból megnéztem mit tett az SE a telefonba, de majd hanyatt estem, mert az még hagyján, hogy noname, de hogy class 2-es?
Viszont ahhoz képest a 720p-s videjó, amit a telefonnal vettem fel, akadásmentesen visszajátszható. Divx film is simán jól megy (mondjuk az még nem is csoda).
De haljak meg kipróbálom 1080p-s videóval"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
Odzsee
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem egy arc S-t.
Szeretném az IGO 8-at feltenni,de szükségem lenne az indító 480x854.apk file-ra.
Előtte X8-om volt.Azon is rajta volt csak ugye ott más felbontású a kijelző.A teljes térkép szoftver megvan,csak nem találom sehol a 480x854-es kijelzőhöz való indító file-t.Régebben XDA-n megtaláltam.Az összes kijelző mérethez megvolt az .apk file,de most nem találom.
Ha valakinek megvan,vagy tudja,hogy honnan lehet leszedni az léci írjon vagy küldje el priv.-be.Előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
-
PAtr0n
addikt
válasz darvinya #7320 üzenetére
Ez érdekes... tudsz erről valami hivatalos leírást linkelni? Mármint kisebb class vs. nagyobb class. Mert amúgy minél nagyobb class, annál drágább. Mellesleg kiderül, miután teszteltem mindennel. Videó, játék betöltödés, stb...
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
darvinya
titán
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Dottore
addikt
A CLASS besorolás a minimum sebességet jelenti amit tudni kell a kártyának. Egy CLASS 2 kategóriájú kártyának 2MB/sec adatátviteli sebességre kell képesnek lennie és így tovább.
Gyakorlatilag a sebesség függ, hogy milyen fájlokat írsz rá, ezek méretétől, az eszköz, az írási módszer milyenségétől, a márkától, stb. Tehát csak a típus alapján nem biztos, hogy a gyorsabb a jobb.
-
darvinya
titán
Dottore-t bizonyos mértékben igazolva.
Nekem a teloba egy 8GB-os A-Data Class 6-os kártya van.
Amikor a gépre kötöm SD tárként és ráírok akkor van néha, hogy 8.5MB/s-mal írja fel.És olvasás az elég durva volt.
Biztonsági mentést(lemásoltam) kártyát akkor legtöbször 17MB/s volt.
USB-ről USB-re.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Dottore
addikt
Na én lemértem az enyémet, ami gyárilag van benne.
Write: 300MB 3,85MB/s Read: 300MB 8,76MB/s
Tegye meg valaki, hogy megnézi a sajátját amennyiben abban egy elvileg gyorsabb van.
-
törölt tag
Nekem ugyan nem gyari kartyam van hanem egy class4-es 32 gigas SanDisk, de kivancsisagbol lemertem. Az SD Card Tester nevu progival 4.62MB/s iras, es 7.71 MB/s olvasas, viszont az SD Tools-al az olvasas dupla olyan gyors volt. Az iras ugyanugy 4.6 MB/s de olvasni 15.8-al olvasott az SD Tools. Nagyon szoftverfuggo ez.
-
SkyS1gn
félisten
nemtudjátok mikor lesz HD opció a youtubeos programban?
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
.bruszli.
senior tag
válasz Dottore #7327 üzenetére
Nálam pl az SD Tools w : 10.7 MB/s r : 22.7 MB/s
Ugyan ez a kártya h2testw PC-s progival 10.5 / 15.1 MB/s. Úgy vettem észre,hogy az írási sebességet nagyjából 'eltalálja' az SD Tools is annak ellenére,hogy csak egy kis részt ír ill. olvas vissza....ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
scope2007
addikt
válasz Dottore #7326 üzenetére
megnéztem én is a gyári sd kártyát ezzel
300mb - write: 7.76 MB/s
300mb - read: 7.72 MB/sCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
venge
aktív tag
Az mitől van, hogy néha a kijelző magától "bekapcsol", majd elsötétül? Így jelzi, hogy alacsony az akksi töltöttsége, vagy egyszerűen, csak vacakol a telefonom?
-
PAtr0n
addikt
Nahh látom jó kis témát dobtam fel most ezzel
kb. úgy néz ki most a topic, mint az Xperia S-é, csak ott mindenki a sárgulásra vadászikLetöltöttem a két említett pogit, és ráeresztettem a class 2 noname-re:
SD card tester: Write 3.5Mb/s; read 7.48Mb/s (nagyobb mérettel pontosabb, én 2.2Gb-vel csináltam)
SD tools Write: 5Mb/s; read 15.1Mb/sÉn azért az alábbi eredményeken azt veszem észre, hogy azért a nagyobb class kártyák írási sebessége bizony gyorsabb. Viewdetails kártyája egy jó referencia például.
scope2007:
Neked milyen class a gyári? Nem tudom elképzelni, hogy csak C2-es és 7.76-al ír.
.bruszli.:
Gondolom a tiéd se egy class 4 vagy 6.Cris99:
Az alap youtube app-ra gondolsz? Ott minden videónál ott a HQ gomb a jobb felső sarokban, persze az nem HD, de kijelzőn úgyse látsz különbséget a 480p és 720p között. Vagy HDMI-n tolod TV-re?"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
scope2007
addikt
milyen progival lehet full mentést csinálni a jelenlegi rendszerről?
illetve van-e olyan lehetőség, hogy gyári beállítások vissazállítása?
[itt arra gondolok hogy mintha most hoztam volna a boltból, havernak kellene egy teljes újrarakás, mert dög lassú neki és össze-vissza törölhetett, amit tudott..nem ért nagyon hozzáCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
-
klívlend
tag
nagyon szép és jó telefon
[ Szerkesztve ]
-
Loituma69
őstag
Sima ARC-ra ICS semmi hír!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Synology NAS
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Melyik tápegységet vegyem?
- Óra topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest