- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gaben88
őstag
Nem rajtam múlik, ki szeretném próbálni az N8-at is! De lehet a vége az lesz, hogy a 9700-ast és a 9000-es BB-t adom el + kp és akkor megmarad az Omnia 7! Eladni az Omniát biztos nem fogom, csak csere játszana, de nem minden áron...
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2
-
dario_p
tag
Sziasztok. Vettem egy ilyen telefont, meg vagyok vele elégedve, de 2 dologra nem tudok rájönni (egyenlőre). A people alatt az egyik kontaktom egy recent ablakba került, és nem tudom eltüntetni onnan. Azt sem tudom, hogy hogy került oda. A másik pedig, hogy szerettem volna szinkronizálni a facebookkal, de a névjegyek alá berakta az összes ismerősömet, holott azt nem szeretném. Ezt lehet valahogy korlátozni, hogy az ismerősöket ne rakja bele?
Samsung Omnia7, Xbox360 Xbox avatar:BaluP1979
-
Morden24
nagyúr
válasz dario_p #3408 üzenetére
Ott a legutóbbi hívásokat, illetve szochálós üzeneteket küldő embereket rakja ki. Eltűntetni szerintem nem lehet, esetleg hívásinfó törlésével.
A Settings/Applications/People alatt beállíthatod, hogy csak a telefonodban szereplő emberekhez adjon Facebook profilt (ha nem jól rakosgat, akkor a kontaktban a kis láncszerű ikonnal társíthatsz profilokat egymással). Ha egyáltalán nem akarod, hogy bármilyen Facebookos adat jöjjönmenjen, akkor ne adj meg facebook accountot.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
dario_p
tag
Köszönöm. Szoknom kell még ezt a rendszert. Észre sem vettem, hogy a settingsben, a system mellett van application menü is. Pedig furcsállottam, hogy milyen kevés a beállítási lehetőség. Remélem előbb megszokom mint az androidot.
-
guest666
aktív tag
Nálam többször volt már, hogy a híváslistából hiányzik néhány bejövő hívás.
Másnál is volt már ilyen?
Múltkor is számmal hívtak, mondom, oké majd letárolom, erre sehol nem találtam... -
dario_p
tag
a windows mobile 6.1-n volt lehetőségem, hogy szinkronizációkor USB-n keresztűl használjam az asztali gép net kapcsolatát, és így netezzek a telón. Erre feltételezem itt nincs lehetőség, de az ért megkérdezném, hogy megoldható ez?
-
CarajoEsp
senior tag
válasz dario_p #3414 üzenetére
Igen, csak Repülő módba kell tenni a telefont.
Legalábbis Neten azt írják, ha csatlakozol a Zunnal a telefonhoz és repülőmódba rakod, akkor tudsz netezni, csak a Marketet, meg azokat a szolgáltatásokat nem éred elé, amiket a Zune szinkronizál.
[ Szerkesztve ]
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
dario_p
tag
Azt tudom, hogy fordítva működik, arról olvastam. Wifi van, otthon azt használom, viszont tavaly Horvátországban, jól jött, hogy bementem egy internet kávézóba, ráduktam az xperiat a laptopra, és vezetékes neten keresztűl frissítettem mindent fél óra alatt. Igazából nekem ezért jó. De így lehet be kell ruháznom mobilnetre...
-
CarajoEsp
senior tag
Pictures Hub alatt, ha valakinek vannak Zune alatt Sync-elt képei, megnézné nekem, hogy ha a Change it for me-t választja ki, akkor kb. 200 képből neki is csak kettő-három között váltogat, vagy tényleg véletlenszerűen ad be hátteret. Köszi.
moonman Ok, csak azért mert összesen három képet bedob kb. minden második váltásnál és vagy 10-15 körül kell váltanom ahhoz, hogy 500+ képből újat adjon be.
[ Szerkesztve ]
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
-
CarajoEsp
senior tag
Nos pár nap használat után a véleményem(szigorúan a rendszerről, mert Optimusom van), hogy a Zune féle okosságokon(nekem nem megy a vásárlás Uk címmel se), mint a Playlist szerkesztés, valamint a képek mozgatásának hiánya a telefonon zavar a legjobban, de simán szokható, egy LG Arénáról váltva, egyedül a zenelejátszás az, ami érezhetően gyengébb(ott a Dolby azért sokat dobott).
RSS olvasó még nincs normális, de fejlődőképes a rendszer és piszok gyors.-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
Morden24
nagyúr
válasz CarajoEsp #3423 üzenetére
A vásárlás minden bizonnyal a bankodtól/kártyatípusodtól függ, nem a címtől, de ez mondva is volt, hogy sajnos kb. lutri. Lehet amúgy tudni, hogy milyen bank/kártya?
Gondolom ezek után nem segít sokat, hogy van normális rss, csak nem free[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
CarajoEsp
senior tag
válasz Morden24 #3424 üzenetére
Nem sajnos nem segít Mindegy, most is van egy egész használható
Persze, sima OTP Visa Electron kártya, bár itt már írta valaki, hogy neki jó volt. Mindegy majd megpróbálom egy másik kártyával, hátha...
-
dario_p
tag
Itthon lehet, hogy van wifi az internetkávézóban, lenn Malinskán máshogy működik. Ott fél óra 15 kuna és vezetékes a net. Vagy választhatod egész napra a Wifit, de akkor jóval drágább, viszont akkor a környéken bárhol eléred. Nem volt ingyenes sajnos. A szállodában szintén fizetős. De lehet kéne vennem idén simpa internet kártyát.
-
CarajoEsp
senior tag
Tényleg. Fényképek mozgatása, akár mappákon belül csak Zune-on keresztül megoldható? Vagy van rá valami app?
-
moonman
titán
válasz CarajoEsp #3428 üzenetére
nincsenek "mappák", albumok vannak, amiket Zune-ból és online vesz. a Zune-os cuccokat rendesen Windows Intézőből tudod rendezgetni, a Zune pedig azokat a mappákat fogja alapul venni. de végülis ugyanez érvényes a SkyDrive-ra is, nekem is szépen mappákban, almappákban vannak.
[ Szerkesztve ]
-
CarajoEsp
senior tag
Az mondjuk érdekes, hogy létrehozok egy naptárbejegyzést, ha a Gmail-ben szinkronizálom a Naptára, akkor automatikusan küld eventet a rögzített embereknek, ráadásul kiválaszthatom, hogy Gmail, vagy Live-on keresztül, ha a Gmail nincs megadva, akkor viszont nem választhatom ki a Live-os kontaktokat.
-
HoReSz1975
őstag
Nem nagyon értem, hogy leszedtem egy rakás demo játékot, akkor miért nem telepíti fel, ha nincs wifim itthon, pedig airplane moddal csatlakoztam USB kábelen keresztül, úgy pedig netezni enged, de nem telepíti fel a játékot
-
moonman
titán
válasz HoReSz1975 #3433 üzenetére
miért az airplane mode?
-
Arhquis
aktív tag
Hopika, Mango update-el jön a magyar nyelv támogatás és app kiadási lehetőség. Legalábbis ez volt a bemutatón a Mix11 előadásban.
Szerk.: akit érdekel élőben, itt nézheti: [link]
[ Szerkesztve ]
-
David75
őstag
Tudja valaki hogy milyen billentyü kombinációval tudok képernyö képet csinálni?
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
Arhquis
aktív tag
válasz gaben88 #3438 üzenetére
Végignéztem az újításokat. Ha csak fele benne lesz, nagyon ütni fog.
Továbbfejlesztett live tile (kódból is), multitask, natív skype, app kereső, app integráció (ez a kedvencem, rákeresel, hogy movie, onnan eléred az IMDB-t, a körülötted lévő mozikat, hogy melyek játszák, stb), hozzáférés a kamerához, iránytűhöz, stb -
guest666
aktív tag
Nekem még Nodo sincs, söt pre Nodo sincs, nemtudom mi lesz igy a Mangoval.
Ha megirom ezt a MS hungarynek, akkor átérzik a problémámat? Vagy egyaltalan tudjak hogy mi az a WP7 ? -
Lall
veterán
Hívás várakoztatást merrefele találom? Utálomm, hogy mindenkinek foglalt vagyok ha beszélek, de még nem jöttem rá (vagyis inkább nem tudom lefordítani), hogy merre van.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
-
hzoltan
tag
Sziasztok!
Ma én is beléptem a wp7 felhasználók táborába egy omnia7-sel Próbálgatom a készüléket, eddig minden rendben, de egy ponton elakadtam. Találtam egy leírás tethering-re, amit meg is csináltam, a modem fel is települt, de nem tud kapcsolódni tárcsázás után, mindig leakad a számítógép regisztrálása a hálózaton résznél.
Amit még észre vettem, az az, hogy nekem csak egy modem települt, nincs külön 3g modem. Ez gond? Drivert nem találtam.
Valaki esetleg tud segíteni?
Z
-
moonman
titán
másnál is négyszer jelenik meg minden a Zune purchase history-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DIGI internet
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs