- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini PC
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz kornellia84 #7751 üzenetére
Én POBoxskin-eket töröltem, hogy ezek mik azt nem tudom.
Ezt Dottore jobban körbe járta.
Alapból én ezeket kukáztam
Adobe Reader
Kínai bill.
Japán bill.
OfficeSuite.
Az összes FB.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
lovrityp
csendes tag
Lenne egy kérdésem. Olvastam, hogy, ha oldalról nézzük a telefont és középen sárgás a kijelző akkor a panel hibás és garanciába cserélik. Hallott vagy valaki tapasztalt ilyesmit? Állítólag Xperia S típus hiba, de találtak már Arc S-ben is. Vagy ez megint egy baromság?
-
kornellia84
tag
válasz darvinya #7752 üzenetére
Adobe reader? Office suite? Mivel kezeled a doksikat akkor?
FB miért szedted le? Nem használod, vagy abból is lehet mást leszedni?Pár dolgot backup-oltam, mert Dottore azt mondta úgy kell. De talán holnap itt lesz és akkor tudok vele konzultálni, hogy akkor most mi is van.
[ Szerkesztve ]
-
[KOCKA]
csendes tag
Srácok kéne egy kis segítség!
Az mitől lehet, hogy ma bedugtam a panasonic fülesem a telefonba és azt írta, hogy nem támogatott tartozék? Korábban 3 hónapig azzal használtam, az eredetivel sem működik, ellenben ha hangfalat dugok rá, akkor minden probléma nélkül jó.
Mit lehet ezzel kezdeni?
A telefon teljesen gyári állapotban van, eredeti firmware, nincs rootolva. -
darvinya
titán
válasz kornellia84 #7754 üzenetére
Doksit mással.
FB-n nem vagyok fen, és twitter -t sem nagyon használom igaz ott reg-élve. vagyok.
Inkább a SoundCloud ahol „közöségizek” inkább zenét adok.
Meg viber.Na meg a SystemUI-t cseréltem, hogy legyen ott gyors kapcsolók.
De erről vitáztunk nem rég erről úgy hogy „tukmál”-om senkire.
Meg CosmicFlow animbackground-ot.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
PAtr0n
addikt
válasz lovrityp #7753 üzenetére
Én már rigolyának tartom azt ami a SXS topicban folyik. Mindenki a sárgulást vadássza. Szerintem kicsit túl van lihegve. Arc és Arc S-nél nem hallottam ilyesmiről. Itt ami típushiba volt, az a távolságérzékelő feletti repedés a káván, de az se jelentkezik túl sok készüléknél.
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
-
Dottore
addikt
válasz kornellia84 #7754 üzenetére
Egyéni preferencia kinek mi kell, mi nem.
Nekem ha teszem azt szükségem lenne a Facebookra, akkor sem a gyárilag integráltat használnám. Ritkán jobb az nekem, hogy egy alkalmazás automatikusan szinkronizál, ám természetesen közben ehhez futnia kell, vagy elindítom manuálisan.
Ezt a listát átnézed és ami nem kell, backup (soha nem törlés).
-
csiziktomi
senior tag
Bocs,csak 1 kérdés:hol érdemes venni autóstartót a telóhoz?csak a fejrész érdekelne .(karom van ) Köszi
-
Vangelis
félisten
-
zzola
titán
SI szám átírásával ugrik/ugorhat a garancia? T-s a készülékem....
-
kornellia84
tag
válasz pusihusi #7761 üzenetére
Igen, a telefon működik. De ha kérhetlek, a továbbiakban Kornellia84, így simán.
Dottore: értem én, de ha pl a gyári FB-t leszedem, és töltök rá leszedett FB-t mi a különbség? Nem ugyan az a kettő?
Átnéztem, de a legnagyobb bajom, hogy sokról azt se tudom mi és mire jó.
Most kezdek el leszedni progikat magamnak, hogy tudom megcsinálni, hogy SD kártyára rakja?Darvinya: SystemUI, mi ez pontosan?
Bocs, ha sokat kérdezek, de még nem világos mindig minden.[ Szerkesztve ]
-
Dottore
addikt
válasz kornellia84 #7771 üzenetére
Nem feltétlen.
Ha megnézed jelenleg mélyen integrálva van a FB. Ezek futnak:
Facebook
Facebook CalendarSync
Facebook Extension
Facebook Notification Publisher
Facebook Post Viewer
Facebook SetupMagamból indulok most ki. Teszem azt kell nekem a FB. Akkor én azt csinálom, hogy ha olvasni akarok tartalmat, bekapcsolom és olvasom a tartalmat. Nem kellenek értesítések mikor melyik bárány posztolt valami izgalmasat, nem kell integráció a névjegyeim közé és sorolhatnám még. Egyéni, szóval ha neked kell, akkor használod.
Amúgy a FB messze az egyik legnagyobb erőforrás pazarló program a telefonon. Legalábbis jelenlegi formájában.A telepített alkalmazásoknál lesz egy SD kártya fül. Ott tudod bepipálni mi legyen a kártyán. Vagy az alkalmazásra kattintva lesz egy mozgatás SD kártyára opció.
[ Szerkesztve ]
-
csiziktomi
senior tag
Röviden igen.Hosszabban,ha át akarod írni ahhoz kell a root.(jelen állás szerint egyik szolgáltató se engedélyezi a rootolást).
De természetesen erre van megoldás.Felirod az eredeti szolgáltatós számod,majd rootolod átírod csinálsz amit akarsz.Ha meg gariztatni akarod akkor simán visszaírod az eredetit és seussal frissítesz -
zzola
titán
válasz csiziktomi #7773 üzenetére
A folyamattal tisztában vagyok, csak a garancia kérdés érdekelt....
Köszi!Esetleg nincsen ajánlott SI szám?
[ Szerkesztve ]
-
Dottore
addikt
válasz csiziktomi #7773 üzenetére
Olyan nincs, hogy engedélyezi vagy nem. A garancia a hardverre vonatkozik, nem pedig az Android rendszerre. A garancia nem veszik el ha rootolod.
-
csiziktomi
senior tag
válasz kornellia84 #7771 üzenetére
hello!
Röviden a systemui tartalmazza a rendszer kinézetével kapcsolatos dolgokat.Tehát az értesítősáv kinézetét ,müködését(milyen óra ikon,térerő ikon ,stb legyen fennt ,illetve hogy a lehúzott értesítősáv hogyan nézzen ki ,mit tartalmazzon.pl legyenek benne állapot kapcsolok)
Persze a teljes rendszerrel kapcsolatos vizuális dolgokat ez és a framework.res tartalmazza. -
csiziktomi
senior tag
válasz Dottore #7775 üzenetére
Nem szeretnék vitázni,de én a saját szolgáltatómmal ezen már vitáztam mert nem akarták gariba csinálni a telót a root miatt.
Mondván hogy állítólag valahol benne van a szerződésbe hogy szoftveresen sem változtathatod meg a készüléket.(Valahol igazuk is van mert ha mindenki szabadon nyúkálhatna a teló system részébe akkor hamar kinyírnák.Természetesen tisztelet a kivételeknek akik először kérdeznek és tanulnak utána nyúkálnak bele) -
darvinya
titán
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
PAtr0n
addikt
válasz viewdetails #7779 üzenetére
Visszamenekültél? Most akkor neked már 4.0.4 van fent?
Én inkább fordítva menekülök, sztem nem az igazi az ICS még."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
Dottore
addikt
válasz csiziktomi #7777 üzenetére
Nem is fogunk.
Nincs ilyen jogszabály egyik szolgáltatónál sem. Hogy veled mit játszottak le mit gondolnak, igazuk van vagy nincs, az nem jogszabály.
Maximum vélemény.
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz viewdetails #7779 üzenetére
Eddig ICS-t használtam, csak a hír hallatán - hogy van T-s ICS - visszatettem GB-et.
Egyébként CE3-at használtam eddig... -
darvinya
titán
Ha valaki nem boldogul a ICS 4.0.4-es lejátszónál a hangszínt szabályzóval(EQ) akkor jelezen.
-
pana0017
senior tag
-
viewdetails
addikt
PAtr0n
Nem, 4.0.3, kíváncsiságból tettem vissza a GB-t, de - izlések és rokonok! - nekem az ICS szebb és jobban kezelhető, hibáival együtt is.
Zolar
Volt fenn tegnap 1 percre a 0.62-s T, de PCC szerint nincs hozzá frissítés. Olyat nem merek remélni, hogy azt már eleve 4.0.4-nek adnák ki, és azért csúszna.
[ Szerkesztve ]
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
kornellia84
tag
válasz Dottore #7772 üzenetére
Mondjuk szinkronziálni soha nem akarom az FB-vel, se névjegyek, se naptár se semmit. És attól is falnak megyek ha megjelenik hogy valami új poszt vagy levél érkezett. Szóval csak arra használom, hogy felmegyek, megnézem mi van, levél ilyesmi és lépek ki.
Akkor törölhetem a sok vackot, nem fog hiányozni? És szedjek le egy sima Fb-t marketről?Csiziktomi: Köszi, így már világos!
Darvinya: ez tetszik, hogy ott egy helyen van minden gyors elérés!
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz viewdetails #7788 üzenetére
Én sem, ezek mindig elhúzzák hetekig a frissítést....
-
Dottore
addikt
válasz kornellia84 #7789 üzenetére
Igen. De ne töröld (helyette backup) mert ha kell akkor valóban hiányozni fog.
Nem tudom böngészőből mennyire lehet jól kezelni a Facebookot. Ha jól akkor még kliens sem kell.
Vagy pl. a Timescape is felesleges sztem. Akkor az is mehet.
Nézd át a listát amit linkeltem, mindhez oda van írva, hogy mi, mit jelent. Mondjuk ha a Timescape kuka, akkor az összes ehhez tartozót (Timescape, Timescape Widget, Timescape feeds, stb.) is lehet likvidálni.
Nyugodtan szedd csak ki ami nem kell. Vissza tudod állítani ha mégis.
Amíg nem járunk úgy sem verlek át. -
kornellia84
tag
No, akkor most egy olyan kérdésem van, hogy raktam fel egy számológép progit, a telefonon lévő gyárit a root uninstallal elküldtem backup. De még mindig ott van az ikonja az appoknál és el is tudom indítani. Hogy tudom onnan eltüntetni? Nekem az már többet nem kell. És van még ilyen más is.
[ Szerkesztve ]
-
kornellia84
tag
Már nem tudom szerkeszteni az előzőt.
Ami alpban fent van office suite az csak olvasásra jó, ugye? A pro-s verzió az ami szerkesztésre is? -
darvinya
titán
válasz kornellia84 #7792 üzenetére
Én úgy szoktam, hogy csinálok egy mentést a system /app mappáról még frissíben és utána törlök mindent ami nem kell.
Az hogy neked mi kell azt nem tudom, de ezeket lehet vele kapcsolni és olyan sorrendbe ahogy akarod.
-GPS
-WiFi
-Mobil Data
-Reboot
-Shutdown
-Airplane
-Brightness -alapértelmezett beállítás
-Bluetooth
-Lockscreen
-Network Mode
-Screen Orientation
-Screentimeout
-Sound -alapértelmezett beállítás
-SyncOfficeSuite Pro-ban lehet szerkeszteni.
Pont 2 nappal ezelőtt volt 1$ az ára, most 3600Ft.[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz kornellia84 #7796 üzenetére
„Pro-ból van nekem egy tört verzióm”
Meg sem hallottam warez.
Amúgy is csak 6-tól működik ICS alatt.Az eredeti SystemUI-ról készíts egy másolatot.
SystemUI-k
Letöltőd.
Amelyik tetszik kiválasztod, de csak egy SystemUI kell.
QuickSetting mind a kettőhőz jó ezért nincs duplikálva.A két file-t bemásolod a system mappába.
Ott a jogokat rw -r -r állítod.
Onnét áthelyezed a system /app mappába.
A SystemUI file-t felül kell írni.
Ha leállt felírat jelenik meg akkor aksi ki/be.
Ha viszont olyan mintha lefagyott volna kb. 30mp múlva újra indul.
És készen van ekkor a QuickSettings-ben testreszabod.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
orion23
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest