Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
Omniából is van 16 gigás.
azt viszont nem mondanám, hogy a WP7 nyelvezete olyan szakmai lenne, szándékosan user friendly-re, barátságosra van véve. (üres albumban pl. "Your album is lonely without pictures" meg ilyenek.)
arról nem is beszélve, hogy - kövezzetek meg - ma már ciki nem tudni legalább plusz egy nyelvet.
-
tom956ster
aktív tag
Mit értesz az alatt hogy szőrös a SAMOLED?
Épp a SAMOLED miatt nézgetem az Omniát, mindamellett nem elhanyagolható a 4 col sem, mivel úgy döntöttem, hogy ha új masinát veszek, (letojom milyen nyelven megy csak angol legyen rajta) és legalább 4 col legyen a képátló, mióta 4,3 as HTC EVO 4G-m volt
DLNA nem érdekel, a nejem Ace-ján is van, nem használjuk semkire, a TV nem tudja ugyanis. A 16 giga kicsit fölös, az EVO 8 gigájával is megvoltam...
Egyébként nem hiszem, hogy ez a hardver kevés volna vagy lassú lenne, mi az amit nem hajt meg kellően az Omnia erőműve? Miért gyorsabb az Optimus? A vége az lesz hogy egy szar SGSt veszek használtan 50 körül, ha találok...3D civil engineer / Dell Precision M7720 /desktop workstation: Gigabyte GA-Z170XP SLI | i5 6600k | 2x16 GB Jigsaw|2 x ASUS GTX 1060 6GB | Server: HP Gen 8 Microserver
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz tom956ster #10002 üzenetére
Pentile Matrixra keress rá
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Blyan
félisten
Miért lenne lehetetlen? A menüt tartalmazó nyelvi fájlok nem települnek és kész, ennyi az egész, mittomén most van angol, spanyol, francia, olasz, akármi. Ezeknek van külön ilyen nyelvű fájljai, amelyek tartalmazzák a menüpontokat. Ha olaszra állítod, akkor az olasz nyelvi fájl lesz aktív, onnan nyeri a menük, menüpontok neveit, ha a spanyolt, akkor az. Ha nem települ a magyar nyelvi fájl, akkor a menü sem lesz magyarítva, csak a default angol nyelvi fájl az aktív, ettől még a rendszerbe integrált magyar vonatkozású dolgok működnek - mint a most használatos beta szoftverben. Van magyar billentyűzetkiosztás, szótár a bevitel segítéséhez, és lesz majd magyar hozzáférésű MarketPlace, amelynek nincs köze a helyben tárolt nyelvi tartalomhoz (miszerint magyar-e a menü vagy sem).
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
moonman
titán
válasz Oppenheimer #10003 üzenetére
én is féltem tőle először, de napi használatnál egyáltalán nem tűnik fel, csak ha valaki "szőrözik" rajta. vagy mikroszkóppal nézegeti.
-
-
-
RaveForce
veterán
ma a szivroham jött rám
egykis aproság a gorilla glass-hez..
ugye nagyon kis ellenállo boritásrol van szo, én meg az a tesztelgetös fajta vagyok, hát mindenféle szép éles vadász késsel és törrel probálgattam h karcolja-e, plusz én mindig egy mikroszálas törlokendövel járkálok a zsebemben a telo mellett, h mindig makulátlanul ragyogo legyen, na most semmi gond nemvolt, egy darab karcot nem tudtam ejteni rajta semmilyen vadászkéssel stb..
de most nézegetem napsütésben , h ha csak pl az ujjamrol zsirréteget, kvázi masztatot hordok fel rá, szépen elöjön az összes karc ilyen hajszálkarcok formájában ha tisztára van törölve maszat mentesre pl ugye egy ilyen mikroszálas törlövel, akkor meg semmi nem látszik, szal vigyázzatok, én meg ezután is mindig tisztán tartom és befejezettnek tekintem a karc-tesztjeimet„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
-
Auratech
őstag
Valamilyen színnel csak el kell kezdődnie a képernyő szélének..Ez a felbontás bőven elegendő a minőséghez.Nem hiányzik egy pixel sem....
Auratech Field Recording
-
Blyan
félisten
Por a zsebedből, a törlőkendőről, vagy csak a levegőből. Apró, mikroszkopikus porszem, kvarcszármazékok, és kész, nincs üveg amin nem ejtenek hajszálkarcokat, pont akkor mikor megtörlöd a kijelzőt - példának okáért. Kb gyémánt keménységű borítás kellene rá, hogy ilyen ne történjen.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
xnace
őstag
válasz RaveForce #10018 üzenetére
Nekem meg pont hogy akkor látszik 1-2 mikrokarc, amikor makulátlanra van törölve, de akkor is csak nagyon erős napfényben. Én se értem, hogy mi a franc karcolhattameg, mert úgy vigázok rá, mint egy ereklyére...
Am anno SGS-en én is teszteelgettemBlyan
Akkor megvan a válasz Kell egy fólia, de nagyon gyorsan. Fél Budapestet bejártam, de nem találtam még sehol. Addig is előkeresem a bőrtokot...
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3 Marble White
-
Blyan
félisten
Igen, fólia a megoldás. Vagy csak nem keresgéled az amúgy szinte láthatatlan karcokat.
Szerk:
Ja, a bőrtokban ugyanígy karcolódik, kivéve ha a tokod állandóan sterilen és légmentesen zár. Srácok, ez ilyen karcolódik, mindig is karcolódni fog, amíg nincs rajta fólia.
Ez van, a GG-nek amúgy sem a karcállósága a fő tulajdonsága. Egyszerűen a merőleges irányú erőkkel szemben strapabíróbb, értsd nehezebben törik be, reped meg, ha leejted a földre, vagy neki ütöd az asztal sarkának (mondjuk véletlenül, és nem nekifutásból ).[ Szerkesztve ]
-
RaveForce
veterán
folia....az mekkora FAIL megoldás
1. a folia nem karcállo, szal azon egyböl meglátszik minden, ergo gyönyörü lesz..
2. alapbol csunya a folia a telonmost ezek csak azért h alatta ne legyen karcos, amit meg ugyse látsz, mert rajta a folia
nahát ezek miatt nekem sose volt folia a telomon, még a régi plexisekre is ink vigyáztam, ezekre a kapacitiv üveg kijelzökre meg pláne nem fogok rakni, ink tisztán tartom, igy nincs karc+szép is
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
Blyan
félisten
válasz RaveForce #10026 üzenetére
Ha karcos lesz a fólia - mellesleg arra ugyanúgy lehet vigyázni, mintha nincs rajta - akkor ráteszek egy másikat, 2000-3000 forintból, ellentétben a kijelző, ahol min. 10x szorzóval lehet számolni csere esetén.
És ha eladásra kerül a sor, akkor egy full újszerű, tényleg karcmentes kijelző sokat nyom a latba (na nem a mostani WP7-es telefonárakról beszélek).Tökéletes megoldás nincs, tudomásul kell venni, hogy ami használatba van véve, az amortizálódik, nem csak anyagilag. Ez van.
[ Szerkesztve ]
-
nicu71
addikt
válasz gaben88 #10029 üzenetére
nahh ma is megnyomkodtam az optimus 7-t a Mmarkt-ban,és azt tapasztaltam hogy valóban,a beállitások annyira egyszerűek még az olyanoknak is, mint én, akiknek hozzám hasonlóan nem szívügye az angol nyelv,hogy ha esetleg mégse lenne meg a magyar nyelvű menü,akkor sem kell kétségbeesni!
ok, visszavonom,nem veri magasan az omnia,de akkor is, a super amoled akkor is super amoled,nincs mese...
egyébként a kb 20 perces ügyködésem alatt arra jutottam hogy a műkörmös macáktól a droidos vérpistikékig a legtöbben a HTC Wildfire-t akarták leginkább leginkább tapizgatni,néha orgazmusszerű hangokat hallatva[ Szerkesztve ]
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
-
nicu71
addikt
válasz RaveForce #10031 üzenetére
fogalmam sincs melyik változat volt,engem ugyan nem érdekelt! ,csak amig az optimussal barátkoztam,halllottam a "hangokat"
egyébként még azt is hozzátenném hogy a csempék szinválasztékát sokan becsmérlik,ellenben nekem a kedvenc szineim mind ott vannak,úgyhogy,kell ez nekem..."-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
Lall
veterán
válasz Oppenheimer #10034 üzenetére
Lilat en szoktam hasznalni. Szerintem kurvajo arnyalata van a teloba. Kulonben eszrevette e valaki aki mangot hasznal, hogy a " htc zold" arnyalata megvaltozott? Mielott feltettem a mangot, abbol is a 7912-ot az volt beallitva es ujraindulasnal meglepodve tapasztaltam, hogy "halvanyabb". De az is lehet, hogy meghulyultem. Stevee tudna ellenorizni, neki van mangos es nem mangos keszuleke is.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
tutis
őstag
facebookos problémáim úgy néz ki kezdenek megoldódni, a játék értesítések megjelentek pc-n is, így le tudtam tiltani őket, ezáltal a telón sem jelennek meg többet..
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
tutis
őstag
válasz RaveForce #10026 üzenetére
én most rátettem az utolsó fóliát a telóra, sikerült buborékmentesen rárakni, szinte semmi változás a képben, a fólia szép átlátszó, a kijelző érintése is csak elsőre volt kicsit más, pár nyomkodás és meg is szoktam. Én ajánlom a fóliát mindenkinek, rendelek is magamnak pótba párat hogyha karcolódik a fólia tudjam cserélni..
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
gaben88
őstag
Én speedshopból vettem egy kemény, vékony, de még is gumiszerű Case-Mate tokot amihez nagyon jó minőségű fóliát is adtak! Én ezt a kombót használom 3-4 hónapja és a telefonom, mint ha 0 perces lenne! [link]
iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2
-
engusz
veterán
Ejha, ma reggelre meghülyült a GMail (vagy az egész Google), mert a levelek szinkronizálásakor 85002012 hibakódot kapok. Próbáltam a beállításokban újra megadni a jelszót, de nem volt eredményes. Nálatok működik?
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
-
David75
őstag
Ez a legnagyobb problémám és még mindig csak egy fél megoldás született rá félhivatalosan:
linkAzért fél megoldás mert azt se szeretném ha játék közben valami bevillanna nekem és azért rontanám el. Nem tudjátok, hogy mangóval jön erre valami érdemi megoldás végre mert a 6 bing lap betöltése(mivel több szerencsére nem elehet egy idejüleg ) napi akár 3-4x szerintem kiteszi az adat forgalmam 20-30%-át a kb 1800-2000 mb-ból...
Az idejüleg szót mért húzza alá a helyesírás ellenőrző ?
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
Gomez86
őstag
Gondolom úgy hogy 6 lap van max, és az mind bing
Bár szerintem csak azt tölti be ami éppen aktív. szóval annyi bing letöltésed van, ahányszor nagyítót nyomsz
[ Szerkesztve ]
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
David75
őstag
válasz Gomez86 #10049 üzenetére
Eltaláltad és nagyon zavaró, gondold el mondjuk hogy fruit ninja nevü játékban mennyire nulla az esélyed pont versenyben egy optimus7 felhasználó ellen... biztos hogy elcseszed a rohadt bing gomb miatt.
Az egyidejűleg egybe írandó ha külön írom akkor húzza alá, megfejtve
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest