- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Audifan
tag
Sziasztok!
ICS van már erre a telefonra?!
Üdv! -
BobaFett90
csendes tag
Üdv!
Lenne pár kérdésem a telefonnal kapcsolatban. Pl: mennyire strapabíró? Itt most nem arra gondolok, hogy napjában 5x földhöz vágom, hanem mennyire bírja a "talajt" ha leejtem Mert a Se x8-som elég igénytelen ilyen szempontból. Vagy ennél a telónál már érdemesebb beruházni egy tokra? Playstation 1 és N64 játékok futtatásával jól elboldogul? Illetve az x8-ban lévő microSD kártyát beveszi? Bocsi ha bénának tűnnének a kérdéseim de nem vagyok nagyon otthon az okostelefonoknál.
“Az ép ész nem kölcsönözhető, nem kapható. S azt hiszem, ha eladó volna, nem találna vevőre. A bolond bezzeg elkél naponta.” (Seneca)
-
NoilDwen
csendes tag
Elàrul6nàd anélkül is.
Alcatel 301 One Touch > Nokia3410 > Samsung SGH X 660 > Nokia 3310 Classic > Samsung E250 > Sony Ericsson K800i > Nokia 5800 > Sony Ericsson X10 mini pro > Galaxy S advance > Sony Xperia P > Sony Z1 Compact > S6 Edge > S8+ > S10+ > S21FE > Iphone 13 pro > S24U
-
Gabbo
aktív tag
válasz alex devil #3042 üzenetére
Ha nem szeretnéd, hogy minden képfájlt megjelenítsen a galéria: Az adott mappába pc-n csinálj egy *.nomedia kiterjesztésű fájlt. E mappában lévő képek nem lesznek láthatóak a galériában.
Nem fogok senkivel levelezgetni! Ha kell amit árulok, cserélek HÍVJ!!!
-
XIII Ramses
aktív tag
Helló. Kérdezném a hozzáértőktől,hogymerítsem le a vacsi új telót kikapcsolásig, hogy az akksimerülés jelzése pontos legyen, vagy rádughatom 5%nál? Kösz
-
Gery15
addikt
válasz XIII Ramses #3059 üzenetére
Ezeket az akksikat már nem kell kisütni, felesleges is kínlódni vele. Mindegy, hogy hány %-on áll felteheted tölteni.
HyperX
-
k0c2k4
tag
válasz BobaFett90 #3056 üzenetére
-Tokot megeri venni, mert 1 eses utan maradnak nyomok, veszt azertekebol, szval mindenkep megeri beruhazni egy szilikontokra (vagy akarmilyenre, de en erre eskuszok), nekem 2,5 honap alatt 3xor esett le (egyszer kepernyore, szval GorillaGlass ide vagy oda megeri 1 foliat is venni ra) szval nekem megerte mind2
-Emulalast nem probaltam de szerintem elboldogul a HW vele.
-MicroSD: nekem eleinte 1 kb 3-4 eves 2GB kartya volt benne amig nem csereltem le egy 8GB-osra, nem volt egyikkel se gond.[ Szerkesztve ]
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"
-
Szabie85
tag
Nem tudja vki a pontos tipusát a fülesnek amit adtak hozzá, mert az egyik Havernak kellene?
(T-nél vettem)Samsung Galaxy S5
-
NoilDwen
csendes tag
THX, megoldódott!
Alcatel 301 One Touch > Nokia3410 > Samsung SGH X 660 > Nokia 3310 Classic > Samsung E250 > Sony Ericsson K800i > Nokia 5800 > Sony Ericsson X10 mini pro > Galaxy S advance > Sony Xperia P > Sony Z1 Compact > S6 Edge > S8+ > S10+ > S21FE > Iphone 13 pro > S24U
-
XIII Ramses
aktív tag
Én nem kisütni akarom, hanem azt akarom elérni, hogy az akksikijelzés pontos legyen. Legjobb tudomásom szerint az androidos telefonok egy fájlba gyűjtik a töltési - meritési adatokat, igy előfordulhat, hogy az akksikijelzés nem pontos. Lehet hogy az advancenál máshogy van, nem tudom, itt a voltfeszültség kijelzése is szépen csökken, nemúgy mint az ace-en...
-
Shyciii
veterán
válasz XIII Ramses #3067 üzenetére
batterystat file-ra gondolsz. Azt csak root jogkörrel tudod törölni, de arra igazából nincs szükség. Be fog állni rendesen az akksikijelzés jópár töltés után. Li akksikat amúgysem egészséges teljesen lemeríteni.
Amúgy ilyen hibát programhiba is csinálhat, ha pl Samsung addig piszkál bele, míg el nem ba.sza. Nálam se 100-as, ugyanis minél kisebb töltöttségű, annál gyorsabban merül. Megvárom a JB-t, aztán foglalkozom a hibával komolyabban, addig nem érdekel, mert komolyabb használattal is kijövök estig. -
DarknessHope
senior tag
a tesztet nézegetve megakadt a szemem valamin amit szerintem jobb lenne kivenni a szövegből:
"a fotók többsége felhős időben készült, mégis elég könnyen beég az égbolt."a felhős ég mindig könnyebben beég, mint a kék ég. ez hibás következtetés. még tükrös gépnél is ha felhős az ég..(és most itt nem sötét viharfelhőkre hanem normál kisebb rétegfelhőre gondolva) be tud égni.
szerintem ez a kamera nagyon korrekt elnézve a képeket.
alcatel 995 és e közt gondolkodva ez egy plusz pont neki.
[ Szerkesztve ]
Mások álma akármilyen, Tisztelni kell!
-
Szabie85
tag
Android control panel, ingyenes! Nagyon jó progi!
Samsung Galaxy S5
-
HUN-Spirit
csendes tag
Sziasztok! Én is az elmúlt héten vettem a szóban forgó SGA-t. Előtte volt már egy SG-Spica és egy ZTE-SKATE-m. Mondhatni megdöbbentő a külömbség az említett 2 teló és eme készülék között. (persze pozitív értelemben) Látom elég szépen gyarapodik a csapat, ígyhát gondoltam én is csatlakozom a fórum társaságához... persze csak ha befogadtok. :-)
-
sheep
addikt
válasz HUN-Spirit #3075 üzenetére
grat a telefonhoz
az biztos hogy minden tekintetben ugrás a zte-hez képestamúgy én is úgy látom hogy kezd a fórum beindulni, hajrá-hajrá
jó telefon, jó áron, karácsonyra ezt kell venni nem a sgs3 minit9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
alex devil
senior tag
Gyerekek! Nem tud valaki valami jó telefonkönyv-alkalmazást amiben csak képek vannak? Csak fizetőset találtam...
sajnos csak 7 napig ingyenes
[ Szerkesztve ]
S23
-
XIII Ramses
aktív tag
-
dobolson
senior tag
válasz XIII Ramses #3078 üzenetére
Pedig van rá utalás. 1-2 oldallal korábban linkeltem is a leírást. De azért olvasd át rendesen és figyelmesen. Itt még senki sem rootolt ezen metódus alapján (meg sehogysem asszem), szóval figyelj oda!
alex devil
Azt tudom még javasolni esetleg, hogy tedd ki a névjegyet a kezdőképernyőre parancsikonként. Ha egy-két oldalt ennek szentelsz, akkor ott is elfér egy pár névjegy, mondjuk, akiket a legtöbbször hívsz.[ Szerkesztve ]
-
alex devil
senior tag
-
beccyboy
aktív tag
válasz alex devil #3077 üzenetére
GO Contact nem lenne jó neked?
Az utolsó képet nézd meg. És lehet hozzá letölteni widgetet is, amivel kiteheted a kedvenc kontaktokat. Szintén csak a képeket és görgethető is.[ Szerkesztve ]
Caffeine addict.
-
dobolson
senior tag
válasz XIII Ramses #3078 üzenetére
Van egy másik lehetőség is, azt Shyciii kolléga linkelte azt hiszem szintén egy-két oldallal ezelőtt. Az nem növeli a flash countert, szóval nem lesz nyoma, ha felrakod. Amit én linkeltem, az növeli, vagyis ugrik a garancia.
-
krysztyan
tag
Sziasztok
Az sms írásnál csak 70 karaktert lehet írni egy smsbe? Ez mindig így volt vagy valami beállítási dolog. Mert ha jól emlékszem ennek majdnem a duplája kellene lennie.
Üdv
"Csak a puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot"
-
Rx
aktív tag
Nem nagyon olvastam még olyat hogy valakinek kevés lenne a belső tárhely.
Én azok köz étartozom akinek igenis kevés a programok telepítésére szolgálló belső memória.Nagyon nem találtam megoldást (szerintem nincs is) arra, hogy a microsd kártyára tudjam telepíteni a kedvenc játékaim.
Egy megoldás van, ami "megoldást" nyújt.Le van töltve a gta3, mellé szeretném a nfs most wanted-et.
A gta3 mappáját átmozgatom a microsd-re míg le nem töltöm az nfs-t.
Ha ezzel megvagyok utána mozgatom ezeket a mappákat, értelem szerűen, attól függően melyikkel szeretnék játszani.keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
Szabie85
tag
Nekem is kevés. Felraktam a GTA-t és a Real Racing 2-t maradt kb. 5-600 Mb-om. Ha minden igaz root után lesz arra lehetőség, hogy a külső SD-re mentse a játékok adatait, de Én megvárom a JB-t majd aztán rootolom.
De jönnek majd nálam okosabbak és megmondják, hogy hogy is van ez pontosan.Samsung Galaxy S5
-
Rx
aktív tag
válasz Szabie85 #3086 üzenetére
Nem szívesen rootolnám a telefont.
Igazából nekem jó így ahogy van, persze a jb biztos jobb lesz mint a jelenlegi gb.De nem értem hogy milrt nem megoldható a microsd-re való telepítés....
keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
Shyciii
veterán
RX
Ha egy adott játék nem támogatja, hogy fusson sdcardról, akkor sokat nem tudsz tenni. Ha támogatja, de pl nem ajánlja fel telepítéskor, hogy hova mentsen, akkor utólag a Settings/Applications/Manage Applications alatt rátapizol a programra, és kiválasztod a Move To SD card-ot. Ez egy részét mindenképp, hogy át kell tegye úgy az adcradra, hogy közben a program működjön, persze ha az adott progi támogatja.
krysztyan
160 karakter lehet max egy smsbe, ha gsm karaktereket használsz. Abban a pillanatban, ha unicode karakter is bekerül a képbe, akkor már csak 70. Unicode karakterekhez tartozik pl az ékezetek. Egyes készülékeknél a fordított ékezettel nem volt gond, de azt meg nem mindegyik készülék kezeli jól.
[ Szerkesztve ]
-
Szabie85
tag
A Call Meter NG-be, hogy kell beállítani a Mozaik M díjcsomagot?
Samsung Galaxy S5
-
Rx
aktív tag
válasz Shyciii #3088 üzenetére
elég szomorú hogy nem lehet a telepítési útvonalat megváltoztatni...
a leírt módszerrel már tudok valamit kezdeni....az is fura hogy a telefont lenulláztam és egy régebbi játék letöltött mappája még ott csúfolkodott sd-n és 700mb-ot el is foglalt
kérdeztem már hogy van e olyan progi ami fullra letöröl mindent és nem hagy szemetet a telefonon...
keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
krysztyan
tag
válasz Shyciii #3088 üzenetére
Nekem alapból a 70 karakter hozza. Lehet azért van mert nem az alap írásmódot használom hanem feltettem a Anysoft keyboard magyar változatát? Bár most megnéztem az alap samsungnál is a 70-et hozza írás nélkül is. Ezt hol lehet átállítani?
"Csak a puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot"
-
Shyciii
veterán
Rx
Programozóknál kell reklamálni. Én használok olyan programot, ami pl megkérdezi, hogy telepítse
Ha lenullázásnál a Factory resetet érted, akkor az sosem fog nyúlni az sdcard tartalmához hálistennek.
Azt nem tom, hogy létezik-e olyan program, ami egy adott telepített programhoz kapcsolódóan letöröl mindent. A Play-en sok uninstall program létezik, de én nem próbáltam egyet sem. Amikor törlök egy programot, akkor ott rányomok a Clear Cache, és Clear Data-ra. Ez általában leszed mindent, de néha ilyenkor is megmarad egy könyvtár vagy üresen, vagy pár file-al együtt.krysztyan
Menj be a gyári messagingbe. Nyomj a beállítások gombra, és válaszd ki a Settings-et. A megjelenő menüben pedig válaszd ki az Input Mode-ot. Azon belül állítsd át GSM Alphabet-re, ha azt akarod hogy ékezet írásakor is ékezet nélkül küldje el. Automatic álláson pedig ha ékezetet írsz, akkor úgy fogja elküldeni, persze akkor már csak 70 karakter a max.
[ Szerkesztve ]
-
Rx
aktív tag
válasz Shyciii #3092 üzenetére
Próbáltam pár uninstallert de hiába, meg is untam, feleslegesen nem rakok fel ilyen programot.
Factory resetnél a gyári állapotot akartam vissza állítani, mert tele volt szemetelve és csak azokat a programokat akartam feltenni amiket használok. De itt is bukó volt a sztori.
-
Dudva7
csendes tag
Sziasztok jelenlegi Wave-emet szeretném lecserélni az Advance-re, a Tré-nél elég kedvező áron osztogatják. Ha jól olvastam, akkor ezt is teleszemetelte a Tré (induló kép ikonok stb), ez befolyásolja az esetleges frissítést (Bada estében a régiókódot megváltoztatva nem ajánlott fel frissítést a T-s verziókra) vagy itt nem okoz problémát?
Előre is köszi a választ!
pacsi
-
ruskop
senior tag
Nem tud valaki valami normális email progit amiben nem egy legördülő listából kell kiválasztani az aktuális mappa nézetet hanem mondjuk mint a Win mobiloknál, hogy felül simán gombok közül tudok választani? (pl. Windroid email)
-
Giovanny75
csendes tag
válasz dobolson #3079 üzenetére
Én már rég rootoltam! Nem egyszerű de meg lehet csinálni. Sőt ha jól csinálja az ember még a számlálót sem növeli. Ígértem egyszerű rootot de eddig nem volt időm rá. És mivel rootolva vagyok nem is nagyon vagyok motivált. Ha kijön a JB mindenképpen megcsinálom és közzéteszem!
Isten barmai lassan őrölnek!
-
HUN-Spirit
csendes tag
Egy kicsit tesztelgettem... gyerekek engem meggyőzött! Az egyik fő videómegosztón teszteket és összehasonlításokat nézegettem, kedvet kaptam kipróbálni mit mutat a kicsike így a gyári cumóval. Hát mit mondjak, szerintem nagyon jól teljesít. A SGS II-től tényleg nem sokkal van lemaradva. (persze nem mondom hogy egy kategória) A teszteket az Antutu benchmark progival mértem, íme a képek bizonyságul: : Itt egy link is csak az érdekesség kedvéért, az említett tesztel mérve a SGSII vs SGSII. 22:50-nél ha belehúzzátok a kész teszt eredményeket láthatjátok. : [link] Persze a SGSIII-messzemenően elszáll a 4 maggal, de azért a mi kis kütyünk sem elvetnivaló teljesítményt nyújt. ( megjegyzés: az én telómban egy 8Gb-os class 4-es micro sd van, a többi "gyári")
[ Szerkesztve ]
-
Szabie85
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest