- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- SSD kibeszélő
- Milyen notebookot vegyek?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- OLED TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorian
félisten
Ne ijesztgessetek, ilyen karcolékony a kijelzője?!
Holnap veszem át, eddig egy Galaxy Spica-t ütöttem-vágtam, de a kijelzőn hajszálkarc sincs.
Remélem amúgy, hogy a Spica után elégedett leszek, és ennek a hardvere már bőven elég a gördülékeny, belassulás meg fagyásmentes működéshez.
A Spicához kapott Igo-t erre is fel tudom majd telepíteni?Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Rx
aktív tag
Zsebhasználat mellett, úgy hogy a telefonon kívül semmi más nem volt lett egy elég nagy karc.
Ennyit ér a gorila glass...
Nem panaszkodom, de nem is örülök neki.Ilyen könnyen sebezhető a kijelző, de számolni kell az érintőkijelzős telefonoknál.
Vagy marad a fólia amivel valaki meg tud barátkozni, valaki pedig nem.keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
Veron
addikt
hi.
Van vkinek feher advance-e? A feher hatlapja is matt, texturazott, mint a fekete hata?
Kosz"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
Veron
addikt
-
dobolson
senior tag
Valami elszarta magát! Egész pontosan a zenelejátszás. A poweramp és a gyári app is szaggat lejátszás közben elég durván. De csak akkor, ha kikapcsolom a kijelzőt. Most, hogy írok semmi gáz, de amint lezárom, 10 mp elteltével már szaggat is. A k*rva anyját! Aksi ki/be már kétszer volt, de nem oldotta meg.
-
orbit76
tag
Aki már telepítette a jetmod-ot, az meg tudná mondani, hogy a parancssorban a su parancsot miért nem értelmezi? Rootoltam, és feltettem a shell terminal emulátort és a root terminált is. egyik sem fogadja el a su parancsot... Mit kell beállítani hozzá?
-
PACAL93
csendes tag
Ha valakit érdekel hogy milyen videót csinál éjszaka egy falfestéses karácsonyos vidámságról az töltse le innen
-
petya2012
őstag
sziasztok
első töltésnél kb mennyi idő alatt tőlt fel az aksi??
kell-e tovább tőlteni,mint mikor kijelzi,hogy feltőltve?? -
-
Morris
veterán
Olyat tapasztalt már valaki, hogy az akku feltöltöttségét követően lehúzva a töltőről, feltöltve csak 84%-on van az akku.
Ezután összekötöttem a géppel (USB-ről töltés), és 1 perc múlva már valósan is 99%-ra ugrott. Ez mitől van?
Bug vagy mi? Harmadik töltésem volt a telefon életében. -
orbit76
tag
-
Morris
veterán
Na, akkor majd talán a JB megoldja!
Megnyugodtam -
Dorian
félisten
Na megvan
Eddig tetszik. Igényesen néz ki, gyönyörű a képe, ill. nagyon jó, hogy nem ennél nagyobbat választottam.
Belbecs majd holnap kiderül...Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
a man
tag
válasz Mulderpapa #4324 üzenetére
@Mulderpapa
Találtam valamit, bár lehet, hogy te nem ilyenre gondoltál: SAMGAPLFC
Genuine Samsung Galaxy s Advance i9070 Black Leather Executive Flip Case Cover -
a man
tag
válasz orbit76 #4395 üzenetére
"Susu bolondság és kész veszedelem!"
Bocs!
-
Csomag01
tag
Sziasztok!
Valaki tud itthon normális áron fóliát, és szilikon vagy müanyag tokot?[MOBILSZÁM VÁLTOZÁS] Üdv. Csomag01
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Ha a telefonban már kevés a szabad hely akkor áttudom a betett micro sd kártyára tenni a gameloft mappát mert az a legnagyobb.És rengeteg helyet foglal el,ezért hamar telelelsz a beépített tárhely.Itt az androidnál nem tud a rendszer belassulni mint a windows alatt ha sokk programot telepítek ill uninstalálok ha nem tetszett.Androidra kell karbantartó program,és mint halom érdemes valamilyen védelmi szoftver is feltenni?A beépített gyári zene lejátszóra lehet valamilyen skin tenni? -
TheGasi97
csendes tag
ez a teló 3G? ha igen,a kkor h tudom aktiválni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs