- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
nbukta77
addikt
Ezen a forumon kivul nincs magyar forum a wp7 vagy az omnia 7-nek? A Pda Fun Club halott ezen a teren.
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
(#2604) nbukta77
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Pont így jártam én is, de szerencsére csak az F1 feléről késtem le miatta.
Viszont ma reggel eszméltem rá, hogy a telefonon a MArketplace-en nem tudok letölteni/vásárolni, mert nincs se buy se try gomb. wtf?
update: nálam a Live szolgáltatásai halottak mindenhol. Valami MS gond? Karma, ez utóbbit te is tapasztalod? (PC-n se tudok bejelentkezni)
[ Szerkesztve ]
-
MrMalkesz
csendes tag
Megavideót le tud játszani? Egy nagyobb videót (6-8Gb) kb mekkorára konvertál a zune? Van lehetőség 16 gigás Omniára amazonon. Itt van valami amit nem veszek észre vagy ez tényleg 289 euró?
Frissités hogy áll?[ Szerkesztve ]
-
Invi
aktív tag
K.pj. be a MS!
Most találtam ki, hogy a g.ci áraik mellett iOS Flight Controll 0,79EUR, WP7 2,5GBP mégis vennék rá egy-két játékot...
De a magyar bankkártyát a francnak sem fogadja el... K&H Visa (nem electron)...
Most jöttem rá, hogy a NODO-nál is jobban szeretnék végre magyar támogatást!
-
nbukta77
addikt
Valami jo adatkapcsolat mero nincs wp7-re?
-
nbukta77
addikt
Az mitol van,hogy a bongeszo historyaba beragadnak dolgok. Nem lehet torolni. Van ra valami megoldas?
-
nbukta77
addikt
Nem tudtok valami jo msn programot?
-
veterán
"Valami jo adatkapcsolat mero nincs wp7-re?"
Tudtommal nincs
"Az mitol van,hogy a bongeszo historyaba beragadnak dolgok. Nem lehet torolni. "
Ez sajnos bug lesz.
"Nem tudtok valami jo msn programot?"
Van, de sokan szidják, MS-féle még nincs.
-
nbukta77
addikt
Es mit tudok ezzel a bug-al kezdeni? Tapasztalt mar valaki ilyet?
-
nbukta77
addikt
Van valakinek otlete?
-
;oDa
csendes tag
Nekem befrissült. NoDo fent van. A Marketplace mintha megtáltosodott volna. De ezen és a CP-n kívül semmi különös. Másnak, tapasztalat?
-
válasz moonman #2624 üzenetére
Nekem nem tűnik halknak sehogyse (még mindig 7008), bár határozottan nehéz jól fülhöz rakni (eléggé elszabták a handset hangszórót). Mondjuk fülesnek meg szigorúan agybadugósat használok, ott minimális hangerő is elég Persze az N8 minden szempontból jobban szól. Tipikus Samsung
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
moonman
titán
na most kapásból jött három, egymást nem teljesen fedő válasz. most vagy a készülékek különböznek, vagy a ti igényeitek/fületek.
egyébként mi van ezzel a firmware-frissítéssel? csak most ástam bele magam kicsit jobban a témába. boltban vajon engedik ellenőrizni vásárlás előtt? ha nem, akkor visszaviszed, adnak újat, vagy szerviz és két hétig telefon nélkül vagy?
-
moonman
titán
meg ket dolog (bocs, hogy igy gyujtom a morzsakat, de tudom, hogy ezek az apro informaciok is nagyon fontosak tudnak lenni): a fulesen ha jol latom, van hangeroszabalyzo? ez eleg ritka, de jo dolog. viszont mi ez a marhasag az Engadget-en, hogy 8 orat bir az akksi?
[ Szerkesztve ]
-
válasz moonman #2637 üzenetére
A hangerőszabályozót majd reggel megnézem (másik szobában van a füles és nem akarom most előtúrni ), az akkuélettartam viszont majdnem reális - nekem 16 óra a rekordom aktív használattal, nyomkodás nélkül meg kb. 24.
SIM nélkül már három napja bírja.
[ Szerkesztve ]
-
moonman
titán
hangerő: erre azt találtam, hogy turkálnak a diag menüben meg vegyél Sennheiser fülest, ami 114 dB-es... de ettől még maga a készülék nem lesz hangosabb. máshol meg azt mondják, semmi baj a hangerejével.
üzemidő: ez totál gázul hangzik. az aktív használat mit jelent? nyomkodod, netezel, videózol, vagy csak megy és töltögeti a leveleket, híreket és beszélsz rajta? holnap lemérem a HD2-t is átlag használattal.
[ Szerkesztve ]
-
válasz moonman #2639 üzenetére
Aktív használat: szedi az emaileket GMailről, reggel és este a HÉV-en MSN-en vagy fórumon lógok (kb. két-három óra összesen), napközben lehet, hogy bejelentkezve maradok a Miyowába (push). Esetleg negyed óra telefonálás és elvétve zenehallgatás. Nem szokta megérni a nap végét vernyogás nélkül.
Mondjuk most, hogy a Miyowában végre le lehet kapcsolni a hátteret (én is kértem tőlük twitteren, yay), lehet javulna valamit. De amíg nem kapok NoDót én ki nem bányászom a microSIMem az N8-ból megint.
[ Szerkesztve ]
-
moonman
titán
mármint a háttérképet? gondolod, hogy a kék színű kép folyamatos megjelenítése annyit enne? mondjuk ez a két-három óra folyamatos nyomkodás azért a HD2-t is megeszi. egyik este youtube-ozgattam rajta wifin és szerintem nem kellett neki három óra, hogy töltőért kiáltson.
egyébként valamit Samsung nagyon nem tud szoftveroptimalizáció terén, mert nemigaz, hogy ugyanakkora akksival, _elvileg_ jobb fogyasztású kijelzővel sokkal kevesebbet menjen, mint mondjuk az Optimus 7, amit agyba-főbe dícsérnek mindenhol...
[ Szerkesztve ]
-
válasz moonman #2641 üzenetére
Na jó, de én az aktív nyomkodás közben csak IM-ezek, esetleg fórumozok. Az teljesen más terhelés, mint a videolejátszás... (Amit egyébként nem csinálok, hála a BT-s bugnak, amit majd a NoDo javít.)
Egyébként ilyen volt a háttérkép, ami amellett, hogy SAMOLED-en baromi ronda, pixeles és sávos, totál értelmetlen pazarlás is a feketéhez képest. Azért ha belegondolsz, a képernyő nagy részét ez a fos töltötte ki, helyette pihenhet a SAMOLED. Ami egyébként csak akkor fogyaszt kevesebbet, ha fekete. Fehérnél meg többet.
Sajnos a Samsung valamit nagyon elbarmolt már megint. Végülis az összes frissítéses szarakodás is miattuk van, nem igaz, hogy nem tudják normálisan megcsinálni az alapszoftvert. Vagy éppen a telephony stacket, lásd a későn kapcsoló mikrofont meg a gombsadinál is megjelent "reccsen egyet a hangszóró" bugot.
[ Szerkesztve ]
-
moonman
titán
ja még az jutott eszembe, hogy mail accountból hány van beállítva és push-ra van téve, vagy csak bizonyos időközönként fetch? én azt vettem észre, hogy ha nem push-olok, hanem akár 5-10 percre fetch-t állítok be, az eszméletlenül megdobja az üzemidőt. (főleg, mivel eléggé árnyékolt helyen dolgozom - lásd iPhone 4-es videóm. )
az egy ilyen hüje Live Wave 3-as kép, tényleg fölösleges és még csúnya is. (ez a színsávosodás nem hagy nyugodni, most mindegyik amoled-es gép ilyen gázos? vagy ez tényleg csak nagyítózással jön ki, mindennapi használatban nem ordít?)
itt meg külön kiemelik a jó üzemidőt:
"Life from the 1,500mAh battery was acceptable too. After day of average use from a full battery — with Wi-Fi on, some GPS usage, streaming internet video, checking email and uploading photos to SkyDrive — we still had enough juice left to power the phone overnight."
utálom a review-kat, mindig mindenki mást mond...
[ Szerkesztve ]
-
válasz moonman #2643 üzenetére
Egy Windows Live, egy Gmail és egy Facebook account volt beállítva. A szinkronizálás idejét nem tudom megmondani biztosan mégse, mert azóta már volt egy hard reset és egy unbranded JK1 felflashelés is, és azóta szűz maradt...
Megnéztem a fülest is akkor már, tényleg van rajta hangerőszabályozó (+, - és egy felvevőgomb a három gomb a pöckén). Kár, hogy csapnivaló szegény
Nem tudok mit tenni sajnos a reviewkkal (amellett hogy szkeptikus vagyok az "internet video streaminggel" kapcsolatban, azt elég körülményes csinálni pillanatnyilag, a YouTube "kliens" meg trágya minőségű) - én emígy tapasztaltam. Szereztem hozzá tartalékakkut is egyébként, úgyszintén ennyi. Ja és fali töltővel töltö(tte)m szinte mindig, nem USB-ről.
Ja igen, a sávosodás minden SAMOLED-et érint, csak vannak akik szeretik nem látni vagy letagadni. Illetve az S8500-on a kis képernyő miatt nem annyira feltűnőek a nyűgök, de 4"-on azért már ordít. Konkrétan ezen a hátteren nagyon durván látszik egy méterről is, sajnos nem tudtam jól megörökíteni egyszer se.
[ Szerkesztve ]
-
válasz moonman #2645 üzenetére
Location mikor hogy (az első hard reset előtt bekapcsolva volt, utána tiltottam, hatás nélkül), find my phone-t sose használtam, feedback az volt, nomeg check for updates is.
Majdcsak felébred egy másik tulaj is, hogy mondjon tapasztalatot
nbukta77: Jóreggelt Hard resetelsz leginkább.
[ Szerkesztve ]
-
v.tom
őstag
válasz moonman #2645 üzenetére
Én ilyen téren is nagyon meg vagyok elégedve a telefonnal.
Nálam megy a location folyamatosan, feedback off, 4 email kliens van beállítva, ebből 2 minden új levélnél frissül, a többi 15-30 percenként. Naponta átlagosan 30-40 perc zenehallgatás megy, napoközben gyakran megy a wifi (néha bekapcsolva is felejtem), vele együtt a netezés, youtube, letöltés, és zenehallgatás közben gyakran játszom is, vagy híreket olvasok. Ezt mondhatjuk aktív használatnak, és még egyszer sem kerültem olyan helyzetbe, hogy spórolnom kellett volna az aksival nap végére (este 8-9 óra nálam a nap vége, és 7-8 óra, mikor lehúzom a gépről, amin töltöm)
Amikor teljesen új volt a készülék, gyorsabban merült, de már normális.
Hozzátenném, a fehér háttér valóban sokkal jobban meríti az aksit, és nekem egyrészt ezért van fekete lockscreen-em. Másrészt azért, mert az még jól is néz ki.A gyári headseten van hangerőszabályozó és start/stop gomb, valamint lehet vele számot előre léptetni, csak rá kell jönni, hogyan kell (kétszer kell megnyomni a start/stop gombot). Megjegyzem, annyira nem szól szépen, min a sony ericsson-ok (vagy más tényleg jó minőségű fülesek, saját tapasztalat szerint ez olyan 10k feletti érték, ami már ráver a sony-kra) jobb agybadugós fülesei, de cserébe annál jelentősen hangosabb (ha ez egyáltalán előny, mert van, aki szereti megsüketíteni magát, és kedveli, a vonaton mindenki hallja, mit hallgat fülessel...). A gyári füleshez még annyit, hogy talán kicsit kényelmetlen, legalábbis az én elb*szott füleimnek. Szilikonkábeles, de azért picit aggódom, hogy megtöröm egyszer a kábelét a jack dugónál.
[ Szerkesztve ]
-
gombsadi
aktív tag
Jo reggelt!
Sajnos a kinelzo merete nem igazan passzol a felbontashoz. A defym kijelzoje 854x480 volt, 3.7"-on, de szebb volt, es nem savosodott. Ez a savosodas tenyleg a samoled hulyesege lehet. En nem vettem eszre, hogy jobban merulne vilagos szinektol, az azonban biztos, hogy a defym jobban birta. 2G-n vagyok, location kikapcsolva(tenyleg, ez nem tud halozat alapu meghatarozast?), wifi csak ha kell, fenyero minimumon, update kikapcsolva, orankent frissul az egyszem gmail, es nem basztatom annyit, mint defyt. Ilyen hazznalattal( nem halgatok zenet, ez a resze nagyon gyenge, es napi kb fel ora telefonalas) kb 8 orat bir. Amit eszre vettem, hogy az akksi kezd beallni nehany toltes utan, es 2gn sem sokkal tobb uzemido marad(ezen csodalkoztam is). A terero sokszor gyenge, sokkal erzekenyebb, ha utazom, mint a defy.
Mas, karma, neked nem lotyog picit a hangero gomb, fel-le?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest