- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
danken26
csendes tag
válasz Kevin's #8598 üzenetére
Pedig valahogy lehet, mert olvastam már itt. De nem tudom mit kell átálítgatni. Meg persze van olyan is, hogy fel lehet tölteni rá az appokat. xap kiterjesztéseket valahogy. De nekem ez se ment sajna. Pedig megvan a windows phone device manager is. Elindítanám és nem csinál semmit se. Valaki aki ért hozzá leírhatná mit hogyan kell...
-
xnace
őstag
válasz danken26 #8601 üzenetére
A Sideloaded app-ekhez: javaslom ezt
Csengőhang: Mango alatt Zune-ban a zene műfaját be kell állítani Ringtone-ra, és akkor sync után ott lesz a csengőhanglistában.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3 Marble White
-
guest666
aktív tag
Nexus S full fapad .. és akad....
lehet hogy leragadtál a Galaxy Spicánál !?? haladni kéne egy picit a korral...A felület pedig lehet hogy gyorsított, de én mind a kettőt próbáltam, és GPS térkép progiknál ami akad az az Omnia7, de elég durván.... Nexus S pedig folyamatos akkor is, ha betöltök 250 POI-t !!
-
xnace
őstag
-
Kevin's
senior tag
válasz gaben88 #8592 üzenetére
Ami az enyém van:
Forescast
Xbox live extra
Facebook (csak a kliens)
Angy Brids
Nfs undercover
Pes2010
fruit ninja
IMDB
three
Radio HUB
You Tube (kukacos) / a sima )
Picasa Wallpapers
Adobe reader
messeger (miyowa)
Music alarm (mp3 at tehetek ébresztésnek ez különösen hasznos )Nekem már csak az IGO Primo hiányzik vagy vmilyen GPS progi remélem idővel lesz rá
[ Szerkesztve ]
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
Kevin's
senior tag
Nekem jó lenne még egy ilyen akku % figyelő , mert már 2 napja nem látott töltőt és már nagyon kis rész van az akkuból gőzöm sincs mennyin lehet ..pff van ilyen progi a marketben Ami jelzi mennyin áll az akku.
[ Szerkesztve ]
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
CarajoEsp
senior tag
Senkinek nincs létrehozott Gamertagja? Meg akarom nézni, hogy megy a Friend's list, csak próbaképp utána törlöm is az illetőt
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
xnace
őstag
válasz guest666 #8604 üzenetére
Hat kinek mi a fapad...A Nexus S-nek a kezelofelulete egyertelmuen csicsasabb, mint a WP7-e, en eppen a letisztult, akadasmentes GUI miatt csereltem le az Andoidos SGS-emet. Abban viszont nagyon is igazad van, hogy akad. En nem lattam meg olyan Androidos telefont, ami nem akad. Hozzatartozik, hogy a bolti kiallitott darabokrol beszelek, de attol fuggetlenul egy GalaxyS II-nek nem kellene akadnia akkor sem, ha kiallitott, pedig akadt, es nem is kicsit(2.3.4-es Androiddal). Ellenben a kiallitott WP7-ek, vagy iPad-ek, iPhone-ok nem akadnak, pedig azokat is ketfele ember vegignyomkodja minden nap.(Boldog, Boldogtalan )
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3 Marble White
-
Kevin's
senior tag
+1 én is ezért váltottam le ,mert elegem lett abból , hogy akadt meg fc et jobbra balra .. Wp7 a nyerő nálam ! Eszeveszett gyors .. öröm nyomkodni
3D böngésző WP7 re na ez nem semmi lesz magyar fejlesztés
3D böngető Wp7[ Szerkesztve ]
-
guest666
aktív tag
Bocs, félreértettél !
Szerintem a Nexus S egyáltalán nem fapad és nem is akad. Erdőke kollega állította ezt róla, de szerintem ki sem próbálta.
Én viszont használtam, és teljesen rendben van.
Amire még használtam: van kb. 250 POI, hogy odataláljak néha.
Google Maps röccenéstelenül vitte Nexus S-en (megjegyzem még a ZTE Bladen is tűrhető volt).
Omnián erre most találtam egy progit: Outdoor GPS a neve, végre be is vette a 250 POI-t, de olyan szinten belassult a rendszer, hogy használhatatlan.
Szóval szerintem ez a WP7 szép és jó, de komolyabb dolgokra használhatatlan.
Arról nem beszélve, hogy Android felületét úgy alakítod, ahogy akarod -
Kevin's
senior tag
Hát akkor valszeg én voltam kevés hozzá , de lehet azért is volt a sok fc , mert mindig no wipe-ként telepítettem aztán backupból vissza a dolgokat és az nem tetszett neki na ,de már oly tök mind1 már nem én szenvedek vele . Egyébként SGS II akartam venni , de hála istennek ki tudtam próbálni egy teszt készüléket , és mi tagadás nem nyűgözött le egyáltalán mellette meg ott volt az Omnia 7 azt is ki próbáltam és "bele szerettem " így hát meg vettem
De nem ám elég gyors és rázásra is váltogatja.. nekem tetszik hamarosan tölthető lesz a marketen Magyar fejlesztés ! És még további appok várhatóak a mangó megjelenésig ígérte Velvárt András..
[ Szerkesztve ]
-
tutis
őstag
készen vannak a Rossi háttérképek, a tegnapiakkal együtt innen tölthető le:
[link]
itt van egy mutatóba:http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
Auratech
őstag
A droid tőlem sok időt elrabolt és nem lettem boldogabb tőle. Pont ezt nem akarom.
Ahogy utána néztem korábbi winmora volt már offline navi. Tehát van esély, hogy ide is kerül majd. Gondolom nem átjárható a két rendszer...Auratech Field Recording
-
erdoke
titán
válasz guest666 #8615 üzenetére
Én csak azt mondtam, hogy fapad a felhasználói felület. Azzal kell kezdeni, hogy mindenféle launcher-eket próbálgat az ember. Az, hogy nem akad, csak viszonyítás kérdése, 5-6 hét hazsnálat után igencsak durván akad talán még a GS II is, nemhogy a Nexus S.
A legjobb aláírás a héten
-
Blyan
félisten
Nekem a standard4 van beállítva, hangos, egyszerű.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
zaugheek
tag
válasz Kevin's #8606 üzenetére
Kár, hogy az Xbox Live Extra egyenlőre csak dísznek van rajta.
Viszont leírom már én is, hogy miből élek:-Fantasia Painter Free
-Smart Note
-Wikipedia
-gMaps
-Sound Enchancer
-Angry Birds
-Fruit Ninja
-PvZ
-Parachute Panic
-Math Challange (ez nagyon jó )
-Fireworks
-Juice Factory
-Taptitude -
Kevin's
senior tag
válasz zaugheek #8626 üzenetére
Hát nálam a fruit ninja nagyon nyerő órákat el tudok vele szórakozni Bnőm inkább angry brids mániás nem szeret kaszabolni nekem csak azért tettszik , mert néha oda tudom képzelni őt. Mikre nem képes a jedi elme hehe
[ Szerkesztve ]
-
zaugheek
tag
Van egy érthetetlen dolog a Zune-on belül, mégpedig:
Tegyük fel, van egy albumom a program által figyelt Music mappán belül, 100%-os egyezéssel a marketplace-en lévő albuméval.
Pl.: Kanye West - Graduation c. albuma, hibátlanul taggelve, minden egyezik stb. Természetesen mindezek mellett a Find album info opciót mindig kiválasztom. Hangsúlyozom: 100% egyezés. Namármost:
Marketplace-en belül, ha hallgatom szépen bedobja az artist képét, szépen vizuális hatásokkal, csakhogy amikor a telefonommal leszinkronizáltatom az albumot, akkor a Zune-ban az album egyik száma lejátszásakor marad a fekete képernyő.
Érdekesség képpen Pl.: Eminem - Recovery c. albumával megjátszottam ugyanezt, és csodák csodájára az egyik száma lejátszásakor, bedobta a Zune Eminemet háttérként.Hogy is van ez...?
-
Blyan
félisten
válasz zaugheek #8630 üzenetére
Igen, ez valami idiótaság... valahol, valami változó nem stimmel (a látható adatokon túl), bezzeg ha letöltenéd a Marketplace-ről egyből jó lenne.... úgy f@szság ahogy van. Mé nem lehetett megcsinálni úgy, hogy az id3 tag alapján ami előadó megvan adva és szerepel a zune-ban, akkor az megjelenik és kész?
Ahhoz képest, hogy a WP7 az egyszerűség jegyében létezik ez az izé nagyon túl van bonyolítva.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
David75
őstag
válasz zaugheek #8630 üzenetére
Ugyan ez a tapasztalatom és fogalmam sincs mitöl függ. Coldplay-nél van háttér Lady gaga-nál nincs... (arról nem is beszélve hogy sokszor olyan béna hátterek vannak bizonyos elöadóknál meg hát nen ritkán nem elég hogy bénák még pixelesek is a hátterek)
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
Blyan
félisten
Nálam alap, hogy nem hallgatok Lady Gagát.
De ettől még nálam is vannak szarság.
Meg lehetett volna legalább azt tenni, hogy ami nincs Zune-ban, annál az albumborító jelenjen meg....[ Szerkesztve ]
-
Kevin's
senior tag
Amúgy egy újdonság nem tud kinek tűnt fel , de ha rá dugjátok usb-re a telefont és ki van kapcsolva a wi-fi , meg az adat kommunikáció is tehát sehogy se tudna net-re menni , amint rá dugom rögtön tudok netezni. Le húzom meg szakad, élol lehet ez nekem újdonság vagy eddig még nem vettem észre ,de ez tök zsír SGS -nél na ilyen nem volt hehe
[ Szerkesztve ]
-
Auratech
őstag
válasz Kevin's #8638 üzenetére
-Gondolom az usb másik végén a szg-pen a net meg van osztva és valamilyen usb-s modem driverrel működik a dolog a telefonon. Egyébként jó featúra, ahol nincs wifi, de van net a pc-n.
Az androidos sztorim(vége) kezdete az volt, hogy a sim behelyezése után, míg a google szinkronba került és megtaláltam a hálózati beállításokat, 4,7 Mb adatforgalmam keletkezett, ami 5800Ft költséget produkált.
Kérdés! A sim behelyezése után és bekapcsoláskor meg tudom adni, hogy ne 3g hanem wifit preferálva aktiválódjon a készülék net kapcsolata? (Androidnál a google acc. beálllítása feltétele volt a beállításokhoz hozzáférésnek és a 3g/edge adatkapcsolati tiltásának.
Mondjuk a boltban megcsináltatom egy operátor simjével, ha nincs más út..Auratech Field Recording
-
longwild
aktív tag
- Microsoft féle közösségi oldal
- Tile-okat alkalmazva
- klikkszoftver szakmabeli && Beverly250
-
David75
őstag
Ez nem huszadik lenne a sorban hanem több az egyben valószínüleg. Gondolj el egy közösségi portált amin egyszerre van integrálva a facebook,facebook chat,twitter,wlm,xbox live,skydrive. Szerintem sokan használnák. Ennél már csak az lenne jobb ha ez nem weboldalon hanem cél alkalmazáson keresztül müködne win7-en és wp7-en eggyarán. Persze ez csak találgatás de a facebook-os és twitteres belépö gomb nem éppen rivális oldalt sejtet.
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- TP-LINK routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- XPEnology
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest