- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
válasz memoril #7151 üzenetére
H264-es mp4-re, a felbontás lehet szerintem bármilyen. (értelemszerűen hdready fölöttinek nincs értelme, nem igazán számít).
Komolyabb játékoka a Maketplace-ről (mint minden appot). Máshonnan wareznek számít (ami tilos itt), másrészt meg nem is lehet felrakni.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
gaben88
őstag
válasz memoril #7151 üzenetére
Otthoni gépre van telepítve, de azt hiszem Any Video Converter és ott vannak előre eltárolt sémák, köztük WP7 is!
Komoly játékokat pénzért a Zune-ból vagy a telefonon a Maketplace-ből tudsz letölteni!
iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2
-
Oppenheimer
nagyúr
Halihó
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
David75
őstag
válasz Oppenheimer #7155 üzenetére
Azok után hogy moonman-el,erdoke-vel és steve-el ugyan azt a telefont használjuk azok után nem lepődök meg. (bár ha ezt valaki egy évvel ez előtt mondja nekem azt kiröhögöm.
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
David75
őstag
Én se hittem volna magamról hogy ios-ről wp7-re váltok és még meg is leszek elégedve.
Azt látom hogy az elégedetlen android userek, a új dolgok iránt érdeklődő ios userek, a régi wm fan-ok és hamarosan a nokia fanatikusok is a wp7- felé nyitnak. Ez valószínüleg jelent valamit.
-
bigsee
addikt
Nem nyúzósan, hanem átlagos telefon használat (napi 20-25 perc kb.), csipetnyi net (olyan 10-15 percecske), pár sms (4-5), otthon alig wifi (4-5 perc), más meg nem nagyon... Játszani és netezni a nagy gépen szoktam, meg van netbook is... A téma az ajánlott sötét/narancsra van állítva, képernyő automata... Így jön ez ki.
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
catroot
veterán
Fú azért kicsit befoscsiztam, amikor ma munka után felhívtak és amikor felvettem totál süket volt, aztán újrahívás után megint eljátszotta... Nyílván a Telenor hálózatával van valami...
Kicsit láma kérdés következik: Ha a levelezési fiókok szinkronizációja arra van beállítva, hogy egyből rántsa le a beérkező leveleket, akkor többet fogyaszt akksiban, ha pl. nincs éppen net közelben? Vagyis ha a nincs net a telefonon, akkor nem "figyeli" a leveleket, ami szívná az aksit, igaz?
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Oppenheimer
nagyúr
Arra nincs valami megoldás, hogy pucér csajos képeimet ne rakosgassa be a képnézegető alkalmazás és csempe hátterének?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Domxc
senior tag
És esetleg azt meg tudod nekem mondani, hogy azok a hibák amiket leírtak a tesztben, még mindig ugyanúgy jelen vannak a készülékben, vagy ezek a dolgok letisztultak, és hogy ezek mai napig gyakoriak e? Őszíntén szólva a WP7 eddigi fejlődését nem követtem figyelemmel, most olvasok róla cikkeket. Számomra ez azért lenne fontos, mivel nem szeretném gyakorta szervízbe járkálni a telefonnal.
Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!
-
xnace
őstag
-
David75
őstag
válasz Oppenheimer #7163 üzenetére
De a pictures hub-ba azon az oldalon ahol ott van hogy all/date/favorites ott hosszan ott tartod a háttéren az újjad.
-
Domxc
senior tag
Pl.: "Volt, hogy lezuhantam a hálózatról (hogy pontos legyek, a voice csatorna halt meg, a levelek szépen jöttek lefelé), s erről csak úgy szereztem tudomást, hogy telefonálni próbáltam, de nem sikerült"
"A kezdőlapra kitettem pár ismerősömet, barátomat is, hogy legyen rajta valami színes, ők egyszer csak eltűntek onnét, üres feketeség jelezte csak, hogy csempéjük egykoron még ott díszelgett."
"A másik szoftver neve Photo Sharing, ami pont azt jelenti, amit a neve is sugall. Némi konfiguráció után különböző közösségi fotós oldalakra tölthetünk fel egy mozdulattal képet. Kipróbáltam, nem ment fel az alkotásom a Facebookra tegnap, most megint elindítottam a szoftvert, de már be sem jön a felület. Kész, ennyi volt, meghalt, pedig újra is indítottam a telefont. Egy hard reset segített (az a beállítások about menüpontjából érhető el), amire azért kényszerültem, mert a lenti videó készítése előtt a fentebb említett Daily Briefing is behalt."
Ezek csak a régebbi hibák voltak?
-
Domxc
senior tag
Ha szolgáltatótól veszem, akkor az új szoftver van rajta? Konkrétan a T-Mobile-nál venném, de ők nem írták le.
(#7173) xnace Igen, csak a gond az, hogy a gépem Mac, ezért is kérdeztem De nembaj, valahogy akkor megoldom.
[ Szerkesztve ]
-
memoril
aktív tag
Frissiteni hogy kel a telefon szoftverét ? Milyen programot kell a számitogépre feltelepiteni ?
Pc suit program van hozzá ? Ha van honnan kell letölteni ? Elöre is köszi a választ ! -
-
Dave™
nagyúr
Nem hiszem el, hogy egyesek ennyire egyszerűek. Most komolyan: vesz valaki egy minimum 50-60 ezres telefont, nem olvas előtte semmit róla, utána sem, csak kérdez? Ráadásul miután megkapta a választ - amit bár nem néztem, de biztos vagyok benne, hogy a készülék leírásában is feltüntettek - lusta bepötyögni a címsorba, vagy legalább a google-be? Áh...
David75: kösz, ez nekem is új volt
[ Szerkesztve ]
-
catroot
veterán
válasz memoril #7179 üzenetére
Zune letöltésekor úgy szedd le, hogy azt választod, hogy majd később hozol létre fiókot. Ha lejött, felteszed, aztán pedig a Live-s fiókkal be is léphetsz. Ahhoz, hogy ismerkedj magával a Zune-al, beállítsd azokat a mappákat, amiket majd szinkronizál a telefonnal (audio, video, képek...) még nem kell Zune belépés. Csak majd a Live-s régióra figyelni, máskülönben nem tudsz belépni a Zune-ba. Ja és a gépen is állítsd át a régiót a vezérlőpulton belül. (egyezzen a Live régióval)
Ha majd leszeded a programot és előtted lesz, egyszerűbb az egész. Elég nagy katyvasznak tűnik amit írtam...
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Dave™
nagyúr
válasz catroot #7185 üzenetére
A számítógépen a régió mit befolyásol? Nekem magyar és rendesen megy minden, kivéve a kártyát nem sikerült regisztrálni, de gondolom az inkább a kártya miatt lesz, ahhoz a gépnek nem sok köze van.
Blyan: köszi, akkor majd kipróbálom
Inarus: eddig nem volt ott, igen, bár őszintén szólva nem is éreztem hiányát, a telefonon ott van. Inkább vásárolni tudnék, a geo defense-et venném azonnal
[ Szerkesztve ]
-
Rike
tag
csak nalam nem megy a zune.com?? vagy nalatok sem megy az oldal most?
Bender's humor by Microsoft Joke
-
xnace
őstag
válasz Oppenheimer #7195 üzenetére
Nekem se megy most... Nem dobja fel a letőltés lehetőséget...
Samsung Galaxy S3 Marble White
-
xnace
őstag
Marketplace másnak se jó??
Samsung Galaxy S3 Marble White
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- OpenWRT topic
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple asztali gépek
- SörcsaPH!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest