-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gomez1984
aktív tag
válasz -cobra- #7101 üzenetére
Én is QI töltőt használok de ezeket amit belinkeltél nem ismerem.
Volt már nálam Samsung S Charger is meg Nokia is amit most a lumia 735 telókhoz adnak a telecomnál.
Nokiánál maradtam mert az kb 2x gyorsabban feltölti USB 3.0 csatlakozóról ami kb 2-3 óra.
Én a helyedben megnézném aprós oldalakat tuti hirdetnek belőle egy rakattal.
[link]7800X3D , 4070TI , 32GB DDr5 , MSI B650 Tomahawk, Bitfenix Whisper 750 Gold, DELL S2721DGFA
-
Picirigó
csendes tag
válasz -cobra- #7101 üzenetére
https://www.telekom.hu/shop/termek/Vezetek+nelkuli+tolto+tok+Samsung+Galaxy+S4-hez?successUrl=%2Fshop%2Ftermek%2FVezetek%2Bnelkuli%2Btolto%2Btok%2BSamsung%2BGalaxy%2BS4-hez&errorCode=ALWAYSON_FAILED&text=alwayson%20cookie%20not%20found&sku=jsku1754563521
Nekem ilyen van és tökéletes működik
-
-
N@idia
őstag
Sziasztok!
Hamarosan én is csatlakozom a táborba méghozzá kedden elvben ekkor jön meg a Sapphire Black S6 telefonom. Kell vmit tudnom/tennem mielőtt belakom a telefont ? Már mint úgy értem kell-e vmit csinálni az első indítás előtt ? Nagyon régen volt már samsung telefonom...
Ja és a másik milyen tokot ajánlotok hozzá
[ Szerkesztve ]
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
w333
félisten
Belakás előtt egy Factory reset ajánlott ... tokból pedig Nillkin Nature TPU
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Gomez1984
aktív tag
Én ma az edzőterembe a pultnál frankón pofára ejtettem a járólapra....
Gondolom nem kell mondanom hogy egy ritmust kihagyott a szívem.
Hála az égnek a SPIGEN Rugged armor felfogta a csattanást.
És nem, nem fizetett senki a reklámért7800X3D , 4070TI , 32GB DDr5 , MSI B650 Tomahawk, Bitfenix Whisper 750 Gold, DELL S2721DGFA
-
-
N@idia
őstag
Értem! Köszönöm a segítséget
Ez a tok mennyire védene jól ?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ajánlom a következő céget. Mert Nilkin nature tokot kerestem, itt jó áron meg is találtam de mivel 3500 ft felett ingyenes a kiszállítás így kértem hozzá egy 0,6mm hoco light füst szinü tokot. A végösszeg 4080 ft lett, ennyit fizettem 2db(hoco+nilkin)tokért az MPL-nek
[link]A hoco-t használom mert kicsit az tettszik jobban, vékonyabb mint a Nilkin és talán jobban tapad. Mindkét tokon van kamera védő perem.Karcok, kisebb ütések ellen mindkettő megfelel.
[ Szerkesztve ]
-
-
N@idia
őstag
válasz bandi0000 #7118 üzenetére
Sony dukálna, de már volt egy Z2-őm és akkor megfogadtam, hogy soha többet, így maradt a Samsung. Előtte pedig HTC volt és eddig azzal voltam megelégedve a legjobban! Ha lett volna a tmobil kínálatában a HTC One M9+ azt venném, de mivel csak a sima M9-et árulják így marad az S6 biztos nem nyúlok mellé, ha ez mellett teszem le a voksom
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
Élvezettel olvasom, hogy a szemellenző akkora egyeseknél, hogy szerintük app újratöltögetés is csak fel van fújva....
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Mp3Pintyo
aktív tag
Ma próbáltam MM-ben az S6-ot is. Odajött a Samsungos srác és teljesen értetlenkedett, hogy nem is tudott erről a hibáról, de a rózsaszín kijelzőről sem. Azért még megjegyezte, hogy mennyire szar a G4 kijelzője mivel túlszaturált.
https://www.youtube.com/mp3pintyo AI, Mesterséges Intelligencia, Képkészítés tutorialok, bemutatók
-
Amos17
tag
Nem tudom miért szidják sok helyen az aksit.. Egy újabb bizonyíték, hogy (ebben is) a legjobbak között van.
[link](#7128) Mp3Pintyo
Én még mindig nem látom miben lenne jobb a G4, mint az S6. Ok, nagyobb a kijelzője de emiatt szerintem már elég kényelmetlen mondjuk nadrágzsebben hordani (már ha belefér), aksiban gyengébb, kamerában egál van, teljesítményben gyengébb. Azzal is tisztában vagyok, hogy a multitasking jobb a G4-nél, de akkor mi van? Addig engem nem fog érdekelni (és az átlaguserek többségét sem) amíg ha újra is tölt valamit a telefon azt 1ms alatt megteszi. Rendben, jól van optimalizálva de kérdem én, mondjuk 1-1,5 év múlva amikor a programok teljesítményigénye tovább nő akkor mit fog érni ez? Semmit. Nincs az az optimalizáció ami hosszabb távon tudná kezelni a hiányzó teljesítményt.A G4 egy jó telefon ha valaki max 1 évre vesz telefont de hosszabb távra én nem ajánlanám senkinek az biztos. -
w333
félisten
+1 az S6 hosszútávra a legjobb választás
Benne van az a + teljesítmény ami még a 2017 -s csúcstelefonokkal is simán felveszi majd a versenyt, de majd meglátjátok
Majd karácsony körül mikor megkapjuk az Android M verziót, majd akkor fogja megmutatni az igazi erejét, illetve kíváncsi vagyok melyik kapja meg hamarább
[ Szerkesztve ]
-
Mp3Pintyo
aktív tag
Nehéz kitalálni. Az LG elég közel van jelenleg az állítólagos új Nexus teló miatt a tűzhöz. A Samo viszont nem akar lemaradni mivel egyértelműen ez egy mindent vivő flagship kell, hogy maradjon ami visszahozza az eltévedt embereket.
https://www.youtube.com/mp3pintyo AI, Mesterséges Intelligencia, Képkészítés tutorialok, bemutatók
-
s3nsitivity
addikt
Csak, hogy ha már ide pofátlankodtam a szakmai topikba akkor reagálok erre egy szépet.
1. Ezek az aksi tesztek nem túl objektív képet adnak, az ember maga tapasztalja meg, vagy tapasztalatot gyújt más userektől az akku időben. Azt mindenki belátja, hogy nem üzemidő bajnok az S6 viszont.
Nem is ezért lett olyan jó.. a leváló hátlap sokkal nagyobb fícsör.. bocsi srácok nem hagyhattam ki.
Ne hari, bírom az S6-ot.Na szóval.
A G4 kijelzőben nagyobb viszont ez a házon nem sokban látszik meg, pár milliméterekről beszélünk, az szerintem nem annyi, hogy szignifikáns különbség legyen.
Az meg, hogy a G4- be kevés az erő kész röhej. Mármint kevesebb de ezeket már nincs hova mérni.
Hogy hol lesz 1,5 év múlva?
Elég durva helyen még mindig.
Hol van most egy Snapi 600?
Hol van az M7? Kérdezed meg a topikjába, elég sokan a mai napig megelégedettséggel használják.
Sőt a Nexus 4-et is még elég sokan szeretik pedig az se egy mai darab már.
Elég sokat ér az optimalizáció.
Ebben pont nem jó a Samu.. Bár az LG se.
Viszont ezek már kiserőművek, magában a gépben akkora erő van, hogy optimalizálni se nagyon kell úgy pörögnek a dolgok és ez 2 év múlva se lesz máshogy az idei flagshipek az előfutárai egy új generációnak, bedurvulnak a dolgok, viszont ez az appokon nagyon lassan fog meglátszani, a hw fejlődik a szoftverekkel viszont le vagyunk maradva, maga az android ki tudja használni a hw nyújtotta erőt de az appok még nem képesek, egyszerűen nincs olyan dolog ami megenné és nem is lesz egy jó ideig.
Nem kell ellen kampányba kezdeni a G4 ellen, és ezt se annak vegyétek, hogy ellen kampány az S6 ellen.
Az idei flagshipek igen jól sikerültek, mind kicsit mást nyújt mitn a többi, mindbe vannak pluszok és mínuszok. És az is tény, hogy a legjobb az S6 lett idén de ez az Exynos miatt van nem pedig más miatt. Igen az is samsung blabla.. És a többi sincs tőle messze.
Bocsi ,hogy ha hosszú lett vagy nem érhető benne valami, kicsit spicces vagyok.[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
w333
félisten
válasz Mp3Pintyo #7135 üzenetére
Mit ér egy szuper jó Nexus telefon ha melegedős S810 lesz benne ?
(#7136) s3nsitivity
Ha már G4 ? egyáltalán azon 64bit rendszer fut ? komolyan nem tudom
(#7138) s3nsitivity
Qualcomm menti a menthető ... én nem hiszek benne, melegedni fog az
Fizikai képtelenség, majd ha 14nm lesz akkor elhiszem hogy nem melegszik !
[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
válasz s3nsitivity #7130 üzenetére
Ami igaz az igaz a Htc-nel a sense merfoldeket ver minden gyártó launcher-re meg a touch wiz-re is...Ha nem kapnék új céges telefont biztos nem adnám el. Szívem szerint a Htc M9 Plus-t vennem ha lenne a t-nél de csak a sima m9 kapható ami csak egy rancfelvarras ...Ezért lett samsung s6 ...
-
Kékes525
félisten
válasz s3nsitivity #7136 üzenetére
"Elég sokat ér az optimalizáció." Ott vannak, lesznek a custom ROM-ok. Az idő előrehaladásával egyre jobban fejlődnek (tudásban, optimalizációban, sebességben) és egyre kisebb jelentősége lesz az esetleges gari vesztésnek, mert csökken a még megmaradt garancia idő.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
s3nsitivity
addikt
válasz Kékes525 #7140 üzenetére
Persze ez igaz.
De ennyire nem mélyedtem bele a filozofálásba.
Azért vannak sokan, sőt, többen vannak azok akiknek nem triviális egy rom csere.
Meg van még egy rész akiknek sokat ér a garancia, így már csak egy szűk réteg marad akik tényleg fognak custom rom-ot használni.
Ami tény, az tény, hw-ban az S6 nagyot durrantott, az sw része viszont a szokásos, illetve egy fokkal jobb de még mindig vannak problémáik.Nem tudom milyen szoftver mérnökök dolgoznak náluk de ráférne a csapatra egy vér frissítés, mint ahogy elég sok gyártónál.
N@idia
Jól jársz az S6-al nem vitás, jobban mint az M9-el,nagy HTC fan vagyok de a kettő közül én is az S6-ot választanám.
A One meg jó kezekbe kerül ígérem!(#7137) w333
Igen az is 64bites.
Nem tudom, van benne valami, hogy csak kapálóznak most, de én bízok benne, a xiaomi is egész jól megoldotta a rev1-es 810-et, lehet az 1+ is megoldja a rev2-eset.[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Kékes525
félisten
válasz s3nsitivity #7141 üzenetére
"Nem tudom milyen szoftver mérnökök dolgoznak náluk de ráférne a csapatra egy vér frissítés, mint ahogy elég sok gyártónál." Egyetértek, de mivel nincs tökéletes telefon, így ez mindig elmondható lesz.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Classius
aktív tag
Értsem úgy, hogy ha megveszem szolgáltatónál a készüléket, nem fogom tudni rendezni a menüt?
“Nem az számít, hogy a leggazdagabb ember legyek a temetőben. Ami igazán számít, hogy úgy térjek nyugovóra éjszaka, hogy valami csodálatosat alkottunk.” (Steve Jobs) # Lenovo Y580 _ Apple iPhone 7 #
-
törölt tag
-
Mp3Pintyo
aktív tag
-
törölt tag
válasz Kékes525 #7148 üzenetére
Köszi. Qva sokat bír böngészéssel(WiFi), Email +jegyzet írással. Azt hittem elromlott és soha nem fog lemerülni. Pedig 3 fiókot szinkronizál egész nap.
Pintyo akkor ez neked minimum 2 napos lesz. Az elején 4-5 töltésig viszont kiábránditóan szar. Én az első 3 napban utáltam állandóan késztetést éreztem, hogy visszatoljam a kártyámat az Alphába. Az elején a külseje nekem nem tettszett,de azóta már el vagyok vele. Ilyen jó akkuidővel meg már egyenesen megszépült mint öreganyám egy tálca gőzölgő pitévek a kezében(isten nyugosztalja innen is szia mama) .
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest