- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iceman24
csendes tag
Alapból jj6-os volt rajta de bevittem a samsung szervízbe ahol rákerült a jk1es, utána simán települt a pre-nodo.
-
Iceman24
csendes tag
Nekem se a t-mobile-os firmware-t rakták fel. Ami még érdekes, hogy a jj6-os firmware-rel a 720p felvételek nem akadtak viszont amint rákerült a jk1es elkezdettek akadni:s
-
Mysterion
tag
válasz Iceman24 #2899 üzenetére
Köszi az infót! Annyira egyszerű a leírás, hogy gondoltam kipróbálom. Döbbenetes, de működik! JK1-es FW van a telóban, már fent volt a Pre-NoDo. Ezzel a módszerrel semmit nem kellett tennem egyebet, nem kellett unbrandelni sem, semmi chevron és társai.
Úgy csináltam mint ahogy ott le volt írva: Telefonon WiFi és 3G kikapcsol, hogy semmi net ne legyen, Zune elindít, teló gépre köt, update nyom, míg keres 3 másodperc múlva NET lekapcsol és várakozás. Szólni fog, hogy új frissítés van, itt NET visszakapcsol, update gomb megnyom és már villámlik is a frissítés. Nekem kb. 20 perc volt az egész, lassan ment a frissítés, de már itt figyel. Ehh... Ennyit ér az MS-szolgáltató féle visszatartás. Nem egy júzer frendly dolog, hogy így kell frissítenem, de örülök ahhoz képest ennyire "fájdalommentesen" lehet elérni, ha már meg kell kerülni.
-
DeusHun
őstag
No már nekem is NoDo-s a Samu. A kérdés már csak az, hogy a mentést hova teszi amit a telefonról csinál? Vagy azt utána törli is?
Rainforest Alliance Certified signature
-
válasz DeusHun #2909 üzenetére
Nem törli. Én már nem emlékszem hol hagyja, de WinDirStattal hamar megtalálod, mert rohadt sok helyet foglal.
Egyébként közben még egy Omnia7-en, teljesen más BT fülessel is sikerült reprodukálni, hogy az MS cseszett megjavítani a videók hangjának külső hangszóróra küldését... Tehát nem az én SE MH100-am a hibás.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
DeusHun
őstag
Ez a baj. Eddig 5 giga szabad hely volt a C-n, mostmár 2,5 giga van és nem 500-as a lemez, hogy ne zavarjon
Meglesem vele, hátha megtalálom.Szerk: Megtaláltam. C:\Users\<felhasználónév>\AppData\Local\Microsoft\Windows Phone Update könyvtár.
[ Szerkesztve ]
-
Invi
aktív tag
válasz gaben88 #2897 üzenetére
Azért grafikailag egyik sem egy nagy szám. Amúgy user szempontból a frissítések hiányán kívül nem is mondanám, hogy baj van a droiddal. Öcsém is most cserélte le a régi 2G-met egy Ace-re, úgy hogy még maradt is zsetonja a tranzakció után (függőt vett hűséggel persze) és totál oda van érte, ami jogos is. Jó a droid, ha csak használod.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Volt már?
1.) Indítsd el a Zune-t
2.) Kapcsold ki a mobil netet és be a Wifi-t a telefonon
3.) Csatlakoztasd a telefont a számítógéphez
4.) Indítsd el a frissítés keresését a Zune-on belül
5.) Kb 3 másodperc múlva válaszd le a számítógépet az internetről (kapcsold ki a wifi-t vagy húzd ki a kábelt)
6.) A Zune megtalálja a NoDo frissítést. Kattints az “OK”-ra!
7.) Csatlakoztasd a számítógépet az internethez és telepítsd a frissítést. -
Tetrion
csendes tag
Nem kell a wifi-t sem bekapcsolni.
Szerintem rosszul fordították magyarra (wpcentral-t olvasva).
Nálam legalábbis simán települt kikapcsolt mobilnet és wifi beállítással.
15 perc alatt fenn is volt a frissítés."A little knowledge is a dangerous thing. So is a lot." — A. Einstein
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz HoReSz1975 #2923 üzenetére
Mit ír ki?
-
HoReSz1975
őstag
válasz HoReSz1975 #2925 üzenetére
to view this settings connect a device
Mondjuk nekem nincs wifi -m a T-Home -os optinetes modemen, csak simán usb -vel van összekötve. Ezen keresztül is települne, gondolom, ha megtalálná
[ Szerkesztve ]
-
HoReSz1975
őstag
válasz HoReSz1975 #2926 üzenetére
kiprobáltam, hogy a számítógépet választom le a netről, de maximum a jelenlegi verziót írja ki
-
kbencee
aktív tag
Az enyém JK1-es független, és semmilyen trükkel nem tudom felimádkozni rá a NoDo-t. Kezd elegem lenni belőle
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Bár azt írtam, hogy nem frissítem trükkökkel, de csak harmadikra sikerült, viszont a régiót usa-ra állítottam a telefonon, újraindítás után már fel is ajánlotta.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz HoReSz1975 #2926 üzenetére
Nem is kell wifi,..
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
A Samsung hivatalos közleményt adott ki, melyben visszarendelik az I8700-as Omnia készülékeket, a mérnökök elmondása szerint, ha nem megfelelően tartjuk a készüléket telefonálás közben, akkor egy bizonyos idő után erősen felmelegszik az akkumulátor, ezáltal robbanásveszélyes állapotba kerül, ami súlyos sérüléshez is vezethet! A hazai forgalmazók szerint, a készülékek átvétele, kijavítása, vagy cseréje, akár több hónapba is telhet, mire a telefonok újra az előfizetőkhöz kerülnek.
-
VIBO
őstag
-
Inarus
addikt
válasz HoReSz1975 #2927 üzenetére
Tipp: Próbáld ki, hogy amint rányomsz arra a Zune-ban, hogy "Update"-re és elkezdi ellenőrizni a frissítés lehetőségét, azonnal válaszd le a pc-t a netről, még mielőtt azt találná mondani, hogy nincs frissítés a készülékedre!
+ (#2934) VIBO: JK1-es firmről beszélünk egyáltalán?
[ Szerkesztve ]
-
-
DeusHun
őstag
válasz HoReSz1975 #2925 üzenetére
Nem. A számítógépet kell leválasztani a netről, mint írva is van.
"5.) Kb 3 másodperc múlva válaszd le a számítógépet az internetről (kapcsold ki a wifi-t vagy húzd ki a kábelt)"
[ Szerkesztve ]
-
nbukta77
addikt
Nekem jj4 van boot loader 4.10.1.2 ezzel mehet?
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest