- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheGasi97
csendes tag
egyébként a következő kérdés már biztos volt, de bocs h nem olvasok vissza 3000+ hozzászólást....szóval: ez a teló jobb mint a galaxy s1? de rosszabb mint az s2 nem? de jobb mint az ace? ace2? note? galaxy mini?erről a 7 telóról valaki irjon egy listát "jóság" szerinti sorrendben!
-
TheGasi97
csendes tag
és az s3? egyébként köszi, én nem így képzeltem volna el!
-
a man
tag
"A készülék használata közben a képernyőről képernyőkép készíthető a Kezdőlap gomb és a bekapcsoló gomb egyidejű megnyomásával. A fájl a Saját fájlok → ScreenCapture helyre kerül mentésre."
forrás: Felhasználói kézikönyv 29. oldal -
XIII Ramses
aktív tag
A merülés nálam nem probléma. Úgy látszik nem volt pl. galaxy ace telefonotok. Ott p.l 74%-ról 52-re, majd pl. 26-ra csökkent a töltöttség jelzése két óra alatt, és 10% alatt ment még egy fél napot. Ehhez képest az advance kijelzése egy álom !!!
-
nggabi
félisten
válasz TheGasi97 #3391 üzenetére
Hogyan tudok .mp3-at beállítani csengő-, SMS- illetve ébresztőhangnak?
Létre kell hozni a belső sd gyökérkönyvtárában egy-egy mappát a különböző hangcsoportoknak, ezek pedig:
(SD kártya): media/audio/alarms (ide kell helyezni az ébresztőhangokat)
(SD kártya): media/audio/ringtones (ide kell helyezni a csengőhangokat)
(SD kártya): media/audio/notifications (ide kell helyezni a jelzőhangokat)
Miután ezeket megtetted, a beállításoknál a gyári hangok között megtalálod a bemásolt .mp3 fájlokat is, és a normál hangokhoz hasonlóan tudod őket használni.(#3408) TheGasi97: utána jön az s3 note2
Mini< Ace <mini2 < S < Ace 2 < Advance < S2 < Note < s3 < note2
persze ezt sok minden szerint lehetne nézni, de azt hiszem h ez a helyes sorrend.
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
k0c2k4
tag
válasz XIII Ramses #3413 üzenetére
1 ghz & 512MB Ram VS 2x800mhz & 768MB Ram
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"
-
nggabi
félisten
válasz XIII Ramses #3417 üzenetére
igen, viszont a felsoroltakon kívül van egy lényeges különbség. az ace2 kap gyári jb-t az s viszont nem. ez az ami inkább számít, nem 256mega ram de fölösleges ezen elmélkedni, kinek mi felel meg jobban.
TheGasi97: hát, ööö... usb csatlakozás, intézőben rámész a belső memóriára, új mappa media, belemész, új mappa audio, belemész, új mappa ringtones. ide bemásolod azt az mp3at amit csengőhangnak akarsz. lehet újra kell majd indítani a telót h lássa...
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
válasz XIII Ramses #3419 üzenetére
valóban, volt már erre is példa. mondjuk a mini2 jb frissítésében én se hiszek, de az ace2-t meg az advance-ot tuti h nem sumákolják el.
"szenyor dzsíííí"
-
őstag
Üdv
A GT I9070 és a GT I9070P között mi a különbség?
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
fury71
aktív tag
Én is pont ezt akartam írni, mert az asszonynak kellett egy saját sms hang amit a fiam mondott és a hangrögzítővel vettük fel. Mondjuk nekem az sdcard/Notifications mappa már alapból megvolt és oda másoltam be. Így is megjelent az üzenet hangok között.
Az élet valójában egyszerű, csak mi ragaszkodunk hozzá, hogy bonyolulttá tegyük.
-
fury71
aktív tag
válasz redface #3420 üzenetére
Ő nem a bejövő hívás csengőhangjára gondolt, hanem a bejövő üzenet (sms) csengőhangra, amit nem lehet az általad leírt módon beállítani, mert a listában nem ajánlja fel az "Beállítás üzenet / sms csengőhangként" opciót.
A "BEÁLLÍT MINT-TELEFON CSENGŐHANGJA" nem az üzenet csengőhangja.Az élet valójában egyszerű, csak mi ragaszkodunk hozzá, hogy bonyolulttá tegyük.
-
nggabi
félisten
valaki dobna be egy gps test screenshotot?
"szenyor dzsíííí"
-
csorba23
tag
T-s vagyok és néha belassul a gyári böngészőm, többnyire szövegbevitelnél. Másnak is ilyen? Esetleg valaki tudna egy jò böngészőt javasolni?
-
bencurio96
tag
Üdv mindenkinek!
Ma a futárcsávó kihozta az új telefonomat, természetesen Advance
Még beüzemelés előtt kérdezném meg, hogy mit érdemes először megcsinálni vele? Pl.: böngészőcsere, stb.
Az adatforgalmat hol tudom letiltani? Jelenleg ugyanis nincs mobilnet-előfizetésem, szóval nem akarok sokat fizetni...Előre is köszönöm: b96
„Hogyan lehet megállítani Messit? Lelőni nem lehet ugyebár, így aztán meg kell akadályozni, hogy átvegye a labdát” – morfondírozott a találkozó előtt Rio Ferdinand.
-
krysztyan
tag
válasz bencurio96 #3432 üzenetére
Üdv
A bekapcsoló gomb hosszan nyomva, és ott "adathálózati üzemmód kikapcsolva".
Ha pedig lenne adatforgalmad itt nyomon követheted, hogy mennyi:
https://play.google.com/store/apps/details?id=net.rgruet.android.g3watchdog&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm5ldC5yZ3J1ZXQuYW5kcm9pZC5nM3dhdGNoZG9nIl0.Hali
"Csak a puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot"
-
szabacsik
őstag
Elég láma kérdés, de tuti ami biztos. A mai telókat már nem kell 24h-ra töltőn pihentetni ugye? Ez csak a régi aksiknál volt általános.
/\____/\
-
csorba23
tag
válasz bencurio96 #3432 üzenetére
Beuzemeles utan is szinte mindent at fogsz tudni varialni. En a launchert csereltem le egybol (Go Launcher EX-re) mert nem tetszett a gyari. Aztan meg neki allhatsz testreszabni a kinezetet.
-
krysztyan
tag
Valaki aki esetleg már magyarított, hogy hogyan megy?
"Csak a puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot"
-
bencurio96
tag
köszönöm a segítséget krysztyan és csorba23
„Hogyan lehet megállítani Messit? Lelőni nem lehet ugyebár, így aztán meg kell akadályozni, hogy átvegye a labdát” – morfondírozott a találkozó előtt Rio Ferdinand.
-
Carline
őstag
Van itt olyan egyén aki rootolta a telót vagy JetMOD ROM-ot használ?
Xda-n nincs XXLF4 TMH firmware csak XXLF4 Play.
Ha ezt teszem fel Odinnal akkor tégla vagy működhet?
Egyébként régebbi illetve más régiójú firmwaret fel lehet rakni?Láttam a microusb jig eszközt a youtube-on Galaxy 2-vel. Működhet ez itt is, vagy már letiltották Az i9070-en?
krysztyan
Ha nem kapsz választ 15 perc alatt a kérdésedre, akkor valószínű, hogy más sem tudja.
Ne kérdezd újra, mert akkor sok kiszerkesztett válaszod lesz.[ Szerkesztve ]
˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Ha énekem dominós csomagom van akkora t-mobilnál,hogyan tudnám megoldani,hogy ilyen készüléket vegyek de de a legkisebb előfizetési konstrukcióba.Úgy-hogy maradjon a dominós számom,a másik ezt a készülékre mennyiért vannak normális tokok,amelyben biztonságba hordhatom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- AliExpress tapasztalatok
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Horgász topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motoros topic
- Suzuki topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest