- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz David75 #8047 üzenetére
Kezdem érteni.
Itt az online dolgok a Live-hoz vannak kötve, meg a megadott accokhoz. A többi a Zune-hoz, de backup csak ott készül a Zune-on keresztül, ahol frissítesz, ergo ha úgy tetszik, az lesz a fő gép. A backup hordozható, de egy telefonhoz használható csak - nyilván.SMS-ekre sajnos azt hiszem, nincs megoldás még. Illetve van, 3rd party, de ez csak kerülőút inkább.
viszont érdekesség, hogy azon a tesztkészüléken, amire Mango ment fel formázás és restore után ott voltak az SMS-ek és a hívásnapló... ez csak most tűnt fel. Itt valami egyedi backup készült egyébként külső progival - az update.bat megoldásnál.
[ Szerkesztve ]
-
David75
őstag
A fö gép az aminél nincs ilyen reserved space. A hívásinfó, a facebook-al összefésült telefonköny, az sms-ek, a már beállított email fiokokat,zenéket, videokat,képeket és dokumentumokat szeretném egyben backupolni. Amiböl az elsö 4 a legfontosabb. Mikor update-eltem akkor meg is maradt minden de így simán meg nem lehet? Vagy igazából még mindig a reserved space eltüntetése a lényeg...
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
gaben88
őstag
Symbianon van, napi rendszerességgel használom a sok f*s céges E52/E72 miatt! Akkor és olyan backupot csinálok amilyet akarok 2 kattintással bármelyik telefonról bármelyik gépen és oda állítom vissza ahova akarom!
Én a játék mentéseket és a jelszó megőrző tartalma miatt szeretnék nagyon egy egyszerű és jó backup megoldást!
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2
-
veterán
válasz David75 #8052 üzenetére
Lassan csak rájövök, hogy miről beszélünk - csak eddig nem tudtam.
"A fö gép az aminél nincs ilyen reserved space. "
Nem tudom, milyen koncepció van mögötte, de nálam 4 gépből négynél van reserved space. Ez engem is zavar.
"Mikor update-eltem akkor meg is maradt minden de így simán meg nem lehet?"
XDA-n van valami alkalmazás, de még nem próbáltam. Hivatalosan csak akkor van backup, amikor update. Ez is zavaró.
"Vagy igazából még mindig a reserved space eltüntetése a lényeg..."
Nem láttam még erre megoldást, az első válaszom miatt sem.
gaben88:
Jah, kérem, az már a múlt. Ma már az nem kell neked.[ Szerkesztve ]
-
CarajoEsp
senior tag
válasz David75 #8052 üzenetére
Mondom, ezt akár a Mangos updater is megcsinálja, először update.bat, utána restore és visszállnak az adatok, akár egy reset után is. A lénegy, hogy legyen elég helyed a c:-n, kb 10giga.
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
veterán
válasz David75 #8057 üzenetére
És ez csak tejedni fog. Én sem értem amúgy. Van fent mondjuk 200 MB zene, meg mondjuk 3-4 kis játékkal több, mint egy másik Omnián, ami néha nálam van és van köztük 1 GB eltérés.
CarajoEsp:
Én is ezt a módszert használtam. Csakhogy ez felteszi a Mango update előcsalogatásához szükséges cuccait - ami utána folyton zaklatni fog, hogy frissíts - akár akarsz Mango bétát, akár nem.[ Szerkesztve ]
-
CarajoEsp
senior tag
A Restore után visszaállít mindent a 7932-re, szóval nem Hálisten
Piernight: Ezzel a Mangos restore progival tudsz teljes mentést csinálni, baromi jól működik, mindent ment, egész gyors is, szóval végső esetben jól jöhet.
[ Szerkesztve ]
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
PierNight
aktív tag
bocsi, hogy így közbe szólok, csak nagyban olvasom itt a fejleményeket
Szóval ez mitől alakul ki? Ha backup-ot akarok? (közbe erről is volt szó és összekeveredtem kicsit.) Amúgy beírtam a keresőbe és rögtön dobott ki találatot: [link] vagy a gyakorlatban mégsem működik ez a megoldás?
(még annyit, hogy várhatóan a mango orvosolja?)
nagy valószínűséggel ilyen telefont veszek (pár hete is érdeklődtem itt már) de ha nem lehet megoldani akkor felejtős így is épp, hogy elférnék a 8gb-on. -
veterán
A reserved space legegyszerűbb definíciója: minden, ami nem multimédia.
Vagyis az OS, a firmware, a telepített szoftverek, játékok. Minden, ami nem a Zune szinkronizálás hatóköre. Nagyjából arra való elvileg, hogy megelőzze, hogy totálra telepakold a telefont, mert akkor nem marad hely és gondolom belassul, akad, fagy, stb.
De szerintem valahogy értelmesebben kellene mindezt jelölni a Zune-ban.
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Aki használja a GMaps-ot és ismeri az androidnál lévő Google Maps progit is, azoktól kérdem:
Ua. a két program vagy azért annyit nem tud, mint az android féle?
Sajna erről csak 1-2 videót látok a youtube-on, ami nagyon kevés.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
-
csab2
veterán
Érdekes ez a Zune.
Eddig az volt beállítva szinkronizálásnál, hogy "item i choose" minden kategóriánál (zene, kép,stb.).
Ekkor az összesítésben azt írta, hogy teljes használt terület 2,99 GB, amiből 3,3 MB kép (ami hülyeség, mert van rajta kb. 15 telóval készült kép, ami tuti több helyet foglal), 2,99 GB reserved space. A zenét meg sem említette, pedig van a telefonon kb. 10-20 album.Most átállítottam mindent "manual"-ra. Így az összes használt tárhely maradt 2,99 GB, de a képek 12,83 MB-ot foglalnak el holott nem raktam a telefonra semmit (ergo megjelentek a már eleve rajta lévő képek), valamint megjelent a zene is 796,55 MB-tal. A reserved space lecsökkent 2,2 GB-ra.
Szóval nem értem ezt az egész szinkronizálást és reserved space-t.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
csab2
veterán
Tehát ez magában foglalja az OS által elfoglalt helyet, a beérkezett sms-eket, email-eket, telepített programokat, stb.
Mondjuk ezt mutathatná külön is a Zune.
És mindezeken felül akkor a Zune még önkényesen fenntart helyet, ami előreláthatólag kell a rendszer működéséhez.Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
csab2
veterán
Lényeg az, hogy ha manualra állítom a dolgokat, akkor legalább pontosan mutatja, hogy mennyi multimédia van a telefonon.
Még valami, csak a pontosság kedvéért:
Akkor ezt a 8GB-ot használja maga az OS is? Tehát úgy mint mondjuk PC-n, hogy egy 80GB-os HDD-ból az OS fájljai eleve elfoglalnak mondjuk kb. 20GB-ot.
[ Szerkesztve ]
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Oppenheimer
nagyúr
Valaki megnézni a telefon hangerejének alapbeállításait a diagnosis menüben?
*#0002*28345# -el. Vagy ha ez a kód nem jó akkor a *#0002*28346# -el.
Ez után csak rá kell csak rá kell kattintani a get gombra és kiírja. Szerintem én véletlenül elállítottam amikor a füles hangerejét akartam felrakni és most állandóan bömböl a telefonhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
veterán
válasz Oppenheimer #8072 üzenetére
7 100 0
7 0 0
7 1200 -500 -
legiaap
félisten
válasz guest666 #8074 üzenetére
Az nem valami jó akkor...
És most szerintetek szeptemberben jön-e a Mango vagy sem, mert már hallottam ezt is azt is.
És másik kérdés a Mango-val most jönnek új telefonok vagy sem?Nekem azért lenne fontos, mert nem tudom érdemes-e kivárnom a szeptembert, akkor kivárnám azt egy új wp7-est vennék, vagy csak év vége felé jönnek, akkor viszont nem érdemes várnom.
[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
hkari
őstag
válasz legiaap #8075 üzenetére
Szerintem nem érdemes várni. Most nagyon lent vannak az árak, ezért érdemes most vásárolni. Mivel a mostaniakra is jön a mango, nagyon nem tudnak újjat mutatni majd az új telefonok. 2 magos procit maximum, de teljesen fölösleges wp7-hez.
Amúgy már 4 napja fent van a mango béta 2, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Egyszer sem fagyott, és kegyetlen gyors. Nem gondoltam, hogy ennyit tudnak még gyorsítani egy eleve nagyon gyors rendszeren.
[ Szerkesztve ]
-
David75
őstag
válasz Oppenheimer #8077 üzenetére
Jobb oldalt van egy hosszú gomb amin a lenti részén minusz(-) fenti részén plusz(+) jel található. Meg kell nyomni tetszés szerinti mennyiségben a fenti részét és hangosabb lesz
[ Szerkesztve ]
-
David75
őstag
válasz Oppenheimer #8080 üzenetére
Ott én nem találtam, ha halk akkor hangosítsd ki és vedd le akár eggyesre a hangeröt vagy told fel akár tizesre ha akkora a zaj.
-
harsanyiz
aktív tag
Végre be tudtam állítani egyedi csengőhangot, a lényeg, hogy az mp3 (tag) műfajánál Ringtone -t írj be (az első nagy betű) és másold a telefonodra. Ezután a csengőhang választék között lesz amit átvettél. Max. 192kbit/s/40másodperctől nem hosszabb mp3 lehet.
fejlesztői Mango B2[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Hülye kérdés !
Szeretnék ilyen telót.
GPs-t már kérdeztem.A galaxy s-hez képest szerintetek használat szempontjából milyen készülék ?
Üzemidő, kamerás képességek, program ellátottságok (gondolok a marketra)
Itt is van ingyenes freeware program marketből letölthető ?
(nem illegális természetesen)Meg ilyenek.....
Valaki győzzön már meg , miért érdemes ilyet venni.
Egész nap azon agyalok, hogy i9000 vagy omnia 7 ??Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Bilux
veterán
válasz eladogeppc #8084 üzenetére
Ma jelent meg a garmin Street pilot a telefonra a teljes majd 40$ mind1 is a lényeg hogy már van offline GPS navigáció hivatalosan is!
Bár nem tudom, hogy európa is van e hozzá
[ Szerkesztve ]
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
danken26
csendes tag
Hali! Kezdek hozzászokni a wp7-hez. Kérdésem lenne: Játékot, hogy tudok rátenni?
-
Tybcsi
csendes tag
Sziasztok!
Van rá tipp hogy miért nem tudok belépni a marketbe? Minden megadott email-om .com-os végződésű, de nem enged be -
-
eladogeppc
veterán
Most akkor utolsókérdésem.
GPS progi kéne offline.
Mi van már rá ?Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
catroot
veterán
Ha azt a címet adtad meg elsőnek (gondolom igen), akkor ja... Én is arra várok, hogy legyen mango, akkor majd a magyar Live-s fiókomat adom meg, amin az msn kontaktok vannak, most "átmenetileg" egy gmail-es címet regeltem a Live-n, azzal megy faszán szerencsére.
@eladogeppc
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
eladogeppc
veterán
Más egyéb gps alkalmazás ?
Nekem ez a fontos.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
xxxxxxxxxx
[ Szerkesztve ]
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest