- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Samsung LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab2
veterán
Hát, nem tudom, szerintem az N8 egy gyönyörű telefon. Talán még szebb, mint O7, de legalább is pariban van vele.
MÁS:
Ma bebizonyosodott egy elég idegesítő hiba, ami már jelentkezett máskor, de akkor nem láttam igazán bizonyítottnak a dolgot, betudtam pillanatnyi hibának illetve a bank hibájának.
Szóval ma este be akartam jelentkezni a netbankba és nem jött meg a belépéshez szükséges sms. Újra próbáltam, akkor sem. Térerő persze volt - igaz, hogy nagyon gyenge. Máskor is jelentkezett ez a probléma, egy kikapcs - bekapcs megoldotta a kérdést. Most is ezt tettem. Bekapcsolás után egyből kaptam 3 sms-t, két bankosat és egyet a haveromtól, amit délután 2 után küldött. Szóval ez sajnos úgy látszik valós hiba, hogy néha nem jön meg az sms.
Más is tapasztalta ezt?Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Minden ami hőszivattyú
- Borderlands 3
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Így harcol Ghostface
- Társasjáték topic
- További aktív témák...
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest